egoeimai Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 να δούμε πότε θα δώσουμε εξετάσεις......:( :( :( Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Ξερει κανεις για τι θα γινει με την εξεταστικη στο τει πειραια; Αδερφε αυριο ειναι η Γ.Σ. για να δουμε τι θα γινει!!!! ;) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoni Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Αδερφε αυριο ειναι η Γ.Σ. για να δουμε τι θα γινει!!!! ;) Manologo3 σε θέλω ενήμερο αύριο έτσι:p ? Βασίζομαι πάνω σου!:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Manologo3 σε θέλω ενήμερο αύριο έτσι:p ? Βασίζομαι πάνω σου!:rolleyes: Οκ!!! Αυριο στις 12 ειναι η συνελευση....αμα ξυπνησω και δεν βαριεμαι θα παω!!!!:O :O :p Παντως περα της πλακας ετσι οπως πανε τα πραγματα μας βλεπω τουλαχιστον για αλλη μια βδομαδα κλειστα!!! Τα πλαισια που θα κατεβουν αυριο τα γνωριζει κανεις???:!: :!: Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 τελικα στο τει πειραια τι αποφαση βγηκε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 τελικα στο τει πειραια τι αποφαση βγηκε? Κλειστο μεχρι την Δευτερα. Ετσι εμαθα. Αυτο το "καθε βδομαδα" ειναι σπαστικο...Αφου ουτως ή αλλως εχουμε σκοπο να το παμε ετσι μεχρι το Πασχα γιατι δεν βγαζουν ανακοινωση για μηνιαια καταληψη να τσουγκρισουμε τα κοκκινα αυγα μας και να μην μαδαμε μαργαριτες για το αν θα δωσουμε... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Έχει κανείς ιδέα τι έγινε στη συνέλευση της ΑΣΟΕΕ? Συνεχίζεται ή όχι η κατάληψη; Δεν δουλεύει το site της ΠΑΣΠ και το site της ΔΑΠ δεν αναφέρει τίποτα! Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Κλειστο μεχρι την Δευτερα. Ετσι εμαθα. Αυτο το "καθε βδομαδα" ειναι σπαστικο...Αφου ουτως ή αλλως εχουμε σκοπο να το παμε ετσι μεχρι το Πασχα γιατι δεν βγαζουν ανακοινωση για μηνιαια καταληψη να τσουγκρισουμε τα κοκκινα αυγα μας και να μην μαδαμε μαργαριτες για το αν θα δωσουμε... Και εμενα αυτο μου ειπαν!!!! Μεχρι την Δευτερα κλειστο....:!: :!: Τουλαχιστον δεν μπορουν να ανοιξουν καποια μερα τις γραμματειες.... εχω κανει αιτηση να παρω μια βεβαιωση σπουδων αλλα πως θα την παρω αμα ειναι κλειστη??:mad: Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Και εμενα αυτο μου ειπαν!!!! Μεχρι την Δευτερα κλειστο....:!: :!: Τουλαχιστον δεν μπορουν να ανοιξουν καποια μερα τις γραμματειες.... εχω κανει αιτηση να παρω μια βεβαιωση σπουδων αλλα πως θα την παρω αμα ειναι κλειστη??:mad: Κι εγω θελω βεβαιωση σπουδων για το βιβλιαριο μου και αμα δεν την παρω...:( Αν μαθεις οτι θα ανοιξουν οι γραμματειες καποια μερα, ενημερωσε.;) Off topic:Αιτηση; Επιτοπου δεν τις παιρνετε; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Κι εγω θελω βεβαιωση σπουδων για το βιβλιαριο μου και αμα δεν την παρω...:( Αν μαθεις οτι θα ανοιξουν οι γραμματειες καποια μερα, ενημερωσε.;) Off topic:Αιτηση; Επιτοπου δεν τις παιρνετε; Τις βεβαιωσεις και οτιδηποτε αλλο οχι!! Κανουμε αιτηση πρωτα τι θελουμε και μετα απο λιγες μερες μας τα δινουν!!! Γραφειοκρατια μεγαλη....τουλαχιστον εχουμε την πιο ομορφη κοπελα στην Γραμματεια σε ολο το ΤΕΙ οποτε το να μας καθυστερει και λιγο δεν πειραζει παρηγορουμαστε με αυτο!!!!!:O :O :happy: :happy: :!: Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 +1 και εμένα τα ίδια μου είπαν μέχρι την επόμενη Δευτέρα κλειστα και την Δευτέρα πάλι συνέλευση... Ξέχασα τι σπουδάζω :cry: Off topic: αιτήσεις έχουν σε ένα κουτί εξω από την γραμματεία οπότε και κλειστή να είναι μπορείς να πάρεις τουλάχιστον έτσι κάνουν στην ΣΤΕΦ Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my_highness Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Tην Παρασκευή 9/2 θα γίνει Γ.Σ στο ΠΑ.ΜΑΚ.Ψηφοφορία με το βιβλιάριο σπουδών. Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roody1 Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Έχει κανείς ιδέα τι έγινε στη συνέλευση της ΑΣΟΕΕ? Συνεχίζεται ή όχι η κατάληψη; Δεν δουλεύει το site της ΠΑΣΠ και το site της ΔΑΠ δεν αναφέρει τίποτα! Μια απ' τα ίδια, κατάληψη μέχρι και την άλλη Δευτέρα οπότε και θα γίνει πάλι ΓΣ τη γνωστή ώρα στο γνωστό μέρος! :) Καλό μας Πάσχα! :rolleyes: Παράθεση It takes no time to fall in love but it takes you years to know what love is... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoni Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 +1 και εμένα τα ίδια μου είπαν μέχρι την επόμενη Δευτέρα κλειστα και την Δευτέρα πάλι συνέλευση... Ξέχασα τι σπουδάζω :cry: Off topic: αιτήσεις έχουν σε ένα κουτί εξω από την γραμματεία οπότε και κλειστή να είναι μπορείς να πάρεις τουλάχιστον έτσι κάνουν στην ΣΤΕΦ Μωρέ αιτήσεις βρίσκεις και από το site μας πλέον, το πότε θα τις πάρεις είναι το θέμα. Κι εγω που θέλω να πάρω πτυχιακή και πρακτική και κάθομαι και περιμένω πότε θα πάρουν την απόφαση να το ανοίξουν τι να πω? :cry: Και δεν είμαι μόνο εγώ..άλλοι χάνουν για δέυτερη φορά κάποια εργαστήρια επειδή δε βγαίνουν οι μέρες για να γίνουν όλες οι ασκήσεις που πρέπει. Αν είναι δυνατόν:mad: Manolog3,sofi και lefkal thanks για την ενημέρωση! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Μωρέ αιτήσεις βρίσκεις και από το site μας πλέον, το πότε θα τις πάρεις είναι το θέμα. Κι εγω που θέλω να πάρω πτυχιακή και πρακτική και κάθομαι και περιμένω πότε θα πάρουν την απόφαση να το ανοίξουν τι να πω? :cry: Και δεν είμαι μόνο εγώ..άλλοι χάνουν για δέυτερη φορά κάποια εργαστήρια επειδή δε βγαίνουν οι μέρες για να γίνουν όλες οι ασκήσεις που πρέπει. Αν είναι δυνατόν:mad: Manolog3,sofi και lefkal thanks για την ενημέρωση! Εγω παντως θυσιαζομαι να παω στο σπιτι της κοπελας της γραμματειας μας να τις παρω!!!!!:p :p Αααχχχχ :love: Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Μια απ' τα ίδια, κατάληψη μέχρι και την άλλη Δευτέρα οπότε και θα γίνει πάλι ΓΣ τη γνωστή ώρα στο γνωστό μέρος! :) Καλό μας Πάσχα! :rolleyes: Άντε Χριστός Ανέστη! :p Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slink21 Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 10.000 katalipseis einai i apadisi mas se ena kosmo organomenis pli3is. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris21 Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 κλειστο κ το τει καβαλας για ακομα μια εβδομαδα. χαλαρα μεχρι το πασχα θα παμε ετσι.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nrakos Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Τις βεβαιωσεις και οτιδηποτε αλλο οχι!! Κανουμε αιτηση πρωτα τι θελουμε και μετα απο λιγες μερες μας τα δινουν!!! Γραφειοκρατια μεγαλη....τουλαχιστον εχουμε την πιο ομορφη κοπελα στην Γραμματεια σε ολο το ΤΕΙ οποτε το να μας καθυστερει και λιγο δεν πειραζει παρηγορουμαστε με αυτο!!!!!:O :O :happy: :happy: :!: 'Ομορφη είναι, αλλά μια εξυπηρέτηση ζήτησα μια φορά και έφαγα άκυρο:( (Πήγα Τρίτη για μια βεβαίωση και την ήθελα Πέμπτη για να μη ξανακατεβαίνω αλλά δεν...) Οπότε από Δευτέρα και βλέπουμε ε; Λέτε να γίνει η μια εξεταστηκή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 'Ομορφη είναι, αλλά μια εξυπηρέτηση ζήτησα μια φορά και έφαγα άκυρο:( (Πήγα Τρίτη για μια βεβαίωση και την ήθελα Πέμπτη για να μη ξανακατεβαίνω αλλά δεν...) :blink: :blink: :blink: Ααααχχχχ στην Σ.Δ.Ο. μπορει να μην εχουμε ομορφους και ομορφες στην γραμματεια αλλα την παιρνουμε επιτοπου την βεβαιωση...:p Ακου εκει σε 3 μερες...:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Κατι ακουσα στις ειδησεις για πενθημερες επαναλαμβανομενες απεργιες των παν/κων!!! Λενε τα μυαλα στα καγκελα...λεω οι εξεταστικες στον αερα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 και εγω ακουσα οτι οι καθηγητες αρχισαν σημερα απεργιες, οι οποιες θα ειναι πενθημερες και μολις περασουν οι μερες θα συνεδριασουν για να ανανεωσουν το πενθημερο. δηλαδη αλλη μια βδομαδα... αν παει κανεις αυριο στη φιλοσοφικη στη συνελευση στις 12 και μαθει κανενα νεο, ας το πει βρε παιδια... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Συνεχίζεται (φυσικά...) η κατάληψη για τον Σύλλογο Ηλεκτρολόγων-Μηχανολογων Α.Π.Θ. Τα ίδια έμαθα και για τους Πολιτικούς Μηχανικούς... Κατάληψη - φοιτητές: 5-0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slink21 Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Συνεχίζεται (φυσικά...) η κατάληψη για τον Σύλλογο Ηλεκτρολόγων-Μηχανολογων Α.Π.Θ. Τα ίδια έμαθα και για τους Πολιτικούς Μηχανικούς... Κατάληψη - φοιτητές: 5-0 den einai katalipsi - foitites 5-0 afou kai aftoi pou ypostirizoun thn katalipsh (kai opos fenetai einai oi perisoteroi) einai foitites. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Συνεχίζεται (φυσικά...) η κατάληψη για τον Σύλλογο Ηλεκτρολόγων-Μηχανολογων Α.Π.Θ. Τα ίδια έμαθα και για τους Πολιτικούς Μηχανικούς... Κατάληψη - φοιτητές: 5-0 Nα προσθέσω και τους Χημικούς Μηχανικούς στη λίστα! Κατάληψη μέχρι την άλλη Δευτέρα και νέα Γ.Σ. Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts