Jump to content

Απεργιακές κινητοποιήσεις σε ΑΕΙ/ΤΕΙ

katsifis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ξερει κανεις για τι θα γινει με την εξεταστικη στο τει πειραια;

Αδερφε αυριο ειναι η Γ.Σ. για να δουμε τι θα γινει!!!! ;)

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Αδερφε αυριο ειναι η Γ.Σ. για να δουμε τι θα γινει!!!! ;)

Manologo3 σε θέλω ενήμερο αύριο έτσι:p ? Βασίζομαι πάνω σου!:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Manologo3 σε θέλω ενήμερο αύριο έτσι:p ? Βασίζομαι πάνω σου!:rolleyes:

Οκ!!! Αυριο στις 12 ειναι η συνελευση....αμα ξυπνησω και δεν βαριεμαι θα παω!!!!:O :O :p Παντως περα της πλακας ετσι οπως πανε τα πραγματα μας βλεπω τουλαχιστον για αλλη μια βδομαδα κλειστα!!!

Τα πλαισια που θα κατεβουν αυριο τα γνωριζει κανεις???:!: :!:

τελικα στο τει πειραια τι αποφαση βγηκε?

Κλειστο μεχρι την Δευτερα. Ετσι εμαθα. Αυτο το "καθε βδομαδα" ειναι σπαστικο...Αφου ουτως ή αλλως εχουμε σκοπο να το παμε ετσι μεχρι το Πασχα γιατι δεν βγαζουν ανακοινωση για μηνιαια καταληψη να τσουγκρισουμε τα κοκκινα αυγα μας και να μην μαδαμε μαργαριτες για το αν θα δωσουμε...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχει κανείς ιδέα τι έγινε στη συνέλευση της ΑΣΟΕΕ?

Συνεχίζεται ή όχι η κατάληψη;

Δεν δουλεύει το site της ΠΑΣΠ και το site της ΔΑΠ δεν αναφέρει τίποτα!

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Κλειστο μεχρι την Δευτερα. Ετσι εμαθα. Αυτο το "καθε βδομαδα" ειναι σπαστικο...Αφου ουτως ή αλλως εχουμε σκοπο να το παμε ετσι μεχρι το Πασχα γιατι δεν βγαζουν ανακοινωση για μηνιαια καταληψη να τσουγκρισουμε τα κοκκινα αυγα μας και να μην μαδαμε μαργαριτες για το αν θα δωσουμε...

Και εμενα αυτο μου ειπαν!!!! Μεχρι την Δευτερα κλειστο....:!: :!: Τουλαχιστον δεν μπορουν να ανοιξουν καποια μερα τις γραμματειες.... εχω κανει αιτηση να παρω μια βεβαιωση σπουδων αλλα πως θα την παρω αμα ειναι κλειστη??:mad:

Και εμενα αυτο μου ειπαν!!!! Μεχρι την Δευτερα κλειστο....:!: :!: Τουλαχιστον δεν μπορουν να ανοιξουν καποια μερα τις γραμματειες.... εχω κανει αιτηση να παρω μια βεβαιωση σπουδων αλλα πως θα την παρω αμα ειναι κλειστη??:mad:

Κι εγω θελω βεβαιωση σπουδων για το βιβλιαριο μου και αμα δεν την παρω...:(

Αν μαθεις οτι θα ανοιξουν οι γραμματειες καποια μερα, ενημερωσε.;)

Off topic:Αιτηση; Επιτοπου δεν τις παιρνετε;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κι εγω θελω βεβαιωση σπουδων για το βιβλιαριο μου και αμα δεν την παρω...:(

Αν μαθεις οτι θα ανοιξουν οι γραμματειες καποια μερα, ενημερωσε.;)

Off topic:Αιτηση; Επιτοπου δεν τις παιρνετε;

Τις βεβαιωσεις και οτιδηποτε αλλο οχι!! Κανουμε αιτηση πρωτα τι θελουμε και μετα απο λιγες μερες μας τα δινουν!!! Γραφειοκρατια μεγαλη....τουλαχιστον εχουμε την πιο ομορφη κοπελα στην Γραμματεια σε ολο το ΤΕΙ οποτε το να μας καθυστερει και λιγο δεν πειραζει παρηγορουμαστε με αυτο!!!!!:O :O :happy: :happy: :!:

+1 και εμένα τα ίδια μου είπαν μέχρι την επόμενη Δευτέρα κλειστα και την Δευτέρα πάλι συνέλευση... Ξέχασα τι σπουδάζω :cry:

Off topic: αιτήσεις έχουν σε ένα κουτί εξω από την γραμματεία οπότε και κλειστή να είναι μπορείς να πάρεις τουλάχιστον έτσι κάνουν στην ΣΤΕΦ

http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Έχει κανείς ιδέα τι έγινε στη συνέλευση της ΑΣΟΕΕ?

Συνεχίζεται ή όχι η κατάληψη;

Δεν δουλεύει το site της ΠΑΣΠ και το site της ΔΑΠ δεν αναφέρει τίποτα!

Μια απ' τα ίδια, κατάληψη μέχρι και την άλλη Δευτέρα οπότε και θα γίνει πάλι ΓΣ τη γνωστή ώρα στο γνωστό μέρος! :) Καλό μας Πάσχα! :rolleyes:

It takes no time to fall in love but it takes you years to know what love is...

+1 και εμένα τα ίδια μου είπαν μέχρι την επόμενη Δευτέρα κλειστα και την Δευτέρα πάλι συνέλευση... Ξέχασα τι σπουδάζω :cry:

Off topic: αιτήσεις έχουν σε ένα κουτί εξω από την γραμματεία οπότε και κλειστή να είναι μπορείς να πάρεις τουλάχιστον έτσι κάνουν στην ΣΤΕΦ

Μωρέ αιτήσεις βρίσκεις και από το site μας πλέον, το πότε θα τις πάρεις είναι το θέμα. Κι εγω που θέλω να πάρω πτυχιακή και πρακτική και κάθομαι και περιμένω πότε θα πάρουν την απόφαση να το ανοίξουν τι να πω? :cry: Και δεν είμαι μόνο εγώ..άλλοι χάνουν για δέυτερη φορά κάποια εργαστήρια επειδή δε βγαίνουν οι μέρες για να γίνουν όλες οι ασκήσεις που πρέπει. Αν είναι δυνατόν:mad:

Manolog3,sofi και lefkal thanks για την ενημέρωση!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μωρέ αιτήσεις βρίσκεις και από το site μας πλέον, το πότε θα τις πάρεις είναι το θέμα. Κι εγω που θέλω να πάρω πτυχιακή και πρακτική και κάθομαι και περιμένω πότε θα πάρουν την απόφαση να το ανοίξουν τι να πω? :cry: Και δεν είμαι μόνο εγώ..άλλοι χάνουν για δέυτερη φορά κάποια εργαστήρια επειδή δε βγαίνουν οι μέρες για να γίνουν όλες οι ασκήσεις που πρέπει. Αν είναι δυνατόν:mad:

Manolog3,sofi και lefkal thanks για την ενημέρωση!

Εγω παντως θυσιαζομαι να παω στο σπιτι της κοπελας της γραμματειας μας να τις παρω!!!!!:p :p Αααχχχχ :love:

Μια απ' τα ίδια, κατάληψη μέχρι και την άλλη Δευτέρα οπότε και θα γίνει πάλι ΓΣ τη γνωστή ώρα στο γνωστό μέρος! :) Καλό μας Πάσχα! :rolleyes:

Άντε Χριστός Ανέστη! :p

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Τις βεβαιωσεις και οτιδηποτε αλλο οχι!! Κανουμε αιτηση πρωτα τι θελουμε και μετα απο λιγες μερες μας τα δινουν!!! Γραφειοκρατια μεγαλη....τουλαχιστον εχουμε την πιο ομορφη κοπελα στην Γραμματεια σε ολο το ΤΕΙ οποτε το να μας καθυστερει και λιγο δεν πειραζει παρηγορουμαστε με αυτο!!!!!:O :O :happy: :happy: :!:

'Ομορφη είναι, αλλά μια εξυπηρέτηση ζήτησα μια φορά και έφαγα άκυρο:( (Πήγα Τρίτη για μια βεβαίωση και την ήθελα Πέμπτη για να μη ξανακατεβαίνω αλλά δεν...)

Οπότε από Δευτέρα και βλέπουμε ε; Λέτε να γίνει η μια εξεταστηκή;

'Ομορφη είναι, αλλά μια εξυπηρέτηση ζήτησα μια φορά και έφαγα άκυρο:( (Πήγα Τρίτη για μια βεβαίωση και την ήθελα Πέμπτη για να μη ξανακατεβαίνω αλλά δεν...)

:blink: :blink: :blink:

Ααααχχχχ στην Σ.Δ.Ο. μπορει να μην εχουμε ομορφους και ομορφες στην γραμματεια αλλα την παιρνουμε επιτοπου την βεβαιωση...:p

Ακου εκει σε 3 μερες...:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κατι ακουσα στις ειδησεις για πενθημερες επαναλαμβανομενες απεργιες των παν/κων!!! Λενε τα μυαλα στα καγκελα...λεω οι εξεταστικες στον αερα!!!

και εγω ακουσα οτι οι καθηγητες αρχισαν σημερα απεργιες, οι οποιες θα ειναι πενθημερες και μολις περασουν οι μερες θα συνεδριασουν για να ανανεωσουν το πενθημερο. δηλαδη αλλη μια βδομαδα...

αν παει κανεις αυριο στη φιλοσοφικη στη συνελευση στις 12 και μαθει κανενα νεο, ας το πει βρε παιδια...

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://freespiritnowtobe.blogspot.com/

Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου!

Συνεχίζεται (φυσικά...) η κατάληψη για τον Σύλλογο Ηλεκτρολόγων-Μηχανολογων Α.Π.Θ.

Τα ίδια έμαθα και για τους Πολιτικούς Μηχανικούς...

Κατάληψη - φοιτητές: 5-0

Συνεχίζεται (φυσικά...) η κατάληψη για τον Σύλλογο Ηλεκτρολόγων-Μηχανολογων Α.Π.Θ.

den einai katalipsi - foitites 5-0

afou kai aftoi pou ypostirizoun thn katalipsh (kai opos fenetai einai oi perisoteroi) einai foitites.

Nα προσθέσω και τους Χημικούς Μηχανικούς στη λίστα!

Κατάληψη μέχρι την άλλη Δευτέρα και νέα Γ.Σ.

Τhe end of an era...