sofi-k Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 Βεβαια ξεχνάνε να αναφέρουν ότι το ίδιο το κλείσιμο των σχολών (4 χρονια τώρα ανάθεμα κι αν έχει υπάρξει μια κανονική ακαδημαϊκή χρονια) συντελεί στην απαξίωση των πτυχίων για την οποια κόπτονται. Πες τα ανθρωπε μου!;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 Φίλε μου, οι συνελεύσεις δε γίνονται για να ψηφίσουν οι φοιτητές αν θέλουν ή όχι να γίνει κατάληψη; :confused: Εκτός βέβαια κι αν εννοείς για σχολές που έκλεισαν χωρίς τη διεξαγωγή συνέλευσης απο μικρή μερίδα φοιτητών! Εδώ θα συμφωνήσω μαζί σου! :) Μπορεί να εννοεί τις συνελεύσεις στις οποιες κατεβαίνουν 3-4 διαφορετικά "πλαίσια" που όλα προτείνουν κατάληψη. Η τις συνελεύσεις στις οποιες κάθε άποψη κατά της κατάληψης αντιμετωπίζεται με βρισιές, πέταμα αντικειμένων και άλλους τραμπουκισμούς.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nrakos Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 Οι ίδιες μ@λακίες που γίνονταν πάντα... Πες τα...πες τα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 Μπορεί ο καθένας να κατεβάσει το δικό του πλαίσιο... Ε ντάξει δεν γίνεται και έτσι. Συνήθως ειναι μερικοί επί πτυχίω που θέλουν να πάρουν το χαρτί και το στηρίζουν. (το πολύ κανάς καφές να φύγει) :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 Ξερει κανεις τα πλαισια που κατεβαινουν αυριο στην Γενικη Συνελευση στα Τει Πειραια??? Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter_ Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Μπορεί να εννοεί τις συνελεύσεις στις οποιες κατεβαίνουν 3-4 διαφορετικά "πλαίσια" που όλα προτείνουν κατάληψη. Η τις συνελεύσεις στις οποιες κάθε άποψη κατά της κατάληψης αντιμετωπίζεται με βρισιές, πέταμα αντικειμένων και άλλους τραμπουκισμούς.;) Έχεις αντιμετωπίσει ποτέ τέτοιες καταστάσεις ή τα λες αυτά για να παρουσιάσεις τα παιδιά που στηρίζουν τις καταλήψεις ως τραμπούκους;Απλή ερώτηση... Γιατί εγώ στις (μαζικότατες) συνελεύσεις που κάνουμε τον τελευταίο μήνα, από τότε που άρχισαν οι καταλήψεις, ποτέ δεν έχω δει τέτοια πράγματα... Το πολύ κάποιος ομιλητής να διακόψει τον άλλο με φωνές ή κάτι και να ακούμε τα κλασσικά "μη διακόπτετε τη διαδικασία" κτλ. Το ίδιο ακριβώς και το καλοκαίρι. Ποτέ δεν είδα παρόμοιες καταστάσεις... Όσον αφορά στα 3-4 πλαίσια που προτείνουν κατάληψη... Οπωσδήποτε τουλάχιστον ένα σε κάθε σχολή, αλλά ένα σίγουρα, δεν προτείνει κατάληψη... Δεν απαγορεύεται ούτε είναι αθέμιτο να προτείνουν κατάληψη 2-3 ή και 4 φοιτητικές παρατάξεις... Δεν καταλαβαίνω γιατί το επισημαίνεις, ούτε γιατί το πλαίσια είναι σε " ". :wacko: Παράθεση http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Ποια καραμέλα για πες μας και μας? Γιατί εγώ ξέρω την καραμέλα της δήθεν απαξίωσης των (ήδη απαξιωμένων) πτυχίων και το ότι κάθε ΙΕΚ θα γίνει ΑΕΙ που πιπιλάνε κάποιοι για να κλείσουν οι σχολες... Βεβαια ξεχνάνε να αναφέρουν ότι το ίδιο το κλείσιμο των σχολών (4 χρονια τώρα ανάθεμα κι αν έχει υπάρξει μια κανονική ακαδημαϊκή χρονια) συντελεί στην απαξίωση των πτυχίων για την οποια κόπτονται. Και εγώ αυτή ξέρω.. Έχεις αντιμετωπίσει ποτέ τέτοιες καταστάσεις ή τα λες αυτά για να παρουσιάσεις τα παιδιά που στηρίζουν τις καταλήψεις ως τραμπούκους;Απλή ερώτηση... Γιατί εγώ στις (μαζικότατες) συνελεύσεις που κάνουμε τον τελευταίο μήνα, από τότε που άρχισαν οι καταλήψεις, ποτέ δεν έχω δει τέτοια πράγματα... Το πολύ κάποιος ομιλητής να διακόψει τον άλλο με φωνές ή κάτι και να ακούμε τα κλασσικά "μη διακόπτετε τη διαδικασία" κτλ. Το ίδιο ακριβώς και το καλοκαίρι. Ποτέ δεν είδα παρόμοιες καταστάσεις... Όσον αφορά στα 3-4 πλαίσια που προτείνουν κατάληψη... Οπωσδήποτε τουλάχιστον ένα σε κάθε σχολή, αλλά ένα σίγουρα, δεν προτείνει κατάληψη... Δεν απαγορεύεται ούτε είναι αθέμιτο να προτείνουν κατάληψη 2-3 ή και 4 φοιτητικές παρατάξεις... Δεν καταλαβαίνω γιατί το επισημαίνεις, ούτε γιατί το πλαίσια είναι σε " ". :wacko: Τα ΠΑΙΔΙΑ που στηρίζουν την κατάληψη, κατά 99% φιλαράκια σου, να πάνε να κλείσουν κανα δρόμο και καμια είσοδο στο Υπουργείο. Και αφού είναι ΤΟΟΣΟ μάγκες, να την κλείνουν ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Όταν σου περάσει και σένα η κ@*λ@ και αυτών, γύρω στα 27-28 δηλαδή, έλα να με βρεις να πιούμε ένα καφέ. Κοίτα που κατάντησε ο φοιτητικός συνδικαλισμός, κοριτσάκια 19 χρονών να μου κλείνουν τη σχολή, επειδή έρχονται μαζί με 2000 μαλλιάδες από ΑΣΧΕΤΑ τμήματα και πανεπιστήμια. Δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί σου, με τα ΕΑΑΚ έχω, αλλά σε παρακαλώ μην μου απαντήσεις 'που ξέρεις πως ψηφίζω κατάληψη και μιλας' γιατί θα προσβάλλεις τη νοημοσύνη μου. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsifis Δημ. January 29, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 τι εγινε σημερα στη συνελευση???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Έχεις αντιμετωπίσει ποτέ τέτοιες καταστάσεις ή τα λες αυτά για να παρουσιάσεις τα παιδιά που στηρίζουν τις καταλήψεις ως τραμπούκους;Απλή ερώτηση... Γιατί εγώ στις (μαζικότατες) συνελεύσεις που κάνουμε τον τελευταίο μήνα, από τότε που άρχισαν οι καταλήψεις, ποτέ δεν έχω δει τέτοια πράγματα... Το πολύ κάποιος ομιλητής να διακόψει τον άλλο με φωνές ή κάτι και να ακούμε τα κλασσικά "μη διακόπτετε τη διαδικασία" κτλ. Το ίδιο ακριβώς και το καλοκαίρι. Ποτέ δεν είδα παρόμοιες καταστάσεις... Όσον αφορά στα 3-4 πλαίσια που προτείνουν κατάληψη... Οπωσδήποτε τουλάχιστον ένα σε κάθε σχολή, αλλά ένα σίγουρα, δεν προτείνει κατάληψη... Δεν απαγορεύεται ούτε είναι αθέμιτο να προτείνουν κατάληψη 2-3 ή και 4 φοιτητικές παρατάξεις... Δεν καταλαβαίνω γιατί το επισημαίνεις, ούτε γιατί το πλαίσια είναι σε " ". :wacko: Εχω αντιμετωπισει εγω τετοια. Δεν πεταγαν απλα αντικειμενα. Τους κραταγαν για να μην πλακωθουν στο ξυλο. Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Έχεις αντιμετωπίσει ποτέ τέτοιες καταστάσεις ή τα λες αυτά για να παρουσιάσεις τα παιδιά που στηρίζουν τις καταλήψεις ως τραμπούκους;Απλή ερώτηση... Γιατί εγώ στις (μαζικότατες) συνελεύσεις που κάνουμε τον τελευταίο μήνα, από τότε που άρχισαν οι καταλήψεις, ποτέ δεν έχω δει τέτοια πράγματα... Το πολύ κάποιος ομιλητής να διακόψει τον άλλο με φωνές ή κάτι και να ακούμε τα κλασσικά "μη διακόπτετε τη διαδικασία" κτλ. Το ίδιο ακριβώς και το καλοκαίρι. Ποτέ δεν είδα παρόμοιες καταστάσεις... Όσον αφορά στα 3-4 πλαίσια που προτείνουν κατάληψη... Οπωσδήποτε τουλάχιστον ένα σε κάθε σχολή, αλλά ένα σίγουρα, δεν προτείνει κατάληψη... Δεν απαγορεύεται ούτε είναι αθέμιτο να προτείνουν κατάληψη 2-3 ή και 4 φοιτητικές παρατάξεις... Δεν καταλαβαίνω γιατί το επισημαίνεις, ούτε γιατί το πλαίσια είναι σε " ". :wacko: Φυσικά και το έχω δει (και αντιμετωπίσει) με τα ίδια μου τα ματια. Έχω βεβαια 4 χρονια που ΔΕΝ είμαι φοιτητής, αλλα αφ’ενός δε νομίζω η κατάσταση να έχει βελτιωθεί αφ’έτερου τα ακούω από 1° χέρι από την αδερφή μου και τους συμφοιτητές της και άλλους γνωστούς και φίλους. Aλλωστε από ότι βλέπω από τις απαντήσεις των υπολοιπων, δεν είμαι ο μονος που τα έχει ζήσει. Προσωπικά έχω δει και ξύλο και φτυσίματα και απειλές και τα πάντα. Δεν χρειάζεται να απαξιώσω εγώ τα “παιδιά” όλων των παρατάξεων. Με τον ξύλινο τους λόγο, την τυφλή κομματική πιστη και τις τρομερές τους δημοκρατικές διαδικασίες απαξιώνονται από μονοι τους. Όπως επίσης έχω δει πως γίνονται μαζικές οι συνελεύσεις (με φοιτητές από alles σχολες, μη φοιτητές και διαφορους άλλους που έρχονται στο πανεπιστήμιο μονο την περίοδο των καταλήψεων/συνελεύσεων). Όσο για το 1 πλαίσιο που πάντα είναι κατά τις κατάληψης, προφανώς είναι αυτό της ΔΑΠ. Απορώ τι μπορούν να ψηφίσουν οι φοιτητές που είναι κατά τις κατάληψης όταν η ΔΑΠ (για οποιοδήποτε λόγο) δεν κατεβαίνει στη συνέλευση. Και για οποιον επιμένει ότι οι συνελεύσεις είναι κόσμιες, τον προκαλώ να διαλέξει ΟΠΟΙΑ σχολη θέλει, ΟΠΟΙΑ συνέλευση θέλει και να πάει να καθίσει ακριβώς ανάμεσα στις διαφορες αριστερές παρατάξεις και να (1) ζητήσει να πάρει το λόγο και να μιλήσει ΚΑΤA της κατάληψης και ΥΠΈΡ πχ των ιδιωτικών πανεπιστημίων. (2) Να ψηφίσει υπέρ του αναλογου πλαισίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Gmac αυτα ειναι επικινδυνα πραγματα. Δε θα βγει ζωντανος αν κανει κανεις κατι τετοιο. Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 μα όχι όχι! Έχει δίκιο η κοπέλα! Είναι όλοι πολιτισμένοι! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 ολο κ κατι θα κερδιζουν οσοι συμμετεχουν σε αυτα...:P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Τει πειραια κλειστο μεχρι και την δευτερα και νεα ΓΣ...:wacko: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Μα αυτοι φυσικα και κερδιζουν...Εμεις τι κερδιζουμε;:mad: ΤΕΙ Πειραια κλειστο μεχρι 5/2.(Πανε τα 2 πρωτα μαθηματα...:( ) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Gmac αυτα ειναι επικινδυνα πραγματα. Δε θα βγει ζωντανος αν κανει κανεις κατι τετοιο. Μα γιατί, το πολύ πολύ “κάποιος ομιλητής να [σε] διακόψει …με φωνές ή κάτι” :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Μα γιατί, το πολύ πολύ “κάποιος ομιλητής να [σε] διακόψει …με φωνές ή κάτι” :lol: :lol: Αυτο το κατι ειναι που φοβαμαι... :lol: :lol: :lol: Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Μπορει να σε διακοψει με καμια καρεκλα π.χ.:rolleyes: :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Ξέρετε αν έχει κατάληψη η σχολή εφαρμοσμένων μαθηματικών στο μετσόβιο? (ΣΕΜΦΕ) Παράθεση http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoni Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Μα αυτοι φυσικα και κερδιζουν...Εμεις τι κερδιζουμε;:mad: ΤΕΙ Πειραια κλειστο μεχρι 5/2.(Πανε τα 2 πρωτα μαθηματα...:( ) Δε μου λες sofi μου, και στις 5/2 κλειστό θα είναι ή θα ανοίξει εκείνη τη μέρα? Αν ξέρεις κάποιες λεπτομέρειες ενημέρωσε αν μπορείς. Θα μάθω κι εγώ τίποτα..! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Δε μου λες sofi μου, και στις 5/2 κλειστό θα είναι ή θα ανοίξει εκείνη τη μέρα? Αν ξέρεις κάποιες λεπτομέρειες ενημέρωσε αν μπορείς. Θα μάθω κι εγώ τίποτα..! Αυτο δυστηχως δεν το γνωριζω ακομα...Θα μαθω εγκαιρως και θα ποσταρω γιατι γραφω και μαθημα εκεινη την μερα και αγνοω αν θα το γραψω τελικα.:worry: Λογικα παντως θα ειναι και την Δευτερα κλειστο αφου αυτο που εμαθα ηταν "κλειστο μεχρι τη Δευτερα 5/2 και μετα παλι συνελευση" αρα η συνελευση θα γινει μαλλον Τριτη ή Δευτερα αλλα υπο καταληψη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalwar Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Μεχρι ΚΑΙ τη Δευτερα κλειστο το ΤΕΙ Πειραια. Δευτερα παλι ΓΣ. Καλο μας Πασχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Μετά από συνέλευση, χημικοί μηχανικοί ΑΠΘ κλειστοί μέχρι την άλλη Δευτέρα... EDIT: Όσο για της αντιδράσεις στην dexter, έχω να πω ένα: ΕΛΕΟΣ! Πέσατε να τη φάτε την κοπέλα. Η κοπέλα είπε τη γνώμη της, η οποία διαμορφώθηκε μέσα από αυτά που παρατηρεί στις συνελεύσεις της σχολής της. Επεκτεινόμαστε πολύ νομίζω προς τον πολιτικό χώρο... ;) Κι επίσης έχει δικαίωμα να επιλέγει η ίδια τι θα ψηφίσει κ αυτό δεν είναι κατακριτέο ;) (ξέρω ξέρω, κατατάξτε με κι εμένα τώρα σε κανά κόμμα :wacko: ) Δε λέω ότι εσείς όλοι έχετε άδικο ή η κοπέλα έχει δίκιο απλά μπορεί στη σχολή της να γίνεται έτσι :) Κ στη σχολή μου δε βλέπω να γίνονται τόσο υπερβολικά πράγματα όπως λέτε κι εσείς! Αντιδράσεις υπάρχουν αλλά δεν είναι και τόσο άγριες. Όπως αντιδράσεις υπάρχουν κι από την άλλη πλευρά... Ελπίζω να μη με κατατάξετε σε κανα κόμμα κ εμένα... Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diplomat Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Δεν χρειαζεται να διαβασει κανεις πολλες σελιδες για να καταλαβει τον γενικο χαμο που επικρατει στα ελληνικα Πανεπιστημια. Φοιτητες που δεν ξερουν τι γινεται με τις σχολες τους κτλ. Σχετικα με το θεμα των καταληψεων, πιστευω πως η γενικη συνελευση δεν εχει το δικαιωμα να κλεινει μια σχολη, ακομα και αν η συνελευση εχει γινει νομιμα (βαση του καταστατικου) που ποτε δεν γινεται απο οσο θυμαμαι. Με λιγα λογια μια πλειοψηφια σε γενικη συνελευση δεν δινει το δικαιωμα στην παραταξη της οποιας το πλαισιο περασε να δρασει εναντιον των φοιτητων που δεν στηριζουν το πλαισιο. Οσων αφορα τους τραμπουκισμους, αν και εχω τελειωσει στο ΠαΜακ, το οποιο γενικα κραταει ενα επιπεδο μπορω να θυμηθω αρκετες τετοιες καταστασεις. Απορω μαλιστα με αυτους που πρωτη φορα ακουν πως γινονται τετοια πραγματα. Θυμαμαι σε μια συνελευση περιπου 5-6 χρονια πριν με θεμα παλι καταληψη (συμπτωση?) ειχαν ερθει να ψηφισουν ολα τα ΕΑΑΚ του ΑΠΘ. Επισης, σε καταμετρηση ψηφων μια φορα, που τοτε το ΠαΜακ ανοιγε καλπες σχετικα εργα, ειχαν σκασει απο τη ΔΑΠ Γυμναστικης Ακαδημιας η οποιοα μολισ ειχε παρει περιπου 70%, καμμια 50 καλοπαιδα με αγριες διαθεσεις. Τελικα ομως μονο κατι ψιλες επεσαν. Παράθεση A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says: "What religion are you?" The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies, "Yeah, but a catholic or protestant atheist?" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Η κοπέλα είπε τη γνώμη της Κι εμείς τη δικη μας. ;) Ευτυχώς στο internet (σε αντίθεση με τις φοιτητικές συνελεύσεις) μπορεί να υπάρχει αντίλογος. Κι επίσης έχει δικαίωμα να επιλέγει η ίδια τι θα ψηφίσει κ αυτό δεν είναι κατακριτέο ;) (ξέρω ξέρω, κατατάξτε με κι εμένα τώρα σε κανά κόμμα :wacko: ) ... Ελπίζω να μη με κατατάξετε σε κανα κόμμα κ εμένα... Αν μου δείξεις (με quote) ποιος/ποτε κατέταξε την dexter σε κάποιο κομματικό χώρο (η μάλλον ποιοι, μιας και χρησιμοποιείς πληθυντικό), κερδίζεις μια χαμένη εξεταστική κι ένα δωρεάν σύγγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts