Jump to content

Τι περίεργο ή αστείο σας έτυχε σήμερα;

genia_81
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν είχε λέει θέσεις. Κάθε φορά έχει 600 ορθίους, χθες τους τη βάρεσε να μην κόψουν ορθίους. Και συν τοις άλλοις, δεν μου κοψε πρόστιμο, αλλά με κατέβασε κλοτσιδόν.

Αυτά δε γίνονται!Έπεσες στην περίπτωση μάλλον.Τόσες φορές με τραίνο και δε μου έχει συμβεί ούτε μια φορά να με κατεβάσουν.Και μάλιστα μερικές φορές έχει τύχει να είμαι χωρίς εισιτήριο,να απειλούν πριν ξεκινίσει να μην ανέβει όποιος δεν έχει θέση λέγοντας ότι θα τον κατεβάσουν και να ανεβαίνω ακάθεκτος εγώ και απλά να πληρώνω το προβλεπόμενο πρόστιμο.Και το κουλό είναι που αυτό σου έκατσε πέμπτη που δεν έχει και την τρελή κίνηση.:dizzy:

• Απαντήσεις 680
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Και είχε και ευρωπαϊκό ματς...Και είχα τσακωθεί και με μια βλαμμένη στη δουλειά γιατί άλλαξε το πρόγραμμά μου δίχως να με ρωτήσει.

Και εγώ μια φορά που έπρεπε να ανέβω στο τρένο, αλλά δεν είχε θέσεις, στο γκισέ με είπαν ότι αν μπω θα με κατεβάσουν στον πρώτο σταθμό.

Φυσικά ανέβηκα και πλήρωσα το πρόστιμο.

Αυτό στο σταθμό της Θεσ/νίκης όπου δουλεύει μια αχώνευτη άσχημη βαμμένη ξανθιά με κώτσο!(το λέω ώστε άμα την πετύχετε να την αποφύγετε)

Πήγα σήμερα από τον ΟΣΕ να κόψω εισητήριο για Λάρισα για αύριο και ρώτησα τον τύπο στα εκδοτήρια τι παίζει και μου λέει ότι δεν σε κατεβάζει, απλά πρόστιμο σου κόβει. Έπεσες στην περίπτωση, μου είπε......:mad:

Τα τραίνα από Θεσ/νίκη προς Σέρρες -Αλεξανδρούπολη κλπ δεν εκτελούνε δρομολόγια μέχρι τις Μουριές, αλλά σε πηγαίνουν ως εκεί με λεωφορείο.Αναγκάστηκα λοιπόν να υποστώ σε φουλ ένταση (από φορητό ραδιόφωνο:cry:) τραγούδια του Παϊτέρη υποθέτω, γιατί ταξίδευαν κάτι αστόχαστοι τύποι από Μυριόφυτο(χωριό αθίγγανων)!:mad:

Ζητήσαμε να το χαμηλώσουν και μας απάντησαν ότι έπαιζε μόνο σε μία ένταση!(φουλ)

Ακούστε στίχο:

"πήγα στην παλιά μας γειτονιά και θυμήθηκα εσένα και τα πρώτα μας φιλιά"!:p

Γύρισα και εγώ δεν ξέρω πόσα χωριά με το λεωφορείο, ενώ με πήγαν και μια βόλτα στο Κιλκίς!!!2.30 ώρες ταξίδι(αντί για 1 και κάτι)

Μεγάλες στιγμές!

Πήγα σήμερα από τον ΟΣΕ να κόψω εισητήριο για Λάρισα για αύριο και ρώτησα τον τύπο στα εκδοτήρια τι παίζει και μου λέει ότι δεν σε κατεβάζει, απλά πρόστιμο σου κόβει. Έπεσες στην περίπτωση, μου είπε......:mad:

Αντί να έχεις το μυαλό σου στο ξύλο, έπρεπε να έχεις πάρει το όνομα του τύπου να κάνεις καμιά καταγγελία

Αντί να έχεις το μυαλό σου στο ξύλο, έπρεπε να έχεις πάρει το όνομα του τύπου να κάνεις καμιά καταγγελία

Ετσι ειναι...επρεπε να ζητησεις τον συνοδο του τρενου (αν δεν ηταν αυτος). Αν παντως εχεις ορεξη να το προχωρησεις καντους εγγραφως καταγγελια και θα βρουν αυτοι ποιος ηταν.

Που και να δεις τι διαδικασια εχουν στο σταθμο Λαρισης! :lol:

Σε στελνουν εκει που παραδιδεις τις βαλιτσες για φορτωση ως αποσκευες, ζητας χαρτι καταγγελιας, σε στραβοκοιταει ο υπαλληλος και σου δινει ενα κ&λοχαρτο, φωτοτυπια της φωτοτυπιας που ειναι στην καθαρευουσα! :ninja: :p

(Στη Θεσσαλονικη ειχαν ειδικο κουτι που επαιρνες ενα χαρτι με ετοιμη φορμα πανω προς συμπληρωση)

Ρε εδώ είμουνα μια φορά πριν πολλά χρόνια με έναν φίλο μου και δεν του κόβανε μαθητικό εισητήριο, τι λέμε τώρα...

GKR41, δεν έχω το μυαλό μου στο ξύλο, αλλά έτσι όπως ήταν το μυαλό μου εκείνη την ώρα...

Δεν είχε λέει θέσεις. Κάθε φορά έχει 600 ορθίους, χθες τους τη βάρεσε να μην κόψουν ορθίους. Και συν τοις άλλοις, δεν μου κοψε πρόστιμο, αλλά με κατέβασε κλοτσιδόν.

Σουβλάκι συναρειανέ!! Επειδή πρόσφατα ταξίδεψα με τραίνο, ο ελεγκτής είπε πως έχει έρθει εγκύκλιος και κανείς δεν θα ταξιδεύει πλέον χωρίς θέση. Και αν κάποιος είναι χωρίς θέση από δω και πέρα, θα μπορούν να τον κατεβάζουν. Οπότε έχε το νου σου για επόμενη φορά!

Πριν λίγο στα Goodys στο Βόλο έσκασε μύτη στο διπλανό τραπέζι ο Κωνσταντινίδης(αυτός με την περούκα που έπαιζε συχνά ο Θέμος) και όλο το μαγαζί - μαζί και εγώ- κοιτούσε την περούκα του!:lol:

Πολύ διακριτικοί άνθρωποι!:p

Πριν λίγο στα Goodys στο Βόλο έσκασε μύτη στο διπλανό τραπέζι ο Κωνσταντινίδης(αυτός με την περούκα που έπαιζε συχνά ο Θέμος) και όλο το μαγαζί - μαζί και εγώ- κοιτούσε την περούκα του!:lol:

:lol:

Καλά όρεξη για goodys σας έπιασε βραδιάτικα?:p

Νά χα καμιά καρμπονάρα τώρα:lol:

:lol:

Καλά όρεξη για goodys σας έπιασε βραδιάτικα?:p

Ναι πήγαμε για απογευματινό!!!:D

Αφού συνήθως κοιμάμαι 4-5 το πρωί και πολλές φορές ίσως και πιο αργά!:O

Νά χα καμιά καρμπονάρα τώρα:lol:

Μέσα και εγώ!:cool:

Έχει πάρει εδώ και ένα μήνα μεταγραφή στο αstra και συνεχίζει την επιτυχημένη εκπομπή :ninja: ¨Η ώρα του λαού¨,η οποία έχει προσαρμοστεί στις τοπικές συνθήκες,φαντάζομαι, και έχει μετονομαστεί στο ¨Η ώρα του βολιώτικου λαού¨:D

• 2 months later...

σημερα εζησα το εξης τραγελαφικο.

καηκε η ασφαλεια (στην χελωνα της δεη-ή οπως αλλιως λεγεται) ενος γειτονα και αυτος εκρινε σωστο να παρει την δικια μου και να μου δωσει την δικη του,την καμμενη...

ετσι ενω το πρωι ειχα ρευμα κανονικα,το μεσημερι που επεστρεψα δεν ειχα.

(ευτυχως το τι ακριβως εγινε μου το "καρφωσε" ενας κυριος που μενει στην οικοδομη και ασχολειται με το ποιος μπαινει και ποιος βγαινει)

μα καλα τοσο γυφτια πια;;ποσο κανει μια ασφαλεια;;ουτε μισο €!!!!

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

καηκε η ασφαλεια (στην χελωνα της δεη-ή οπως αλλιως λεγεται) ενος γειτονα και αυτος εκρινε σωστο να παρει την δικια μου και να μου δωσει την δικη του,την καμμενη...

(ευτυχως το τι ακριβως εγινε μου το "καρφωσε" ενας κυριος που μενει στην οικοδομη και ασχολειται με το ποιος μπαινει και ποιος βγαινει)

Δεν είναι θέμα χρημάτων, θέμα βαρεμάρας είναι. Απλώς βαριόταν να πάει να πάρει μια και του ήταν πιο εύκολο να πάρει τη δική σου :lol:

:blink:

Η ασφάλεια της χελώνας?

Η ασφάλεια της χελώνας είναι μεσα στην χελώνα και για να την ανοίξεις πρέπει να σπάσεις την ασφάλεια με την σφραγίδα της δεη που έχει απ'έξω. Αυτό έχει το δικαίωμα να το κάνει μόνο η δεή.

Όποιος παραβιάσει χελώνα έρχεται η δεή και του μπιιιιιιιιπ το μπιιιιιιπ (:p)

Τι έγινε μετά?

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

:lol::lol::lol::lol: και πώς αντέδρασες??:lol:

Πήρε άλλη ασφάλεια!

:lol::lol:

Δεν είναι θέμα χρημάτων, θέμα βαρεμάρας είναι. Απλώς βαριόταν να πάει να πάρει μια και του ήταν πιο εύκολο να πάρει τη δική σου :lol:

εχει ενα σουπερ μαρκετ στα δεξια,ενα στα αριστερα και ενα πισω απο την οικοδομη..επισης διπλα απο το σουπερ μαρκετ στα δεξια εχει ψιλικατζιδικο,και διπλα απο το σουπερ μαρκετ στα αριστερα(σε περιπτωση που καποιος βαριεται να παει να ρωτησει αν εχουν) πουλανε ηλεκτρολογικα..

:blink:

Η ασφάλεια της χελώνας?

Η ασφάλεια της χελώνας είναι μεσα στην χελώνα και για να την ανοίξεις πρέπει να σπάσεις την ασφάλεια με την σφραγίδα της δεη που έχει απ'έξω. Αυτό έχει το δικαίωμα να το κάνει μόνο η δεή.

Όποιος παραβιάσει χελώνα έρχεται η δεή και του μπιιιιιιιιπ το μπιιιιιιπ (:p)

Τι έγινε μετά?

συγγνωμη αλλα απο οτι ειδα,τα καπακια της χελωνας ειναι βιδωτα(μπορει να κανω και λαθος) και σχεδον ολα τα καπακια των χελωνων βγαινουν πολυ απλα τραβωντας τα...

απο οσο ξερω ομως οι χελωνες που βρισκονται μεσα σε ενα ειδος ντουλαπιου πρεπει να ειναι κλειδωμενες...

τι εγινε;;επειδη ηξερα πως αποκλειεται να εχει καει η ασφαλεια μου,ελενξα απλα μηπως εχει λασκαρει...δεν ειδα κατι και πηρα τηλεφωνο την δεη μηπως εχει γινει κατι αλλο...ηρθε ο μαστορας και μου εβαλε αλλη ασφαλεια.

ενω μιλουσα με τον ανθρωπο κατεβηκε ενας παππους της οικοδομης που τσικ να ακουσει βγαινει να δει τι συμβαινει.αυτος μου "καρφωσε" το τι εγινε προηγουμενως(πως κατεβηκε ο αλλος και αλλαξε τις ασφαλειες)

ο ηλεκτρολογος απο την δεη(που ειδε την χελωνα και το καπακι) δεν ειπε ουτε πως πρεπει να ειναι σφραγισμενο,ουτε τπτ...απλα γελασε και μου ειπε "δε σε χρεωνω τωρα γιατι δεν φταις εσυ.απλα αν ξαναγινει ή αλλαξε την μονη σου με δικη σου ευθυνη ή παρε με τηλεφωνο"(και μου εδωσε το κινητο του)

H χελωνα απο οτι ξερω δεν ειναι σφραγισμενη.Απλα την κλενουν απο τη δεη με ενα συρμα και ενα στρογγυλο καπακι το οποιο μπορει να το ανοιξει ο καθενας και ειμαι σιγουρος για αυτο γιατι εχω ριξει αρκετες φορες την ασφαλεια της χελωνας.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν είναι έτσι.

Αυτό το σύρμα που λες δεν είναι βέβαια ένα απλό σύρμα, έχει μολυβδοσφραγίδα.

Η οποία είναι ασφάλεια και δεν πρέπει να την σπάσει κανείς (πλην ΔΕΗ). Για να ανοίξεις το καπάκι πρέπει να την σπάσεις.

Τι να σου πω εγω την εχω ανοιξει πολλες φορες.Εκτος αν καποιος την εσπασε και μετα την εδεσε με συρμα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

ΝΑΙ παιδια οκ,πρεπει να εχει σφραγιδα.εν προκειμενω ομως κανενα καπακι εκει κατω δεν ειχε τετοιο πραγμα και συν τοις αλλοις απο την δεη δεν μου ειπαν απολυτως τπτ!

• 2 months later...

Γειά σας παιδιά!

Το αγοράκι ενός γνωστού μου, πήρε μέσα από το κλουβί και στραγγάλισε ένα παπάκι από αυτά τα μικρούλια τα κίτρινα.Τι καλό παιδάκι..Και για να μην μαρτυρηθεί ότι ήταν εκείνος που το σκότωσε, το ξανάβαλε στο κλουβί με το κεφάλι μεσα στο μπωλάκι που του είχαν για να πίνει νερό, για να δείξει ότι "το παπάκι πνίγηκε"! Τι πανέξυπνα παιδιά βγάζει αυτή η χώρα!

Επίσης, ένας φίλος μας έλεγε ότι θα λείπει η κοπέλα του το Σ-Κ γιατί θα πάει στη γιαγιά της που κάνει εγχείρηση. Κι όταν τον ρωτήσαμε τι εγχείρηση θα κάνει, μας είπε ότι επειδη την ενοχλει χρονια ο προστάτης, θα πάει να τον αφαιρέσει!!! Αααααααχ τι θα ακούσουμε ακόμα!!!

ΒΥΕ παιδιά!

Ψάχνω με τα μάτια κάποια μάτια να με ψάχνουν..

Γειά σας παιδιά!

Το αγοράκι ενός γνωστού μου, πήρε μέσα από το κλουβί και στραγγάλισε ένα παπάκι από αυτά τα μικρούλια τα κίτρινα.Τι καλό παιδάκι..Και για να μην μαρτυρηθεί ότι ήταν εκείνος που το σκότωσε, το ξανάβαλε στο κλουβί με το κεφάλι μεσα στο μπωλάκι που του είχαν για να πίνει νερό, για να δείξει ότι "το παπάκι πνίγηκε"! Τι πανέξυπνα παιδιά βγάζει αυτή η χώρα!

το καημενο το παπακι...:cry:

Επίσης, ένας φίλος μας έλεγε ότι θα λείπει η κοπέλα του το Σ-Κ γιατί θα πάει στη γιαγιά της που κάνει εγχείρηση. Κι όταν τον ρωτήσαμε τι εγχείρηση θα κάνει, μας είπε ότι επειδη την ενοχλει χρονια ο προστάτης, θα πάει να τον αφαιρέσει!!! Αααααααχ τι θα ακούσουμε ακόμα!!!

ΒΥΕ παιδιά!

προφανος παει στον γκομενο της...:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σουβλάκι συναρειανέ!! Επειδή πρόσφατα ταξίδεψα με τραίνο, ο ελεγκτής είπε πως έχει έρθει εγκύκλιος και κανείς δεν θα ταξιδεύει πλέον χωρίς θέση. Και αν κάποιος είναι χωρίς θέση από δω και πέρα, θα μπορούν να τον κατεβάζουν. Οπότε έχε το νου σου για επόμενη φορά!

To άλλο με τον Τοτό το ξέρεις? :lol:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...