kgalaz Δημ. November 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2020 Όχι γιατί δεν μπορώ να παζαρεψω την τιμή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amazf1t Δημ. January 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2021 Δεδομένων των συνθηκών, δεν υπάρχουν και πολλές εναλλακτικές! Ή διαδικτυακά ή καθόλου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoDeath7 Δημ. January 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2021 Γενικά πλέον όλες οι εταιρείες δραστηριοποιούνται διαδυκτιακά οπότε μπορείς να κάνεις και καλύτερο φιλτράρισμα στην τιμή. Πολλά μικρά μαγαζάκια είναι καλύτερα από μεγάλες αλυσίδες,αλλά θέλει υπομονή και ψάξιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mike_komotini Δημ. January 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2021 Μόνο μικρά πράγματα, θήκες κινητών τζαμακια κτλ και αυτά με αντικαταβολή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafizafix Δημ. January 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2021 Αν κα η ψηφοφορία είναι απενεργοποιημενη... Ναι, εδώ και πολλά χρόνια. Συνήθως από σκρουτζ, αλλά αν η διαφορά είναι μεγάλη στην τιμή, θα προτιμήσω το ebay. Αν βιάζομαι για κάτι, ανάλογα το ποσό βιάζομαι. Μπορει να παω να το πάρω στο κοντινότερο μαγαζί που θα το βρω, εναλλακτικά σκρουτζ και αν πάλι έχει καλή διαφορά η τιμή, ebay από Ευρώπη η Αγγλία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios268 Δημ. February 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2021 Δυστυχώς έχει χαθεί η αίγλη που αγόραζες από κοντά και το έβλεπες. Τώρα όλα από μια φωτογραφία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleutheriaa Δημ. March 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2021 (edited) Συμφωνώ, άλλη αίσθηση να ψωνίζεις από κοντά. Ευτυχώς για τα βασικά είδη ρουχισμού με εξυπηρετεί κατάστημα που ψωνίζω χρόνια, όμως αυτή είναι η εξαίρεση, λόγω προηγούμενης επαφής. Τώρα έρχεται η γιορτή του Πάσχα, μου αρέσει να στολίζω και όλο και κάτι παίρνω κάθε χρονιά. Ξέρω πάνω κάτω την αγορά στα πασχαλινά διακοσμητικά, όμως άλλη αίσθηση είναι να το κοιτάς από κοντά, να βλέπεις αν έχεις άλλες επιλογές. Βιβλία και χαρτική ύλη προτιμώ να παίρνω από κατάστημα της γειτονιάς μου, επειδή είναι πιο μικρό δεν μπορεί να μου κάνει μια καλύτερη τιμή από ένα πιο μεγάλο μαγαζί, αλλά δεν με πειράζει, βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Αν κάτι είναι πιο δυσεύρετο, προτιμώ την πολιτεία, έχουν πολύ καλή εξυπηρέτηση. Edited March 5, 2021 by eleutheriaa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stergiosdrda Δημ. March 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2021 εκει που μας φτασαν ψωνιζω αρκετα στο διαδικτυο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchi Δημ. March 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2021 Κυρίως από internet πλέον. Προτιμώ όμως να πηγαίνω να παραλαμβάνω εγώ όταν είναι εφικτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papanic Δημ. March 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2021 Εδώ και ένα χρόνο λόγω καραντίνας το ξεκίνησα...συμφέρει!! Βρίσκεις ότι θες και σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hungrybees Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Έχω παραγγείλει απο διαδίκτυο αλλά όχι τίποτα ακριβό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts