Enema Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Κατά τη γνώμη μου αυτή η αίσθηση της μοναδικότητας που απέπνεε το 8850 έχει πλέον ξεθωριάσει,έχει πλέον χαθεί. Η συσκευή έχει ξεπεραστεί πλήρως τόσο στις δυνατότητες όσο και στον σχεδιασμό. Δηλαδη εσυ κοιτας μονο τις δυνατοτες μιας συσκευης? :worry: Μπορεις να μου πεις γιατι καποιος να παει να παρει ενα νοκια 8800 που εχει πανω απο 800 ευρω, ενω με τα μισα λεφτα μπορει να αγορασει ενα pocket pc που εχει σαφως ανωτερες δυνατοτητες? Πολλοι απο εμας κοιτανε παλιες συσκευες, ξεπερασμενες οπως το λες και εσυ, οχι για τις δυνατοτητες που δεν εχουν αλλα για αυτο που τις κανει μοναδικες. Πιστευω οτι εδω μιλαει το συναισθημα και οχι το μυαλο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 aa episis moy eixe kollisei para poly to w800 kai den to perimena gia ena mina kai pira to z800 kai opos fantazestai to metaniosa poly,gi ayto meta apo dyo mines to allaka.(basika epeidi itan ellatomatiko)dld kai poion den bgike ola mapa ta v800! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motorolaV980 Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 to nokia 7610:hypno: :hypno: :hypno: :hypno: akoma to thelo:nagger: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Δηλαδη εσυ κοιτας μονο τις δυνατοτες μιας συσκευης? :worry: Μπορεις να μου πεις γιατι καποιος να παει να παρει ενα νοκια 8800 που εχει πανω απο 800 ευρω, ενω με τα μισα λεφτα μπορει να αγορασει ενα pocket pc που εχει σαφως ανωτερες δυνατοτητες? Πολλοι απο εμας κοιτανε παλιες συσκευες, ξεπερασμενες οπως το λες και εσυ, οχι για τις δυνατοτητες που δεν εχουν αλλα για αυτο που τις κανει μοναδικες. Πιστευω οτι εδω μιλαει το συναισθημα και οχι το μυαλο. Το 8800 αποπνέει μία αίσθηση μοναδικότητας στην οποία αναφέρθηκε προηγουμένως ο φίλος. Ωστόσο δεν πιστεύω πως συμβαίνει πλέον το ίδιο με το πλήρως ξεπερασμένο 8850. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manospipis Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 to qtek 9100 trella einai!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 Το 8800 αποπνέει μία αίσθηση μοναδικότητας στην οποία αναφέρθηκε προηγουμένως ο φίλος. Ωστόσο δεν πιστεύω πως συμβαίνει πλέον το ίδιο με το πλήρως ξεπερασμένο 8850. To αν το 8850 αποπνεει αυτην την αισθηση μοναδικοτητας ακομα, ειναι καθαρα υποκειμενικο θεμα;) Αυτο πιστευω οτι συμβαινει και με αλλα κινητα, πχ sx1, 8910, 7650 :love: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofikat Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 ΝOKIA 7610 το θελω ακομα.....:) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Ποτε δεν ειχα 6600.....:O :O Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Το W950 της Sony Ericsson. Και το PRADA αλλά ακόμη δεν έχει κυκλοφορήσει... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 Ακριβώς. Τη θεωρώ πανέμορφη συσκευή και κρίμα που δεν είχα τότε τα χρήματα να αποκτήσω μία. Αν έβρισκα πάντως ένα σε άριστη κατάσταση θα σκεφτόμουν πολύ σοβαρά την αγορά του. Συλλεκτικό κομμάτι, δε συμφωνείς; προσωπικα συμφωνω μαζι σου φιλε μου,μοναδικο οντως κομματι ακομα και τωρα. «Ψήνεσαι» να αγοράσεις ένα κινητό τηλέφωνο με μονόχρωμη οθόνη,το οποίο ανακοινώθηκε πριν από εφτά χρόνια :confused: ; και τι εγινε που εχει μονοχρωμη οθονη,αυτα ηταν κινητα και για μενα και για πολλους.ουτε παλιομοδιτικο το βλεπω ουτε και χαμενο,για μενα ειναι διαχρονικο κινητο που ακομα και σημερα οταν το κραταει κανεις το κοιταμε καλα καλα.στο κατω κατω εδω μιλαμε για κινητα που δεν αποκτησαμε κι οχι για τεχνολογια κινητων.επειτα εμεις οι παλιοτεροι εχουμε αλλο δεσιμο με αυτα τα κινητα κατι που εσυ λογω του οτι τοτε ησουν 11 ετων δεν το ειχες αυτο το δεσιμο και ειναι λογικο αυτο. ενα κινητο λοιπον που ηθελα και δεν πηρα ηταν το startac της Motorola. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria24 Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 το Νοκια 3210! το 1999 κοστιζε 80.000 δρχ., ποσο το οποιο λυπηθηκα, και κατεληξα με το προηγουμενο μοντέλο, μια παντοφλα που δε θυμαμαι ουτε καν πως λεγεται:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris21 Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 ενα απο τα αγαπημενα μου κινητα που δεν καταφερα να το παρω ηταν το nokia 6510 αν θυμαμαι καλα. απο τοτε που βγηκε μου αρεσε το μεγεθος κ οι δυνατοτητες της εποχης του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanaks Δημ. April 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2007 http://www.nokia.com.gr/pics/phones/phone_models/7110_mainpage_s1.jpg Όταν πια μπορούσα να το πάρω, είχε ξεπεραστεί αρκετά... Ίσως το μόνο Nokia που συμπάθησα... Παράθεση People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. April 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2007 Το Νόκια 3210, το 2000 που αν θυμάμαι καλά έκανε γύρω στα 65.000 δρχ, ποσό που δεν είχα εξ ολοκλήρου και αποφάσισα να μην πάρω κινητό. Αργότερα το Νόκια 6230, το Μάρτιο του 2004, γιατί 1 μήνα πριν είχα πάρει καινούριο (400€ τότε) το πολύ κατώτερο 6220. Θυμάμαι το καλοκαίρι του 04 που το έβλεπα στην Τσεχία σε λευκό χρώμα πως το κοιτούσα :p ... Δυστυχώς το 6230i ήταν κατώτερο από το Κ750, έτσι ένα χρόνο μετά δεν αγόρασα ούτε το διάδοχο του 6230. Ακόμα πάντως αν βρω κανένα σε καλή τιμή, θα το χτυπούσα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_maniakos Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Το μαρτιο πηρα το νοκια 6288 αλλα το μαγαζι το χε μια φιλη μας και μου πε οτι το κ800 ηταν στην ιδια τιμη και εγω πηρα το νοκια!αλλα επειδη εσπασε 2 φορες η εσωτερικη οθονη θα το παρω τον ιουνιο!. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jw124 Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 nokia 7650 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 To motorola MpX...τοτε.:O :D Αλλα μια το ενα, μια το αλλο δεν το ειδαμε ποτε :O (ηταν και πανακριβο,ελεγαν οτι ειχε και πολλα bug...) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georou_man Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 sony ericsson K300!AX... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
necropethamenos Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 Ενα απο τα κινητα που μου αρεσαν και μου αρεσουν ειναι το νοκια 6630 ξερει κανεις αν μπορω να το βρω ακομα φυσικα εννοω καινουριο σιγουρα πιστευω οτι σε καποια αποθηκη καποιου μαγαζιου θα υπαρχουν κομματια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 Εγώ ήθελα να αγοράσω το Nokia 7110, αλλά τελικά ποτέ δεν πέρασε στα χέρια μου.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 Ένα nokia 7360... Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 Νοκια 7610... Ααααααχ ερωτας αλλα η υψηλη τιμη του με απετρεψε απο την αγορα του... Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 ισως Τ68 Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 Το Ε50 θα ελεγα αν και τωρα πειρμενω με αγωνμια το Ε61ι.... Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 Το Sony Ericsson T610. Το είχα δουλέψει αρκετά εξαιτίας του ότι το είχε φίλος οπότε δεν είναι και τόσο μεγάλος καημός. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts