asymvivastos Δημοσιεύτηκε March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 13, 2006 Λοιπον ο τιτλος πιστευω τα εξηγει ολα.Εχω κατεβασει ορισμενα iso και θελω να τα καψω ολα σε 1 DVD και οταν ανοιγει να μου εχει επιλογη ποιο image να φορτωσει.Γινεται;;; Με το nero δεν βρηκα ακρη,με το magic iso δεν προσεξα καμμια επιλογη για εγγραφη σε dvd. Εχει κανεις καμμια προταση ειτε για magic iso ειτε για καποιο αλλο προγραμμα;;:) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 Κάνε ένα rephrase γιατί δε σε πιάνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. March 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 Λοιπον ο τιτλος πιστευω τα εξηγει ολα.Εχω κατεβασει ορισμενα iso και θελω να τα καψω ολα σε 1 DVD και οταν ανοιγει να μου εχει επιλογη ποιο image να φορτωσει.Γινεται;;; Με το nero δεν βρηκα ακρη,με το magic iso δεν προσεξα καμμια επιλογη για εγγραφη σε dvd. Εχει κανεις καμμια προταση ειτε με για magic iso ειτε για καποιο αλλο προγραμμα;;:) Καλημέρα... Αυτό ακριβώς κάνω και εγώ πολλά iso μεσα σε ένα dvd... Τα γράφω με το Nero Burning ROM και του δίνω την επιλογή DVD-ROM(UDF) αλλά όταν θέλω να τα τρέξω αναγκαστικά κάνω χρήση το Alcohol 120% Πιστεύω να ζητάς κάτι τέτοιο και να βοήθησα λίγο...:O Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. March 14, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 Κάνε ένα rephrase γιατί δε σε πιάνω... Λοιπον εχω π.χ. 5 images τα οποια ειναι interactive tutorials (lynda.com,cbt,κτλ).Αν καψω καθε ενα ξεχωριστα σε cd/dvd οταν το βαζω στο drive το ξεκιναει κατευθειαν. Εγω θελω αν γινεται να τα καψω ολα σε 1 DVD και οταν βαζω το DVD να μου βγαζει επιλογη ποιο tutorial να φορτωσει. Καλημέρα... Αυτό ακριβώς κάνω και εγώ πολλά iso μεσα σε ένα dvd... Τα γράφω με το Nero Burning ROM και του δίνω την επιλογή DVD-ROM(UDF) αλλά όταν θέλω να τα τρέξω αναγκαστικά κάνω χρήση το Alcohol 120% Πιστεύω να ζητάς κάτι τέτοιο και να βοήθησα λίγο...:O Το "φοβομουν" οτι θα πρεπει να το κανω καπως ετσι,απλα ελεγα μηπως υπαρχει λυση με 1 μονο προγραμμα. Thanks παντως.;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 Λοιπον ο τιτλος πιστευω τα εξηγει ολα.Εχω κατεβασει ορισμενα iso και θελω να τα καψω ολα σε 1 DVD και οταν ανοιγει να μου εχει επιλογη ποιο image να φορτωσει.Γινεται;;; Με το nero δεν βρηκα ακρη,με το magic iso δεν προσεξα καμμια επιλογη για εγγραφη σε dvd. Εχει κανεις καμμια προταση ειτε για magic iso ειτε για καποιο αλλο προγραμμα;;:) Υπάρχει ένα προγραμματάκι που λέγεται Multimedia Builder. Με αυτό μπορείς να φτιάξεις ένα μενού το οποίο φορτώνει αυτόματα όταν βάλεις το DVD στο drive. Στο μενού βάζεις τα images που έχεις και κάνοντας κλικ ανοίγεις αυτό που θες. Ελπίζω να δουλέψει. :O Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. March 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 Υπάρχει ένα προγραμματάκι που λέγεται Multimedia Builder. Με αυτό μπορείς να φτιάξεις ένα μενού το οποίο φορτώνει αυτόματα όταν βάλεις το DVD στο drive. Στο μενού βάζεις τα images που έχεις και κάνοντας κλικ ανοίγεις αυτό που θες. Ελπίζω να δουλέψει. :O Καλησπέρα.... Αυτό το πρόγραμμα που λες λέγεται Multimedia Builder mp3 :confused: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor_pin Δημ. March 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 Θελεις κατι σαν αυτο : AutoPlay Media Studio 6.0 δες: http://www.indigorose.com/ams/ Το εχω κανει και εγω, βαζεις το DVD μεσα και βγαζει επιλογη ποιο προγραμμα θελω να τρεξω ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. March 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 Θελεις κατι σαν αυτο : AutoPlay Media Studio 6.0 δες: http://www.indigorose.com/ams/ Το εχω κανει και εγω, βαζεις το DVD μεσα και βγαζει επιλογη ποιο προγραμμα θελω να τρεξω ;) Με ότι υπάρχει μέσα δηλαδή?:O Και με τα αρχεία iso όπως αναφέρεται παρακάτω στο ερώτημα του asymvivastou? Λοιπον ο τιτλος πιστευω τα εξηγει ολα.Εχω κατεβασει ορισμενα iso και θελω να τα καψω ολα σε 1 DVD και οταν ανοιγει να μου εχει επιλογη ποιο image να φορτωσει.Γινεται;;; Με το nero δεν βρηκα ακρη,με το magic iso δεν προσεξα καμμια επιλογη για εγγραφη σε dvd. Εχει κανεις καμμια προταση ειτε για magic iso ειτε για καποιο αλλο προγραμμα;;:) :confused: :confused: :confused: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 Ένα-ένα τα προβλήματα: @asymvivastos: Γράψε όλα τα images στο DVD και παράλληλα εγκατέστησε το daemon tools. Μετά φτιάξε ένα κατάλληλο bat αρχείο όπου θα επιλέγεις ποιό iso θέλεις και θα το φορτώνει στο daemon tools μέσω της εντολής daemon.exe -mount 0,test.iso και βάλτο στο root του DVD. Τέλος θα φτιάξεις και ένα κατάλληλο autorun.inf για να φορτώνει το bat κάθε φορά που θα βάζεις το DVD. Σίγουρα θα υπάρχει και έτοιμη λύση αλλά το DIY είναι καλύτερο για μένα :p @GEORGEGX20VF: Κάτι κάνεις λάθος, μετά την αποσυμπίεση των 79 RAR volumes πρέπει να σου βγεί ένα αρχείο iso. Εκτός κι αν κατέβασες καμιά μούφα έκδοση των Vista. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. March 14, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 eLeKtriK EyE μαλλον κατι τετοιο θα κανω γιατι τις τελευταιες 2 μερες βαρεθηκα να ψαχνω για καποιο προγραμμα. Thanks.;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 Καλησπέρα.... Αυτό το πρόγραμμα που λες λέγεται Multimedia Builder mp3 :confused: Καλησπέρα κι από μένα! Δεν νομίζω να έχει το mp3 στο τέλος. Μόλις έτρεξα το setup του και έγραφε "Welcome to the Multimedia Builder 496a Setup Wizard" . Δεν είδα κάπου, κάτι για mp3. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 Καλησπέρα κι από μένα! Δεν νομίζω να έχει το mp3 στο τέλος. Μόλις έτρεξα το setup του και έγραφε "Welcome to the Multimedia Builder 496a Setup Wizard" . Δεν είδα κάπου, κάτι για mp3. Καλημέρα... :X τι γίνεται??? Κατέβασα τελικά το Multimedia Builder απο αυτή τη σελίδα και όταν πήγα να το εγκαταστήσω μου πέταξε αυτό το μήνυμα Τι μπορεί να συμβαίνει?:blink: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouyias Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 pantos gia cd's pou ksero kai ime sigouros..... sto nero otan kanis burn patas tin epilogi Finalize kai fevgi to simadaki pou eki to tetragono dipla tou.... kanis burn to proto iso..... kai meta to deftero patontas pano tou..... kai tin defteri fora patas finalize gia na klisi to cd! Παράθεση PROUD ARSENAL FAN http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 Καλημέρα... :X τι γίνεται??? Κατέβασα τελικά το Multimedia Builder απο αυτή τη σελίδα και όταν πήγα να το εγκαταστήσω μου πέταξε αυτό το μήνυμα Τι μπορεί να συμβαίνει?:blink: Θα σε γελάσω φίλε μου. Δώσε μου ένα mail να σου το στείλω μαζί με όλα τα "συνοδευτικά" του . 18 ΜΒ είναι. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 Θα σε γελάσω φίλε μου. Δώσε μου ένα mail να σου το στείλω μαζί με όλα τα "συνοδευτικά" του . 18 ΜΒ είναι. Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον σου και τη βοήθεια...:O Το e-mail μου είναι αυτό που βλέπεις στην υπογραφή μου:) Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freeland Δημ. March 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2006 Ένα-ένα τα προβλήματα: @asymvivastos: Γράψε όλα τα images στο DVD και παράλληλα εγκατέστησε το daemon tools. Μετά φτιάξε ένα κατάλληλο bat αρχείο όπου θα επιλέγεις ποιό iso θέλεις και θα το φορτώνει στο daemon tools μέσω της εντολής daemon.exe -mount 0,test.iso και βάλτο στο root του DVD. Τέλος θα φτιάξεις και ένα κατάλληλο autorun.inf για να φορτώνει το bat κάθε φορά που θα βάζεις το DVD. Σίγουρα θα υπάρχει και έτοιμη λύση αλλά το DIY είναι καλύτερο για μένα :p Μήπως θα μπορούσες να δώσεις κάποιες οδηγίες περισσότερες πως γίνεται; Ευχαριστώ. Παράθεση Διαχειριση ξενοδοχειου http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2006 Μήπως θα μπορούσες να δώσεις κάποιες οδηγίες περισσότερες πως γίνεται; Ευχαριστώ. Νομίζω πως είναι αρκετά απλό. Αφού εγκαταστήσεις το daemon tools, φτιάξε ένα αρχείο κειμένου, ονόμασέ το autorun.inf και βάλτο στο root του DVD σου. Μέσα του θα βάλεις το παρακάτω: [autorun] open=autorun.bat Μετά θα φτιάξεις άλλο ένα αρχείο κειμένου, θα το ονομάσεις autorun.bat και μέσα θα βάλεις τις εντολές για να κάνει mount οποιοδήποτε image ανάλογα ποιό θα διαλέγεις εσύ. Στο DOS ήταν εύκολο αυτό, με την εντολή choice. Στα XP θέλει μια λίγο πιο δύσκολη σύνταξη για να διαλέγεις ποιά εντολή θα τρέχει, η οποία περιγράφεται στην παρακάτω σελίδα: http://www.pcmag.com/article2/0,4149,763154,00.asp Δοκίμασε λίγο, και πες μου αν κολλήσεις κάπου. Υ.Γ.: Τα παραπάνω διευκολύνονται δραματικά αν γνωρίζεις τα βασικά μιας γλώσσας προγραμματισμού και φτιάξεις ένα πρόγραμμα που να κάνει τα παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. March 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2006 Θα σε γελάσω φίλε μου. Δώσε μου ένα mail να σου το στείλω μαζί με όλα τα "συνοδευτικά" του . 18 ΜΒ είναι. Γεία χαρά... Ευχαριστώ πολύ για την εξυπηρέτηση μα έχω την εξής απορία...:confused: Δοκίμασα δυο games iso που είχα μέσα σε ένα dvd μα δεν τα βλέπει :O Κάνω κάτι λάθος?:blink: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. March 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2006 Tα εγραψες με UDF File System ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. March 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2006 Tα εγραψες με UDF File System ? Αν εννοείς την επιλογή που έχει το Nero ναι...:O Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. March 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2006 Και οταν λες δεν τα βλεπει τι εννοεις ? Μηπως τα εγραψες με μεγαλυτερη απο 8χ ταχυτητα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. March 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2006 Και οταν λες δεν τα βλεπει τι εννοεις ? Μηπως τα εγραψες με μεγαλυτερη απο 8χ ταχυτητα ? :confused: Δεν τα βλέπει με το Multimedia Builder :O Με το Alcohol 120% μπορώ κανονικά να κάνω τη δουλειά μου:O Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Η απορία μου είναι ακριβώς ο τίτλος. Χρησιμοποιώ το convertxtodvd για να ενσωματώσω υπότιτλους και βίντεο. Δημιουργεί ένα αρχείο ISO. Το ερώτημα είναι αν μπορώ να γράψω περισσότερα από ένα ISO σε ένα dvd. Για την εγγραφή του dvd χρησιμοποιώ το cdburnerxp. Δεν βλέπω καμία επιλογή εγγραφής 2 ISO μαζί. Αν τα γράψω ως δίσκο δεδομένων δεν παίζουν. Αν αποσυμπιέσω το iso, δημιουργούνται αρχεία vob τα οποία όταν τα γράφω στο dvd, δεν παίζουν τους υπότιτλους. Καμια ιδέα? Ή απλά δεν γίνεται? Είναι πάντως βλακεία να "χαραμίζεται" ένα dvd με ένα αρχείο των 600mb... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Τα DVD-Video περιέχουν αρχεία VOB (μεταξύ άλλων) μέσα στα οποία είναι πολυπλεγμένα διάφορα πράγματα (εικόνα, ήχος, υπότιτλοι και άλλα) σε μία μορφή που ακολουθεί τις προδιαγραφές του προτύπου. Αυτό που κάνει το convertxtodvd είναι να μετατρέπει κατάλληλα τα αρχεία video που του δίνεις. Το μέγεθος του iso που προκύπτει εξαρτάται από την διάρκεια του video και από τις ρυθμίσεις ποιότητας που έχεις κάνει. Για να φτιάξεις ένα πιο περίπλοκο DVD-Video, π.χ. να βάλεις περισσότερα από ένα video, θα πρέπει να κάνεις κάποιου είδους authoring, δηλαδή να φτιάξεις μενού κλπ. Αυτό μπορεί να το κάνει το convertxtodvd αν προσθέσεις από την αρχή και τα υπόλοιπα videos που έχεις. Τα βάζει αυτόματα στο μενού που φτιάχνει και το οποίο εμφανίζεται στην αρχή. Αν γράψεις DATA-DVD τότε χρειάζεσαι υπολογιστή για να αναπαράγεις το περιεχόμενο του. Ακόμα και τα VOB αρχεία όμως πρέπει να τα γράψεις κατάλληλα για να είναι δυνατή η αναπαραγωγή τους σε DVD player. Για παράδειγμα στο nero πρέπει να επιλέξεις DVD Video και να βάλεις στον φάκελο VIDEO_TS όλα τα αρχεία που δημιούργησε το πρόγραμμα dvd authoring. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως απλά γράφεις το ISO με την επιλογή burn image. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Acer Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Εχω κατεβασει ορισμενα iso και θελω να τα καψω ολα σε 1 DVD και οταν ανοιγει να μου εχει επιλογη ποιο image να φορτωσει.Γινεται;;; τι τα θελεις τα "multi-navigation menus" οταν μπαινει το dvd στο pc φιλε μου, απλα θα γλιτωσεις 1-2 παραπανω clicks του ποντικιου, δεν αξιζει τον κοπο να φτιαχνεις auto-menus, κλπ... Το πραγμα ειναι πολυ απλο: Καψε τα isos "χυμα" στο dvd σου (πχ 5-10 isos αν το συνολικο τους μεγεθος δεν ξεπερναει τα 4480 MBs), απλως σαν files εννοω καψτα δηλαδη (απλα κανε τα copy-paste απο τον σκληρο στο root-folder του dvd και καψτο) και οταν βαζεις το dvd στο pc απλα κανε δεξι-κλικ στο iso που θες και καντο mount με το magic-iso η με το power-iso και θα βλεπεις το lynda/cbt tutorial που θες να παρακολουθησεις (ετσι κι αλλιως video files εχουν μεσα αυτα τα isos) :) (ετσι κανω κι εγω βασικα). Problem solved λοιπον, right ?? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts