Jump to content

Τι περίεργο ή αστείο σας έτυχε σήμερα;

genia_81
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδή κάτι άκουσα και εγώ για την ιστορία ξεχάσατε να αναφέρετε οτι μετά την χαμηλή πτήση, ο ιππέας ανέβηκε πάλι στο άλογο του δείχνοντας ανδρεία και αγνοώντας τους κινδύνους.http://img59.imageshack.us/img59/9079/xarxarfe2.gif

• Απαντήσεις 680
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Επειδή κάτι άκουσα και εγώ για την ιστορία ξεχάσατε να αναφέρετε οτι μετά την χαμηλή πτήση, ο ιππέας ανέβηκε πάλι στο άλογο του δείχνοντας ανδρεία και αγνοώντας τους κινδύνους.http://img59.imageshack.us/img59/9079/xarxarfe2.gif

Τι είναι ο ποζεράς.......;;;;:confused: :confused: :confused:

ΧΑΧΑΧΑ καλό....

Ο Μπαμπινιώτης το ξέρει αυτό;:lol: :lol:

http://slang.gr/index.php?def=141

Τι να μας πει κι ο Μπαμπινιώτης

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

λεει η Αντζελα σε πρωϊναδικο... "δεν ζηλευω τιποτα απο τα νεα παιδια,εχω κανει τα παντα,εχω τραγουδησει τα παντα...ειχα την τιμη να τραγουδησω σπανουδακη..(εναν ακομα) και φοιβο!:lol: :lol: :lol: :wacko:

αντε βρε αντζελα και καρβελα σου ευχομαι να πας στην eurovision!:cool:

Never Give Up:!:

Join friend!

λεει η Αντζελα σε πρωϊναδικο... "δεν ζηλευω τιποτα απο τα νεα παιδια,εχω κανει τα παντα,εχω τραγουδησει τα παντα...ειχα την τιμη να τραγουδησω σπανουδακη..(εναν ακομα) και φοιβο!:lol: :lol: :lol: :wacko:

αντε βρε αντζελα και καρβελα σου ευχομαι να πας στην eurovision!:cool:

Ναι όμως αυτό δεν είναι περίεργο!?!:lol::lol::lol::D

• 1 month later...

..Ξυπναω ωραια και καλα να παω στη σχολη μου κατα τις 10:30, κανω το μπανακι μου, σενιαριζομαι:D, ενω σκοπευα πρωτα να περναγα απο τη Eurobank Δαφνης να πληρωσω την adsl μου..Ολα ωραια και καλα, μπαινω στην τραπεζα, περιμενω στην ουρα, κ ενω ειχα μονο εναν μπροστινο, αρχιζω και σκεφτομαι.."Μωρε δεν ειδα κανα securitα εδω, θα ηταν πολυ ευκολο να γινει καμια ληστεια εδω..", φτανει η σειρα μου μετα απο 10" περιπου, κ εκει που εδωσα το λογαριασμο στον υπαλληλο κ απλωσα τον εικοσαριδη μου στο ταμειο, ακουω πισω μου μια φωνη: "Ληστεια! Ολοι ακινητοι! " ..

Ηταν ενας αλλοδαπος (μιλαγε σπαστα) με μια καλαζνικοφαρα κ σκουφο στην κεφαλα..Εδωσε μια σακουλα SuperMArket σε μια υπαλληλο, εβαλε ολα τα λεφτα μεσα, και εφυγε απο την πισω πορτα σαν κυριος..

Μετα την γενικη αναστατωση, κρατησαν μερικους πελατες για μαρτυρες και θα καθομουν κι εγω για τον τζερτζελο, αλλα ειχα σχολη..

Αν και προλαβαν κ ηρθαν 2 αστυνομοι, και βοηθησα στην περιγραφη του δραστη!

Ηταν ενας που ελεγε την περιγραφη του κ ισχυριζοταν οτι φοραγε μαυρο σκουφο, αλλα πεταχτηκα εγω και βροντοφωναξα γεματος περηφανια:"Οχι, ηταν χακι σκουρος!!":D:D:D:D

Νομιζω οτι ηταν καθοριστικης σημασιας η παρεμβολη μου..

Και γενικα, ολη η μερα μετα ηταν χαλια, τι ξυλομπουνιδια επεφταν απο εκει που περναγα, τι ζακιαπρε μου την ψιλοεπεσαν, ο,τι θελετε.. :hypno:

Α, και μαλλον τωρα θαμαι για πολυ καιρο offline τωρα που θα μου κοψουν και την adsl.. :mad::p

Μεσα σε ολη την αναποδια ομως..:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1732645&posted=1#post1732645

[sIGPIC][/sIGPIC]

Tzitzikos the cat.!.

..Ξυπναω ωραια και καλα να παω στη σχολη μου κατα τις 10:30, κανω το μπανακι μου, σενιαριζομαι:D, ενω σκοπευα πρωτα να περναγα απο τη Eurobank Δαφνης να πληρωσω την adsl μου..Ολα ωραια και καλα, μπαινω στην τραπεζα, περιμενω στην ουρα, κ ενω ειχα μονο εναν μπροστινο, αρχιζω και σκεφτομαι.."Μωρε δεν ειδα κανα securitα εδω, θα ηταν πολυ ευκολο να γινει καμια ληστεια εδω..", φτανει η σειρα μου μετα απο 10" περιπου, κ εκει που εδωσα το λογαριασμο στον υπαλληλο κ απλωσα τον εικοσαριδη μου στο ταμειο, ακουω πισω μου μια φωνη: "Ληστεια! Ολοι ακινητοι! " ..

Ηταν ενας αλλοδαπος (μιλαγε σπαστα) με μια καλαζνικοφαρα κ σκουφο στην κεφαλα..Εδωσε μια σακουλα SuperMArket σε μια υπαλληλο, εβαλε ολα τα λεφτα μεσα, και εφυγε απο την πισω πορτα σαν κυριος..

Μετα την γενικη αναστατωση, κρατησαν μερικους πελατες για μαρτυρες και θα καθομουν κι εγω για τον τζερτζελο, αλλα ειχα σχολη..

Ηταν ενας που ελεγε την περιγραφη του κ ισχυριζοταν οτι φοραγε μαυρο σκουφο, αλλα πεταχτηκα εγω και βροντοφωναξα γεματος περηφανια:"Οχι, ηταν χακι σκουρος!!":D:D:D:D

Και γενικα, ολη η μερα μετα ηταν χαλια, τι ξυλομπουνιδια επεφταν απο εκει που περναγα, τι ζακιαπρε μου την ψιλοεπεσαν, ο,τι θελετε.. :hypno:

Α, και μαλλον τωρα θαμαι για πολυ καιρο offline τωρα που θα μου κοψουν και την adsl.. :mad::p

Σου πήρε και το 20ρικο;

Αυτή κι αν είναι γκαντεμιά.....:mad: :mad:

αν έχεις τύχη....:lol: :lol:

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

Σημερα ημουν στο σταθμο της Βικτωριας και απεναντι ηταν ενας παππουλης και κραταγε μια εφημεριδα..Ξαφνικα τον βλεπω να κοιταζει 2 αφισες με γυμνες κοπελες..τις ειχε ανοιξει και τις επεξεργαζοταν,τις παρατηρουσε απο πανω μεχρι κατω,και μετα οπως ειχε τη μια ανοιχτη την εβαζε και πανω στον τοιχο ανοιχτη και την κοιταζε,ηθελε να δει το φωτισμο του χωρου!!!Πανω απο 100 ατομα μεσα στο σταθμο,στις 11:00 το πρωι..

Σημερα ημουν στο σταθμο της Βικτωριας και απεναντι ηταν ενας παππουλης και κραταγε μια εφημεριδα..Ξαφνικα τον βλεπω να κοιταζει 2 αφισες με γυμνες κοπελες..τις ειχε ανοιξει και τις επεξεργαζοταν,τις παρατηρουσε απο πανω μεχρι κατω,και μετα οπως ειχε τη μια ανοιχτη την εβαζε και πανω στον τοιχο ανοιχτη και την κοιταζε,ηθελε να δει το φωτισμο του χωρου!!!Πανω απο 100 ατομα μεσα στο σταθμο,στις 11:00 το πρωι..

είχε κρυφές επιθυμίες φαίνεται!:lol::lol::D

Το περιστατικό μου συνέβη την Τετάρτη. Πέρυσι (2006) τα Χριστούγεννα έλαβα ένα μνμ στο κινητό που μου έλεγε "Χρόνια πολά" (με 1 λλλι). Δε δίνω σημασία γιατί δεν ήταν γνωστό το νούμερο. Την πρωτοχρονιά λαμβάνω μνμ "Καλή χρονιά Κυριακή μου". Πάλι δε δίνω σημασία. Την περασμένη Κυριακή λαμβάνω μνμ "Τι κάνεις Κυριακή μου?" (λατινικό ερωτηματικό). Δεν απαντώ και με παίρνει τηλέφωνο.

-Ναι γειά σας. Η Κυριακή που είναι;

-Έχεις κάνει λάθος. (ήταν πιτσιρίκα)

Και της το κλείνω. Μετά μου στέλνει μνμ "Ποιος / Ποια είσαι?" (πάλι λατινικό ερωτηματικό). Δεν απαντώ.

Μου ξαναστέλνει την Τετάρτη μνμ και εδώ ξεκινά αυτό που θέλω να πω.

"Ποιος είσαι;"

"Ο φούφουτος. Πάντως δεν είμαι ούτε η Κυριακή ούτε καμία μέρα της εβδομάδος. Σε λάθος αριθμό στέλνεις τόσο καιρό κακομοίρα" απαντώ.

"Καλά εντάξει συγνώμη πάντως έχεις χιούμωρ είσαι αγόρι ή κορίτσι?" (και το χιούμωρ έτσι μου το γραψε)

"Αγόρι. Αφού σου λέω φούφουτος. Αλλιώς θα έλεγα η κουτσή Μαρία"

Απαντά "μ'έχεις κάνει να πεθάνω από τα γέλια. Πόσο χρονώ είσαι?"

Απαντώ" Δεν μπορώ να συνεχίσω. Γιατί αν το δεί κάποια άλλη αυτό, αύριο θα με γράψουν στο αστυνομικό δελτίο και μια πόζα μου δίπλα με εμένα στο πάτωμα"

Και ακούστε απάντηση από την πιτσιρίκα: "Βρε βλαμένο εγώ είμαι 14 και μένω Χιο με λένε Ιωάννα"

Πως έχουν καταντήσει τα πιτσιρίκια να λέμε. Παίρνουν ένα κινητό, στέλνουν όπου να ναι και ό,τι γίνει. Και ήθελε να συνεχίσουμε και την κουβέντα. Αντί να πει "ΟΚ συγνώμη λάθος" κάθεται και πιάνει κουβέντα και θέλει και να πιάσει φιλίες έτσι στο άκυρο. Που οδεύομεν... (μπήκε η Λουκά μέσα μου, φέρτε μου τον νάνο I pod :p )

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

Μου την έπεσε το delivery "boy"!!!!:confused: :shock:

Εδώ νομίζω κολλάει περισσότερο το "που οδεύομεν"!!!

Σε χάλασε που ήταν delivery boy ?:worry: .. Θα προτιμούσες κανα φλωράκο κουστουμάτο τζιτζιφιόγκο? Όντως "που οδεύομεν":ρ :)

Μου την έπεσε το delivery "boy"!!!!:confused: :shock:

Εδώ νομίζω κολλάει περισσότερο το "που οδεύομεν"!!!

Για δωσε λεπτομεριες......ετσι στην ψυχρα σου την επεσε το delivery boy(?? :lol: )???

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Για δωσε λεπτομεριες......ετσι στην ψυχρα σου την επεσε το delivery boy(?? :lol: )???

Ακριβώς.Ανοίγω την πόρτα ανυποψίαστος και με παθιασμένη φωνή μου λέει ο τύπος:"Γεια σου κούκλεεε"!Ακόμη και όταν του κλεισα την πόρτα στα μούτρα (και κλείδωσα)αυτός συνέχισε να μιλάει από έξω!!!!

:wacko:

Ακριβώς.Ανοίγω την πόρτα ανυποψίαστος και με παθιασμένη φωνή μου λέει ο τύπος:"Γεια σου κούκλεεε"!Ακόμη και όταν του κλεισα την πόρτα στα μούτρα (και κλείδωσα)αυτός συνέχισε να μιλάει από έξω!!!!

:wacko:

Εεε καλα μπορει να το ειπε ετσι χαριτολογοντας!!!! Η παραγγελια τη εγινε??? Την πηρες ή οχι??

Του πέταξα τα χρήματα στα μούτρα και την πήρα.Χαριτολογώντας δεν το είπε γιατί μόλις ανοίξει το στόμα του είναι εντελώς θηλυπρεπής.Δεν το λέω μόνο εγώ το πήραν και άλλοι χαμπάρι!!!!Ας ήσουν από μια μεριά και να βλεπες πως το είπε!!!!

ΕΔΙΤ: έχει και ξανθή ανταύγια στο μαλλί

Του πέταξα τα χρήματα στα μούτρα και την πήρα.Χαριτολογώντας δεν το είπε γιατί μόλις ανοίξει το στόμα του είναι εντελώς θηλυπρεπής.Δεν το λέω μόνο εγώ το πήραν και άλλοι χαμπάρι!!!!Ας ήσουν από μια μεριά και να βλεπες πως το είπε!!!!

Βρε το παλικαρι(με την καλη εννοια :lol:) Να σε ρωτησω και κατι ασχετο τι ειχες παραγγειλει???

Βρε το παλικαρι(με την καλη εννοια :lol:) Να σε ρωτησω και κατι ασχετο τι ειχες παραγγειλει???

Σουβλάκια αλλά δε λέω από ποιο σουβλατζίδικο:X

Σουβλάκια αλλά δε λέω από ποιο σουβλατζίδικο:X

που να παρήγγελνες μερίδα λουκάνικο:lol: φαντάσου τι θα σου ερχόταν...:p

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σου βρε mixtri με τις ατακες σου καλα μιλαμε ελιωσα στο γελιο :lol: :lol:

Παντως χαιρομαι που τα μελη του forum εχουν κατακτησεις :lol:

Βρε και λαχματζούν να χε παραγγείλει αυτός θα του την έπεφτε:p . Ας ηρεμήσουμε και ας σκεφτούμε θετικά. Περνάει η μπογιά του.;) :lol:

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...