lulukos Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 το "πλακα με κανεις" κ το σε λεω με λες τα χρησιμοποιω απο το γυμνασιο κ πλεον γουσταρω να μιλαω ετσι κ δεν νρεπομαι καθολου ασε που ερχομαι συχνα σε αντιπαραθεση με κατι αθηναιους φιλους μου κ κλασικα γινομαστε κ@λος καθε φορα :p σορρυ για το :offtopic: Και καλά κάνεις και το χρησιμοποιείς!Ούτε ντροπή είναι ούτε τίποτα κακό.Ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ στο παραπάνω post και να μην δημιουργήθηκε παρεξήγηση.Και εγώ σόρρυ για το off topic αλλά έπρεπε να ξεκαθαρίσω τη θέση μου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 Και καλά κάνεις και το χρησιμοποιείς!Ούτε ντροπή είναι ούτε τίποτα κακό.Ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ στο παραπάνω post και να μην δημιουργήθηκε παρεξήγηση.Και εγώ σόρρυ για το off topic αλλά έπρεπε να ξεκαθαρίσω τη θέση μου. dont worry man καμια παρεξηγηση εμεις τα γκαρντασια δεν κραταμε κακια ΣΕ ΛΕΩ :) [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLiNa_C Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 καλημέρα. εμένα χτες, μπήκε πελάτης στο μαγαζί και πήγα πάνω να του κόψω τιμολόγιο και πήρε ανετότατα το κινητό μου και έκανε κλήση στο δικό του για να δει το νούμερό μου. Εγώ δε πήρα χαμπάρι και το βράδυ με πήρε και μου το είπε.. Ούτε αστείο το θεωρώ, ούτε περίεργο, απλή βλαχιά και τα πήρα πολύ άσχημα με το τύπο. Απλά για να βλέπουμε τι μ@λακες υπάρχουν στο κόσμο!!!!!! Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. . >μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. . μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 AXAXAXAXA... Elina_c κορυφαίος ο τύπος.. :p :lol: Πρέπει να μιλάμε για μεγάλο ****** :lol: καλά κ συ, δεν πήρες είδηση τι έκανε? Μήπως το ήθελες πονηρούλααα...? :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 Το θέμα είναι --> <-- κοντά να κλειδωθεί. Το έχετε κάνει πατατο-θέμα. Μερικές συμβουλές. 1. Σταματήστε τα προσωπικά-σχόλια (μπηχτές). 2. Σταματήστε τα άσκοπα και άσχετα. 3. Μην κάνετε καμάκι. Υπαρχουν και τα PMs :p:p Το θεωρώ επιεικώς ****** να χαλάτε τις καρδιές σας καλοκαιριάτικα σε ένα θέμα χαλαρό όπως αυτό. Ελάτε καλά μου, πάμε πιο ήρεμα. Θενξ. :) Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLiNa_C Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 AXAXAXAXA... Elina_c κορυφαίος ο τύπος.. :p :lol: Πρέπει να μιλάμε για μεγάλο ****** :lol: καλά κ συ, δεν πήρες είδηση τι έκανε? Μήπως το ήθελες πονηρούλααα...? :p Καλά, πλάκα κάνεις, έτσι; σιγα μην το ήθελα! το γραφείο μου ειναι κάτω και για να κόψω τιμολόγιο πάω πάνω. δε κατάλαβα δηλαδή πρεπει να παιρνω παντου το κινητό μου; άντε με τους βλάκες που κυκλοφορούν ελεύθεροι:mad::mad: Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. . >μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. . μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 Εννοείται κάνω πλάκα, έλεος με τον κάθε απελπισμένο "θελωναbeep" ... :\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 καλημέρα. εμένα χτες, μπήκε πελάτης στο μαγαζί και πήγα πάνω να του κόψω τιμολόγιο και πήρε ανετότατα το κινητό μου και έκανε κλήση στο δικό του για να δει το νούμερό μου. Εγώ δε πήρα χαμπάρι και το βράδυ με πήρε και μου το είπε.. Ούτε αστείο το θεωρώ, ούτε περίεργο, απλή βλαχιά και τα πήρα πολύ άσχημα με το τύπο. Απλά για να βλέπουμε τι μ@λακες υπάρχουν στο κόσμο!!!!!! Πήγε να στη πέσει ala Christian Troy (Julian McMahon απο Nip/Tuck αν ξέρεις) αλλα αυτά γίνονται μόνο στη tv :p http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 Άμα γούσταρε όμως παίζει να συζήταγε με θαυμασμό για καιρό για το απίστευτο πέσιμο που της έκανε εκείνος ο Θεός που μπήκε στο κατάστημα :) Σχετικά είναι όλα, καλά δεν τα λέω eLiNa_C ;) Το θέμα είναι να ξέρεις ποιός είσαι και τί σε παίρνει να κάνεις και να το κάνεις και σωστά. Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2007 ειναι ενας τυπος που τηλεφωνει απο εχτες και ζηταει την μαρια ενω του εχω πει πανω απο 8 φορες πως κανει λαθος,αλλες τοσες εχω κανει απορριψη,ξαναπαιρνει και ακολουθει ο εξης διαλογος -ναι -την μαρια θελω -σας ειπα,κανετε λαθος...ποιο νουμερο παιρνετε; -εγω;;κινητο παιρνω -κι εγω κινητο ειμαι -ναι αλλα εγω παιρνω κινητο της λευκαδας -....;;;!!!! :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLiNa_C Δημ. August 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2007 Άμα γούσταρε όμως παίζει να συζήταγε με θαυμασμό για καιρό για το απίστευτο πέσιμο που της έκανε εκείνος ο Θεός που μπήκε στο κατάστημα :) Σχετικά είναι όλα, καλά δεν τα λέω eLiNa_C ;) Το θέμα είναι να ξέρεις ποιός είσαι και τί σε παίρνει να κάνεις και να το κάνεις και σωστά. εχεις δίκιο αλλά αυτος ο τροπος δεν ειναι ο καλύτερος οσο ωραιος και να είσαι. με ποιο δικαιωμα παιρνεις το τηλ μου και κάνεις κλήση ρε φίλε; βλαχαριό εντελώς:mad: Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. . >μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. . μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2007 καλημέρα. εμένα χτες, μπήκε πελάτης στο μαγαζί και πήγα πάνω να του κόψω τιμολόγιο και πήρε ανετότατα το κινητό μου και έκανε κλήση στο δικό του για να δει το νούμερό μου. Εγώ δε πήρα χαμπάρι και το βράδυ με πήρε και μου το είπε.. Ούτε αστείο το θεωρώ, ούτε περίεργο, απλή βλαχιά και τα πήρα πολύ άσχημα με το τύπο. Απλά για να βλέπουμε τι μ@λακες υπάρχουν στο κόσμο!!!!!!απο εδω και στο εξης εχε το κινητο σου σε μη κοινη θεα...θα στο κλεψουν καμια μερα.τοτε βεβαια δε θα εχει το βλαχοκαμακι το κινητο σου,οποτε ειναι κι αυτο κατι:D :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. August 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2007 Άσε που για να νευρίασε τόσο η elina_c θα πρέπει να ήταν και πολύ χάλιας! :p http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLiNa_C Δημ. August 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2007 Άσε που για να νευρίασε τόσο η elina_c θα πρέπει να ήταν και πολύ χάλιας! :p νευρίασα πολύ με το θράσος του ρε παιδιά!Αλλά εκτός αυτού...ήταν και τρελό μπάζο:lol::lol: Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. . >μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. . μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stella711 Δημ. August 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2007 Αυτό που μου έτυχε σήμερα δεν είναι αστείο, ίσα ίσα με αναστάτωσε. Ήμουν στο λιμάνι του Πειραιά, μέσα στο λεωφορείο, και περίμενα να φύγει. Σε μία φάση πλησιάζει ένας κυριούλης το παγκάκι δίπλα στο παράθυρό μου, βγάζει μια τηλεκάρτα, ρίχνει μια δόση κοκαΐνης στο παγκάκι, την έκοψε με την κάρτα και τη ρουφάει μπροστά στα μάτια μου! Ξέρω ότι είναι καθημερινό φαινόμενο αυτό, αλλά όσο να'ναι σοκαρίστηκα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2007 Αυτό που μου έτυχε σήμερα δεν είναι αστείο, ίσα ίσα με αναστάτωσε. Ήμουν στο λιμάνι του Πειραιά, μέσα στο λεωφορείο, και περίμενα να φύγει. Σε μία φάση πλησιάζει ένας κυριούλης το παγκάκι δίπλα στο παράθυρό μου, βγάζει μια τηλεκάρτα, ρίχνει μια δόση κοκαΐνης στο παγκάκι, την έκοψε με την κάρτα και τη ρουφάει μπροστά στα μάτια μου! Ξέρω ότι είναι καθημερινό φαινόμενο αυτό, αλλά όσο να'ναι σοκαρίστηκα... γιατι δεν του ζητησες λιγη??? :p περα απο την πλακα ειναι τραγικο να γινετε μπροστα στα ματια σου [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. August 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2007 Αυτό που μου έτυχε σήμερα δεν είναι αστείο, ίσα ίσα με αναστάτωσε. Ήμουν στο λιμάνι του Πειραιά, μέσα στο λεωφορείο, και περίμενα να φύγει. Σε μία φάση πλησιάζει ένας κυριούλης το παγκάκι δίπλα στο παράθυρό μου, βγάζει μια τηλεκάρτα, ρίχνει μια δόση κοκαΐνης στο παγκάκι, την έκοψε με την κάρτα και τη ρουφάει μπροστά στα μάτια μου! Ξέρω ότι είναι καθημερινό φαινόμενο αυτό, αλλά όσο να'ναι σοκαρίστηκα... Εντάξει. Μπορεί να είναι καθημερινό, αλλά όσο να ναι ένα σοκ το παθαίνεις. Δεν την παίρνει ο καθένας μπροστά σου κάθε μέρα. Πάντως μου θύμισες ένα περιστατικό στον ΗΣΑΠ, που ήταν ένας με το παραμύθι: "Τώρα βγήκα από τη φυλακή, δώστε μου λεφτά να πάω στη μάνα μου στη Σύρο", και στην τσέπη του είχε τρεις ενέσεις. Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. August 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2007 Μη συγκρίνεις ανόμοια πράγματα! Ο άνθρωπος ήταν κοκάκιας, κλάσεις ανώτερος :lol: Και που ξέρεις ότι ήταν κόκα? Μπόρει να'ταν ζάχνη άχαρη. http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stella711 Δημ. August 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2007 Μη συγκρίνεις ανόμοια πράγματα! Ο άνθρωπος ήταν κοκάκιας, κλάσεις ανώτερος Mπα, για απλό πρεζόνι τον έκοβα, τα'χε κάνει και πάνω του... Μακριά από μας, μόνο αυτό έχω να πω. Αλλά όταν έξω από τον ΟΚΑΝΑ πουλάνε πρέζα και κάνουν τα στραβά μάτια τότε καλά να πάθουμε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. August 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2007 Και που ξέρεις ότι ήταν κόκα? Μπόρει να'ταν ζάχνη άχαρη. Ακριβώς. Γιατί είναι άκρως φυσιολογικό να σταματάς σε ενα παγκάκι και να ρουφάς απ'τη μύτη ζάχαρη άχνη. Είχε μια υπογλυκαιμία ο άνθρωπος και δεν είχε πρόχειρο σοκολατάκι, για να μη λιώσει απ' τη ζέστη. Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. August 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2007 Καλυτερα να σνιφαρεις καμια κολλα που ερχεται και πιο οικονομικη! Ασε που δε σε λενε και πρεζακια κατι Στελλες 711. :p facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stella711 Δημ. August 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2007 Καλυτερα να σνιφαρεις καμια κολλα που ερχεται και πιο οικονομικη! Ασε που δε σε λενε και πρεζακια κατι Στελλες 711. :p Μουαχαχα..!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rch Δημ. August 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2007 Εντάξει. Μπορεί να είναι καθημερινό, αλλά όσο να ναι ένα σοκ το παθαίνεις. Δεν την παίρνει ο καθένας μπροστά σου κάθε μέρα. Πάντως μου θύμισες ένα περιστατικό στον ΗΣΑΠ, που ήταν ένας με το παραμύθι: "Τώρα βγήκα από τη φυλακή, δώστε μου λεφτά να πάω στη μάνα μου στη Σύρο", και στην τσέπη του είχε τρεις ενέσεις. Kai ec pou 3ereis ti eneseis eixe? :S One of the things you learn after years of dealing with drug people, is that you can turn your back on a person, but never turn your back on a drug. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. August 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2007 Kai ec pou 3ereis ti eneseis eixe? :S Αποκλείεται να ήταν ινσουλίνης. Ήταν οι κλασσικές λεπτές των ναρκωμανών. Άσε που το άτομο ήταν πετσί και κόκαλο και με πρησμένα μάτια. Λίγο να τον φυσούσες έπεφτε. Φαινόταν ότι ήταν ναρκωμανής. Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rch Δημ. August 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2007 Αποκλείεται να ήταν ινσουλίνης. Ήταν οι κλασσικές λεπτές των ναρκωμανών. Άσε που το άτομο ήταν πετσί και κόκαλο και με πρησμένα μάτια. Λίγο να τον φυσούσες έπεφτε. Φαινόταν ότι ήταν ναρκωμανής. E kai pou kolaei oti eixe syrigges ,epomenws,panw tou ? Efoson dn eixe tpta gia na soutarei? :S One of the things you learn after years of dealing with drug people, is that you can turn your back on a person, but never turn your back on a drug. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts