resurection_boy Δημοσιεύτηκε March 11, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 11, 2006 Ρε παιδια, εχτες και σημερα περνανε πολα πολεμικα αεροπλανα πανω απο την Ροδο. Κοιτοντας στην ιστοσελιδα της ΠΑ δεν Ελλεγε τπτ για ασκεισης, οπως επισης δεν βρηκα και τπτ στον google. Τα Αεροπλανα δεν πρεπει να ειναι Ελληνικα, καθως δεν εχω ξαναδει τετια να περνανε απο πανω μας.Κοιταξα τα αεροσκαφοι της ΠΑ και μαλλον δεν ειναι καπιο απο αυτα, βεβαια απο κατω τα βλεπω εδω και απο τα πλαγια στις φοτογραφιες. Μηπος ξερετε αν εχει καπια ασκηση η Τουρκια, το ΝΑΤΟ η τπτ τετιο; Οχι και τπτ αλλο αλλα εχω αρχησει να ψηλοανυσιχω (Τα αεροσκαφοι ειναι υποστιξης και βομβαρδιστικα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergianos Δημ. March 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2006 Μήπως είναι οι φίλοι μας οι τουρκοι?Βέβαια αν είναι Τουρκοι,τότε λογικά θα πρέπει να είναι και δικά μας για αναχαίτηση. Αν πετάνε κοντά προσπάθησε να δεις τα διακριτικά. Παράθεση http://img.userbarz.com/46/9081.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. March 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2006 Εκτος αν γραφει "If you can read this then you are too close" οποτε καλυτερα να κρυφτεις :p Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. March 11, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2006 Πετανε αρκετα ψηλα και δεν μπορω να τα παρατιρισω καλα. Παντος πρεπει να γινετε καπια ασκηση ή να ειναι δικα μας γιατι μαχητικα δεν πετανε, αρα δεν γινετε αναχαιτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. March 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2006 αντε παμε για ενα touch n go στην αγκυρα...! Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. March 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2006 Ρε παιδια, εχτες και σημερα περνανε πολα πολεμικα αεροπλανα πανω απο την ...........(Τα αεροσκαφοι ειναι υποστιξης και βομβαρδιστικα) Πως καταλαβες οτι ειναι υποστηριξης και βομβαρδιστικα? και πως καταλαβες οτι........... παντος πρεπει να γινετε καπια ασκηση ή να ειναι δικα μας γιατι μαχητικα δεν πετανε, αρα δεν γινετε αναχαιτιση. :blink: :wacko: Συνηθως και τα υποστηριξης και τα βομβαρδιστικα ειναι μαχητικα εκτος και εαν ειδες τιποτα :cry: Β-52 ή :X Α-6 ή κανενα :worry: KC-135 γεγονος που θεωρω ΟΜΩς ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΙΘΑΝΟ. Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergianos Δημ. March 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2006 Β-52???Χλωμο.Τέτοιο αεροσκάφος είναι αξιοσημείωτο.Θα το καταλάβαινε ο φίλος πιστεύω. Παράθεση http://img.userbarz.com/46/9081.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. March 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2006 Β-52???Χλωμο.Τέτοιο αεροσκάφος είναι αξιοσημείωτο.Θα το καταλάβαινε ο φίλος πιστεύω. Φιλε μου ουτε καν θα το καταλαβαινε στο υψος που πεταει......απλα και τα 3 τα ανεφερα για πλακα, τετοια Α/Φ στην Ελλαδα ουτε και σε ασκησεις του ΝΑΤΟ δεν τα βλεπουμε, αντε το Α-6 εαν ερθει κανενα αεροπλανοφορο αλλα και αυτο σταθμευμενο και δεμενο στο καταστρωμα θα το δεις. Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. March 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2006 λογοι για ασκηση δεν παιζει μπορει να ηταν για την 25 μαρτιου τα κανουν κατι τετοια αναχαιτηση μπαααα χλωμο το κοβω διοτι δεν θα πεταγαν τοσο χαμηλα για να δεις τι και πως.... καμια ασκηση δεν γινεται αυτες τις μερες μετα τις 25 λογικα υπαρχει μια μπορει να ειδες κανα ιπταμενο ρανταρ που εχουμε μπορει να ειδες γλαρο να εχει παρει απο πισω καμια γλαρινα και να νομιζες οτι ηταν αναχαιτηση :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_hacker Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 Πρωτον τα τουρκικα αεροσκαφη ειναι μαυρα σε σχεση με τα ελληνικα δευτερον αναλογα με το απο ποιο σημειο του οριζοντα τα ειδες να ερχονται (δυτικα, βορειοδυτικα ή ανατολικα βορειοανατολικα)θα φανηκε... τωρα για το αν ηταν ασκηση δεν ξερω παντως αν ηταν πολυ ωρα γυρω απο την περιοχη μπερδεψες τα ελληνικα με τα τουρκικα... συνηθως την κανουν με ελαφρα οταν σκανε μυτη τα δικα μας ΒLOCK-52 ή τα δυλιτρα (M-2000).... PS. Αν γινοταν αναχαιτηση θα το καταλαβενες απο τον ηχο των μηχανων αλλα ουτως η αλλος αποφευγονται αναχαιτησεις πανω απο κατοικημενες περιοχες... Παράθεση Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 Αυτό που δεν κατάλαβα εγώ είναι γιατί όποτε σηκώνονται μαχητικά θα πρέπει να το αναφέρει η σελίδα της Π.Α. και το google.. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 Βασικα οπως ειπε και ο φιλος τα ελληνικα αεροσκαφη εχουν sky καμουφλαζ και αρα ξεχωριζουν απο τα γκρι τουρκικα. Απο την αλλη η Α4 θα ειναι η F4 η Mirage 2000 η τα κλασσικα F-16. Τωρα να λεει στην ιστοσελιδα καθε φορα ποτε θα πεταξουν αεροσκαφη ειναι λιγο υπερβολικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergianos Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 Βασικα οπως ειπε και ο φιλος τα ελληνικα αεροσκαφη εχουν sky καμουφλαζ και αρα ξεχωριζουν απο τα γκρι τουρκικα. Απο την αλλη η Α4 θα ειναι η F4 η Mirage 2000 η τα κλασσικα F-16. Τωρα να λεει στην ιστοσελιδα καθε φορα ποτε θα πεταξουν αεροσκαφη ειναι λιγο υπερβολικο. Ειδικά με τα Scramble θα έπρεπε να αλλάζει ανακοινώσεις κάθε 5 λεπτα! Παράθεση http://img.userbarz.com/46/9081.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. March 13, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 Λοιπον, εχουμε και λεμε: Καταλαβα οτι ειναι υποστιριξεις και (ισως) βομβαρδιστικα απο τον ογκο τους και απο το οτι ειχανε ελικες. Δεν νομιζω να κανει αναχαιτιση ενα σκαφος υποστιρης, και ποσο μαλλον αμα ολα ειναι ειναι τα ιδια. Αποκλιετε να εχουμε ακριβος τα ιδια αεροσκαφοι με ακριβος ιδιο χρωμα με τους Τουρκους.Αρα πετανε σε σχηματισμους αυτα τα αεροπλανα. Ερχοντουσαν απο τον Βορα (μαλλον, δεν περνω και ορκο, πρεπει να ελενξω με πυξιδα, αντικιμενω που δεν εχω) Τουρκικα δυσκολο να ητανε, περνουσανε επι δυο μερες συνεχος.Αμα ητανε Τουρκικα θα ειχε επεμβει η ΠΑ και πιθανων να το ειχανε αναφερει και στις ειδησεις. Αμα ητανε αναχαιτιση εκτος απο τον ηχο των μηχανων, θα πηγεναν και γρηγορα, πραγμα το οπιο δεν κανανε. Επισης απο οσο ξερω αναχαιτισης γινονται με τα Μirage σε αχυτιτες πανω απο ενα μαχ (Το εχω ακουσει και σαν μακ, πιο υσχιει; ) αρα , εκτος του οτι δεν ητανε μαχητικα Mirage, θα τα εβλεπα για ελαχιστα δευτερολεπτα, θα πεταγανε σε μεγαλυτερο υψος (με ελαχιστες εξερεσεις) και αν περναγανε το ενα μαχ κοντα στην περιοχη θα ακουγαμε και το χαρακτιριστικο ηχο που επιβεβεωνει οτι ξεπεραστικε το φραγμα του ηχου. Δεν πρεπει να αναφερετε, αλλα οταν γινονται ασκησεις το ανακοινωνουν, οποτε αν το ειχανε ανακοινωσει θα υπηρχε και στο site η ανακοινωση. Νταξει, δεν θα ενημερωνει και για καθε αναχαιτιση, στα συμαντικα ομως γεγονοτα θα επρεπε να εχει ανακοινωσης. Απο την κατω πλευρα ητανε ασπρα με μπλε τριγωνα πανω στα φτερα (2 σε καθε φτερο αν θυμαμε καλα) Ισως καπιος ξερει πια ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 Και τα Hercules εχουν ελικες αλλα ειναι μεταγωγικα.... Γενικα βομβαρδιστικα δεν εχουμε που να πετανε τουλαχιστον ( βλεπε B-52 κτλ κτλ ) και αρα αποκλειεται να ειδες τετοιο. Αυτο που ειδες στα φτερα μαλλον ειναι το σημα της μοιρας που περασε απο πανω σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 Εδω εχουν λεχθει πολλα και χαρωπα πραγματα :lol: Μην το περνετε προσωπικα αλλα μερικοι φιλοι μας λογο του νεαρου της ηλικιας η λογο μη ενασχολισης με τα αεροπορικα θεματα, εχουν πει μερικα "μαργαριταρακια" Πρωτον τα τουρκικα αεροσκαφη ειναι μαυρα σε σχεση με τα ελληνικα Απο το κακο τους ειναι μαυρα? Tα δειρανε και τα μαυρισαν στο ξυλο? H τα κανανε μαυρα για να δινουν καλυτερο στοχο στα δικα μας? :D ... συνηθως την κανουν με ελαφρα οταν σκανε μυτη τα δικα μας ΒLOCK-52 ή τα δυλιτρα (M-2000).... ναι μωρε... μας ειδαν και φοβηθηκαν μην τους κανουμε εικονικη καταρριψη :lol: PS. Αν γινοταν αναχαιτηση θα το καταλαβενες απο τον ηχο των μηχανων αλλα ουτως η αλλος αποφευγονται αναχαιτησεις πανω απο κατοικημενες περιοχες... Προφανως εννοεις την μετακαυση... γιατι εκει γινεται η διαφορα... και ομως αποφευγεται η χρηση της εντονα γιατι θα φαει τα καυσιμα του σε χρονο dt με λιγα ανοιγματα. Λοιπον, εχουμε και λεμε: Καταλαβα οτι ειναι υποστιριξεις και (ισως) βομβαρδιστικα απο τον ογκο τους και απο το οτι ειχανε ελικες. Λες να ταν κανα B-17 Flying Fortress η κανα B-26 Marauder? :wacko: Δεν νομιζω να κανει αναχαιτιση ενα σκαφος υποστιρης, και ποσο μαλλον αμα ολα ειναι ειναι τα ιδια. Αμα χρειαστει ολα τα κανει.... Αποκλιετε να εχουμε ακριβος τα ιδια αεροσκαφοι με ακριβος ιδιο χρωμα με τους Τουρκους. Ακριβως τα ιδια δεν εχουμε μιας και αλλαζουν υποσυστηματα των αεροσκαφων. Οσον αφορα την βαφη, πιστεψε με.... εσενα ως θεατη απο το εδαφος το ιδιο θα τα δεις.... δεν ξεχωριζεις παραλλαγη/βαφη του αεροσκαφους ακομα και με ενα low pass.... Ολες οι sky βαφες απο κοντα μπορει να διαφερουν, αλλα οχι κατι που να ειναι αμεσα αντιληπτο. Τουρκικα δυσκολο να ητανε, περνουσανε επι δυο μερες συνεχος.Αμα ητανε Τουρκικα θα ειχε επεμβει η ΠΑ και πιθανων να το ειχανε αναφερει και στις ειδησεις. Σε καθημερινη βαση γινονται ντουζινες παραβασεις/παραβιασεις... ασχετως αν σπανια αναφερονται στις ειδησεις. Και αυτο το ξερω απο πολυ πρωτο χερι μιας και ενα "φεγγαρι" αυτο ηταν το καθηκον μου... να παρακολουθω τα ιχνη τους. Επισης απο οσο ξερω αναχαιτισης γινονται με τα Μirage σε αχυτιτες πανω απο ενα μαχ (Το εχω ακουσει και σαν μακ, πιο υσχιει; ) αρα , εκτος του οτι δεν ητανε μαχητικα Mirage, θα τα εβλεπα για ελαχιστα δευτερολεπτα, θα πεταγανε σε μεγαλυτερο υψος (με ελαχιστες εξερεσεις) και αν περναγανε το ενα μαχ κοντα στην περιοχη θα ακουγαμε και το χαρακτιριστικο ηχο που επιβεβεωνει οτι ξεπεραστικε το φραγμα του ηχου. Αναχαιτιση σε πανω απο mach.... αν επειγει ποια τοσο πολυ.... τοτε η μεταβαση ως τον τοπο της παραβιασης ισως γινει σε υπερηχητικη ταχυτητα... λεω ισως γιατι ειπαμε.... η καταναλωση καυσιμων σε υπερηχιτικες ταχυτητες ειναι δραματικα μεγαλυτερη και κατα συνεπεια δεν ειναι επιχειρησιακως σκοπιμο να το κανουν. Τον χαρακτηριστικο ηχο τον ακους την στιγμη που σπαει το φραγμα του ηχου, και οχι κατα την διαρκεια υπερηχιτικης πλευσης. Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. March 13, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 Ελικες εχουν τα περισοτερα υποστιρηξης, τα Hercules που ανεφερες, τα Spartan, τα DO-28, τα Dakota και νομιζω οτι και το Orion που ειναι ναυτικης συνεργασιας εχει, ισως και καπιο που να μου διαφευγει. Πιθανων να εχεις δικιω σχετικα με τα βομβαρδιστικα, δεν ξερω. Για τα σηματα δεν ξερω, παντος ακουγετε λογικοτατο να ειναι σηματα της μοιρας BTW χρονια πολλα Οταν λεω τον ογκο τους δεν ενοω οτι ητανε και θεωρατα, αλλα συγουρα δεν ητανε σαν ενα F-16 η ενα Mirage. Μα και η βαφη απο την κατω πλευρα φανταζομαι θα ειναι διαφορετικη, και πιο πανω ειπα για τα τριγωνα πχ, θα ειχανε και τα Ελληνικα και τα Τουρκικα αυτα τα τριγωνα; Δεν διαφωνω για της παραβιασεις του εναεριου χορου, αλλα εδω μιλαμε για 2-3 μαζι καθε φορα και να περνανε καθε μιση με μαι ωρα περιπου, αυτο δεν εχει ξαναγινει, τουλαχιστων οχι πανω απο μερος του νησιου που θα μπορουσα να το καταλαβω Οκ, απλος απο οσο ηξερα με τετιες ταχυτιτες τρεχουν, λαθος μου, σορυ. Δεν προσπαθω να το παιξω μαγκας η γνωστης, δεν ξερω και πολλα, απλες υποθεσεις κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 Ελικες εχουν τα περισοτερα υποστιρηξης, τα Hercules που ανεφερες, τα Spartan, τα DO-28, τα Dakota και νομιζω οτι και το Orion που ειναι ναυτικης συνεργασιας εχει, ισως και καπιο που να μου διαφευγει. Προσεξε.... μην μπερδευεσε. Αλλο τα μεταφορικα αεροσκαφη, αλλο τα μαχητικα, αλλο τα εγγυς υποστηριξης, αλλο τα επιθετικα αεροσκαφη. Τα παραπανω αεροσκαφη που ανεφερες ειναι "μεταφορικα"... πλην του Orion που ειναι αεροσκαφος ναυτικης συνεργασιας. Μαχητικα ειναι τα F-16, Mirage.... Εγγυς υποστηριξης ειναι τα A-10, Su25, A-7 (εχει διττο ρολο) Επιθετικα... Αεροσκαφη που συνηθως ξεκινανε με A (attack), οπως το F/A-18, Α-7, A4, κλπ κλπ... Φυσικα ειναι και η κατηγορια των B (bombers που χρησιμοποιουν οι υπερδυναμεις) οπως το B-1 Η κατηγοριοποιησεις δεν ειναι απολυτες, και αναλογα με την διαμορφωση του καθε αεροσκαφους μπορει να παιξει και διαφορετικο ρολο.... πχ τα F-16 τα οποια μπορει να τα διαμορφωσει κανεις για αεροπορικη υπεροχη η και για strike. Ressurection_boy, μου θυμιζεις παντως τα νιατα μου... εγω μεγαλωσα με την ΠΤΗΣΗ και την Αεροπορικη Ιδεα, και με αυτην θα γερασω. Σου ευχομαι τα ιδιο ;) :cool: Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 Ressurection_boy, μου θυμιζεις παντως τα νιατα μου... εγω μεγαλωσα με την ΠΤΗΣΗ και την Αεροπορικη Ιδεα, και με αυτην θα γερασω. Σου ευχομαι τα ιδιο ;) :cool: Και εγώ έτσι μεγάλωσα... Με στατικό μοντελισμό μάλιστα, τότε στα πρώτα του χρόνια, που έκοβα από το χαρτζιλίκι για να πάρω σε 1/48 ότι «πετούσε». Μετά μεγάλωσα, πολλές ευθύνες, σχολή, δουλειά και τα σταμάτησα όλα... Σύντομα, τώρα που σταθεροποιούνται όλα θα το ξαναρχίσω το χόμπυ μου... :) Όσο για τα όσα λες, συμφωνώ 100%. ;) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. March 13, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 Και εγω προσπαθω οσο μπορω να μαθενω για αεροπλανα αλλα δυστιχος δεν εχω καταφερει να βρω καπιο site που να ειναι ο "υποστιρικτης" μου. Κυριος με ενδιαφερουν τα μαχητικα (F-16, Mirage, Eurofighter,F-14, F-15 κλπ) και θελω να γινω και πιλοτος και ελπιζω (και πιστευω) οτι θα τα καταφερω. Μηπος υπαρχει καπιο περιοδικο απο οπου να μπορω να ερθω πιο κοντα με τα αεροσκαφοι; Οσο για το θεμα μας, Απο οσο καταλαβα απο τους τυπους που ειπες μαλλον μεταφορικα ειναι. Για επιθετικα δεν τα κοβω, Εγγυς υποστηριξης δεν πολυκαταλαβα και τι ειναι αλλα απο τα αεροπλανα που αναφερεις για παραδειγμα δεν νομιζω να ειναι, Β και μαχητικα δεν ειναι οποτε μαλλον μεταφορικα. Το καλο ειναι πως οτι και αν ητανε σταματισε και μια δεν αναφερθικε πουθενα δεν θα ητανε εντασης με τους Τουρκους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 Οι περισσοτεροι μεγαλωσαμε με Πτηση και αργοτερα με Στρατηγικη. Εγω ειχα το θετικο οτι ο ενας μπαρμπας μου ηταν καποια χρονια υπ/κτης στο Τατοι και ο αλλος υπευθυνος ηλεκτρονικων στην Ταναγρα οποτε ετυχε να δω μαχητικα απο κοντα καθως και το πως δουλευαν τα ηλεκτρονικα τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 Προσεξε.... μην μπερδευεσε. Αλλο τα μεταφορικα Ressurection_boy, μου θυμιζεις παντως τα νιατα μου... εγω μεγαλωσα με την ΠΤΗΣΗ και την Αεροπορικη Ιδεα, και με αυτην θα γερασω. Σου ευχομαι τα ιδιο ;) :cool: και εγω αλλα τουλαχιστον εσυ κατεληξες στην αεροπορια :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 εγγυς θες να πεις σαν αεροπλανο αυτο καθαυτο η σε σχεση με τι κουβαλαει εκεινη την ωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 εγγυς θες να πεις σαν αεροπλανο αυτο καθαυτο η σε σχεση με τι κουβαλαει εκεινη την ωρα? Σαν αεροπλανο αυτο καθεαυτο... Τα "εγγυς" ειναι αεροπλανα τα οποια φτιαχτηκαν ακριβως γι αυτο τον σκοπο... να συνοδευουν επιγειους σχηματισμους και να τους παρεχουν καλυψη/υποστηριξη απο πολυ κοντα... οπως το A-10 Thunderbolt. @Ressurection boy... : Το περιοδικο το οποιο θα σε μπασει στην ιδεα της πτησης.... ειναι το περιοδικο ΠΤΗΣΗ & ΔΙΑΣΤΗΜA. Εχει web site και ειναι το http://www.ptisi.gr ενα πουλακι μου σφυρηξε πως αναμενεται να ανοιξουν και φορουμ για ολους τους αεροπλαναδες. Τωρα... αμα θες και κατι ποιο διεθνες περιοδικο, μπορεις να δεις πχ το Flight International. Υπομονη να εχεις, να διαβαζεις. Δεν θα τα καταλαβαινεις ολα... ειδικα στους τεχνικους ορους... αλλα με διαβασμα, ψαξιμο και μερακι θα μπει το σαρακι μεσα σου. ;) Εγω ξεκινησα να παιρνω Πτηση στα 10 μου... τι μπορουσα να καταλαβω τοτε? Ελαχιστα... μετα απο 18 χρονια ομως, κατεληξα με αρκετες γνωσεις και περιμενω πλεον να βαλω λιγα φραγκα στην ακρη να παω να παρω ενα PPL (private pilot licence) :D Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 Σαν αεροπλανο αυτο καθεαυτο... Τα "εγγυς" ειναι αεροπλανα τα οποια φτιαχτηκαν ακριβως γι αυτο τον σκοπο... να συνοδευουν επιγειους σχηματισμους και να τους παρεχουν καλυψη/υποστηριξη απο πολυ κοντα... οπως το A-10 Thunderbolt. @Ressurection boy... : Το περιοδικο το οποιο θα σε μπασει στην ιδεα της πτησης.... ειναι το περιοδικο ΠΤΗΣΗ & ΔΙΑΣΤΗΜA. Εχει web site και ειναι το http://www.ptisi.gr ενα πουλακι μου σφυρηξε πως αναμενεται να ανοιξουν και φορουμ για ολους τους αεροπλαναδες. Τωρα... αμα θες και κατι ποιο διεθνες περιοδικο, μπορεις να δεις πχ το Flight International. Υπομονη να εχεις, να διαβαζεις. Δεν θα τα καταλαβαινεις ολα... ειδικα στους τεχνικους ορους... αλλα με διαβασμα, ψαξιμο και μερακι θα μπει το σαρακι μεσα σου. ;) Εγω ξεκινησα να παιρνω Πτηση στα 10 μου... τι μπορουσα να καταλαβω τοτε? Ελαχιστα... μετα απο 18 χρονια ομως, κατεληξα με αρκετες γνωσεις και περιμενω πλεον να βαλω λιγα φραγκα στην ακρη να παω να παρω ενα PPL (private pilot licence) :D εγω νομιζα οτι ελεγες για τις "μετατροπες" με τα jdam οπου ακομη και τα f16 εχουν παρει αυτον τον ρολο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts