Yiorgos Δημ. January 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2004 Den nomizw na exei ypothei ean nai sorry Μια μητέρα είχε τρεις κόρες, και οι τρεις παρθένες Παντρεύτηκαν και οι τρεις μαζί. Η μητέρα ανησυχούσε για την σεξουαλική απειρία τους και ήθελε να ξέρει πως περνάνε κατά την διάρκεια του μήνα του μέλιτος. Τις έβαλε να υποσχεθούν ότι θα στείλουν μια κάρτα που θα έγραφε με υπονοούμενα πως είναι η εμπειρία τους. Η πρώτη έστειλε μιά κάρτα από την Ταιτή, 2 μέρες μετά τον γάμο. Έγραφε μόνο "Nescafé"! Η μητέρα έτρεξε στην κουζίνα και έβγαλε από το ντουλάπι ένα κουτάκι “Nescafe” Έγραφε "Good to the last drop”. Η μητέρα κοκκίνισε, αλλά ένοιωσε χαρούμενη για την κόρη της . Η δεύτερη έστειλε μια κάρτα από την Κυανή Ακτή, μια εβδομάδα μετά τον γάμο, που έγραφε: "Rothmans" Η μητέρα ήξερε τώρα τι να κάνει, έτρεξε πήρε ένα πακέτο τσιγάρα, και διάβασε: "Extra Long. King Size" Πάλι κοκκίνισε λίγο, άλλα ένοιωσε χαρούμενη για την κόρη της, Η τρίτη έφυγε για μήνα του μέλιτος στο Conflan Ste Honorine (δεν ξέρω τι είναι αυτό). Η μητέρα περίμενε μιά βδομάδα, δύο, τρεις... Τελικά, μετά από ένα μήνα, μια κάρτα έφτασε. Μόνο οι παρακάτω λέξεις ήταν γραμμένες, και αυτές με τρεμάμενο χέρι: "South African Airways" Η μητέρα άρπαξε ένα περιοδικό, ξεφύλλισε με ανυπομονησία τις σελίδες, και βρήκε την διαφήμιση της SAA Και η διαφήμιση έγραφε: "Ten times a day, seven days a week, both ways." Η μαμά λιποθύμησε Παράθεση I'm not driving fast...just flying slow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiorgos Δημ. January 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2004 As me sinxwresoun oi gauroi. Pernaei enas gauros exw apo mia cafeteria sto pasalimani kai xafnika skontaftei se ena plakaki,tote sikwnontai oloi apo tin cafeteria kai fwnazoun : penalti, penalti! Παράθεση I'm not driving fast...just flying slow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anipsios1 Δημ. January 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2004 Ποια είναι η πιο δύσκολη εγχείρηση στις γυναίκες? Να τους βγάλεις την πούτσα απ'το μυαλό! Παράθεση http://x2.putfile.com/3/6717061370.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiorgos Δημ. January 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2004 ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΟΥΝ, ΜΙΑ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΤΣΑ ΚΑΜΜΕΝΗ ?????????????? -ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ------------------------------------------------------------ Γιατί ο Φρόντο ασχολείται συνέχεια με ένα δαχτυλίδι; -Γιατί είναι το Χόμπιτ (Χόμπι τ') Παράθεση I'm not driving fast...just flying slow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiorgos Δημ. January 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2004 μια φορα ηταν ο διαολος και μαθαινει οτι η κορη του τα εχει με τον γιο της παναγιας! Αποφασιζει μια μερα, να παει στον παραδεισο να το πει της παναγιας. παει στον παραδεισο, χτυπαει την πορτα και απο πισω ηταν ο αγιος πετρος! ρωταει ποιος ειναι? ο διαολος απανταει : θελω να πω τα σηνταρακτηκα νεα της παναγιας!με τα πολλα μπαινει μεσα ο διαολος, παει στην παναγια και της λεει:ηρθα να σου πω τα νεα! ο γιος σου τα εχει με την κορη μου! παναγια:ασ'το διαολο!!! διαολος:να μα την παναγια(κανοντας τον σταυρο του!).......... Παράθεση I'm not driving fast...just flying slow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brutus Δημ. January 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2004 Ο σύζυγος βγαίνει γυμνός απ' το μπάνιο και πάει κατευθείαν στο κρεβάτι, πού έχει ξαπλώσει ήδη η γυναίκα του. Πάει ν' αρχίσει τα ερωτικά παιχνίδια, αλλά η κυρία ισχυρίζεται, ως συνήθως, ότι έχει πονοκέφαλο. -Άκου να δεις, της λεει αυτός. Τώρα που ήμουνα στο μπάνιο, πασπάλισα τον π.....ο μου με σκόνη ασπιρίνης. Τι θέλεις, χάπι ή υπόθετο; - Αχ χρυσή μου, λέει η πρώην νέα κυρία Βιβή σε μια φαρμακερή φιλενάδα της. Ανατριχιάζω ολόκληρη όταν σκέφτομαι την τεσσαρακοστή επέτειο των γενεθλίων μου. Και η άλλη με ύφος τάχα αφελές: - Γιατί αγαπητή μου ? Τι σου είχε συμβεί τότε ?... Ο επισκέπτης: "Παιδί μου, αυτό το θερμόμετρο είναι του Κελσίου"? Ο Τοτός: "Όχι κύριε...δικό μας είναι"!!! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/874.gif MyPhone Forum Moderator @ "Κινητά τηλέφωνα" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppsih Δημ. January 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2004 Ερμηνεία σημάτων στους δρόμους: Stop Διεθνής ερμηνεία: Φέρτε το αυτοκίνητο σας σε πλήρη στάση προ του σήματος. Ελέγξτε πως δε διέρχετε κανένα άλλο όχημα στον κάθετο δρόμο και συνεχίστε. Ελληνική ερμηνεία: Ελαττώστε την ταχύτητα σας τόσο ώστε σε περίπτωση που διέρχετε άλλο όχημα στον κάθετο δρόμο να καταφέρετε όπως-όπως και με τη βοήθεια του ABS να σταματήσετε. Αν είναι πρωΐ κορνάρετε έντονα για να ειδοποιήσετε τα άλλα οχήματα πως περνάτε το STOP, αλλιώς αν είναι βράδυ παίξτε με την υψηλή κλίμακα των φώτων σας. Απαγόρευση εισόδου Διεθνής ερμηνεία: Απαγορεύεται η είσοδος για όλα τα οχήματα. Ελληνική ερμηνεία: Προτείνεται η αποφυγή εισόδου. Εξαιρούνται πιτσοκουτάδες, ντηλιβεράδες και λοιπές πάπιες, σκούτερ κλπ. καθώς και πολίτες που μένουν κάπου στην απαγορευμένη οδό ή στην ευρύτερη περιοχή και βαριούνται να στρίψουν στο επόμενο στενό. Απαγορεύεται η αναστροφή Διεθνής ερμηνεία: Απαγορεύεται η επιτόπια στροφή. Ελληνική ερμηνεία: Αποθαρρύνεται η επιτόπια στροφή. Ελέγχουμε αν υπάρχουν περιπολικά ή άλλα αστυνομικά όργανα στην περιοχή και αν όχι, στρίβουμε. Επιτρέπεται η στροφή αν ξεχάσαμε ανοιχτό το θερμοσίφωνα ή αν το κατάστημα υποδημάτων ή το περίπτερο βρίσκεται στην άλλη κατεύθυνση και βαριόμαστε να τρέχουμε ως το επόμενο φανάρι. Είσοδος σε κυκλική πορεία Διεθνής ερμηνεία: Είσοδος σε πλατεία. Προτεραιότητα έχουν τα οχήματα που κινούνται εντός της πλατείας. Ελληνική ερμηνεία: Είσοδος σε πλατεία. Προτεραιότητα έχουν...έχουν...μισό λεπτό...ε, καλά θα το βρούμε στην πορεία...Άντε, Χάρη, αργήσαμε! Όριο ταχύτητας Διεθνής ερμηνεία: Όριο ταχύτητας 50χμ/ώρα. Ελληνική ερμηνεία: Προτεινόμενο όριο ταχύτητας 50χμ/ώρα. Τι την πήρα την Porsche να την πηγαίνω με 50 ? Πορτοκαλί σηματοδότης Διεθνής ερμηνεία: Ελαττώστε ταχύτητα προς αναμονή του κόκκινου σηματοδότη. Ελληνική ερμηνεία: Αυξήστε ταχύτητα προς αποφυγή του κόκκινου σηματοδότη. Προσοχή ολισθηρότητα Διεθνής ερμηνεία: Προσοχή! Δρόμος με έντονη ολισθηρότητα. Ελληνική ερμηνεία: Γιουχού!!! Ώρα για μπατιλίκια!!! Προσοχή - διέλευση τρένων Διεθνής ερμηνεία: Προσοχή! Διελεύσεις τρένων. Φέρτε το αμάξι σε πλήρη στάση, ελέγξτε αμφότερες κατευθύνσεις και συνεχίστε όταν βεβαιωθείτε πως δε διέρχεται τρένο. Ελληνική ερμηνεία: Τι ?!? Άααα, αυτό...αλά, δεν πέρασε τρένο. Λοιπόν, τι λέγαμε ? Παράθεση Important things for a happy relationship: 1. It is important to find a woman that cooks and cleans. 2. It is important to find a woman that makes good money. 3. It is important to find a woman that likes to have sex. 4. It is important that these three women never meet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. January 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2004 Eπειτα απο πολλά έτη διαδοχικών ερευνών, ενδελεχών μελετών και λεπτομερών αναλύσεων καταφέραμε να συλλέξουμε όλες τις πιθανές φράσεις, σλόγκαν και εκφράσεις που χρησιμοποιούμε όταν θέλουμε να δηλώσουμε με "εύγλωττο τρόπο" ότι κάποιος είναι gay: "τον παιρνει" (ξεκινάμε από τα βασικά) "την κουνάει την αχλαδιά" (είπαμε βασικά στην αρχή..) "το ρουφάει το κανελόνι" "το γυαλίζει το φυνιστρίνι" "τη μαδάει τη μαργαρίτα" "το ψήνει το τσουρέκι" "το κρεμώνει το γαλακτομπούρεκο" "το φυσάει το αχνιστό" "τον βάζει το σύρτη" "το σαλιώνει το πασαλάκι" "τον πασπαλίζει τον κουραμπιέ" "την ανοίγει την πίσω πόρτα" "το ρουφάει το γλυφιτζούρι" "το μαζεύει το σαπούνι" "τον φτύνει τον ταραμά" "το πιπιλίζει το καλαμάκι" "το καταπίνει το κουκούτσι" "το μαστιγώνει το δελφίνι" "το ζυμώνει το μπιφτέκι" "τον απλώνει τον τραχανά" "τη χαλαρώνει τη βαλβίδα" "το σηκώνει το σακάκι" "το τρίβει το πιπέρι" "το σφίγγει το μπουλόνι" "το πνίγει το κουνέλι" "το καβουρδίζει το φυστίκι" "το στρώνει το σεντόνι" "το κανελώνει το ριζόγαλο" "τη σουρώνει την ψαρόσουπα" "το μελώνει το παστέλι" "την τινάζει την βερικοκιά" "το πάει το γράμμα" "τις μαζέυει τις ελιές" "το γρασάρει το ρουλεμάν" "τη γυρνάει τη μπετονιέρα" "το μαζεύει το λάστιχο" "τη ματσακονιάζει τη βάρκα" "το σφουγγαρίζει το κατάστρωμα" "τον τσουρουφλίζει τον αστακό" "την κυνηγάει την πέρδικα" "το βουτάει το κουλουράκι" "το χτενίζει το καταΐφι" "το πάει βόλτα το πεκινουά" "Το κλείνει το συρτάρι" "Τον κοβει τον παστουρμα" "Τη μελώνει την μπανάνα" χριστουγεννα φυσικα... ''Την γεμιζει την γαλοπουλα :p'' Και το υπερ-κορυφαιο: "τον ξεχειλώνει τον πρωκτό" Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. January 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ppsih (20 Ιαν. 2004 , 16:12) Διεθνής ερμηνεία: Είσοδος σε πλατεία. Προτεραιότητα έχουν τα οχήματα που κινούνται εντός της πλατείας. Ελληνική ερμηνεία: Είσοδος σε πλατεία. Προτεραιότητα έχουν...έχουν...μισό λεπτό...ε, καλά θα το βρούμε στην πορεία...?ντε, Χάρη, αργήσαμε! [parenthesh] Νομίζω ότι χρειάζεται να γίνει μία διευκρίνηση εδώ γιατί βλέπω ότι πολλοί οδηγοί δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Στην Ελλάδα, σε αντίθεση με πολλές ευρωπαϊκές χώρες, προτεραιότητα έχει αυτός που εισέρχεται στην πλατεία (δηλαδή αυτός που έρχεται από δεξιά, όπως πάντα). [/parenthesh] Μιχάλης :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. January 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος michpan (20 Ιαν. 2004 , 17:24) [parenthesh] Νομίζω ότι χρειάζεται να γίνει μία διευκρίνηση εδώ γιατί βλέπω ότι πολλοί οδηγοί δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Στην Ελλάδα, σε αντίθεση με πολλές ευρωπαϊκές χώρες, προτεραιότητα έχει αυτός που εισέρχεται στην πλατεία (δηλαδή αυτός που έρχεται από δεξιά, όπως πάντα). [/parenthesh] Μιχάλης :alien: Εξαρταται αν υπαρχει σημα ΣΤΟΠ στον εισερχομενο στην πλατεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiorgos Δημ. January 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2004 Ητανε 2 Κρητικοι ο Σιφης και ο Μανωλιος. Μια μερα ο Σιφης αποφασισε να φυγει μεταναστης στην Αμερικη αλλα προβληματιζοταν για το που θα αφησει τη γατα του που την αγαπουσε σαν παιδι του. Τελικα αποφασισε να την αφησει στο Μανωλιο συμβουλευοντας τον να την προσεχει σαν τα ματια του... Φτανοντας στισ ΗΠΑ ο Σιφης πρωτη του δουλεια ηταν να τηλεφωνησει στο Μανωλιο για να μαθει για την γατα του.... - Ελα ωρε Μανωλιο, ιντα καμει η γατα? - Μια χαρα συντεκνε Σιφατση Το ιδιο γινοταν επι 5-6 μηνες ωσπου μια μερα ο Σιφης παιρνει τηλ. τον Μανωλιο και τον ρωταει: -Τι κανει η γατα ωρε Μανωλιο? -Ξερεις ωρε Σιφη η γατα σου το πρωι εκει που ανεβαινε στα κεραμιδια γλιστρησε και επεσε και δυστυχως τη χασαμε..... Το ακουει ο Σιφης και παθαινει ανακοπη.... μετα απο 2 μηνες στην εντατικη μεχρι να ξεπερασει το σοκ, γυρναει στην Κρητη και βρισκει το Μανωλιο.... -Ρε συ Μανωλιο πως μου το ειπες ετσι αποτομα για την γατα μου κοντεψα να αποθανω.Επρεπε να με προετοιμασεις πρωτα, να παρεισ ενα τηλεφωνο τη μια μερα και να μου πεις "Σημερα ειχε ωραιο καιρο και η γατα σου ανεβηκε στα κεραμιδια να λιαστει" την αλλη μερα να μου πεις " η γατα οπως ανεβαινε στα κεραμιδια παραπατησε και επεσε" ε και την τριτη μερα πια να μου ελεγες "δυστυχως μετα απο σκληρη μαχη με το χαρο η γατα αποθανε" - Ενταξει ωρε συντεκνε.... Μετα απο 1-2 μηνες και ενω ο Σιφης ειχε επιστρεψει στισ ΗΠΑ χτυπαει το τηλεφωνο - Εμπρος - Ελα ωρε Σιφη, ο Μανωλιος ειμαι - Τι εγινε ωρε Μανωλιο. Τι νεα απο την πατριδα? -τιποτα μωρε.... μονο που... - Εγινε τιποτα ωρε Μανωλιο? Μου κρυβεις κανενα πικρο μαντατο? - Να ξερεις... σημερα ειχε ωραιο καιρο και η μανα σου ανεβηκε στα κεραμιδια να λιαστει..... Παράθεση I'm not driving fast...just flying slow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dante Δημ. January 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2004 Ποιό είναι το άκρων άωτον της γκαντεμιάς ? Να έισαι μαύρος ,να τον έχεις μικρό και να μην ξέρεις μπάσκετ. Παράθεση I'm spacesick and dead tired... But it looks like Operation Last Dance has entered the final phase Nokia Lumia 620 - Windows Phone 8.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppsih Δημ. January 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Dante (21 Ιαν. 2004 , 02:28) Ποιό είναι το άκρων άωτον της γκαντεμιάς ? Να έισαι μαύρος ,να τον έχεις μικρό και να μην ξέρεις μπάσκετ. Εγώ πάλι νόμιζα ότι το άκρων άωτον της γκαντεμιάς ήταν: Να είσαι σιαμαίος, o αδερφός σου να είναι gay και το κοινό σημείο του σώματος να είναι ο κ@λ@ς σας. :p Παράθεση Important things for a happy relationship: 1. It is important to find a woman that cooks and cleans. 2. It is important to find a woman that makes good money. 3. It is important to find a woman that likes to have sex. 4. It is important that these three women never meet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wappy Δημ. January 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2004 ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Για πολύ καιρό προσπαθούσα να βρω γιατί αισθάνομαι κουρασμένος και κατηγορούσα την έλλειψη ύπνου. Τώρα όμως ξέρω τον πραγματικό λόγο... -**- Είμαι κουρασμένος γιατί δουλεύω υπερβολικά! -**- Ο πληθυσμός αυτής της χώρας είναι 11 εκκατομύρια. -**- Τα 5.100.000 είναι συνταξιούχοι και βρέφοι... -**- Μας μένουν λοιπόν 5.900.000 για να κάνουν τη δουλειά. -**- Από αυτούς, τα 3.000.000 είναι σε σχολεία (από δημοτικό μέχρι μεταπτυχιακά), άρα μένουν 2.900.000 για να κάνουν τη δουλειά. -**- Από αυτούς, 800 χιλιάδες είναι στο στρατό (αξιωματικοί και φαντάροι) και μας μένουν 2.100.000 για να κάνουν τη δουλειά. -**- Βγάλε έξω και 1.5 εκατομύριο δημόσιους υπαλλήλους (που τα ξύνουν) άρα μένουν 600.000 για να κάνουν τη δουλειά. -**- Αν σκεφτείς ότι κάθε χρονική στιγμή, στα νοσοκομεία υπάρχουν 188.000, μας μένουν 412.000 για να κάνουν τη δουλειά. -**- Επίσης υπάρχουν 358.998 στις φυλακές. Μας μένουν λοιπόν 53.002 για να κάνουν τη δουλειά. -**- Αν σκεφτείς, τέλος, ότι οι άνεργοι είναι 53.000, πολύ εύκολα καταλαβαίνεις ότι μένουν μόνο δύο για να κάνουν τη δουλειά. -**- Εσύ κι εγώ! Κι εσύ κάθεσαι και διαβάζεις αστεία στον υπολογιστή σου!!!!!!!!! Παράθεση http://www.inspiredclub.gr/images/stories/inspired.png http://www.thrylos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exmanos Δημ. January 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2004 A quick one..... Τι κοινο εχουν οι βαζελοι και ο Σανταμ? Και οι 2 βγαινουν απο λαγουμια :p Παράθεση NO ROTOR-NO MOTOR!!! MUNCH MUNCH PISTONS FOR LUNCH!!! MAZDA RX7-FD3S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. January 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2004 Τρεις γέροι συζητούν στο πάρκο για τα γεράματά τους. - Καταραμένα γεράματα να πάρει ο διάολος! Χτες έρχεται η εγγονούλα μου με το βιβλίο της και με ρωτάει: 'Τι σημαίνει αυτό που γράφει εδώ παππού;' και δεν μπορούσα να τη βοηθήσω γιατί πια δεν βλέπω καλά... δεν βλέπω... εγώ, που ήμουν αϊτός, στο κυνήγι πάντα ο καλύτερος, δεν έχανα ούτε κοτσύφι... αααχ δεινόν το γήρας... - Ααα να δείτε εγώ τι έπαθα χτες... πάω να ανέβω τα σκαλιά στο ΙΚΑ γιατί είχε χαλάσει το ασανσέρ και στον πρώτο όροφο λαχάνιασα, άναψα και τα πόδια μου δεν με βαστούσαν! Ποιος, εγώ που ήμουν αθλητής μεγάλος και έτρεχα μαραθώνιους έτσι για προθέρμανση και τώρα δεν μπορώ να ανέβω τις σκάλες να πάρει... - Αααχ να δείτε εμένα τι μου τυχε προχτές... Είχε έρθει σπίτι η Σβετλάνα να καθαρίσει και τη βλέπω να ανεβαίνει στο σκαμπό να ξεσκονίσει τα πάνω ράφια της βιβλιοθήκης... εε πάω από κάτω και την τσιμπάω και την αρχίζω στα χαδάκια και τα παιχνιδάκια και τότε γυρνάει και μου λέει πονηρά: 'κύριε Λλλεονίντα πάλι;;; Είναι η τρίτη φορά σήμερα!' Τι έχω πάθει, ρε παλικάρια... δεν θυμάμαι πια... ξεχνάω!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppsih Δημ. January 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2004 Η ευκαιρία της ηµέρας (από το δελτίο του καταναλωτή) Παράθεση Important things for a happy relationship: 1. It is important to find a woman that cooks and cleans. 2. It is important to find a woman that makes good money. 3. It is important to find a woman that likes to have sex. 4. It is important that these three women never meet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaza Δημ. January 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Wappy (21 Ιαν. 2004 , 12:03) ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Για πολύ καιρό προσπαθούσα να βρω γιατί αισθάνομαι κουρασμένος και κατηγορούσα την έλλειψη ύπνου. Τώρα όμως ξέρω τον πραγματικό λόγο... -**- Είμαι κουρασμένος γιατί δουλεύω υπερβολικά! -**- Ο πληθυσμός αυτής της χώρας είναι 11 εκκατομύρια. -**- Τα 5.100.000 είναι συνταξιούχοι και βρέφοι... -**- Μας μένουν λοιπόν 5.900.000 για να κάνουν τη δουλειά. -**- Από αυτούς, τα 3.000.000 είναι σε σχολεία (από δημοτικό μέχρι μεταπτυχιακά), άρα μένουν 2.900.000 για να κάνουν τη δουλειά. -**- Από αυτούς, 800 χιλιάδες είναι στο στρατό (αξιωματικοί και φαντάροι) και μας μένουν 2.100.000 για να κάνουν τη δουλειά. -**- Βγάλε έξω και 1.5 εκατομύριο δημόσιους υπαλλήλους (που τα ξύνουν) άρα μένουν 600.000 για να κάνουν τη δουλειά. -**- Αν σκεφτείς ότι κάθε χρονική στιγμή, στα νοσοκομεία υπάρχουν 188.000, μας μένουν 412.000 για να κάνουν τη δουλειά. -**- Επίσης υπάρχουν 358.998 στις φυλακές. Μας μένουν λοιπόν 53.002 για να κάνουν τη δουλειά. -**- Αν σκεφτείς, τέλος, ότι οι άνεργοι είναι 53.000, πολύ εύκολα καταλαβαίνεις ότι μένουν μόνο δύο για να κάνουν τη δουλειά. -**- Εσύ κι εγώ! Κι εσύ κάθεσαι και διαβάζεις αστεία στον υπολογιστή σου!!!!!!!!! Kai esy ta grafeis............! xe,xe Παράθεση Black black heart why would you offer more Why would you make it easier on me to satisfy I'm on fire I'm rotting to the core I'm eating all your kings and queens All your sex and your diamonds. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. January 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2004 Wirelessly posted (!+Nokia 3650+!: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την Wappy ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Για πολύ καιρό προσπαθούσα να βρω γιατί αισθάνομαι κουρασμένος και κατηγορούσα την έλλειψη ύπνου. Τώρα όμως ξέρω τον πραγματικό λόγο... -**- Είμαι κουρασμένος γιατί δουλεύω υπερβολικά! -**- Ο πληθυσμός αυτής της χώρας είναι 11 εκκατομύρια. -**- Τα 5.100.000 είναι συνταξιούχοι και βρέφοι... -**- Μας μένουν λοιπόν 5.900.000 για να κάνουν τη δουλειά. -**- Από αυτούς, τα 3.000.000 είναι σε σχολεία (από δημοτικό μέχρι μεταπτυχιακά), άρα μένουν 2.900.000 για να κάνουν τη δουλειά. -**- Από αυτούς, 800 χιλιάδες είναι στο στρατό (αξιωματικοί και φαντάροι) και μας μένουν 2.100.000 για να κάνουν τη δουλειά. -**- Βγάλε έξω και 1.5 εκατομύριο δημόσιους υπαλλήλους (που τα ξύνουν) άρα μένουν 600.000 για να κάνουν τη δουλειά. -**- Αν σκεφτείς ότι κάθε χρονική στιγμή, στα νοσοκομεία υπάρχουν 188.000, μας μένουν 412.000 για να κάνουν τη δουλειά. -**- Επίσης υπάρχουν 358.998 στις φυλακές. Μας μένουν λοιπόν 53.002 για να κάνουν τη δουλειά. -**- Αν σκεφτείς, τέλος, ότι οι άνεργοι είναι 53.000, πολύ εύκολα καταλαβαίνεις ότι μένουν μόνο δύο για να κάνουν τη δουλειά. -**- Εσύ κι εγώ! Κι εσύ κάθεσαι και διαβάζεις αστεία στον υπολογιστή σου!!!!!!!!! Oxi re sto kinito to diavazw sth doulia eimai twra! :P :D Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. January 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2004 Wirelessly posted (Siemens SX1: SIE-SX1/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Ena anekdoto mesa stin stenaxoria mou: Vlepei enas methismenos astinomikos enan methismeno mixanovio kai ton stamatise. Kai leei o astinomikos giati eistai 3 pano sto mixanaki giati eseis pou me exete perikiklorei? :lol: Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coolajami Δημ. January 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2004 Paidia ego thelo tin lista me tis ekfraseis gia tis ginaikes pou to pane to gramma to pnigoun to kouneli ktl ktl!!! Kaneis? Παράθεση Fasten Your Seatbelt Dorothy Because Cansas is going Bye Bye Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anipsios1 Δημ. January 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος coolajami (22 Ιαν. 2004 , 01:04) Paidia ego thelo tin lista me tis ekfraseis gia tis ginaikes pou to pane to gramma to pnigoun to kouneli ktl ktl!!! Kaneis? Στην σελιδα 49 κοιτα.αλλα δεν ειναι για τις γυναικες ειναι για τους gay To idio kanei Παράθεση http://x2.putfile.com/3/6717061370.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coolajami Δημ. January 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2004 Λοιπόν ένα και απο Μένα Αποφασίζει ο αγαπητός μας Χέρι-Χέρι με τον Καρατζαφέρη να αλλάξει.Να γίνει πιο αγαπητός,να προσεγγήσει τους νέους και προπάντων να προσεγγίσει τους -μπρρρρ- Εβραίους και κυρίψως τους Μαύρους. Παίρνει την αγαπητή μπέμπα του(BMW για τους αμαθείς)σειρά 18 και δε ξέρω τι,φοράει και την κοστουμιά του,σχεδιασμού Αρμάνι (γιατί τους Ιταλούς και του Γερμανούς τους πάμε,άντε και τους Γάλλους,τους υπόλοιπους όχι) και κατεβαίνει στις συνοικίες των μεταναστών της αγαπητής μας Πρωτεύουσας. Εκεί(ω τι έκπληξη) βρίσκει έναν Εβραίο με έναν Μαύρο να κάθονται και να μιλάμε(τώρα πως βρέθηκαν Μαύρος με Εβραίο να μιλάνε,μη με ρωτήσετε,ανέκδοτο είναι αυτό). Βγαίνει από την μπέμπα ο αγαπητός μας πρόεδρος,την αφήνει και ξεκλίδωτει χωρίς να ενεργόποιήσει συναγερμούς,ιμομπιλάιζερ,δορυφορικά συστήματα ασφαλείας,κτλ καθώς πια έχει απεμπολήσει την ξενοφοβία του και προσεγγίζει τους δύο περίεργους νέους. "Αγαπητά μου παιδιά.άλλαξα,δεν είμαι όπως παλιά,δεν σας μισώ αλλά σας αγαπώ και θέλω να εκδηλώσω αυτή την αγάπη μου προς όλους τους ξενους που βρίσκονται στην Ελλάδα,και εσείς είστε οι τυχεροί απο τους οποίους θα ξεκινήσω"είπε με μια αναπνοή ο πρόεδρος. Οι φίλοι τον κοιτάνε δύσπιστοι."Πρόεδρε,είσαι με τα καλά σου;Εχθές έλεγες οτι ήθελες να μας φάς όλους και τώρα μας λές για αγάπες και άσχετα;" "Όχι ποτέ δεν είπα κατι τέτοιο,και αν είπα άλλαξα,και τα παίρνω πίσω και θέλω να το αποδείξω,παρακαλώ όπως έρθετε σπίτι μου για φαγητό και να σας ξεναγήσω!" Ο μάυρος τον κοιτάει δύσπιστος αλλα ο Εβραίος ψήνεται. "Πάμε ρε,πάμε,κοίτα μ***κα,το κουστούμι του,σίγουρο Αρμάνι.Και το αυτοκινητο BMW,οχι δεν είναι δυνατόν,είναι και το ακριβότερο μοντέλο.Πάμε να δούμε λίγη χλίδα!" "Καλά είσαι τρελός ρε φίλε,θέλεις να μπεις στο ίδιο αυτοκίνητο με τον τύπο που ορκιζότανε στο πτώμα σου κτλ κλτ;" "Έλα παμε παμε,μια φόρα θα έχουμε να δούμε λίγη χλίδα και εμείς κτλ κτλ" Με τα πολλά πείθεται και ο μαυρος να μπει στο αυτοκίνητο και πάνε στο σπίτι του προέδρου. "Οχι ρε π***στη δε γίνεται δεν είναι δυνατόν,το σπίτι είναι σχεδιασμού Καλατράβα,σίγουρα ρε φίλε" λέει ο Εβράιος στον μαύρο και μένει με το στόμα ανοικτό,καθώς μπορεί να μην έχουνε μείνει ποτέ σε σπίτι μεγαλύτερο απο γκαρσονιέρα στη ζωη τους(υμιυπόγεια)αλλα τον Καλατράβα τον ξέρουνε.Ο Μαύρος όμως ανένδοτος"κάποιο λάκο έχει η φάβα να μου το θυμιθείς κάτι δε παει καλα"λεει και ξαναλέει ο ήρωας μας. Αφού μπαίνουν μέσα για να μην πολυλογούμε και βλέπουνε πίνακες απο τους μεγαλύτερους ζωγράφους,έπιπλα απο τους καλύτερους σχεδιαστές,τα πάντα απο τις καλύτερες μάρκες οπού όλα τα γνωρίζει ο Εβραίος και τα επεξηγεί στον Μαύρο("οχι ρε γμτ δε είναι δυνατό,τι βλεπουνε τα ματια μας σήμερα αυτό είναι του δείνα και το άλλο είναι ταδε μαρκα.......") για να διαδώσει τις γνώσεις του(ο οποίος Μαύρος ακόμα είναι δύσπιστος και μαζεμένος), ο πρόεδρος τους πάει και στην πισινά! Ολυμπιακών διαστάσεων. Ο πρόεδρος τους δανείζει μαγίω και τους επιτρέπει να την χρησιμοποιήσουν.Ο Μαύρος μόνο μετα που έχει ελεγξει ότι η πισίνα δεν κρύβει κάποια θανάσιμη παγίδα,και μετά απο τις θερμές παρακλήσεις του φίλου του που θέλει να μπεί επιτέλους σε μια ιδιωτική πισίνα("έλα ρε φίλε,ελα ελά μια φορά θα έχουμε την ευκαίρια,ελα,καντο για μενα,σε παρακαλω"),οι δύο φίλοι μπαίνουν στο νερό και φαίνεται να το απολαμβανουν.Όμως ο πρόεδρος φαίνεται οτι δεν είναι ακόμα απαλλαγμένος απο τις παλιές του συνήθειες.Πατάει ενα κουμπί και πλακώνουν οι κροκόδειλοι. "Οχι,όχι ρε γμτ οχι δε μπορεί δεν είναι δυνατόν"φωνάζει απελπισμένα ο Εβραίος,"δε γίνεται,δε μπορεί να συμβαίνει" "Ακόμα και η πισίνα είναι LACOSTE!!!!!!!!!!" Παράθεση Fasten Your Seatbelt Dorothy Because Cansas is going Bye Bye Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiorgos Δημ. January 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2004 Τρεις Μπογιατζήδες ένας Αλβανός ένας Γερμανός και ένας Έλληνας πέθαναν και πάνε στον Παράδεισο. Ο Άγιος Πέτρος τους άνοιξε την Πόρτα " Καλώς τα Παιδιά επιτέλους ήρθαν και τρεις χρήσιμοι άνθρωποι, ρε παιδιά θέλω να βάψω την Πόρτα του Παράδεισου για πες μου λέει του Αλβανού πόσα θέλεις για να την βάψεις ;" " 600 ευρω λέει ο Αλβανός " " 600 ; πως τα λογάριασες " να 200 για μένα 200 τους φόρους και 200 τα υλικά " " Εσύ λέει του Γερμανού πόσα θέλεις ;" " 900 ευρω , 300 για μένα 300 την εφορία και 300 τα υλικά " και εσύ λέει του Έλληνα ποσά θέλεις ;" " 3000 ευρω Άγιε Πέτρο" " 3000 τρελός είσαι πως τα λογάριασες ; " "Άγιε Πέτρο έλα πιο κοντά να μην μας ακούν " Ο Άγιος Πέτρος πήγε κοντά του και ο έλληνας του ψιθυρίζει " Άκουσε να δεις 1000 για σένα 1000 για μένα 400 τον Γερμανό για να το βουλώσει και 600 θα δώσουμε στον Αλβανό για να βάψει την Πόρτα" Η καθηγήτρια ζητάει από τα παιδιά να γράψουν μία έκθεση, σαν μυθιστόρημα, που να περιέχει τα εξής στοιχεία: θρησκεία, αριστοκρατία, έρωτα, μυστήριο. Ολες οι εκθέσεις, αφού τελείωσαν όλοι, ήταν πολυσέλιδες, εκτός από του Μπόμπου, ο οποίος είχε γράψει τα εξής στην εκθεσή του: "Αχ, Θεέ μου(θρησκεία), είπε η πριγκήπισσα(αριστοκρατία). Είμαι έγκυος(έρωτας), αλλά δεν ξέρω με ποιον!!(μυστήριο). Παράθεση I'm not driving fast...just flying slow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiorgos Δημ. January 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2004 Mια φορα ηταν ο διαολος και μαθαινει οτι η κορη του τα εχει με τον γιο της παναγιας! Αποφασιζει μια μερα, να παει στον παραδεισο να το πει της παναγιας. παει στον παραδεισο, χτυπαει την πορτα και απο πισω ηταν ο αγιος πετρος! ρωταει ποιος ειναι? ο διαολος απανταει : θελω να πω τα σηνταρακτηκα νεα της παναγιας!με τα πολλα μπαινει μεσα ο διαολος, παει στην παναγια και της λεει:ηρθα να σου πω τα νεα! ο γιος σου τα εχει με την κορη μου! παναγια:ασ'το διαολο!!! διαολος:να μα την παναγια(κανοντας τον σταυρο του!).......... Μία φορά ήταν ένας Αλβανός κι ένας Πόντιος, που είχαν χαθεί μεσα στη ζούγκλα. Οταν άρχισε να νυχτώνει, ξάπλωσαν στην όχθη ενός ποταμού για να κοιμηθούν. Την νύχτα βγαίνει από το ποτάμι ένας κροκόδειλος και καταπίνει το σώμα του Αλβανού, μέχρι το κεφάλι. Την ίδια ώρα ξυπνά ο Πόντιος και γυρίζοντας προς το μέρος του Αλβανού, του λέει: -Αλβανός, Αλβανός, αλλά σλιπινγ-μπαγκ LACOSTE έχεις!! P.S: Poli sti moda to lacoste twra teleutaia :D :D Παράθεση I'm not driving fast...just flying slow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts