Jump to content

Απεργιακές κινητοποιήσεις σε ΑΕΙ/ΤΕΙ

katsifis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιατί σήμερα για την Πάντειο άκουσα πως ξεκινούν εξετάσεις για όλους από τις 10 μέχρι τις 28 Ιουλίου.

:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ξέρει κανείς τι μέλλει γενέσθαι με την εξεταστική της Πληροφορικής Ιωαννίνων και γενικότερα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων; Γιατί σήμερα για την Πάντειο άκουσα πως ξεκινούν εξετάσεις για όλους από τις 10 μέχρι τις 28 Ιουλίου.
Ναι πραγματι ξεκινανε οι εξετασεις στις 10, σημερα παρθηκε η αποφαση

Χθες μου ειπαν πως η Γενικη Συνελευση στα Τει Πειραι ειχε πολυ λιγα ατομα...και αποφασιστηκε καταληψη μεχρι την ερχομενη Τεταρτη....αληθευει??? Και αν ναι τι γινεται μετα.... απο Πεμπτη μαθημα???

Από το site της ΠΑΣΠ: " ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 29/6 ΤΟ ΤΕΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 6/7 ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΛΗΓΕΙ ΤΥΠΙΚΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ.ΑΠΟ ΤΙΣ 7/7 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ Η ΔΟΙΗΚΗΣΗ. ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΘΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ!"

129026.png?1640591734

ευχαριστώ φίλε...κάτι για αναστολές απεργιών να φανταστώ είναι ανυπόστατες φήμες...ξέρεις μήπως αν θα είναι διπλή η εξεταστική του Σεπτεμβρίου και πότε πρόκειτε να αρχίσει? (θα θεωρούμαι επί πτυχίω θα μπορώ να δίνω?)

Οχι φιλε μου... Δυστυχως δεν γνωριζω!

Από το site της ΠΑΣΠ: " ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 29/6 ΤΟ ΤΕΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 6/7 ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΛΗΓΕΙ ΤΥΠΙΚΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ.ΑΠΟ ΤΙΣ 7/7 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ Η ΔΟΙΗΚΗΣΗ. ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΘΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ!"

:O Άσχετο αλλά ποιό είναι το link για το site της πασπ?

http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Παιδιά δεν ξέρω αν είναι το σωστό thread αλλά εμείς στο Πανεπιστήμιο Πειραιά από 8ο εξάμηνο και πάνω δίνουμε από 6-14 ιουλίου. Θα μας πεθάνουν. Γράφουμε και Κυριακές..
Ψάχνω με τα μάτια κάποια μάτια να με ψάχνουν..

Παιδιά δεν ξέρω αν είναι το σωστό thread αλλά εμείς στο Πανεπιστήμιο Πειραιά από 8ο εξάμηνο και πάνω δίνουμε από 6-14 ιουλίου. Θα μας πεθάνουν. Γράφουμε και Κυριακές..

Εε, ντάξ είσαστε! Κάποιοι άλλοι δίνουν μέχρι τις 31/07! :(

129026.png?1640591734

:O Άσχετο αλλά ποιό είναι το link για το site της πασπ?

http://clubs.pathfinder.gr/pasp_auto

129026.png?1640591734

Εε, ντάξ είσαστε! Κάποιοι άλλοι δίνουν μέχρι τις 31/07! :(

Ναι δίκιο έχεις. Απλά το λέω ότι κάποιος δίνει 15 μαθήματα σε 9 ημέρες. Είναι μαζεμένα δυστυχώς..Όλοι θα κουραστούμε..Καλό διάβασμα παιδιά!!

Ψάχνω με τα μάτια κάποια μάτια να με ψάχνουν..

Μονο εμεις οι εξυπνοι του Παντειου θα γραφουμε Ιουλη μηνα...

Καλά νέα! Για τους φοιτητές του Παντείου, δεν ξέρω αν είναι για όλες τις σχολές ή μόνο για αυτήν που έμαθα (Π.Ε.Κ.Ι.) τελικώς δεν θα γίνουν εξετάσεις τώρα (πέρασε η πρόταση της ΔΑΠ για εξετάσεις τον Σεπτέμβρη και πιθανόν λίγες μέρες από τα τέλη Αυγούστου). Καλό καλοκαίρι!

Περασα σημερα απο τα Τει Πειραια...ερημια σκετη!!! Βρηκα ενα παιδι που ανηκει σε παραταξη και τον ρωτησα τι θα γινει...αν και ποτε θα ανοιξουν....και ουτε αυτος ηξερε να μου πει. Αληθευει οτι σημερα εχουν συνελευση οι καθηγητες για να παρουν αποφασεις για τα εργαστηρια και την εξεταστικη??? Αν εγινε και εμαθε καποιος τι αποφασεις πηραν ας πει....

Παντως κακα τα ψεματα ειναι κριμα για σχολες που απαριθμουν τοσους πολλους φοιτητες να μην υπαρχει ενας σωστος τροπος ενημερωσης.....:mad: :mad:

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Αν οι πηγες μου ειπαν αληθεια για τα Τει Πειραια ισχυει οτι θα παραμεινουν κλειστα αλλα θα ανοιξουν στις 28 Αυγουστου ωστε να κανουμε 2 βδομαδες αναπληρωση των μαθηματων που χαθηκαν...επισης στο καπακι θα αρχισει η 1η εξεταστικη και η δευτερη θα τελειωσει γυρω στις 16 Οκτωμβριου....

Παιδια εχω νεα απο τα ΤΕΙ Πειραια...... Βρηκα την ανακοινωση που βγαλανε:)

http://img348.imageshack.us/img348/6663/file00993di.jpg

Για να φανει καλυτερα τι λεει αποθηκευστε την και καντε ζουμ...

Παιδια εχω μια απορια σχετικα με τα ΤΕΙ.

Τι γινεται στην περιπτωση που δε γραφτεις για ενα η παραπανω εξαμηνο; Διαγραφεσαι τελειως απο φοιτητης;

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

Παιδια εχω μια απορια σχετικα με τα ΤΕΙ.

Τι γινεται στην περιπτωση που δε γραφτεις για ενα η παραπανω εξαμηνο; Διαγραφεσαι τελειως απο φοιτητης;

Απ'ότι ξέρω μέχρι ένα το πολύ 2 συνεχόμενα εξάμηνα (δεν είμαι σίγουρη) μπορείς να μη γραφτείς. Το σίγουρο είναι ότι από κει και πέρα χάνεις την ιδιότητα του φοιτητή.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δηλαδη εαν καποια στιγμη μετα απο καποια χρονια, αποφασισεις οτι θελεις να συνεχισεις τις σπουδες σου, θα πρεπει να ξαναδωσεις Πανελληνιες, η θα εισαι ακομη γραμμενος στο ΤΕΙ, και θα μπορεσεις να ξεκινησεις ειτε απο την αρχη ειτε απο εκει που αφησες την σχολη σου;

Δηλαδη εαν καποια στιγμη μετα απο καποια χρονια, αποφασισεις οτι θελεις να συνεχισεις τις σπουδες σου, θα πρεπει να ξαναδωσεις Πανελληνιες, η θα εισαι ακομη γραμμενος στο ΤΕΙ, και θα μπορεσεις να ξεκινησεις ειτε απο την αρχη ειτε απο εκει που αφησες την σχολη σου;

Αν μετα απο 2εξαμηνα δε γραφτεις τοτε διεγραφεσαι απο τα μιτρωα....ξανα πανελληνιες...

Απορω ομως, γιατι το κανουν αυτο;

Απορω ομως, γιατι το κανουν αυτο;
Γιατι δε γινεται ενας ''φοιτητης'' να μην παταει στην σχολη ουτε για να γραφτει στο εξαμηνο, αυτο δειχνει πληρη αδιαφορια. Επομενως καλα κανουν :)

• 2 weeks later...
Κατι ακουγετε για τα Τει Πειραια οτι αφου πραγματοποιηθει η πρωτη εξεταστικη του Σεπτεμβριου μετα δεν θα διεξαχθει η δευτερη λογω καταληψεων...ξερει κανεις τιποτα εχει ακουσει κατι αναλογο????