Jump to content

Ανέκδοτα και αστεία!

KostasV
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://rangerwinslow.files.wordpress.com/2010/12/media_httpimgsrvgocom_rbjmo-scaled500.jpg?w=300&h=363

http://lowres.cartoonstock.com/animals-rudolph-santa-father_christmas-xmas-moonlihgting-abr1354_low.jpg

Κάποτε ένας αστυνομικός έκανε μπλόκο σε ένα δρόμο του Kιλκίς και όταν ο Γιωρίκας πήγε να περάσει, αυτός τον σταμάτησε λέγοντας:

- Συγγνώμη κύριε, αλλά από εδώ δεν μπορείτε να περάσετε.

Και ο Γιωρίκας

- Γιατί ρε ...σφουγγαρισμένα έχετε;

----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Είναι περασμένα μεσάνυχτα, κάπου κοντά στις 1, όπου σε ένα διανυκτερεύον φαρμακείο, ο ιδιοκτήτης κάθεται στον πάγκο και περιμένει μπας και εμφανιστεί πελάτης. Σε κάποια στιγμή όμως, η νύστα τον καταβάλλει.. και έτσι όπως γέρνει πάνω στην ταμειακή τον ψιλοπαίρνει..

Κατά τις 2 η ώρα, ακούγεται ένα δυνατό χτύπημα στην πόρτα. Ο ιδιοκτήτης του φαρμακείου πετάγεται από τον γλυκό του ύπνο, και βλέπει έξω από την πόρτα έναν σκυφτούλη τύπο να του κάνει νόημα. Πηγαίνει μέχρι την πόρτα και ανοίγει.

- Τι θα θέλατε παρακαλώ.. λέει νυσταγμένος ο φαρμακοποιός...

- Μήπως έχετε μελάνι; ρωτάει ο σκυφτούλης τύπος με φωνή σπαστικού..

- Όχι κύριέ μου.. εδώ δεν είναι βιβλιοπωλείο.. δεν έχουμε μελάνι, λέει ο φαρμακοποιός και του κλείνει την πόρτα κατάμουτρα..

Συγχυσμένος ο φαρμακοποιός επιστρέφει στον πάγκο, και πριν περάσει πεντάλεπτο τον ξαναπαίρνει ο ύπνος. Κατά τις 3 ξαναχτυπάει δυνατά η πόρτα. Πετάγεται απότομα ο φαρμακοποιός, κοιτάει στην πόρτα και βλέπει πάλι τον ίδιο σκυφτούλη τύπο να του κάνει νόημα. Πηγαίνει και ανοίγει ξανά την πόρτα...

- Τι θέλεις τώρα ρε μεγάλε;.. του λέει χασμουριόντας...

- Εεε.. μήπως έχετε μελάνι;

- Όχι ρε ******.. σου είπα ότι δεν έχουμε μελάνι, και του κλείνει την πόρτα με δύναμη.

Ο φαρμακοποιός κατεβάζοντας καντήλια και πολυελαίους, επιστρέφει στην θέση του στον πάγκο και σαν την ωραία κοιμωμένη εισβάλλει ξανά στον κόσμο των ονείρων.. Κατά τις 4, για μια ακόμα φορά χτυπάει η πόρτα.. ξυπνάει απότομα ο φαρμακοποιός και κοιτάει έξω.. Και πάλι ο σκυφτούλης τύπος του κάνει νόημα να βγει έξω..

"Ααα.. αυτή τη φορά θα τα ακούσει", λέει φανερά τσαντισμένος ο φαρμακοποιός. Τρέχει λοιπόν γρήγορα στην πόρτα, την ανοίγει απότομα και πριν προλάβει να κατεβάσει τα 12 ευαγγέλια στον τύπο, ο σκυφτούλης του δίνει ένα κιβώτιο και του λέει..

- Σας έφερα μελάνι για να έχετε..

----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κάποτε, στη ζούγκλα, τα μυρμήγκια αποφάσισαν να σκοτώσουν τον ελέφαντα. Η κατάσταση είχε φτάσει στο απροχώρητο, αφού, περνώντας πάνω από τις φωλιές τους, τα σκότωνε χωρίς να το πάρει χαμπάρι.

Μαζεύτηκαν λοιπόν ένα εκατομμύριο μυρμήγκια, ανέβηκαν όλα μαζί πάνω σ ένα δέντρο, και περίμεναν τον ελέφαντα να περάσει από κάτω.

Μόλις εμφανίζεται αυτός, τα μυρμήγκια, με αυτοθυσία πέφτουν όλα στην πλάτη του, και τον τσιμπούν.

Χωρίς να πολυ-ενοχληθεί, ο ελέφαντας κουνά λίγο τον ώμο του, και ξάφνου, όλα τα μυρμήγκια πέφτουν κάτω.. εκτός από ένα, που με τη βία κρατιέται στον σβέρκο του.

Τότε το πλήθος από κάτω φωνάζει : "Πνίχ τον Μήτσο, πνίχ τον!!!"

One day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching.

• 2 weeks later...

Ο Θεός αποφασίζει να καταστρέψει τον κόσμο σε μια εβδομάδα. Καλεί λοιπόν τον πρόεδρο της Αμερικής (Ομπάμα), τον πρόεδρο της Κούβας (Κάστρο) και τον πρόεδρο μιας ευρωπαικής χώρας (εννοείται ποιάς) και τους αναγγέλει τα καθέκαστα.

Πάει λοιπόν ο κάθε πολιτικός αρχηγός στην χώρα του να αναγγείλει τα νέα.

Βγάζει διάγγελμα ο Ομπάμα στους πολίτες του και λέει:

-Σας έχω δύο νέα, ένα ευχάριστο κι ένα δυσάρεστο. Το ευχάριστο είναι ότι ο Θεός υπάρχει και το δυσάρεστο είναι ότι ο κόσμος θα καταστραφεί σε μια εβδομάδα!

Ο Κάστρο στους δικούς του:

-Σας έχω δύο δυσάρεστα νέα. Το ένα είναι ότι ο Θεός υπάρχει, αντίθετα με αυτό που πιστεύαμε μέχρι σήμερα. Το δεύτερο είναι ότι θα καταστρέψει τον κόσμο σε μια εβδομάδα!

Και ο Σαμαράς:

-Σας έχω δύο πολύ ευχάριστα νέα. Το πρώτο είναι ότι ο Θεός υπάρχει και το δεύτερο είναι ότι το πολιτικό μας πρόγραμμα ολοκληρώνεται σε μια εβδομάδα...!!!

H γυναίκα είναι στο κατώφλι του θανάτου. Ζητάει από τα εφτά παιδιά της να βγούν έξω απο το δωμάτιο και να την αφήσουν για λίγο μόνη με τον άντρα της. Του ψιθυρίζει με μεγάλη προσπάθεια: - Θέλω να σου εξομολογηθώ κάτι...

- Ναι;

- Ξέρεις... το έβδομο παιδί μας, ο Γιωργάκης...

- Τι;;; δεν είναι δικός μου;

- Οχι, όχι... Αυτός ΕΙΝΑΙ δικός σου....

Ένας παντρεμένος γυρνούσε σπίτι του μεθυσμένος, όταν βλέπει έξω από το παράθυρο του σπιτιού του γυμνή τη γυναίκα του. Τσατισμένος, ανοίγει την εξώπορτα και τη χτυπάει δυνατά. Από τον θόρυβο που άκουσε η γυναίκα του λέει στον εραστή της:

Αμάν ο άντρας μου, κρύψου γρήγορα στην μπανιέρα!

Πάει στην μπανιέρα ο εραστής, μπαίνει μέσα ο άντρας της και της λέει:

Γιατί είσαι γυμνή;

Να έκανε ζέστη ήθελα να κάνω μπάνιο και χάλασε η μπανιέρα και φώναξα τον κύριο από τον επάνω όροφο.

Ο άντρας λέει ότι δεν την πιστεύει. Και εκείνη του λέει να πάει στην μπανιέρα για να δει. Τελικά πάει και βλέπει και τον ρωτάει ποιος είσαι εσύ;

Του απαντά ο εραστής:

– Ο κύριος από τον επάνω όροφο!

Φεύγει ο εραστής, κάνει μπάνιο η γυναίκα και πέφτουν για ύπνο.

Μετά από 3-4 ώρες, ξυπνάει καταϊδρωμένος ο άντρας και της λέει:

– Μωρή π****α, ποιόν επάνω όροφο, μονοκατοικία έχουμε! :D:D

2 ψυχασθενείς περπατούσαν δίπλα σε μια πισίνα. Ο ένας πήδηξε μέσα και ο άλλος βούτηξε για να τον σώσει. Ο γιατρός είδε το περιστατικό και κάλεσε στο γραφείο του τον γενναίο ασθενή λέγοντάς του:

– Η πράξη σου αυτή έδειξε οτι η διανοητική σου κατάσταση είναι καλή, οπότε μπορείς να επιστρέψεις σπίτι, στην οικογένειά σου. Όμως, πριν φύγεις πρέπει να γνωρίζεις ότι ο άνθρωπος που έσωσες κρεμάστηκε σήμερα το πρωί.

Και ο ασθενής του απαντά:

– Δεν κρεμάστηκε, εγώ τον κρέμασα για να στεγνώσει!:D:D:D

Από:http://www.poly-gelio.gr/anekdoto-2-psixasthenis/

Ένας βλέπει να κουβαλάνε ένα φέρετρο στα χέρια... αλλα το περίεργο είναι ότι το πάνε γερμένο στο πλαι. Προβληματισμένος πλησιάζει έναν από τους τεθλιμμένους συγγενείς:

- Ποιον πάτε για θάψιμο?

- Την ... πεθερά μου

- Και γιατί στο πλάι?

- Σωπα! Αν το γυρίσουμε κανονικά θα αρχίσει να ροχαλίζει...

• 1 month later...

Μπαίνει ένας μεθυσμένος σε ένα μπαρ, πλησιάζει μια και της λέει: “Έλα σπίτι μου να πηδηχτούμε μέχρι το πρωί!!!”

- “Σας παρακαλώ, τι με περάσατε, για καμμιά *****;”

- “Γιατί μωρή, ποιος μίλησε για λεφτά;;;”

Αχ…. Μήτσουμ” μου “ρχεται ουργασμούς…

– Σκάσε μωρή… Όταν ****** ο Μήτσος, δεν έρχεται κανείς….

:lol:

http://www.foreveralone.gr/2013/12/kamena-anekdota.html

Edited by impreza_sti
Αφαίρεση άσεμνων εκφράσεων

Μπαίνει ένας μεθυσμένος σε ένα μπαρ, πλησιάζει μια και της λέει: “Έλα σπίτι μου να πηδηχτούμε μέχρι το πρωί!!!”

- “Σας παρακαλώ, τι με περάσατε, για καμμιά *****;”

- “Γιατί μωρή, ποιος μίλησε για λεφτά;;;”

Αχ…. Μήτσουμ” μου “ρχεται ουργασμούς…

– Σκάσε μωρή… Όταν ****** ο Μήτσος, δεν έρχεται κανείς….

:lol:

http://www.foreveralone.gr/2013/12/kamena-anekdota.html

Μου άρεσε που στο πρωτο ανέκδοτο το πηδηχ....με το έγραψες κανονικά. Ενώ το Πούτ...να απο κάτω ηταν απρεπής κουβεντα και έβαλες αστεράκια :lol::p

Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb

IPad Air 2 gold 64gb

Είναι ένας πελαργός και κουβαλάει ένα γέροντα 80 χρονών..

Κάποια στιγμή γυρνάει ο γέροντας και λέει στον πελαργό:

«Έλα ******, παραδέξου ότι χαθήκαμε».

Σε ένα εστιατόριο ο πελάτης λέει στο γκαρσόν:

- Σας παρακαλώ, μπορείτε να πάρετε το κοτόπουλο να το ψήσετε λιγάκι ακόμα?

- Γιατί, τι έχει?

- Μου τρώει τις πατάτες!

Ήταν ένας κουφός και ένας χαζός. Ο κουφός ήθελε να κοροϊδέψει τον χαζό οπότε τον ρωτάει:

- Πόσο κάνει 2+1?

- Τέσσερα, απαντάει ο χαζός

Και ο κουφός:

- Να τη φας και να´ναι κρύα.

Ένας τύπος προσπαθεί να πείσει τη γυναίκα του να του καθίσει να της τον βάλει στα αυτιά:

- Μα τρελάθηκες, Χριστιανέ μου; Τι θέλεις, να κουφαθώ;

- Καλά, τι φοβάσαι; Τόσα χρόνια δε θα είχες μουγγαθεί;

Μετά από μια νύχτα ανελέητου σεξ μεταξύ ελέφαντα και μυρμηγκιού, ο ελέφαντας δεν αντέχει άλλο και πεθαίνει. Όχι ρε ****** μου, λέει το μυρμήγκι, για μια νύχτα *****ι θα σκάβω μια ζωή!!

Οι νυχτερίδες κοιμούνται στο δάσος. Ξαφνικά, μια όπως είναι κρεμασμένη ανάποδα, κάνει μία τσάκ και κάθεται όρθια στο κλαδί.

Από το διπλανό κλαδί μια άλλη νυχτερίδα φωνάζει στο από κάτω κλαδί:

- Μήτσο, ξύπνα. Ο Γιώργος λιποθύμησε

Πάει ένας και ρωτάει έναν άλλο, που έπαιζε με μια τρίχα.

- Από τα νεύρα σου?

και του λέει ο άλλος:

- “Όχι από τα ******* μου.”

Μια ξανθιά επιστρέφει στο σπίτι και ρωτάει τον άνδρα της:

- Γιώργο που είναι τα παιδιά?

- Στα Αγγλικά.

- George where are the kids?

Ειδήσεις σε ποντιακό κανάλι:

Τραγικό δυστύχημα. Διθέσιο αεροπλάνο έπεσε σε νεκροταφείο. Έχουν βρεθεί 3000 νεκροί και οι έρευνες συνεχίζονται

- Γιατρέ μου, έχω πολλά νεύρα. Όπου πηγαίνω μπλέκω σε καβγάδες.

- Μάλιστα …. Πρέπει να προσπαθήσετε περισσότερο να συγκρατείτε το θυμό σας αγαπητέ μου. Έχετε μπλέξει σε πολλούς καβγάδες;

- Ναι … Γιατί; Τραβάς κάνα ζόρι;

Ο καπετάνιος του κρουαζιερόπλοιου στους επιβάτες και στο πλήρωμα:

- Αγαπητοί μου, έχω ένα καλό και ένα κακό νέο. Ποιο θέλετε να ακούσετε πρώτα?

- Το καλό.

- Πάμε για 14 βραβεία Όσκαρ.

Edited by Nikos_s3

- αντε μωρη παλιο πατσαβουρα

- i dont speak greek

- go mori old vettex

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

• 2 weeks later...
Κλασική αξία μικρή Αννούλα:

Τι κοινό έχει η μικρή Αννούλα με την τούρτα παγωτό ;

Είναι κρύα και έχει κεράκια...

Χαχαχαχα, την αδερφή μου την λένε Άννα και τις λέω κάτι τέτοια συνεχώς, ευχαριστώ για το έξτρα υλικό :lol:

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Χαχαχαχα, την αδερφή μου την λένε Άννα και τις λέω κάτι τέτοια συνεχώς, ευχαριστώ για το έξτρα υλικό :lol:

Εισαι ωραίος! χαχαχαχ:lol:

Ρωτάω την εξάχρονη ανιψιά μου που έκλαιγε "τι έχεις;" και λέει "τίποτα". Προγραμματισμένες από μικρές είσαστε ρε; :p

2 ψυχασθενείς περπατούσαν δίπλα σε μια πισίνα. Ο ένας πήδηξε μέσα και ο άλλος βούτηξε για να τον σώσει. Ο γιατρός είδε το περιστατικό και κάλεσε στο γραφείο του τον γενναίο ασθενή λέγοντάς του:

– Η πράξη σου αυτή έδειξε οτι η διανοητική σου κατάσταση είναι καλή, οπότε μπορείς να επιστρέψεις σπίτι, στην οικογένειά σου. Όμως, πριν φύγεις πρέπει να γνωρίζεις ότι ο άνθρωπος που έσωσες κρεμάστηκε σήμερα το πρωί.

Και ο ασθενής του απαντά:

– Δεν κρεμάστηκε, εγώ τον κρέμασα για να στεγνώσει!:D:D:D

Από:http://www.poly-gelio.gr/anekdoto-2-psixasthenis/

axaxaxaxaaxa πολυ καλό φιλαράκι !

δεν που δεν πάμε για ψάρεμα;

Γυρίζει ο Τοτός από το σχολείο και βρίσκει τον πατέρα του στο σπίτι να διαβάζει εφημερίδα.

Βλέποντας ο πατέρας τον Τοτό του λέει:

Πατέρας: Πως τα πήγες σήμερα στο σχολείο?

Τοτός: Καλά! Μας βάλανε μια εργασία για το σπίτι με ένα δύσκολο θέμα και θέλω τη βοήθειά σου!

Πατέρας: Για πες μου το δύσκολο θέμα που σας βάλανε

Τοτός: Τι διαφορά έχει η θεωρία με την πράξη.

Ο πατέρας του Τοτού κοντοστέκεται λιγάκι και του λέει:

Πατέρας: Θα σου λύσω την απορία που έχεις με παραδείγματα.

Τοτός: Πώς πατέρα?

Πατέρας: Να πας μέσα στην κρεβατοκάμαρα και να ρωτήσεις την μητέρα σου, αν κάποιος της έδινε 1.000.000€ θα του "καθότανε"?

Τοτός: Κάνει να ρωτήσω κάτι τέτοιο?

Πατέρας: Πήγαινε του λέει ο πατέρας του.

Ο Τοτός ακούγοντας αυτό που του είπε ο πατέρας του πήγε στην μητέρα του και της είπε:

Τοτός: Μαμά?

Μητέρα: Ναι, παιδί μου.

Τοτός: Έχω μια απορία!

Μητέρα: Τι θέλεις?

Τοτός: Αν κάποιος σου πρόσφερε 1.000.000€ για να του "κάτσεις" μια φορά θα το έκανες?

Μητέρα: Ναι!

Έχοντας πάρει αυτήν την περίεργη απάντηση από τη μητέρα του ο Τοτός γυρνάει στον πατέρα του και του λέει:

Τοτός: Θα του "καθότανε" είπε η μαμά

Πατέρας: Μμμμ! Για πήγαινε και ρώτα το ίδιο πράγμα την αδερφή σου

Ο Τοτός πηγαίνει στην αδερφή του για να κάνει την ερώτηση που του είπε ο πατέρας του

Τοτός: Αδερφούλα να σε ρωτήσω κάτι?

Αδερφή Τοτού: Πες γρήγορα Τοτέ γιατί ετοιμάζομαι για να βγω!

Τοτός: Αν κάποιος σου πρόσφερε 1.000.000€ για να του "κάτσεις" θα του "καθόσουνα"

Αδερφή Τοτού: Αν είναι για μια μόνο φορά, Ναι!

Ο Τοτός έχοντας πάρει την απάντηση από την αδερφή του πάει στον πατέρα του και του λέει:

Τοτός: Θα του "καθότανε" μου απάντησε!

Πατέρας: Μμμμ! Ορίστε η απάντηση στην εργασία σου!

Τοτός: Δηλαδή ποια είναι?

Πατέρας: Με ρώτησες τι διαφορά έχει η θεωρία με την πράξη!

Τοτός: Ναι!

Πατέρας: Εμείς αυτή τη στιγμή θεωρητικά έχουμε 2.000.000! Πρακτικά όμως έχουμε δύο π0yΤ@ν3s!!!!

πηγη

http://anekdotatop.blogspot.gr/

Πάει ο μπαμπάς γάτα στο γατάκι και του λέει παιδί πια μεγάλωσες πρέπει να σου μάθω να πήδας

του λέει ελα μαζί μου και κάνε οτι κάνω

οπότε πάνε σε μια σκεπή και αρχήζουν

νιαου ο πατερας νιαου το γατακι νιαου ο πατερας νιαου το γατακι νιαου ο πατερας νιαου το γατακι

ε οπότε κάποια στιγμή το γατάκι γυρνάει και λέει

Λοιπόν εγω μπαμπά θα πηδήξω κανα δεκάλεπτο ακόμα και την κάνω γιατι βαρέθηκα

Έχω κι εγώ πτυχίο, αλλά δεν το ξέρεις, είναι απ' το χωριό!

(Το αντίστοιχο του έχω γκόμενα αλλά είναι απ' το χωριό :p)