astronaytis Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 :lol: Γιατί η Πίτσα Παπαδοπούλου αρνήθηκε την πρόταση γάμου που της έκανε ο Χάρης Ρώμας; Γιατί μετά θα την έλεγαν Πίτσα Ρώμα Γιατί ο Μπάτμαν έχει πολλά λεφτά; Επειδή πιάνει συνέχεια τον Τζόκερ Γιατί οι Εβραίοι βλέπουν τις πορνοταινίες ανάποδα; Για να φτάσουν στον σημείο όπου η πόρνη δίνει πίσω τα χρήματα στον πελάτη Γιατί οι Ιταλοί φοράνε πάντα χρυσές καδένες στο λαιμό; Για να ξέρουν ως που να ξυρίζονται Ποια είναι η τελευταία ταινία που είδε ο Οτσαλάν; Η μονωτική Ποιο είναι το δυσκολότερο ράλι στον κόσμο; Ο γύρος της Αλβανίας με καντίνα Πως λέγεται αυτός που κυνηγά τα στρουμφάκια με το φονικό όπλο; ΔρακουΜελ Γκίμπσον Πως λέγεται αυτός που σταματάει τις κότες; Σταμάτης Κόκοτας Πως λέγεται ο ξάδερφος του Μίκη Θεοδωράκη; Γκούφης Θεοδωράκης Πως λέγεται στα αρχαία η φράση 'ΠΡΩΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΙΣΤΑ'; ΑΛΦΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΙΣΤΕΩΣ Πως λέγεται στην δημοτική ο Κων/νος Μητσοτάκης; Κώστας Δημητροπαναγιώτης Πως μπορείς να κάνεις ένα ****** να περιμένει 24 ώρες; Θα σου πω αύριο Σε τι διαφέρει ένας παλαιστής Σούμο από μια φεμινίστρια; Ξυρίζει τα πόδια του Τι βγαίνει από διασταύρωση χελώνας και κότας; Κότα με κράνος Τι βρήκαν ένας τράγος και ένα ελάφι στον πάτο ενός πηγαδιού; Τραγελαφικό θάνατο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funky Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 Το τεστ έχει μόνο 1 ερώτηση, αλλά είναι πολύ σημαντική! Δίνοντας μια ειλικρινή απάντηση θα καθορίσει το φιλότιμο σου! Το τεστ περιέχει μια τυχαία, εντελώς φανταστική περίσταση όπου ΕΣΥ καλείσαι να πάρεις μια απόφαση! Θυμήσου ότι η απάντηση σου πρέπει να είναι ειλικρινής. Διαβάστε τα παρακάτω και δώστε ιδιαίτερη σημασία σε κάθε γραμμή! Η ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ Είστε στη Νέα Ορλεάνη. Γύρω σου κυριεύει το χάος που προκάλεσε ένας τυφώνας και πολλαπλές πλημμύρες. Είναι μια πλημμύρα βιβλικών διαστάσεων. Είσαι ένας δημοσιογράφος - φωτογράφος που δουλεύει για μία πολύ μεγάλη εφημερίδα, και είσαι παγιδευμένος μέσα στην μέση αυτής της καταστροφής!! Η κατάσταση είναι φοβερή! Προσπαθείς να τραβήξεις φωτογραφίες που θα καθορίσουν την καριέρα σου. Σπίτια καταστρέφονται, άνθρωποι ουρλιάζουν, άλλοι εξαφανίζονται κάτω από τα νερά! Η φύση τα καταστρέφει όλα! ΤΟ ΤΕΣΤ Ξαφνικά βλέπεις έναν άνθρωπο μέσα στο νερό! Παλεύει για τη ζωή του προσπαθώντας να μη τον καταπιούν τα κύματα! Πλησιάζεις... και σου μοιάζει οικείος! Ξαφνικά καταλαβαίνεις ποιος είναι! Είναι ο George Bush!!! Την ίδια στιγμή βλέπεις τεράστια κύματα να κατευθύνονται καταπάνω του έτοιμα να τον πνίξουν! Έχεις 2 επιλογές: 1) Μπορείς να σώσεις την ζωή του George Bush ή 2) Να τραβήξεις μια δραματική φωτογραφία που αναπαριστά τον θάνατο ενός από τους πιο δυνατούς και σημαντικούς ανθρώπους στον πλανήτη! Η ΕΡΩΤΗΣΗ: Εδώ είναι η ερώτηση και παρακαλώ απάντησε ειλικρινά: Θα επιλέξεις έγχρωμο φιλμ με υψηλή αντίθεση ή θα πας για την κλασική απλότητα του ασπρόμαυρου; Παράθεση •*•Let the music be your master, will you heed the master's call?•*• Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funky Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 Πώς θα έλεγαν την ιστορία της Κοκκινοσκουφίτσας μερικοί κλασσικοί της λογοτεχνίας; Ας μας τη διηγηθούν οι ίδιοι! Εδγάρ Πο Στην παρυφή παλιού σκοτεινού περιελισσόμενου με μυστικό σκληρό βέλο δάσους, πάνω από το οποίο πετούσαν τα ύποπτα σύννεφα των δυσοίωνων αναθυμιάσεων και σαν να ακουγόταν εκεί μοιραίος ήχος των δεσμών, σε μυστικιστική φρίκη ζούσε η Κοκκινοσκουφίτσα. Έρνστ Χεμινγουέι Η μάνα μπήκε, αυτή έβαλε πάνω στο τραπέζι την τσάντα. Στην τσάντα βρισκόταν γάλα, άσπρο ψωμί και αυγά. - Νάτο. - Είπε η μάνα. - Τι; - ρώτησε η Κοκκινοσκουφίτσα. - Αυτό, - είπε η μάνα, - θα φέρεις στην γιαγιά σου. - Καλά - είπε η Κοκκινοσκουφίτσα. - Και τα μάτια σου τέσσερα, - είπε η μάνα, - Λύκος. - Ναι. Η μάνα κοιτούσε πως η κόρη της που όλοι την έλεγαν Κοκκινοσκουφίτσα, γιατί αυτή πάντα φορούσε την κόκκινη σκουφίτσα, βγήκε, και κοιτάζοντας στη αποχωρούσα της κόρη η μάνα σκέφτηκε, πως είναι πολύ επικίνδυνο να την αφήσει μόνη της στο δάσος, και εκτός από αυτό αυτή σκέφτηκε, πως ο λύκος άρχισε να εμφανίζεται πάλι εκεί, και έχοντας αυτή την σκέψη, είχε νιώσει πως αρχίζει να ανησυχεί. Γι ντε Μοπασάν Ο λύκος την αντάμωσε. Αυτός την εξέτασε με αυτό το ιδιαίτερο βλέμμα, το οποίο ρίχνει έμπειρος παρισινός ακόλαστος στην κοκέτα της επαρχίας, η οποία προσπαθεί να κάνει την αγνή ακόμα. Αλλά αυτός πιστεύει στην αγνότητα της όχι περισσότερο από την ίδια και δήθεν ήδη βλέπει, πως αυτή γδύνεται, πως οι φούστες της πέφτουν η μία μετά την άλλη και αυτή μένει μόνο σε πουκαμίσα, αποκάτω από την οποία υπογραμμίζονται φιλήδονες μορφές του σώματος της. Βικτόρ Γιουγό Η Κοκκινοσκουφίτσα έτρεμε. Αυτή ήτανε μόνη της. Αυτή ήτανε μόνη της, σαν βελόνα στην έρημο, σαν κόκκος άμμου αναμεταξύ τα αστέρια, σαν γλαδιάτορος αναμεταξύ τα δηλητηριώδεις φίδια, σαν νυκτοβάτις στον φούρνο... Ντζεκ Λόντον Αλλά αυτή ήταν αντάξια κόρη της ράτσας της, στις φλέβες της έτρεχε δυνατό αίμα των άσπρων κατακτητών του Βοριά. Γι' αυτό, μη διστάζοντας, αυτή όρμησε στον λύκο, κατάφερε την συντριπτική γροθιά και αμέσως την επιβεβαίωσε με ένα κλασσικό απερκότ. Ο λύκος ετράπη εις φυγήν. Αυτή τον παρακολουθούσε με το βλέμμα, χαμογελώντας με το γοητευτικό γυναικείο της χαμόγελο. Γιαροσλάβ Γκάσσεκ - Οχ, πώς ρεζιλεύτηκα; - μουρμουρούσε λύκος. - Με μία λέξη χέστηκα. Ονορέ ντε Μπαλζάκ Ο λύκος έφτασε στο σπιτάκι της γιαγιάς και χτύπησε στην πόρτα. Αυτή η πόρτα είχε κατασκευάσει στη μέση του 17ου αιώνα με τον άγνωστο μάστορα. Αυτός την έγλυψε από την καναδική βαλανιδιά που ήτανε τότε της μόδας, της έδωσε την κλασσική μορφή και την κρέμασε στους σιδερένιους ρεζέδες, οι οποίοι κάποτε, μπορεί, ήτανε καλοί, αλλά τώρα έτριζαν τρομερά. Η πόρτα δεν είχε ούτε στολίδια ούτε σχέδια, μόνο στη δεξιά κατώτερη γωνιά βλεπότανε μία τσουγκρανιά, για την οποία έλεγαν, ότι την έκανε με το δικό του σπιρούνι ο Σελεστέν ντε Σαβάρντ - ο ευνοούμενος της Μαρίας Αντουανέτας και ξάδερφος από τη μητρική γραμμή του παππού της γιαγιάς της Κοκκινοσκουφίτσας. Κατά τα άλλα, η πόρτα ήταν συνηθισμένη, και γι' αυτό δεν πρέπει να τη ζωγραφίσουμε με περισσότερες λεπτομέρειες. Όσκαρ Ουάιλντ Λύκος. Συγγνώμη, δεν ξέρετε το όνομά μου, αλλά... Γιαγιά. О, δεν έχει σημασία. Στη καινούρια κοινωνία το καλό όνομα έχει αυτός που δεν το έχει. Σε τι μπορώ να σας φανώ χρήσιμη; Λύκος. Ξέρετε... Λυπάμαι πολύ, αλλά ήρθα να σας φάω. Γιαγιά. Τι χαριτωμένα που είναι αυτό. Είστε πολύ ευφυής τζέντλεμαν. Λύκος. Αλλά το λέω σοβαρά. Γιαγιά. Και αυτό προσδίνει ιδιόμορφη λάμψη σε ευφυία σας. Λύκος. Χαίρομαι που δεν το βλέπετε σοβαρά το γεγονός που σας το παράθεσα. Γιαγιά. Τώρα το να βλέπεις σοβαρά τα σοβαρά πράγματα είναι η εκδήλωση του κακού γούστου. Λύκος. Και τι πρέπει να βλέπουμε σοβαρά; Γιαγιά. Βεβαιότατα, τις ανοησίες. Όμως είστε βαρετός. Λύκος. Πότε λοιπόν ο λύκος είναι βαρετός; Γιαγιά. Όταν ενοχλεί με τα ερωτήματα. Λύκος. Και γυναίκα; Γιαγιά. Όταν κανείς δεν μπορεί να τη θέσει στη θέση της. Λύκος. Είστε πολύ αυστηρή σε εαυτό σας. Γιαγιά. Υπολογίζω σε σεμνότητα σας. Λύκος. Μπορείτε να με πιστέψετε. Δεν θα πω ούτε μία λέξη σε κανένα (την τρώει). Γιαγιά. (Από την κοιλιά του Λύκου). Κρίμα ότι βιαστήκατε. Μόλις ετοιμαζόμουνα να σας πω μια διδακτική ιστορία. Έριχ Μαρία Ρεμάρκ. Πήγαινε σε μένα, - είπε Λύκος. Κοκκινοσκουφίτσα γέμισε δύο ποτηράκια με το κονιάκ και κάθισε στο κρεβάτι δίπλα σ' αυτόν. Αυτοί εισέπνεαν το γνωστό άρωμα του κονιάκ. Σε αυτό το κονιάκ ήτανε μελαγχολία και κούραση - μελαγχολία και κούραση του λυκόφωτος. Το κονιάκ ήταν η ίδια η ζωή. - Βεβαίως, - είπε αυτή. - Για μας δεν υπάρχουν ελπίδες. Δεν έχω το μέλλον. Λύκος κρατούσε την σιωπή. Αυτός συμφωνούσε σ' αυτήν. Παράθεση •*•Let the music be your master, will you heed the master's call?•*• Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chelseafc Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Πάει ένας κλέφτης σε ένα σπίτι και αρχίζει να μαζεύει... Ξαφνικά ακούει από πίσω του μια φωνή: -Ο ΙΗΣΟΥΣ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ Κ ΘΑ ΣΕ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ! Γυρνάει τρομαγμένος αλλά δεν βλέπει τίποτα κ σκέφτεται ότι θα είναι η φαντασία του. Συνεχίζει λοιπόν και μετά από λίγο το ίδιο: -Ο ΙΗΣΟΥΣ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ Κ ΘΑ ΣΕ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ! Γυρνάει τότε κ ψάχνει καλύτερα κ βλέπει έναν παπαγάλο, και του λέει: -Α στο καλό κ με κατατρόμαξες...Είσαι απλά ένα παπαγαλάκι. Πως σε λένε; Λέει ο παππαγάλος: -Ναπολέοντα... -Χαχα γελάει ο κλέφτης, μα καλά είναι αυτό όνομα για παπαγάλο; -Γιατί, λέει ο παπαγάλος, είναι το Ιησούς όνομα για ντόπερμαν; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Βυθίζεται ένα πλοίο και φτάνουν σε κοντινό νησί οι μοναδικοί επιζώντες, μια γυναίκα 45 ετών και η κόρη της 19 ετών... Μετά από 10 μήνες γίνεται και άλλο ναυάγιο και φτάνει στο γνωστό νησί ένας αράπης που είναι πάλι ο μοναδικός που σώθηκε... Μετά από 12 μήνες, η μάνα λέει τον αράπη "παππού", ενώ η κόρη τον λέει "θείο". Τι είχε συμβεί ? ο αράπης τις είχε τρελάνει στον τσούτσο και δεν ήξεραν τι λέγανε..... Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Τρεις συνταξιουχοι στο καφενειο... Θανασης: - Αφηστε ρε παιδια, δεν περιμενα οτι θα καταντησω ετσι! Προχθες μου ζητησε η εγγονη μου να της διαβασω και δεν εβλεπα τα γραμματα.Ποιος εγω που κτυπαγα πουλι στα διακοσια μετρα... Κωστας: Που να δειτε τι επαθα εγω... Πηγα να δω ενα φιλο, τον Μητσο, που μενει στον πρωτο οροφο, μονο δεκαεπτα σκαλοπατια, και φουσκωσα...Ποιος εγω, που για προθερμανση ετρεχα μαραθωνιο... Πάνος: Και που να σας πω τι εχω παθει εγω... Προχθες ηρθε η Σβετλάνα να μου καθαρισει το σπιτι . Ανεβηκε στην σκαλα , εγω απο κατω κοιταζα. Εχει ενα κωλο, κατι ποδια και γ@μω . Την κατεβασα απο την σκαλα το ενα εφερε το αλλο και την πηδηξα. Οταν τελειωσαμε γυρναει θυμωμενη και μου λεει Αμαν κυριε Πάνος, τριτη φορα σημερα , τι εχετε παθει!!!!!!! Ειδατε ρε παιδια ξεχναω, ξεχναω :lol: :lol: :lol: Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Είναι δύο υπάλληλοι σε ενα γραφείο και δεν την παλεύουν καθόλου. Ιούλιος μήνας, ζέστη αφόρητη, πολλή δουλειά, όρεξη μηδέν. Ο ένας έχει σαλτάρει τελείως και έπειτα απο μερικές αποτυχημένες απόπειρες να κερδίσει μια άδεια απο το σκληρό αφεντικό, αποφασίζει να λάβει δραστικά μέτρα και να εκβιάσει λίγο την κατάσταση. Πάει λοιπόν και κρεμιέται απο το ταβάνι και αρχίζει να βγάζει περίεργους ήχους. Μπαίνει το αφεντικό στο γραφείο, τον βλέπει, μένει κάγκελο. - “Τί έπαθες ρε; Γιατί κρεμάστηκες απο το ταβάνι;” - “Είμαι λάμπα!!” - “Ααα.. δεν πας καλά εσύ. Πάρε μια αδειούλα μπας και ξελαμπικάρεις λίγο”. Κατεβαίνει κάτω ο τύπος και φεύγει. Τον βλέπει ο συνάδελφος του και σηκώνεται και αυτός και τον ακολουθεί απο πίσω. Τον βλέπει το αφεντικό… - “Εσύ που πας;” - “Ε, δεν μπορώ να δουλέψω μέσα στα σκοτάδια…” Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/1.2.2960/1316; en; U; ssr)) Οφείλω να δώσω τα εύσημα στο φίλο που έδωσε νωρίτερα μια εναλλακτική αφήγηση στην ιστορία της κοκκινοσκουφίτσας το διάβασα εχθές παρούσης της παρέας μου και το τι γέλιο έπεσε είναι πραγματικά απερίγραπτο... Εύγε... Χεχεχε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 To παντρεμένο ζευγάρι δειπνεί σε ένα πανάκριβο και πολυτελές εστιατόριο, όταν μια πανέμορφη, ξανθιά, εντυπωσιακή γυναίκα, σκέτη κούκλα, περνάει δίπλα από το τραπέζι και ανταλάσσει μερικούς θερμούς χαιρετισμούς με τον σύζυγο. Αμέσως μετά φεύγει. - "Ποιά ήταν αυτή;" απαιτεί η σύζυγος. - "Aν νομίζεις ότι πρέπει να το ξέρεις", της απαντά ψυχρά, "τότε είναι η ερωμένη μου". - "Η ερωμένη σου; Και έχεις το θράσσος να το λες έτσι, σαν να μην τρέχει τίποτα; Ε λοιπόν, θέλω αμέσως διαζύγιο!!!" - "Είσαι σίγουρη ότι θα ήθελες να εγκαταλείψεις μια πλούσια ζωή, ένα μεγάλο σπίτι στα βόρεια προάστια, την Mercedes σου, τις γούνες, τα κοσμήματα και διακοπές στην Ελβετία;" Η κυρία σκέφτεται λίγο και δεν ξαναμιλά. Συνεχίζουν το φαγητό τους σιωπηλοί, όταν παρατηρεί στο απέναντι τραπέζι ένα γνωστό τους και λέει στον άντρα της: - "Αυτός, εκεί κάτω, δεν είναι ο Γεωργιάδης; Ποιά είναι αυτή μαζί του;" - "Aυτή είναι η ερωμένη του". - "Πφφφ", λέει τρώγοντας μια μπουκιά από το επιδόρπιό της, "η δική μας είναι πιο ωραία"... Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Δύο τύποι με τη νόσο Alsheimer βρίσκονται στην παραλία. Καθώς περπατούν λέει ο ένας : - Πάω να πάρω ένα παγωτό. - Πάρε μου κι εμένα ένα, του λέει ο δεύτερος. - Ρε φίλε, ευχαρίστως να σου πάρω, αλλά πώς να το θυμηθώ; - Θα το λες συνέχεια από μέσα σου. - Έγινε, τι παγωτό θέλεις; - Κρέμα - φράουλα. Φεύγει λοιπόν ο ένας για να πάρει τα παγωτά και καθώς προχωράει μονολογεί: - Παγωτό κρέμα - φράουλα. Παγωτό κρέμα - φράουλα. Παγωτό κρέμα - φράουλα. Παγωτό κρέμα - φράουλα... Καθώς έχει ήδη απομακρυνθεί του φωνάζει ο άλλος : - Πες τους, σε παρακαλώ, να βάλουν και λίγη σαντιγύ. - Παγωτό κρέμα - φράουλα, σαντιγύ. Παγωτό κρέμα - φράουλα, σαντιγύ. Παγωτό κρέμα - φράουλα, σαντιγύ. - ...και λίγο σιρόπι... ακούει μετά από λίγο. - Παγωτό κρέμα - φράουλα, σαντιγύ, σιρόπι. Παγωτό κρέμα - φράουλα, σαντιγύ, σιρόπι. Παγωτό κρέμα - φράουλα, σαντιγύ, σιρόπι. Παγωτό κρέμα - φράουλα, σαντιγύ, σιρόπι... Μετά από κανένα μισάωρο τέλος πάντων επιστρέφει κρατώντας δύο τυρόπιτες. - ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;;; ρωτάει ο πρώτος, φανερά εκνευρισμένος. - Οι τυρόπιτες που ζήτησες. - Η COCA-COLA ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;;; :lol: :lol: :lol: Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funky Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 George: Condi! Nice to see you. What's happening? Condi: Sir, I have the report here about the new leader of China . George: Great. Lay it on me. Condi: Hu is the new leader of China . George: That's what I want to know. Condi: That's what I'm telling you. George: That's what I'm asking you. Who is the new leader of China ? Condi: Yes. George: I mean the fellow's name. Condi: Hu. George: The guy in China. Condi: Hu. George: The new leader of China . Condi: Hu. George: The main man in China ! Condi: Hu is leading China George: Now whaddya' asking me for? Condi: I'm telling you, Hu is leading China. George: Well, I'm asking you. Who is leading China ? Condi: That's the man's name. George: That's who's name? Condi: Yes. George: Will you, or will you not, tell me the name of the new leader of China ? Condi: Yes, sir. George: Yassir? Yassir Arafat is in China? I thought he's dead in the Middle East . Condi: That's correct. George: Then who is in China ? Condi: Yes, sir. George: Yassir is in China ? Condi: No, sir. George: Then who is? Condi: Yes, sir. George: Yassir? Condi: No, sir. George: Look Condi. I need to know the name of the new leader of China . Get me the Secretary General of the U.N. on the phone. Condi: Kofi? George: No, thanks. Condi: You want Kofi? George: No. Condi: You don't want Kofi. George: No. But now that you mention it, I could use a glass of milk. And then get me the U.N. Condi: Yes, sir. George: Not Yassir! The guy at the U.N. Condi: Kofi? George: Milk! Will you please make the call? Condi: And call who? George: Who is the guy at the U.N? Condi: Hu is the guy in China George: Will you stay out of China?! Condi: Yes, sir. George: And stay out of the Middle East ! Just get me the guy at the U.N. Condi: Kofi. George: All right! With cream and two sugars. Παράθεση •*•Let the music be your master, will you heed the master's call?•*• Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 (...) Αυτο υπαρχει καπου σε μια σελιδα με ηχο, τρελο γελιο Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Ο στρατιώτης Χαραλάμπους παρουσιάζεται στην πρωινή αναφορά της μοίρας και ζητά τριήμερη άδεια γιατί θα γίνει πατέρας. - Θαυμάσια, παιδί μου, λέει ο διοικητής. Μακάρι να ήταν έτσι όλες οι πρωινές αναφορές. Βεβαίως να πάρεις τριήμερη άδεια. Με τις ευχές μου, να πάνε όλα καλά! Δευτέρα πρωί: - ΜΟΙΡΑ... ΠΡΟΣΟΧΗ......!!!!!! Ο στρατιώτης Χαραλάμπους επέστρεψε; - Παρών, κ. Διοικητά. - Α, πως πήγε το τριήμερο; - Εξαιρετικά, κ. Διοικητά! - Αγόρι ή κορίτσι; - Θα γνωρίζουμε σε 9 μήνες, κ.Διοικητά! Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 ΠΑΕΙ ΕΝΑΣ ΤΥΠΟΣ Σ΄ΕΝΑ ΜΠΑΡ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΙΕΙ ΜΙΑ ΜΠΥΡΑ ΤΥΠΟΣ:ΜΙΑ ΜΠΥΡΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΠΑΡΜΑΝ:ΑΜΕΣΩΣ ΤΕΛΕ ΙΩΝΕΙ ΤΗ ΜΠΥΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΥΠΟΣ:ΤΙ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΩ ΦΙΛΕ? ΜΠΑΡΜΑΝ:10 ΛΕΠΤΑ ΦΙΛΕ ΤΥΠΟΣ:ΜHΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΜΟΝΟ ΤΟΣΑ? ΜΠΑΡΜΑΝ:ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΚΑΝΕΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΠΑΛΙ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΑΡ ΠΙΝΕΙ ΤΗΝ ΜΠΥΡΑ ΤΟΥ ΚΙΑΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΥΠΟΣ:ΠΟΣΟ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΩ? ΜΠΑΡΜΑΝ:10 ΛΕΠΤΑ ΤΥΠΟΣ:ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ? ΜΠΑΡΜΑΝ:ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΤΥΠΟΣ:ΚΕΡΝΑΩ ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΥΠΟΣ:ΤΙ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΩ? ΜΠΑΡΜΑΝ:5 ΕΥΡΟ ΤΥΠΟΣ:ΜΑΚΕΡΑΣΑ 100 ΑΤΟΜΑ ΜΠΑΡΜΑΝ:ΤΟΣΑ ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΣ ΤΥΠΟΣ:ΦΩΝΑΞΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΜΠΑΡΜΑΝ:ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ Γ***** ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΤΥΠΟΣ: ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ? ΜΠΑΡΜΑΝ:ΤΟΥ Γ****ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ.... Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anle Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Φαντάζομαι ότι γνωρίζετε το τραγούδι «Γενέθλια» του Σ. Μπικάκη. Ένα τραγούδι ύμνος στη μιζέρια το οποίο έχουν πει και άλλοι πολλοί, ένας από αυτούς μάλιστα και ο Ν. Σφακιανάκης. Πάει λοιπόν ένας σε μια ξανθιά τραγουδίστρια την ώρα που γίνονταν οι παραγγελιές και λέει: «Μήπως θα μπορούσατε να τραγουδήσετε τα Γενέθλια του Μπικάκη;» «Μα φυσικά» απαντάει η ξανθιά τραγουδίστρια και αρχίζει: “ Happy birthday to you, happy birthday to you, happy birthday Μπι – κα – κη, happy birthday to you!!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ........Ο Χρόνος είναι Χρήμα ! ! ! ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anle Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Ήταν δυο φίλοι μουσικοί. Ξαφνικά πεθαίνει ο ένας από καρδιά. Πέφτει σε μελαγχολία ο άλλος. Περνάει ο καιρός κι αυτός δε μπορεί ακόμα να αποδεχτεί την απουσία του φίλου του. Κάθε μέρα παρακαλά το θεό να του παρουσιάσει για τελευταία φορά το φίλο του να τον δει έστω για λίγο. Ξαφνικά γίνεται ένα θαύμα κι εμφανίζεται μπροστά του... - Γρηγόρη! Πόσο μου έλειψες! Δεν το πιστεύω ότι σε βλέπω!... Κάθε μέρα ζω με την ελπίδα ότι όπου κι αν είσαι, περνάς καλά... - Όντως. Η αλήθεια είναι ότι περνάμε πολύ καλά... Βασικά Σωτήρη εγώ αν ήρθα εδώ σήμερα είναι για να σου πω κάποια πράγματα. - Καλά ή κακά; - Και τα δύο. - Πες τα καλά πρώτα... - Τα καλά είναι ότι περνάμε καταπληκτικά... Συναυλίες συνεχώς... Προχτές έπαιζε ο Bob Marley κι από κάτω όλοι πίναμε μαύρο και τραγουδούσαμε "No Woman No Cry"... Πριν μια βδομάδα έπαιξε ο Kurt Cobain με τον Jim Morisson, έχουν κάνει νέο γκρούπ πλέον... Άσε σου λέω, πολύ καλά σκηνικά... - Απίστευτο! Αυτό είναι καταπληκτικό!... Και τα άσχημα; Ποια είναι τα aσχημα; - Εχμ... βασικά... βγήκαν αφίσες... παίζεις το Σάββατο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ........Ο Χρόνος είναι Χρήμα ! ! ! ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anle Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Ένας πυροσβέστης χαζεύει έναν πιτσιρικά που παίζει στην αυλή. Ο μικρός βάφει ένα καροτσάκι στα κόκκινα και του βάζει μικρά ξυλαράκια που σχηματίζουν σκάλες στα πλάγια. Όταν τελειώνει, το καροτσάκι μοιάζει με πυροσβεστικό όχημα. Εντυπωσιασμένος ο πυροσβέστης πάει να του δώσει συγχαρητήρια. Όταν τον πλησιάζει, βλέπει έναν σκύλο και ενα γάτο δεμένα στο καροτσάκι για να το τραβάνε. Μιλώντας με τον πιτσιρικά για αυτό το ωραίο όχημα, παρατηρεί πως ενώ ο σκύλος είναι δεμένος από τον κρίκο στο λαιμό του, ο γάτος είναι δεμένος από τα ....δια του! Έτσι λεει στον πιτσιρικά: - Ξέρεις αν έδενες το γάτο όπως τον σκύλο, το πυροσβεστικό σου θα τσούλαγε πολύ πιο γρήγορα - Ναι του απαντάει ο πιτσιρικάς, αλλά δεν θα είχε σειρήνα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ........Ο Χρόνος είναι Χρήμα ! ! ! ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anle Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Παράδεισος είναι εκεί όπου: α. οι αστυνόμοι είναι Άγγλοι β. οι μάγειροι είναι Γάλλοι γ.οι μηχανικοί είναι Γερμανοί δ. οι εραστές είναι Έλληνες ε. την οργάνωση την έχουν αναλάβει οι Ελβετοί. Κόλαση είναι εκεί όπου: α. οι μάγειροι είναι Άγγλοι β. οι μηχανικοί είναι Γάλλοι γ. οι εραστές είναι Ελβετοί δ. οι αστυνόμοι είναι Γερμανοί ε. την οργάνωση την έχουν αναλάβει οι Έλληνες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ........Ο Χρόνος είναι Χρήμα ! ! ! ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Δύο φίλοι παίζουν γκολφ. Ο ένας από τους δύο αστοχεί και αρχίζει να βρίζει.. - (.....) να πάρει, αστόχησα! - Μη βρίζεις γιατί ο Θεός σε βλέπει, σε ακούει και θα σε τιμωρήσει. Μετά από λίγο ξανααστοχεί και βρίζει πάλι.. - (.....) να πάρει, αστόχησα! - Μη φέρεσαι έτσι γιατί ο Θεός θα σου στείλει κακό σημάδι.. Ο νευρικός τύπος αστοχεί και πάλι και συνεχίζει.. - (...) να πάρει αστόχησα! Ξαφνικά πέφτει ένας κεραυνός αλλά χτυπάει τον άλλο παίχτη και ακούγεται μια φωνή από τα σύννεφα: - Να πάρει, αστόχησα.. :lol: :lol: Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panoshr Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Συνελήφθη οδηγός με φορητό υπολογιστή στα γόνατα και κινητό στο χέρι Με έναν φορητό υπολογιστή στα γόνατα και το κινητό στο χέρι μια 34χρονη οδηγός έκανε χθες ζιγκ ζαγκ στην εθνική οδό Α3 της βορειο-ανατολικής Ελβετίας κινώντας την προσοχή των άλλων οδηγών που ειδοποίησαν την αστυνομία. Οταν το περιπολικό τη σταμάτησε, η οδηγός δεν είχε καταλάβει ότι έκανε παράβαση. "Πάντα οδηγώ έτσι", εξήγησε η γυναίκα, εναντίον της οποίας ασκήθηκε δίωξη. Πηγή: ΑΠΕ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 -Σηκωθείτε από εκεί, κύριε, είναι ο θρόνος του Μίνωα, λέει θυμωμένα ο φύλακας στα ανάκτορα της Κνωσού σ’ ένα τουρίστα -Μη φωνάζεις, φύλακα, μα μόλις έλθει αυτός ο κύριος θα σηκωθώ και θα καθίσει Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Γεννάει μία γυναίκα, και πάει ο άνδρας της στο μαιευτήριο να δει το μωρό. Συναντά μια νοσοκόμα: - Είμαι ο κύριος Παπαδόπουλος. Η γυναίκα μου μόλις γέννησε. Μπορώ να δω το μωρό; - Ε, ξέρετε κύριε το μωρό έχει ένα μικρό πρόβλημα... Ο τύπος τρελαίνεται: - Πρόβλημα; Τι πρόβλημα; Το παιδί! Τι έχει το παιδί μου; - Ε, να τίποτε... Απλά δεν έχει χέρια... - Δεν έχει χέρια το παιδί μου; Μα τι λέτε τώρα! Όχι! Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό. Δεν πειράζει, παιδί μου είναι, θέλω να το δω. - Ε, ξέρετε, υπάρχει ένα ακόμα προβληματάκι. Δεν έχει πόδια... - Τι; Δεν έχει πόδια το παιδί μου; Δεν πειράζει! Παιδί μου είναι, θέλω να το δω! - Έχει και ένα ακόμα πρόβλημα, κύριε. - Όχι! Δεν είναι δυνατόν! Τι άλλο μπορεί να έχει; - Να, δεν έχει κεφάλι! - Δεν έχει κεφάλι;;;!!!! Και τί έχει, τέλοσπάντων, το παιδί μου; - Να, έχει ένα τεράστιο αυτί. - Ένα αυτί έχει το παιδί μου;;;!! Δεν πειράζει, παιδί μου είναι, θέλω να το δω. Μπαίνει ο άνδρας στον θάλαμο, βλέπει ένα τεράστιο αυτί, το αγκαλιάζει και φωνάζει: - Παιδί μου; Παιδί μου!! Και η νοσοκόμα απαντά: - Μην του μιλάτε, δεν ακούει! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Απόσπασμα από το βιβλίο: Φουτουριστική αναθεώρηση της πεσσιμιστικής φιλοσοφικής νοοτροπίας. Η απόδοση της πολυδιάστατης πρισματικής πραγματικότητας, που αναδύεται από την εκλογίκευση του μυθικού μυστηριακού κόσμου, αντικατοπτρίζεται στη νατουραλιστική τυπολογία τηs ρασιοναλιστικής, μηχανιστικής και ιδεαλιστικής φιλοσοφικής αντίληψης και αποκρυσταλλώνεται στην πάγια καθεστικυϊα τά- ξη, μέσα στα φορμαλιστικά πλαίσια μιας εκτεταμμένης οικονο- μικοκοινωνικοπολιτικής δομής και διαστρωμάτωσης, ενώ σφυρη- λατεί την εξιδανικευμένη προλεταριακή συνείδηση και υπο- θάλπει τις λανθάνουσες διασπαστικές τάσεις, υπονομεύοντας αύτανδρη την έννομη κοσμική τάξη και όλες τις εκφάνσεις της κοινωνικής πόλωσης και, σε συνδυασμό με την αθρόα εκ- δήλωση των ταξικών αντιθέσεων, προς μία εμπορευματοχρημα- τική κατεύθυνση, υφίσταται ως ανασταλτικός παράγοντας του παρελκυστικού δημοσιονομικού συστήματος ενός κρατικού μη- χανισμού, το οποίο εδραιώνεται από τη σύμφυρση των μεταβο- λών που συντελούνται υπό το πρίσμα ενός λιμπεραλιστικού ιδεώδους και συντείνουν στην άμβλυνση των αμιγών ιδιαιτε- ροτήτων, που με την αναπροσαρμογή και ενσωμάτωσή τους στο νέο υπερταξικό σχηματισμό διανοίγουν τους ορίζοντες για τη μηχανική συνένωση των ετερόκλητων υποτρόπαιων στοιχεί- ων, με άμεση συνέπεια τη συρρίκνωση της ηθικής οπτικής των υποβαθμιστικών τάσεων που εκπορεύονται από την ιμπρεσιονι- στική εκτόνωση της οντολογικής υλοφροσύνης της εχέγγυας πρωτογενετικής ιδιοσυστασίας και της απότοκης υποστασιο- ποίησης της σωρευτικής απεμπόλησης υπομνηστικών συμφυρμά- των, με αποτέλεσμα να επέρχεται η αλλοτρίωση της απατηλής ουτοπιστικής διάστασης ενός καθολικού ιμπεριαλιστικού μο- τίβου, ο διαμελισμός του οποίου υποκαθιστά εν γένει τη συλ- λογική υποδομή των παραγωγικών συνεκτικών δεσμών της λει- τουργικής υφής του κοινωνικού γίγνεσθαι, που διαχέεται και διαποτίζει την υλοποίηση και εδραίωση της σύσφιξης του πνευματώδους ατομικισμού και κάθε παραινετικής θυμοσοφίας μονομερών και βραχυπρόθεσμων ινδαλμάτων και γενεσιουργών καταβολών... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 - Για να γίνει κάποιος πυροσβέστης πρέπει να μάθει να ντύνεται σε 3 λεπτά. Τι συμπέρασμα βγάζουμε απ' αυτό? - Ότι καμιά γυναίκα δεν μπορεί να γίνει πυροσβέστης. - Ποια είναι η συνεισφορά του άντρα στο σκούπισμα του σπιτιού? - Σηκώνει τα πόδια του για να σκουπίσει η γυναίκα από κάτω. - Γιατί ο Χριστός μόλις αναστήθηκε παρουσιάστηκε πρώτα σε γυναίκες? - Για να είναι σίγουρος ότι θα διαδοθεί γρήγορα η είδηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coolajami Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Τελευταίες μη δίασημες ατάκες διάσημων ανδρών (και μερικών γυναικών..!) Αγαμέμνων: "Αγάπη μου, γύρισα σπίτι!" Αχχιλέας: "Τον π**στη, που με πέτυχε!" Πάτροκλος: "Ποιος είμαι ο π**στης;!" ( όχι ο Αχχιλέας πάντως :-P ) Λεωνίδας "Τελικά να μην ήταν και τόσο καλή ιδέα!" Μ.Αλέξανδρος: "Πολύ ζέστη ρε γ******,ας κάνω μια βουτια!" Λαίδη Ντι προς τον οδηγό: "Ανρί πρόσεχε την κολώνα!" οδηγός προς Λαίδη Ντι: "Ποιά κολώνα;" Αθ.Διάκος: "Ρε σουβλάκι να με κάνετε,δε σας λέω κουβέντα!" Ερν.Χεμινγουαίη "Αυτή η κάνη φαίνεται πολυ λερωμένη!" Χριστός "I'LL BE BACK!" Παράθεση Fasten Your Seatbelt Dorothy Because Cansas is going Bye Bye Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts