lydi13 Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 RAVER εσύ έχεις tattoo? iN seArch of a brAin... http://img215.imageshack.us/img215/9290/maltesedogsmallyr6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niobi Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 RAVER εσύ έχεις tattoo? :blink::stupid:μια απλη αναδρομη στο φορουμ/θρεντ μπορει να σου απαντησει:stupid::blink: [sIGPIC][/sIGPIC] You are Beautiful Its True... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lydi13 Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 xex..:happy: oops! iN seArch of a brAin... http://img215.imageshack.us/img215/9290/maltesedogsmallyr6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 RAVER εσύ έχεις tattoo? Ναι εχω! και τωρα ετοιμαζομαι για ενα 5ο! :yahoo: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lydi13 Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 Ναι εχω! και τωρα ετοιμαζομαι για ενα 5ο! :yahoo: το οποίο θα είναι...? iN seArch of a brAin... http://img215.imageshack.us/img215/9290/maltesedogsmallyr6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 το οποίο θα είναι...? Ξωτικο και παλι ;) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. November 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2007 γεια σας κ απο εμένα! σκέφτομαι σύντομα να κάνω piercing σ'αυτό που στα αγγλικά αποκαλούνε tragus αλλά στα ελληνικά δεν ξέρω πως :p και φυσικά λέω να πάω στον Nico tattoo...αλλά έχω διαβάσει στο ίντερνετ ότι υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που κάποιοι πάθανε μόλυνση κτλπ...και αυτό είναι που με κρατάει περισσότερο...επίσης ένας γνωστός έκανε στο ίδιο σημείο στον Nico, και έπαθε μόλυνση...ποια είναι η γνώμη σας; να το κάνω ή να μη το κάνω;;;;και είμαι 17...θα χρειαστώ έγκρηση γονέα;;;; P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lydi13 Δημ. November 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2007 Για piercing δε χρειάζεται έγκριση γονέα. Κι εγώ έχω σ'αυτό το σημείο αλλά δεν έχει μολυνθεί ποτέ ούτε μου έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα.Τώρα λεπτομέριες για το μαγαζί που λες δε ξέρω να σου πώ..απλά καλύτερα να πας σε κάποιο που να είσαι σίγουρος οτι όλα θα πάνε καλά :p iN seArch of a brAin... http://img215.imageshack.us/img215/9290/maltesedogsmallyr6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinkrose Δημ. November 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2007 Αμα πρέπει να κάνεις τατουαζ για να νιώσεις όμορφος ή καλά με τον εαυτό σου τότε πρεπει να έχεις...πρόβλημα. Oσους εχω ακουσει που θελουν να κανουν τατουαζ ειναι γιαυτον τον λογο!! :rolleyes: Τι αλλο θα ακουσουμε..:blink: :wacko: επισης το ταττοο δεν σε κανει ομορφο! :confused: Εσυ για ποιον λογο εκανες τατουαζ?για πες μου!! Nokia 5610[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lydi13 Δημ. November 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2007 Εγώ τα τατουάζ που έχω σημαίνουν κάτι για μένα, είναι εντελώς προσωπικά και γι'αυτό το λόγο τα έχουν δεί ή γνωρίζουν την ύπαρξη τους μόνο πολύ κοντινά μου πρόσωπα.δε τα έχω κάνει για να αισθάνομαι πιο όμορφη γτ δε μπορεί να σε ομορφύνει ένα τατουάζ. Υπάρχουν βέβαια και άνθρωποι που το βλέπουν αλλιώς αλλά δεν είναι ο κανόνας. iN seArch of a brAin... http://img215.imageshack.us/img215/9290/maltesedogsmallyr6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinkrose Δημ. November 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2007 Εγώ τα τατουάζ που έχω σημαίνουν κάτι για μένα, είναι εντελώς προσωπικά και γι'αυτό το λόγο τα έχουν δεί ή γνωρίζουν την ύπαρξη τους μόνο πολύ κοντινά μου πρόσωπα.δε τα έχω κάνει για να αισθάνομαι πιο όμορφη γτ δε μπορεί να σε ομορφύνει ένα τατουάζ. Υπάρχουν βέβαια και άνθρωποι που το βλέπουν αλλιώς αλλά δεν είναι ο κανόνας. Ναι ξερω εγω μιλησα γιαυτους!! Nokia 5610[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 Εσυ για ποιον λογο εκανες τατουαζ?για πες μου!! Σιγουρα οχι για να γινω ομορφος!! αλλωστε τα εχω σε σημειο που δεν φαινονται! τα εχω κανει γιατι γουσταρω ολη την κατασταση. και ειναι ολα τα ιδια! μοδα ειναι να "χτυπησεις" ενα τατοο..αντε 2! απο΄κει και περα..πρεπει να το γουσταρεις το θεμα.:happy: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iwannaaa Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 Thanks a lot annie_!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annie_ Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 και είμαι 17...θα χρειαστώ έγκρηση γονέα;;;; Για piercing δε χρειάζεται έγκριση γονέα. Για το NICO tattoo που ενδιαφέρεσαι sugz χρειάζεται έγκριση γονέα και για τα όλα piercing.. Thanks a lot annie_!!!!!!!!!! Δεν κάνει τίποτα!Γι'αυτό είμαστε εδώ!:happy: anniesworld.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annie_ Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 αλλά έχω διαβάσει στο ίντερνετ ότι υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που κάποιοι πάθανε μόλυνση κτλπ...και αυτό είναι που με κρατάει περισσότερο...επίσης ένας γνωστός έκανε στο ίδιο σημείο στον Nico, και έπαθε μόλυνση...ποια είναι η γνώμη σας; να το κάνω ή να μη το κάνω;;;;και είμαι 17...θα χρειαστώ έγκρηση γονέα;;;; Για piercing δε χρειάζεται έγκριση γονέα. Κι εγώ έχω σ'αυτό το σημείο αλλά δεν έχει μολυνθεί ποτέ ούτε μου έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα.Τώρα λεπτομέριες για το μαγαζί που λες δε ξέρω να σου πώ..απλά καλύτερα να πας σε κάποιο που να είσαι σίγουρος οτι όλα θα πάνε καλά :p Για τις μολύνσεις που λέτε δεν παίζει ρόλο πάντα το μαγαζί..Συνήθως φταίει το άτομο το οποίο δεν προσέχει το piercing και δεν ακούει τις οδηγίες του piercer .Γιατί ένα piercing δεν είναι "το έκανα και τελείωσε η υπόθεση",χρειάζεται και φροντίδα μετά,τουλάχιστον για τον πρώτο καιρό..Αν το προσέχεις θα πάνε όλα καλά.;) anniesworld.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rch Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 Για το NICO tattoo που ενδιαφέρεσαι sugz χρειάζεται έγκριση γονέα και για τα όλα piercing.. eleos -,- One of the things you learn after years of dealing with drug people, is that you can turn your back on a person, but never turn your back on a drug. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 ξερει κανεις που μπορω να δω στο νετ πως ειναι το ονομα μου σε κινεζικα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 Ιαπωνεζικα σου κανουν;;; παντως παιζει να ειναι μουφα καθως δεν μπορει το "ηλιας" και το "μαγδαληνη" να ειναι και τα δυο abukara!! :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calendra Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 Ιαπωνεζικα σου κανουν;;; παντως παιζει να ειναι μουφα καθως δεν μπορει το "ηλιας" και το "μαγδαληνη" να ειναι και τα δυο abukara!! επέλεξες το σωστό φύλο? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 Akane Hideyoshi ΌΧΙ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ...μ'αρεσει είναι φωσκολικού ήρωα (δηλαδή αυστηρό, απότομο, έχει κύρος):lol::lol::lol::lol::lol: Chiaki Yosinobu,χαρηκα με το βαφτιστικο μου με βγαζει Akemi Yosinobu :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 Πολυ αξιοπιστο το site με τα Γιαπωνεζικα!!!!:ninja: Μου εβγαλε το ονομα μου (Ηλιας) -------->Chikafusa Chikamatsu:p Που να εβαζα και επιθετο:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 Eμενα ειναι συντομο..ονομα και επιθετο ---> Ai Abukara :ninja: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 abukara ειναι το μαγδαληνη στα ιαπωνικα...μαγδαληνο σε λενε?? :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annie_ Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 eleos -,- Γιατί έλεος?Σε διαφορετική περίπτωση κάθε παιδάκι θα πήγαινε και θα έκανε ότι piercing και tattoo ήθελε χωρίς να το γνωρίζουν οι γονείς του,και μετά θα έβρισκε μπελά το μαγαζί..!Κάποιος που γνωρίζει ας με διορθώσει αν θέλει,γιατί δεν είμαι σίγουρη, αλλά νομίζω ότι το ίδιο ισχύει και στις περισσότερες χώρες του εξωτερικού.. anniesworld.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris21 Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 Eμενα ειναι συντομο..ονομα και επιθετο ---> Ai Abukara :ninja: κ σε εμενα αυτο βγαζει. μονο στο ονομα ομως. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts