Theo Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 Δοκίμασε αυτό. Ευχαριστω αλλα και αυτο δε παιζει απ το wind plus. Μονο απο το mobile.live.com μπορω να εχω web-based msn. Δυστυχως ομως ειναι πολυ κατωτερο του IM+ :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 Ξεπερασμενο ητανε μολις βγηκε.Τοσο βαρυ προγραμμα σιγουρα προσπαθησαν πολυ στην nokia για να το βγαλουν.Απο λαθος μου το αναφερα.Ευχαριστω για την διορθωση.http://www.forum.nokia.com/info/sw.nokia.com/id/ca7e9833-5806-4517-91cf-a842cb74d0d6/Carbide_ui_S60_Theme_3_1.html Παιδια το κατεβασα το εγκατεστησα και οταν παω να το ανοιξω μου βγαζει ενα σφαλμα στα ωιστα.εχω και 2 γιγα μνημη!το σφαλμα λεεϊ: an error has occured .see the log file c:/programm files/nokia/carbibe.ui s60 theme edition 3.1/.metadata/.log το αρχειο αυτο δε το βρισκω κιολας ασχετο πως μπορω να κανω επικολληση την εικονα του δεσκτοπ μου στα vista? για να δειτε το σφαλμα που βγαζει?ειμαι νεος χρηστης των vista... Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 ασχετο πως μπορω να κανω επικολληση την εικονα του δεσκτοπ μου στα vista? για να δειτε το σφαλμα που βγαζει?ειμαι νεος χρηστης των vista... Πατάς το πλήκτρο PrtSc και κάνεις επικόλληση στη ζωγραφική. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 Παιδια το κατεβασα το εγκατεστησα και οταν παω να το ανοιξω μου βγαζει ενα σφαλμα στα ωιστα.εχω και 2 γιγα μνημη!το σφαλμα λεεϊ: an error has occured .see the log file c:/programm files/nokia/carbibe.ui s60 theme edition 3.1/.metadata/.log το αρχειο αυτο δε το βρισκω κιολας ασχετο πως μπορω να κανω επικολληση την εικονα του δεσκτοπ μου στα vista? για να δειτε το σφαλμα που βγαζει?ειμαι νεος χρηστης των vista... οπα μαλλον ηθελε να το ξεκινησω με δικαιωματα διαχειριστη.ειμαι νεος ακομα στα vista.πως μπορω να κανω print screen στα vista ρε παιδια?επισης αν εχετε λινκ με wallpapers υψηλης αναλυσης για vista δωστε μου σας παρακαλω.sorry για το μικρο offtopic. Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 οπα μαλλον ηθελε να το ξεκινησω με δικαιωματα διαχειριστη.ειμαι νεος ακομα στα vista.πως μπορω να κανω print screen στα vista ρε παιδια?επισης αν εχετε λινκ με wallpapers υψηλης αναλυσης για vista δωστε μου σας παρακαλω.sorry για το μικρο offtopic. Αφού σου είπα ακριβώς από πάνω το πως κάνεις print screen! Πατάς το πλήκτρο PrtSc και κάνεις επικόλληση στη ζωγραφική. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 Εγώ έχω και τα 2 PythonForS60_1_4_1_3rdEd.zip και PythonScriptShell_1_4_1_3rdEd.zip. Το πρώτο είναι για να μπορείς να τρέχεις εφαρμογές Python (που είναι και το πιο αναγκαίο) και το άλλο σου δίνει διάφορα scripts για να τρέξεις..δημιουργεί και ένα εικονίδιο στο μενού. Το άλλο δεν ξέρω τι είναι. Τα εγκατέστησα αυτά τα δύο αλλά όταν πάω να κάνω εγκατάσταση την εφαρμογή restart μου βγάζει το μήνυμα "Το μέρος Python for S60 απουσιάζει. Συνέχεια;" Γιατί;:worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 Πρέπει να εγκαταστήσεις το Mobilex, το οποίο αποτελεί την πιο εξελιγμένη έκδοση του συγκεκριμένου ελληνικού ερμηνευτικού λεξικού. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 Μα τι σχέση έχει η εφαρμογή "Restart" με το mobilex? Δεν είναι λεξικό!:confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 Τα εγκατέστησα αυτά τα δύο αλλά όταν πάω να κάνω εγκατάσταση την εφαρμογή restart μου βγάζει το μήνυμα "Το μέρος Python for S60 απουσιάζει. Συνέχεια;" Γιατί;:worry: TΗΝ εγκατασταση την εκανες στην μνημη του τηλεφωνου; Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Αφού σου είπα ακριβώς από πάνω το πως κάνεις print screen! Πατάς το πλήκτρο PrtSc και κάνεις επικόλληση στη ζωγραφική. στο λαπτοπ μου εχει ενα πληκτρο prt sc αυτο ειναι?μονο αυτο παταω ή μαζι με κανενα αλλο?οταν παταω μονο αυτο και παω στην ζωγραφικη δεν μου εμφανιζει επικολληση!!! Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vespastella Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Παιδια τι επαθε το γνωστο μαγαζακι D****s kai a******t???????? Ericsson 388 -> Nokia 6110 -> Nokia 6150 -> Ericsson T29 ->Nokia 8210 -> Nokia 6510 Nokia -> 8850 Nokia -> Nokia 3650 -> Nokia 6630 Ericsson K750i->Nokia N70 -> Nokia N73 ->Nokia N82 ->N79->N97 Mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 στο λαπτοπ μου εχει ενα πληκτρο prt sc αυτο ειναι?μονο αυτο παταω ή μαζι με κανενα αλλο?οταν παταω μονο αυτο και παω στην ζωγραφικη δεν μου εμφανιζει επικολληση!!! Ναι αυτό είναι. Το πατάς μόνο του. Δεν σου εμφανίζει επικόλληση;:wacko: Παιδια τι επαθε το γνωστο μαγαζακι D****s kai a******t???????? Το xxxxxxxxxx είναι εκτός 2 εβδομάδες τώρα. Το xxxxxxxxxx λειτουργεί κανονικά. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 TΗΝ εγκατασταση την εκανες στην μνημη του τηλεφωνου; Ναι. Να τα απεγκαταστήσω και να τα κάνω εγκατάσταση στην κάρτα μνήμης; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Ναι. Να τα απεγκαταστήσω και να τα κάνω εγκατάσταση στην κάρτα μνήμης; Όχι στη μνήμη πρέπει να είναι! Εγώ που έχω αυτό το προγραμματάκι, δουλεύει κανονικά. Για κάνε το εγκατάσταση να δεις τρέχει…; [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Τελικά αν και μου ξαναέβγαλε το ίδιο μήνυμα έκανα κανονικά την εγκατάσταση και δούλεψε κανονικά!:up: Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Ναι αυτό είναι. Το πατάς μόνο του. Δεν σου εμφανίζει επικόλληση;:wacko: Τελικα το κουμπι ηταν σε αλλη λειτουργια γιαυτο..κανενα λινκ με υψηλης αναλυσης wallpapers για vista αναλυσης 1400χ 900 και πανω? Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Τελικα το κουμπι ηταν σε αλλη λειτουργια γιαυτο..κανενα λινκ με υψηλης αναλυσης wallpapers για vista αναλυσης 1400χ 900 και πανω?off topic http://www.deviantart.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis87 Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Toxxxxxxxxxxxέκλεισε; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Toxxxxxxxxxxxέκλεισε; Εδώ και 2 εβδομάδες, δεν ξέρουμε το λόγο... [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis87 Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Εδώ και 2 εβδομάδες, δεν ξέρουμε το λόγο...OK. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Όχι στη μνήμη πρέπει να είναι! Εγώ που έχω αυτό το προγραμματάκι, δουλεύει κανονικά. Για κάνε το εγκατάσταση να δεις τρέχει…; Δεν νομιζω οτι ειναι απαραιτητο.Στο ν73 το εχω στην καρτα και δουλευει κανονικα. [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIO21 Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Κατέβασε το από εδώ. Να σε καλα ρε φιλε μου με σωσες;):rolleyes: καλυτερα να νιω8εις παρα να μπορεις....!(dima poWer) xD [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Εδώ και 2 εβδομάδες, δεν ξέρουμε το λόγο... Ελπίζω να παραμείνει το i-pmart γιατί μετά :cry: :cry: :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
norisss Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 simera ekana update to N91 apo to site tis nokia epelexa ellada katevasa to update egine kanonika alla to kinito tora den exei ellinika oute sta settings xerei kapoios ti prepei na kano oute sms den exei sta ellinika Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 simera ekana update to N91 apo to site tis nokia epelexa ellada katevasa to update egine kanonika alla to kinito tora den exei ellinika oute sta settings xerei kapoios ti prepei na kano oute sms den exei sta ellinika Προφανώς το κινητό σου ήταν παραεισαγωγή και δεν προοριζόταν για να διατεθεί στην Ελλάδα. Στο εσωτερικό του, πίσω από την μπαταρία τι product code έχει; Είναι ίδιο με το Ελληνικό; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts