Jump to content

Τι περίεργο ή αστείο σας έτυχε σήμερα;

genia_81
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα έδωσες?? Να ήταν ΑΤΜ ενοειται θα τα επέστρεφα αλλα σε αυτοματο πωλητή ποτέ!:p

πες τα πες τα!

ουτε ενα καφεδακι της κερασαν!

Never Give Up:!:

Join friend!

• Απαντήσεις 680
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αυτό μου έχει τύχει και εμένα στο στρατό να μου βγάλει περίπου 10 ευρώ σε ψιλά , πάντως στην δική σου περίπτωση εγώ θα κρατούσα αρκετά και θα τους έδινα κανα 10 ευρω ότι και καλα τόσα ξέρασε το μηχάνημα !

Υπάρχει όμως μια περιπτωση αν δεν τα έδινες όλα- και αυτοί είχαν υπολογίσει αναλόγως των προιντων που έχει μέσα τι πρεπει να εισπράξουν- να σου ζητούσαν και τα ''ρέστα''.

Καλά πάμε παρακάτω γιατί πολύ το ανέλυσα το θέμα.

Ε θα μπορούσε το μηχάνημα να μην τα είχε βγάλει όλα! Είχε μέσα φαντάζομαι και 2 ευρώ! Ένα δικό μου σίγουρα! Τα οποία δεν έβγαλε!

Και στην τελική, δεν φτάνει που τους τα έδωσα θα μου πούνε ότι κράτησα κιόλας :mad: Αν ήθελα να κρατήσω δεν θα τους έπερνα τηλέφωνο!

Όσο για τα ΑΤΜ, γιατί να μην τα κρατούσα?

Τότε θα μπορούσα να πάω και για ψώνια :lol:

Μια φορά είχα βρει στο δρόμο, μέσα σε μια απόδειξη, 50 ευρώ :)

Θέλω διακοπές!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ε θα μπορούσε το μηχάνημα να μην τα είχε βγάλει όλα! Είχε μέσα φαντάζομαι και 2 ευρώ! Ένα δικό μου σίγουρα! Τα οποία δεν έβγαλε!

Και στην τελική, δεν φτάνει που τους τα έδωσα θα μου πούνε ότι κράτησα κιόλας :mad: Αν ήθελα να κρατήσω δεν θα τους έπερνα τηλέφωνο!

Όσο για τα ΑΤΜ, γιατί να μην τα κρατούσα?

Τότε θα μπορούσα να πάω και για ψώνια :lol:

Μια φορά είχα βρει στο δρόμο, μέσα σε μια απόδειξη, 50 ευρώ :)

ολα τα καλα στον δρομο σου συμβαινουν εσενα!

ποτε θα παμε καμια βολτα? :p

Never Give Up:!:

Join friend!

Έβαλα σήμερα 2 ευρώ σε έναν αυτόματο πωλητή για να πάρω ένα χυμό και μου έβγαλε ρεστά 43 ευρώ... :D

Σε 0.50, 0.20 και 0.10 ευρώ... :lol:

Μήπως τα μπέρδεψες με τον κουλοχέρι;; :D

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Ακουστε τι μου ετυχε εμενα χθες κατω απο το σπιτι μου ακριβως κιολας!

Η ωρα ειναι περιπου 3 το μεσημερι και μπαινω στο αυτοκινητο μαζι με την αδερφη μου να φυγουμε.

Παω να ξεπαρκαρω το σμαρτακι μου και δεν ειδα μια γρια που περνουσε αλλα οκ ουτε την ακουμπησα απλα αυτη φοβηθηκε και γυριζει και με κοιταει με κακια.

Δεν της δινω σημασια και συνεχιζω να βγαινω..τα περνει στο κρανιο και μου λεει "καλα που πας δεν με βλεπεις?"

"Ασε μας μωρε " της λεω και παω να φυγω να παω τερμα που ειναι αδιεξοδο να κανω αναστροφη και να γυρισω.Στον δρομο την ακουω που με βριζει, ανοιγω το παραθυρο και της φωναζω ενω της εχωσα και μια μουτσα "σκασε μωρη τρελογρια"..

ε στον γυρισμο εχει κατσει στην μεση του δρομου και δεν με αφηνει να περασω.Παταω τερμα γκαζι να την τρομαξω και σταματαω το αμαξι λιγο πριν σκασω πανω της.Απτοητη αυτη καθεται αγερωχη στην μεση και συνεχιζει να με βριζει οτι πηγα οσο ξεπαρκαρα να την χτυπησω επιτηδες!!:blink:

κατεβαινω απο το αυτοκινητο και της λεω " εισαι τρελη? ειναι δυνατον να ηθελα να σε χτυπησω επιτηδες? αρμαγγεδων παιζω?" σηκωνει την τσαντα και αρχιζει να με κυνηγαει τωρα γυρω γυρω απο το σμαρτ !! Της λεω ετσι και με χτυπησεις θα φας πολυ ξυλο και μπαινω στο σμαρτ..ερχεται στο παραθυρο και μου λεει "θα σε φτυσω αλητισα κακομαθημενη ηληθια"

και παιδια με φτυνει! !!!!! :X

εν το μεταξυ ειχαν μαζευτει διαφοροι περιεργοι και παρακολουθουσαν το θεαμα..Μιλαμε τα πηρα στο κρανιο της λεω "τι εκανες μωρη πατσαβουρα?" μαζευω σαλιο μιλαμε μια ροχαλα ΝΑ βγαινω απο το σμαρτ και την εκανα καλοκαιρινη μιλαμε ετρεχε το σαλιο αβερτα απο το προσωπο και τα μαλλια της!

Μετα συνεχισε το βρισιμο αυτη και γω, εγω να τρεμω απο τα νευρα μου να τα εχω παρει αγρια, αυτη να μην φευγευ με τιποτα να της λεω αντε πηγαινε στο σπιτακι σου τρελογρια και αυτη να φωναζει ¨δεν θα μου πεις εσυ που θα παω" και να ουρλιαζει σε ολο τον κοσμο οτι την πατησα με το αυτοκινητο και την βριζω και απο πανω !!!Τελικα η ιστορια δ θα τελειωνε ποτε οποτε μπηκα στο σμαρτ την κωλοβρισα μια φορα ακομη και σηκωθηκα και εφυγα!

Αυτη μετα πηγε στην γιαγια μου που μενει διπλα και της ειπε πως την πατησα με το αυτοκινητο επιτηδες και θα μου κανει μυνηση!!

Μιλαμε εχει τρελαθει ο κοσμος? :blink:

Εχω μεινει αλαλη απο χθες με το τι κυκλοφορει εκει εξω!

μαζευω σαλιο μιλαμε μια ροχαλα ΝΑ βγαινω απο το σμαρτ και την εκανα καλοκαιρινη μιλαμε ετρεχε το σαλιο αβερτα απο το προσωπο και τα μαλλια της!

Τελειο..Σαλιο rulez..:dizzy:http://www.myphone.gr/forum/image/icons/icon8.gif

Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/2.0.4062/1316; en; U; ssr))

Χεχεχε... Επεσες σε περίπτωση τρελόγριας... Και σε έφτυσε η σιχαμένη; έπρεπε μάλλον να την είχες πατήσει... Χεχεχε...

:fool:

Η ωρα ειναι περιπου 3 το μεσημερι και μπαινω στο αυτοκινητο μαζι με την αδερφη μου να φυγουμε.

Παω να ξεπαρκαρω το σμαρτακι μου και δεν ειδα μια γρια που περνουσε αλλα οκ ουτε την ακουμπησα απλα αυτη φοβηθηκε και γυριζει και με κοιταει με κακια.

Δεν της δινω σημασια και συνεχιζω να βγαινω..τα περνει στο κρανιο και μου λεει "καλα που πας δεν με βλεπεις?"

"Ασε μας μωρε " της λεω και παω να φυγω να παω τερμα που ειναι αδιεξοδο να κανω αναστροφη και να γυρισω.Στον δρομο την ακουω που με βριζει, ανοιγω το παραθυρο και της φωναζω ενω της εχωσα και μια μουτσα "σκασε μωρη τρελογρια"..

ε στον γυρισμο εχει κατσει στην μεση του δρομου και δεν με αφηνει να περασω.Παταω τερμα γκαζι να την τρομαξω και σταματαω το αμαξι λιγο πριν σκασω πανω της.Απτοητη αυτη καθεται αγερωχη στην μεση και συνεχιζει να με βριζει οτι πηγα οσο ξεπαρκαρα να την χτυπησω επιτηδες!!:blink:

κατεβαινω απο το αυτοκινητο και της λεω " εισαι τρελη? ειναι δυνατον να ηθελα να σε χτυπησω επιτηδες? αρμαγγεδων παιζω?" σηκωνει την τσαντα και αρχιζει να με κυνηγαει τωρα γυρω γυρω απο το σμαρτ !! Της λεω ετσι και με χτυπησεις θα φας πολυ ξυλο και μπαινω στο σμαρτ..ερχεται στο παραθυρο και μου λεει "θα σε φτυσω αλητισα κακομαθημενη ηληθια"

εν το μεταξυ ειχαν μαζευτει διαφοροι περιεργοι και παρακολουθουσαν το θεαμα..Μιλαμε τα πηρα στο κρανιο της λεω "τι εκανες μωρη πατσαβουρα?" μαζευω σαλιο μιλαμε μια ροχαλα ΝΑ βγαινω απο το σμαρτ και την εκανα καλοκαιρινη μιλαμε ετρεχε το σαλιο αβερτα απο το προσωπο και τα μαλλια της!

Μετα συνεχισε το βρισιμο αυτη και γω, εγω να τρεμω απο τα νευρα μου να τα εχω παρει αγρια, αυτη να μην φευγευ με τιποτα να της λεω αντε πηγαινε στο σπιτακι σου τρελογρια και αυτη να φωναζει ¨δεν θα μου πεις εσυ που θα παω" και να ουρλιαζει σε ολο τον κοσμο οτι την πατησα με το αυτοκινητο και την βριζω και απο πανω !!!Τελικα η ιστορια δ θα τελειωνε ποτε οποτε μπηκα στο σμαρτ την κωλοβρισα μια φορα ακομη και σηκωθηκα και εφυγα!

Αυτη μετα πηγε στην γιαγια μου που μενει διπλα και της ειπε πως την πατησα με το αυτοκινητο επιτηδες και θα μου κανει μυνηση!!

Kala i giagia loli kai "trellameni". Esi kopela mou pou eisai sta kala sou, ti siberifora itan auti apenanti se mia feugati giagia? As tin agnoouses otan arxise na fwnazei kai as efeuges. Gia giagia milame!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Life is too short so enjoy every second of it...you never know where you will be tomorrow.

η αλη8εια ειναι πως οποιοσδηποτε απο εμας,αν καποιος οδηγουσε απροσεχτα και κινδυνευε εστω και στο ελαχιστο,οχι απλα 8α ελεγε "δε με ειδες" αλλα 8α τον σκυλοβριζε κιολας.ποσο μαλλον αν ελεγε απλα ενα "προσεχε!!δε βλεπεις γυρω σου?" και εισεπρατε αναρμοστη συμπεριφορα

παουερ ζου ,δε το λεω για σενα συγκεκριμενα.απλα εσυ μου εδωσες αφορμη.

μουτζες,βρισιες,φτυσιματα,απειλες κτλ κτλ για μενα ειναι απλα ξεκατινιασματα.Αν ειμουν στη 8εση σου 8α ελεγα απλα ενα συγνωμη(εφοσον εκανα λα8ακι) και 8α εφευγα.και ασε την αλλη αν 8ελει να ωρυεται με τις ωρες ;)

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

μα ηθελα να φυγω αλλα ετυχε μαυρη ωρα και ηταν ενα αλλο αυτοκινητο μπροστα ετσι αναγκαστικα επρεπε να σταματησω οποτε η γρια μ'εφτασε και ΄μ'εφτυσε! ισως αλλος αντιδρουσε αλλειως αλλα δ ανεχομαι να με φτυνουν στην μουρη και ειλικρινα αν με ειχε χτυπησει που φωναζε συνεχεια " ελα εδω θα σε σαπισω στο ξυλο" θα της ειχα δωσει μια σφαλιαρα να της γυρισει το κεφαλι 180 μοιρες.

φευγοντας ετρεμε το ποδι μου απο τα νευρα και δεν μπορουσα να πατησω το γκαζι.

επι την ευκαιρια οταν λεω γρια μην φανταζεστε καμια ξεδοντιαρα 80αρα. μια καλοστεκουμενη 60αρα ηταν.

Σήμερα το πρωί ανακάλυψα 4 φέτες ντομάτα πασσαλειμένες στο παρμπρίζ του τουτού μου και έφριξα!!! Ο μαλ@#$@#$κας του 4ου ορόφου μου το έκανε το αμάξι σαν τα μούτρα του! Άντε όμως να αποδείξεις οτι το έκανε αυτός...ενώ το ξέρεις...μας έχει βάλει στο μάτι επειδή τα κωλ@#$!@#$παιδά του το καλοκαίρι παίζουν ποδόσφαιρο στον κήπο και μας τον έχουν ρημάξει (είμαστε διαχειριστές) και τους φωνάζουμε να φύγουν με αποτέλεσμα κάθε καλοκαίρι που έρχονται Ελλάδα και μένουν εδώ ο κήπος να θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο και τον Σεπτέμβριο να χρειαζόμαστε ανακαίνηση....την οποίο πληρώνουμε βεβαίως βεβαίως απο τα κοινόχρηστα...τα οποία όμως αυτοί δεν πληρώνουν και μας κάνουν και ζημιές..

α τα νεύρα μουυυυυυυυυυυυυυ!!!!

Namaste!

Μα καλά είναι συμπεριφορά αυτή? Συγγνώμη δηλαδή κιόλας....δεν μπορούσες δηλαδή να την αγνοήσεις? Άσε που μπορεί και να έχει και δίκιο γιατί όπως είπες και η ίδια δεν την είδες που σημαίνει πως δεν είδες πίσω σου όταν θα έφευγες. Αλλά κοπέλα μου και συγγνώμη για το θάρος της γνώμης αλλά το διάβασα όλο αυτό και αηδίασα...έλεος πια...

αν ήσουνε εσύ στην θέση της και κάποιος άλλος που δεν κοίταξε πίσω και παραλίγο να σε πατήσει θα του έλεγες α δε πειράζει όλα καλά?

Namaste!

μα ηθελα να φυγω αλλα ετυχε μαυρη ωρα και ηταν ενα αλλο αυτοκινητο μπροστα ετσι αναγκαστικα επρεπε να σταματησω οποτε η γρια μ'εφτασε και ΄μ'εφτυσε! ισως αλλος αντιδρουσε αλλειως αλλα δ ανεχομαι να με φτυνουν στην μουρη και ειλικρινα αν με ειχε χτυπησει που φωναζε συνεχεια " ελα εδω θα σε σαπισω στο ξυλο" θα της ειχα δωσει μια σφαλιαρα να της γυρισει το κεφαλι 180 μοιρες.

φευγοντας ετρεμε το ποδι μου απο τα νευρα και δεν μπορουσα να πατησω το γκαζι.

επι την ευκαιρια οταν λεω γρια μην φανταζεστε καμια ξεδοντιαρα 80αρα. μια καλοστεκουμενη 60αρα ηταν.

ειναι αυτο ποθ λεμε και κερατας και δαρμενος...:happy:

Σήμερα το πρωί ανακάλυψα 4 φέτες ντομάτα πασσαλειμένες στο παρμπρίζ του τουτού μου και έφριξα!!! Ο μαλ@#$@#$κας του 4ου ορόφου μου το έκανε το αμάξι σαν τα μούτρα του! Άντε όμως να αποδείξεις οτι το έκανε αυτός...ενώ το ξέρεις...μας έχει βάλει στο μάτι επειδή τα κωλ@#$!@#$παιδά του το καλοκαίρι παίζουν ποδόσφαιρο στον κήπο και μας τον έχουν ρημάξει (είμαστε διαχειριστές) και τους φωνάζουμε να φύγουν με αποτέλεσμα κάθε καλοκαίρι που έρχονται Ελλάδα και μένουν εδώ ο κήπος να θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο και τον Σεπτέμβριο να χρειαζόμαστε ανακαίνηση....την οποίο πληρώνουμε βεβαίως βεβαίως απο τα κοινόχρηστα...τα οποία όμως αυτοί δεν πληρώνουν και μας κάνουν και ζημιές..

α τα νεύρα μουυυυυυυυυυυυυυ!!!!

μια παρατηρησουλα αν του κανεις 8α γινει τπτ η μπα?

παρεπιπτοντως κοριτσια εχω μια απορια..αυτα που λετε ειναι αστεια η περιεργα που σας ετυχαν??:O

μια παρατηρησουλα αν του κανεις 8α γινει τπτ η μπα?

Eδώ ολόκληρο χαρτί αναρτήσαμε στην πολυκατοικία με καρφί εναντίον τους αυτοί αγόρασαν ΝΑ μια χωραφάρα που λένε...

ρε θα τον πετύχω καμία μέρα να πλησιάζει το τουτού και θα του ρίξω απο πίσω κάτι ντομάτες μουχλιασμένες όλες δικές του....

Namaste!

Σήμερα μόλις έγινε:

Σην κολητή μου έχω βάλει welcome tone το crazy από gnarls barkley. με πήρε λοιπόν τώρα τηλέφωνό και εκεί που μιλούσαμε μου λεει:

-Να σου πω, τώρα που το θυμήθηκα, το τραγούδι που ακούω εγώ σημαίνει κάτι?

-Τι εννοείς? (της λέω)

-Μήπως με λες τρελή και δεν το ξέρω?

Εκεί σκέφτομαι πως να τα μπαλώσω...μην καταλάβει και τπτ (ξανθιά γαρ...) και απανταω:

-Μωρή λέει You drive me crazy!

-ΑΑΑααααα...

Με τα πολλά βγήκα σωστός και αυτή το βούρλο (για ακόμα μία φορά)...

και πριν το κλείσουμε συμπληρώνει: την επόμενη φορά που θα πετάξω πατάτα θα σε προειδοποιήσω πιο πριν... lol lol lol

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

Σήμερα μόλις έγινε:

Σην κολητή μου έχω βάλει welcome tone το crazy από gnarls barkley. με πήρε λοιπόν τώρα τηλέφωνό και εκεί που μιλούσαμε μου λεει:

-Να σου πω, τώρα που το θυμήθηκα, το τραγούδι που ακούω εγώ σημαίνει κάτι?

-Τι εννοείς? (της λέω)

-Μήπως με λες τρελή και δεν το ξέρω?

Εκεί σκέφτομαι πως να τα μπαλώσω...μην καταλάβει και τπτ (ξανθιά γαρ...) και απανταω:

-Μωρή λέει You drive me crazy!

-ΑΑΑααααα...

Με τα πολλά βγήκα σωστός και αυτή το βούρλο (για ακόμα μία φορά)...

και πριν το κλείσουμε συμπληρώνει: την επόμενη φορά που θα πετάξω πατάτα θα σε προειδοποιήσω πιο πριν... lol lol lol

Ελπίζω όμως ότι είσαι σίγουρος ότι η ξανθιά φίλη σου δεν μπαίνει στο myphone ε; γιατί αν μπαίνει και διαβάσει αυτό το ποστ σου τότε δεν σε βλέπω να καταφέρνεις να τα μπαλώσεις :p :lol: :lol:

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Ελπίζω όμως ότι είσαι σίγουρος ότι η ξανθιά φίλη σου δεν μπαίνει στο myphone ε; γιατί αν μπαίνει και διαβάσει αυτό το ποστ σου τότε δεν σε βλέπω να καταφέρνεις να τα μπαλώσεις :p :lol: :lol:

σίγουρα. είναι πολύυυυυυυυυυ ξανθιά για κάτι τέτοιο!

Amanitou City

Εγώ τι έπαθα χτες:

Βγήκαμε παραλία εγώ, η κοπελιά μου, ένα φιλαράκι κ ο ανηψιός μου με την κοπελιά του. Εγώ καθότι πάντα έχω το bluetooth ανοιχτο (γιατί πολύ γουστάρω το χαβαλέ με bluejacking), αρχίζουν να μου έρχονται διάφορα. Σε καποια φάση μου έρχεται ένα μύνημα-επαφή από κάποιο "Νοκια", Το εξής:"Θελω να σε χύσω..." οπότε αρχίζει η εξής στιχομυθία:

-Τώρα η μετά, απαντάω

-Και τώρα αν θες. δεν εχω πρόβλημα εγώ... Σε περιμένω στην τουαλέτα...

-Να φέρω και κοπέλες για παρτούζα;

-Αν θέλεις φέρε και τον κούκλο με το μπεζ πουλόβερ (τον ανηψιό μου) και την ξανθιά με τα κόκκινα (την κοπελιά μου)! :blink:

Εν το μεταξύ εγώ τα έδειχνα όλα στην παρέα και σκάγαμε όλοι στα γέλια! Γινόταν τρελός χαβαλές! Οπότε σηκώνεται ο φίλος μου και πάει τουαλέτα και μου έρχεται κι άλλο:

-Οι φίλοι σου πήγανε τουαλέτα, εσύ γιατί δεν ακολούθησες; : (

-Καπότες έφερες, τον ρωτάω.

-Εγώ κοπέλα πράγμα να κουβαλάω μαζί μου; Εσύ δεν έχεις; ( :blink: Κοπέλα;;; Δε μπορεί... Οι κοπέλες δε τα λένε αυτά... Σίγουρα είναι κανένα νταγλάρι και μου κάνει πλάκα...)

Η κοπελιά μου έχει αρχίσει να δυσανασχετεί και να μου κάνει σκηνές! "Πάψε μαρή!" της λέω. "Άσε να κάνουμε την πλάκα μας! Δε βλέπεις οτι έχει πλάκα;;" και συνεχίζω να απαντάω.

-Δε παίζω... Αν είσαι κοπέλα πως θα με χύσεις...

-Δεν είσαι πολύ ενημερωμένος μου φένεται, μου στέλνει. ( :blink: έχει χοντρίνει πολύ το πράγμα...)

-Το έπιασα το υπονοούμενο της λέω! Είσαι από αυτές τις σπάνιες περιπτώσεις γυναικών που... κλπ... κλπ...

- ; ) Με λένε Σάσα μου λέει, εσένα;

σκέφτομαι με την υπόλοιπη παρέα και αποφασίζουμε να δώσω άλλο όνομα!

-Με λένε Γιώργο, της λέω!

-Χάρηκα Γιώργο μου...

-Εγώ όμως δε χάρηκα... Δε σε έχω δει... :(

-Μου αρκέι που σε βλέπω εγώ μωρό μου ( :wacko: )

Η κοπελιά μου εν τω μεταξύ έχει αφρίσει... Εγώ προσπαθώ να εντοπίσω το δράστη! Το μυαλό μου πάει σε μια Καρακλαρακουκλάρα η οποία κοιτάει συχνά προς το μέρος μας, το κινητό της φωτίζει και το ψαχουλεύει κάθε που στέλνω μνμ και γενικά η συμπεριφορά της και αυτή της παρέας της δείχνει οτι είναι αυτή!!! Στέλνω

-Κι εγώ σε έχω δει. Αντε, δε το κρατάω το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού.

Δε μου έρχεται κανένα μήνυμα. Εν το μεταξύ βλέπω την ύποπτη να τα μαζεύει και να φεύγει με την παρεά της. Πάει, λέω, τέλειωσε το παιχνίδι. Ψάχνω με το bluetooth και τελικά το "Νοκια" έχει εξαφανιστεί. Αφού έχει απομακρυνθεί μου έρχεται κι άλλο μήνυμα.

-Θα με αιφνιδιάσεις εσύ που με άλλη μιλάς και άλλη νομίζεις; ( :wacko: )

Τεσπα με τα πολλά έχει έρθει η ώρα να φύγουμε. Πάμε στα Goody's να φάμε κάτι οπότε στο δρόμο λέει η κοπελιά μου στο φίλο μου (εν το μεταξύ έχουν ξεσκιστεί στο γέλιο...)

-Ρε συ να του το πούμε;

-Ασε πές του το μετά, λεει αυτός και λύνεται στα γέλια

-Θα του το πώ ρε... Δε μπορώ...

Και γυρνάει σε μένα και μου λέει:

-Αλέξη μου, η Σάσα ήμουν έγώ!

Και μου δείχνει τα μυνήματα από το κινητό της!

:wacko: :angry: :devil:

Τελικά καλά μου λένε οτι το μαλλί μου έχει χρώμα ξανθό σκούρο σαντρέ...

Χαχαχαχαχαχαχα τέλειο!!! σου την έφερε για τα καλά η κοπέλα σου!

Amanitou City

Καλά βρε αδερφέ ,εσυ δεν έβλεπες την κοπέλα σου να ασχολείται με το κινητο της σχεδόν την ίδια στιγμη που εσύ απαντούσες στην ''άλλη'' ;

Καλά βρε αδερφέ ,εσυ δεν έβλεπες την κοπέλα σου να ασχολείται με το κινητο της σχεδόν την ίδια στιγμη που εσύ απαντούσες στην ''άλλη'' ;

Ρε σύ, η παρέα μου ήταν υπεράνω πάσης υποψίας! Η κοπελιά μου συνιθίζει να ασχολείται με το κινητό όταν βαριέται και δεν έχει να κάνει κάτι. Και μου έδειχνε οτι βαριέται! Εκτός αυτού, εγώ έψαχνα γύρω γύρω στην καφετέρια να εντοπίσω το δράστη! :lol:

Ρε σύ, η παρέα μου ήταν υπεράνω πάσης υποψίας! Η κοπελιά μου συνιθίζει να ασχολείται με το κινητό όταν βαριέται και δεν έχει να κάνει κάτι. Και μου έδειχνε οτι βαριέται! Εκτός αυτού, εγώ έψαχνα γύρω γύρω στην καφετέρια να εντοπίσω το δράστη! :lol:
τστ τσ τσ!!βγηκε με την κοπελα του,την εκανε να βαριεται(κατι το ποιο συμβαινει συχνα) και αυτος αντι να ασχολη8ει μαζι της ασχολουνταν με μια αγνωστη!!!

τι αλλο πρεπει να κανει η κοπελα για να της δωσεις σημασια??????

Σε παρέα ήταν. Αν βαριόταν η άλλη δε σημαίνει απαραίτητα οτι έφταιγε αυτός :wacko:

Σε παρέα ήταν. Αν βαριόταν η άλλη δε σημαίνει απαραίτητα οτι έφταιγε αυτός :wacko:

Μήπως το τραβάμε λίγο; Όμως σαν σωστός άνδρας είναι υπαίτιος για τη βαρεμάρα της. Έπρεπε να της φτιάξει το κέφι, όχι να την έχει γραμμένη. Αλλά ας τελειώσει εδώ.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...