Jump to content

300 - 300: Rise of an Empire (2006 - 2013)

TN97
 Κοινοποίηση

Η γνώμη σας για την ταινία  

313 members have voted

1. 1. Η γνώμη σας για την ταινία

• Πάρα πολύ καλή
      198
    • Καλή
      72
    • Μέτρια
      25
    • Κακή
      18

Recommended Posts

Εμένα μου ζητάν ταυτότητα.

Πάντα.

Ακόμα κι όταν δεν βγάζω εγώ εισητήρια :grin:

Λογικά σε multiplex θα έχει πρόβλημα.

Ευτυχώς για μας τους υπολοίπους :p

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

• Απαντήσεις 842
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

paidia mias kai milame gia tis anakrivies tis tainias, simera akousa sto radio oti tis thermopules stin tainia tis lene hotgates :p . (ton efialti pantos ton afisane os ehei)

Λογικό είναι.

Hot=θερμός (1)

gate=πυλη (2)

Aπό (1) & (2) => hotgates=θερμοπύλες

FYI δεν τις λένε έτσι στη ταινία, έτσι της λέει ο Miller στο graphic novel. ;)

kthnxbye

Στο IMDB το οποίο εμπιστεύομαι σε πολύ μεγάλο βαθμό αυτήν την στιγμή η ταινία έχει 8,8 !!! , είναι 2000 μόνο οι ψήφοι ακόμα αλλά αν συνεχίσει έτσι μπαίνει στο τοπ 10 όλων των εποχών.
Near to the East, in a part of Ancient Greece...in an ancient land called Macedonia...

Δεν έχει να λέει κάτι αυτό.

Ξέρουμε όλοι πως λειτουργούν οι ψηφοφορίες στο Internet. Άλλωστε όλοι αυτοί ψηφίζουν χωρίς να έχουν δει την ταινία. Είτε γιατί γουστάρουν την ιστορία, είτε γιατί γουστάρουν Miller, είτε γιατί είναι καυλωμένοι με τέτοιου είδους ταινίες.

Και εγώ πχ του έχω βάλει 10, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά πόσο παραπλανητικές μπορεί να είναι αυτές οι ψηφοφορίες...

btw ωραίο το καινούριο Lay out του imdb

molis pira eisitiria gia tin premiera,ta opoia stoixizan 9 eyrw to ena!!ti egine pali akrivine to cinema?i apla gia ti premiera einai etsi?
Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3

molis pira eisitiria gia tin premiera,ta opoia stoixizan 9 eyrw to ena!!ti egine pali akrivine to cinema?i apla gia ti premiera einai etsi?

an den ehoun kapoia epipleon epivarunsi (ama ta pires apo ton germano), tote tha aforoun tis aithouses i europa i v max.

a re poaidia epeidi eho hasei epeisodia me tin exetastiki, pote einai i premiera eipame, auti tin pempti?

[sigpic][/sigpic]

I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000

an den ehoun kapoia epipleon epivarunsi (ama ta pires apo ton germano), tote tha aforoun tis aithouses i europa i v max.

a re poaidia epeidi eho hasei epeisodia me tin exetastiki, pote einai i premiera eipame, auti tin pempti?

8 Μαρτιου παλικαρι η πρεμιερα.Εχουμε καιρο ακομα.

[οφφτοπικ:μπες msn τωρα]

http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg

Sleepless Degenerate Drunk.

Δεν έχει να λέει κάτι αυτό.

Ξέρουμε όλοι πως λειτουργούν οι ψηφοφορίες στο Internet. Άλλωστε όλοι αυτοί ψηφίζουν χωρίς να έχουν δει την ταινία. Είτε γιατί γουστάρουν την ιστορία, είτε γιατί γουστάρουν Miller, είτε γιατί είναι καυλωμένοι με τέτοιου είδους ταινίες.

Και εγώ πχ του έχω βάλει 10, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά πόσο παραπλανητικές μπορεί να είναι αυτές οι ψηφοφορίες...

btw ωραίο το καινούριο Lay out του imdb

Όταν έχουν ψηφίσει πολλές χιλιάδες χρηστών (δηλ. αργότερα), εκμηδενίζονται οι ψήφοι σαν την δική σου και για εμένα το IMDB είναι τότε ότι πιο αξιόπιστο υπάρχει.

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Όταν έχουν ψηφίσει πολλές χιλιάδες χρηστών (δηλ. αργότερα), εκμηδενίζονται οι ψήφοι σαν την δική σου και για εμένα το IMDB είναι τότε ότι πιο αξιόπιστο υπάρχει.

Μα το θέμα είναι ότι οι ψήφοι σαν τη δική μου δεν είναι λίγες. Είναι και αυτές χιλιάδες...

2000 so far and counting... Αμφιβάλλω αν έχει δει την ταινία ένα 5% από αυτούς....

Επίσης το σύστημα που έχει το imdb για να βγάζει το αποτέλεσμα δεν είναι ο μέσος όρος. Εχει διαφορα φίλτρα συμφωνα με τα οποία καθορίζει το βάρος που θα έχει στο αποτέλεσμα η κάθε τιμή της δημοσκόπησης.

Και όλα αυτά προσπαθώντας να μειώσει το φαινόμενο της «στα κουτουρου» διαδικτυακής ψηφοφορίας...

γεια παιδιά.

σαν fantasy ταινία, καλό φαίνεται, από ένα long-length trailer που κατέβασα.

για να δούμε όλη την ταινιούλα να κρίνουμε.

οι σπαρτιάτες, πλην του λεονίδα, δεν είχαν πολύ... τρίχα (μούσι κτλ.). με ξένυσε λίγο αυτό. ωραία "γκομενα" η βασίλισσα/γυναίκα του λεονίδα. ωραίο πλάνο με τον πιτσιρικά-σπαρτιάτη και τον λύκο (αν ήταν βέβαια ο... wolverine, θα ήταν διαφορετικά! χαχαχα!)...

εμένα πολύ μου άρεσε αυτό που κάναν με την oracle. ή τουλάχιστο νομίζω ότι είναι η oracle...
patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

γεια παιδιά.

σαν fantasy ταινία, καλό φαίνεται, από ένα long-length trailer που κατέβασα.

για να δούμε όλη την ταινιούλα να κρίνουμε.

οι σπαρτιάτες, πλην του λεονίδα, δεν είχαν πολύ... τρίχα (μούσι κτλ.). με ξένυσε λίγο αυτό. ωραία "γκομενα" η βασίλισσα/γυναίκα του λεονίδα. ωραίο πλάνο με τον πιτσιρικά-σπαρτιάτη και τον λύκο (αν ήταν βέβαια ο... wolverine, θα ήταν διαφορετικά! χαχαχα!)...

το πιο αρχαίο επάγγελμα τελικά είναι αυτό της αισθητικού... :p

το πιο αρχαίο επάγγελμα τελικά είναι αυτό της αισθητικού... :p

ντάξει, δε λέω, τα "μούσκουλα" χωρίς τρίχα (και με "λαδωμένο" το κορμί), δείχνουν όπως και να το κάνουμε... πιο... "γκλάμουρους".

αλλά, ήθελα να είχαν μουσάκι τα "παλικάρια"...

(μου φάνηκε ότι είδα κι ένα... "λεσβιακό σύμπλεγμα" ή η ιδέα μου ήταν;;;)

(μου φάνηκε ότι είδα κι ένα... "λεσβιακό σύμπλεγμα" ή η ιδέα μου ήταν;;;)

Πονηρό μυαλό έχεις, αλλά πράγματι, κάτι «παίζει»... :X :shifty:

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Πονηρό μυαλό έχεις, αλλά πράγματι, κάτι «παίζει»... :X :shifty:

τι έπαθαν οι... "συντηρητικούρες" τ' αμερικανάκια;;;

τώρα τελευταία... πολύ "προχωρημένα" πράγματα βλέπω σε ταινίες!

Pantos ego tha po kati gia tin skinothesia (tin exo dei tin tenia pou skinothetise.....).

Kala apo senario ektos istorias, kala xoris mousi oi tippoi,kala ta spidermanika ,kala ta orcs.

Re pedia den sas ksenizei oi spartiates na ourliazoun kati ma....kes this is sparta ,kai yparxoun kai alles stigmes pou ourliazoun. Oi spartiates itan poli skliri kai oligo militoi gia na oirliazoun san Mal..kes

φ=1,6180.......................................................

Πάλι καλά που έχουμε πει ότι μιλάμε για ταινία και όχι για ντοκιμαντέρ...

Ταινία βασισμένο στο κόμικ του Μίλερ, το οποίο με τη σειρά του έχει πάρει την ιστορία της μάχης των Θερμοπυλών και την έφερε στα μέτρα του...

Ταινία του 2007 είναι, όχι βουβός κινηματογράφος....

Pantos ego tha po kati gia tin skinothesia (tin exo dei tin tenia pou skinothetise.....).

Kala apo senario ektos istorias, kala xoris mousi oi tippoi,kala ta spidermanika ,kala ta orcs.

Re pedia den sas ksenizei oi spartiates na ourliazoun kati ma....kes this is sparta ,kai yparxoun kai alles stigmes pou ourliazoun. Oi spartiates itan poli skliri kai oligo militoi gia na oirliazoun san Mal..kes

μα και βέβαια με "ξενίζει" και δείχνουν μα**κες έτσι να φωνάζουν...

αλλά... αμερικάνοι το σκηνοθετούν! έχεις δει κανά αμερικάνικο έργο/περιπέτεια, να μη σκούζουν "ηρωϊκά" οι πρωταγωνιστές;;;

εννοείται ότι οι πραγματικοί σπαρτιάτες, ήταν επαγγελματίες (οι μόνοι στην εποχή τους!) οπλίτες, που ούτε "γκάριζαν" ούτε πέταγαν "πομπόδη" μπλα-μπλά...

αλλά, ταινία αμερικάνικη είναι, βασισμένη σε αμερικάνικο κόμικ.

ε, μη περιμένεις να δεις τίποτε άλλο (έτσι δεν ήταν και το "τροία"; δεν θυμάσαι τις μονομαχίες τύπου "μάτριξ";)

ντάξει μωρέ, ωραία και "χορταστική" ταινία (θα) είναι. θα περάσουμε 2 ωρίτσες ωραία στο σινεμά... εδώ ντοκιμαντέρ που αφορούν την αρχαία ελλάδα "πάσχουν", εδώ περιμένεις να δεις ακρίβεια;

(αν και... ένα ντοκιμαντέρ για την ολυμπία & τους ολυμπιακούς αγώνες - που 'χε βγει τότε, στους ολυμπιακούς της αθήνας - ήταν καταπληκτικό!!!)

Πάλι καλά που έχουμε πει ότι μιλάμε για ταινία και όχι για ντοκιμαντέρ...

Ταινία βασισμένο στο κόμικ του Μίλερ, το οποίο με τη σειρά του έχει πάρει την ιστορία της μάχης των Θερμοπυλών και την έφερε στα μέτρα του...

Ταινία του 2007 είναι, όχι βουβός κινηματογράφος....

ναι συμφωνώ.

απλά, λέει ο φίλος (και δεν έχει και πολύ άδικο), ότι φωνάζουν σαν... τους σκωτσέζους στο "braveheart"!

αλλά... και βουβοί να πολεμούν (όπως μάλλον έτσι έκαναν, στη πραγματικότητα!), ε... μάλλον "off-topic" και "off-season" (στις μέρες μας) θα ήταν...

γιατί, άραγε τα elves στον τόλκιν (στο βιβλίο) "γκάριζαν"; ε, ο τζάκσον είχε βάλει τα elves να φωνάζουν "επικά" κι εκείνα πάνω στη μάχη...

Με το ζόρι πρέπει να υπάρχει κάποιο πρόβλημα δηλαδή... Γιατί φωνάζουν οι Σπαρτιάτες, που ήταν σκληροί και δεν μιλούσαν... Βωβοί έπρεπε να ήταν και την ώρα της επίθεσης να κοίταγαν με αγριεμένο το δεξί μάτι (το δεξί όχι το αριστερό) τους Πέρσες...

Δεν πάμε καθόλου καλά. Όπως και να 'χει, κατά τη δική μου άποψη ατάκες όπως "Madness? This is Sparta" και "Spartans, tonight we dine in Hell", όχι μόνο δεν με ενοχλούν, αλλά μου αρέσουν ιδιαίτερα.

Με το ζόρι πρέπει να υπάρχει κάποιο πρόβλημα δηλαδή... Γιατί φωνάζουν οι Σπαρτιάτες, που ήταν σκληροί και δεν μιλούσαν... Βωβοί έπρεπε να ήταν και την ώρα της επίθεσης να κοίταγαν με αγριεμένο το δεξί μάτι (το δεξί όχι το αριστερό) τους Πέρσες...

Δεν πάμε καθόλου καλά. Όπως και να 'χει, κατά τη δική μου άποψη ατάκες όπως "Madness? This is Sparta" και "Spartans, tonight we dine in Hell", όχι μόνο δεν με ενοχλούν, αλλά μου αρέσουν ιδιαίτερα.

καλά φίλε μου (που δεν διαφωνώ μαζί σου), μια άποψη έχει το παιδί...

δεν μας πλάκωσε στο ξύλο...

(έχει κι εκείνος κάποιο δίκιο, αλλά... ταινία - και μάλιστα αμερικάνικη - είναι, δεν είναι... αναπαράσταση!)

εμένα, μια χαρά με "φτιάχνουν" τέτοια (θα μπορούσε να είχε... "θα σας κόψουμε τα αρχ**ια"! ΧΑΧΑΧΑ! δεν θα με "χάλαγε" καθόλου! γουστάρω τέτοιου είδους "τσαμπουκαλίδικα"!)

καλά φίλε μου (που δεν διαφωνώ μαζί σου), μια άποψη έχει το παιδί...

δεν μας πλάκωσε στο ξύλο...

(έχει κι εκείνος κάποιο δίκιο, αλλά... ταινία - και μάλιστα αμερικάνικη - είναι, δεν είναι... αναπαράσταση!)

εμένα, μια χαρά με "φτιάχνουν" τέτοια (θα μπορούσε να είχε... "θα σας κόψουμε τα αρχ**ια"! ΧΑΧΑΧΑ! δεν θα με "χάλαγε" καθόλου! γουστάρω τέτοιου είδους "τσαμπουκαλίδικα"!)

Ο λόγος που απάντησα τοιουτοτρόπως είναι αυτός:

Γι' αυτό και λέω ότι πρέπει ντε και καλά να υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Όσο για το «ταινία - και μάλιστα αμερικανική - είναι», ακριβώς για αυτό το λόγο υπάρχουν κάποια πράγματα διαφορετικά απ' ότι έχουμε διαβάσει/μάθει. Δεν μπορούμε όμως να τα κατακρίνουμε.

Εμένα πάντως το "Madness..this is Sparta" πολύ με άρεσε!!!:D

Και μια ακόμη κριτική για την ταινία: http://tovima.dolnet.gr/print_article.php?e=B&f=14994&m=C03&aa=1

"Ακόμα κι όταν θα νομίζεις

πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω.

Κι όταν ακόμη θα νομίζεις

πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..."

Εμένα πάντως το "Madness..this is Sparta" πολύ με άρεσε!!!:D

Και μια ακόμη κριτική για την ταινία: http://tovima.dolnet.gr/print_article.php?e=B&f=14994&m=C03&aa=1

Ένα ακόμη θάψιμο δηλαδή από ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν αν έγινε ταινία η πραγματική ιστορία ή το κόμικ... Η πλάκα είναι ότι αναφέρει κιόλας ότι η ταινία βασίστηκε στο κόμικ...

edit: κρυπτοφασιστικοί και μιλιταριστικοί οι «300»! :shock:

Και σύγκριση με το «Γράμματα από την Ίβο Τζίμα»... Νομίζω έχουμε χάσει πλέον κάθε μέτρο...

Πάντως λέει αυτό που αναφέρει ο manosX «(την περισσότερη ώρα πάντως οι Σπαρτιάτες δεν μιλούν γιατί μουγκρίζουν)».

Και κριτική για το πως προφέρουν οι πρωταγωνιστές τα ονόματα. Μα δεν μπορούν κι αυτοί οι έρμοι να πουν τις πολύ εύκολες για τους ξένους λέξεις «Λεωνίδας», «Ξέρξης» και «Θερμοπύλες»; :rolleyes:

Και φυσικά γιατί ο Λεώνίδας μοιάζει στον Παπαφλέσσα... Είμαι σίγουρος ότι οι ιθύνοντες είχαν τον Παπαφλέσσα είχαν στο μυαλό τους για τον Λεωνίδα (όπως και την Γκρέις Τζόουνς :!: για τον Ξέρξη)...