RaZoR333 Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 Μή με βάζεις να διαβάζω και όλα τα review...Εσύ θα την πάρεις την συσκευή... Δε θέλω να σε επηρεάσω αλλά πάντως εγώ λεφτά για συσκευή χωρίς wifi δε θα έδινα...Ιδίως σήμερα που έχει γεμίσει ο τόπος με router.. Και συσκευή χωρίς bluetooth δεν είναι ότι καλύτερο γιατί με το bluetooth Μπορείς να κάνεις κλήσεις από το PDA μέσω του κινητού καθώς και να μπαίνεις στο ιντερνετ.Μπορείς να βρείς sd bluetooth apo play 247 γυρω στα 60 ευρώ αν δεν κάνω λάθος.To GPS ξέχνα το γιατί με bluetooth sdio δε θα έχεις μετάκάρτα να βάλεις τους χάρτες... Πριν πάρεις το ΗΡ πήγαινε οπωσδήποτε(αν δεν το έχεις δει) στα φορουμ της ΗΡ για το μοντέλο αυτό http://www.ipaqhq.com/forums/forumdisplay.php?f=18 και πάρε απόφαση ανάλογα με πόσα προβλήματα βγάζει και τι ασυμβατότητες έχει Αυτά από μένα Tο wifi ειναι που με κανει τελικα να επιλεξω το hp, οπως και η αριστη μπαταρια για το μεγεθος της συσκευης και η πολυ καλη φορητοτητα της. Η ελλειψη bt δεν με χαλαει και τοσο, gps δεν θα παρω, γιατι δεν μου χρησιμευει πουθενα, ουτε κλησεις gprs θα κανω μεσω bt, θα επαιρνα ppc phone τοτε, το μονο που θα με χρησιμευε το bt θα ηταν για απλο file transfering με αλλες συσκευες. Υ.Γ: Eνα απο τα router που αναφερεις ...στεκετε διπλα μου. Υ.Γ. 2: Thanx για την γνωμη σου, μαλλον τελικα εισαι πιο ψαγμενος ...και απαιτητικος μιας και εχεις το 4700. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 Μια χαρά είναι το ΗP για τη δουλειά που το θες. Μεγάλη οθόνη και εξαιρετική αυτονομία. Δεν είναι και ιδιαίτερα ακριβό, οπότε προσωπικά λεω να το χτυπήσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 Για να δυσκολέψουμε λίγο... Αcer N311 μόνο με 70-80 ευρώ παραπάνω από ΗΡ1950 ;) Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 Για να δυσκολέψουμε λίγο... Αcer N311 μόνο με 70-80 ευρώ παραπάνω από ΗΡ1950 ;) Περιπου 100ε, (380-280), αλλα εκομα δεν κυκλοφορισε. Ποτε κυκλοφορει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 Μολις μου ηρθε το hp 1950, αρκετα δυσκολα το βρηκα, το πλαισιο το φερνει και τελειωνει αμεσως, τελικα το πηρα απο e-shop. Δεν εκανα τπτ παραπανω απο το να το πιασω στα χερια, ειναι πολυ μικρο και ελαφρυ οτι ακριβως ηθελα, τωρα θα μπω και στα "βαθια". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. January 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2006 ElekTex® Smart Fabric wireless keyboard :w00t: http://img97.imageshack.us/img97/41/popkey46zx.jpg A generous full laptop keyboard design creates an alternative to the small, embedded keypads on many of today’s mobile devices. Its Bluetooth connectivity enables easy connection with many of the most popular mobile platforms used by business people. The standard design features a charcoal grey fabric keyboard and the electronics housing has an embedded LED to show status and Bluetooth connectivity status. The keyboard is easily adapted to accept the branding and corporate identity of large corporate users as well as for resale by retailers, distributors and wireless network carriers. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 Καλα στην Ελλαδα δεν υπαρχει ουτε ενα μαγαζι που να πουλαει αξεσουαρ για pocketpc? πηγα στο πλαισιο που πουλαει hp ppc και μολις τους ειπα αν εχουν στυλο και screen protectors με κοιτουσαν σαν βλακες, που θα βρω αν χασω τον στυλο καινουριο? επισεις screen protectors, αλλα απο μαγαζι Θεσσαλονικη, δεν λεει να παραγγειλω απο εξω μερικα ευρω πραγματακια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Καλα στην Ελλαδα δεν υπαρχει ουτε ενα μαγαζι που να πουλαει αξεσουαρ για pocketpc? πηγα στο πλαισιο που πουλαει hp ppc και μολις τους ειπα αν εχουν στυλο και screen protectors με κοιτουσαν σαν βλακες, που θα βρω αν χασω τον στυλο καινουριο? επισεις screen protectors, αλλα απο μαγαζι Θεσσαλονικη, δεν λεει να παραγγειλω απο εξω μερικα ευρω πραγματακια! http://www.play247.gr έχει τα πάντα!:rolleyes: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silencer51 Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Καλά τώρα για Ελλάδα μην το ψάχνετε. Πάς να ζητήσεις π.χ. WiFi κάρτα CF και σε κοιτούν σα χάνοι. Γι' αυτό το λόγο έχω σταματήσει να αγοράζω απο καταστήματα τύπου Πλάισιο κ.λ.π. αλλα μόνο online. Παράθεση Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Καλά τώρα για Ελλάδα μην το ψάχνετε. Πάς να ζητήσεις π.χ. WiFi κάρτα CF και σε κοιτούν σα χάνοι. Γι' αυτό το λόγο έχω σταματήσει να αγοράζω απο καταστήματα τύπου Πλάισιο κ.λ.π. αλλα μόνο online. Βρε καλώς το gadget-άκια...:lol: ...τι κάνει το Megane;:shifty: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 http://www.play247.gr έχει τα πάντα!:rolleyes: Πραγματι μου φαινετε η μονη λυση. Μια ερωτηση ομως, μηπως θα πληρωσω 10ε πραγμα ...15ε με τα μεταφορικα? Αν και θα περασω και μια βολτα απο τα radioshack σημερα, ετσι για να ρωτησω. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Πραγματι μου φαινετε η μονη λυση. Μια ερωτηση ομως, μηπως θα πληρωσω 10ε πραγμα ...15ε με τα μεταφορικα? Αν και θα περασω και μια βολτα απο τα radioshack σημερα, ετσι για να ρωτησω. :) OXI είναι ΔΩΡΕΑΝ ανεξαρτήτως ποσού και αποστέλλεται με κούριερ σε χρόνο dt! Απειρες αγορές από εκεί...ΑΨΟΓΟΙ! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 ElekTex® Smart Fabric wireless keyboard :w00t: http://img97.imageshack.us/img97/41/popkey46zx.jpg A generous full laptop keyboard design creates an alternative to the small, embedded keypads on many of today’s mobile devices. Its Bluetooth connectivity enables easy connection with many of the most popular mobile platforms used by business people. The standard design features a charcoal grey fabric keyboard and the electronics housing has an embedded LED to show status and Bluetooth connectivity status. The keyboard is easily adapted to accept the branding and corporate identity of large corporate users as well as for resale by retailers, distributors and wireless network carriers. Review: http://www.pocketpcitalia.com/Recensioni/Accessori/Tastiere/Recensione-Eleksen-Fabric-Keyb/ :) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranquillity Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 eutixos pu ksero kati liga italika ke vgazo noima! otnos poli kallo alla tha boreu na duleuei me ellinika arage?? Παράθεση i am back at last ..... Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 Την εκανα την μ@μ@κι@ παει το stylus, ομως στο play247.gr δεν εχει για hp rx1950, εχει για hp 1940, ξερει κανεις αν ταιριαζουν? Ή αν οχι με τo hp 1940, με πιο hp εχει τα ιδια πενακια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 Την εκανα την μ@μ@κι@ παει το stylus, ομως στο play247.gr δεν εχει για hp rx1950, εχει για hp 1940, ξερει κανεις αν ταιριαζουν? Ή αν οχι με τo hp 1940, με πιο hp εχει τα ιδια πενακια? Ρώτα στο play...θα σου απαντήσουν. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 Ρώτα στο play...θα σου απαντήσουν. 1)Βρηκα το πενακι... :lol: 2)Αλλα τελικα, με λιγο google, ειδα το rx1950 εχει ακριβως το ιδιο form factor με το 4150, τελικα παρηγγειλα μια τριαδα πενακια και ενα screenprotector για καλο και για κακο. Να ρωτησω κατι αυτους που χρησιμοποιουν gps. Χρειαζετε και συνδρομη σε καποιον δορυφορο για να παιξει? Εχω ακουσει οτι αν θελεις ακριβεια εκατοστων, θελει και συνδρομη, ειναι αληθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 Τι εννοείς; Με το Destinator κι ένα bt gps (όπως το Fortuna Slim) κάνεις μια χαρά την δουλειά σου χωρίς συνδρομές. Τουλάχιστον στο Μio 168 και τώρα στο i-mate Jam μου. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 Τι εννοείς; Με το Destinator κι ένα bt gps (όπως το Fortuna Slim) κάνεις μια χαρά την δουλειά σου χωρίς συνδρομές. Τουλάχιστον στο Μio 168 και τώρα στο i-mate Jam μου. Στην Αγροτικα εδειχνε ενα συστημα πλοηγησης, οπου χαραζεις γραμμες και το τρακτερ τις ακουλουθαει χωρις να κανεις τπτ(καθεσε και βλεπεις) ομως θελει συνδρομη σε δορυφορο(εχει διαφορους) και η τιμη παιζει αναλογα την ακριβεια. Υ.Γ Δεν ειμαι αγροτης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 Επειδή ασχολούμαι με παρόμοια συστήματα σε ταχύπλοα σκάφη αυτά είναι τα waypoints από τα οποία ορίζεις εσύ να περάσει το σκάφος σου. Δηλ ορίζεις από πρίν την διαδρομή σου και αυτό περνάει από αυτά. Τα δείχνει στον χάρτη σου και σου δίνει και έξτρα πληροφορίες όπως αποστάσεις, εκτιμώμενος χρόνος άφιξης σε καθένα από αυτά, τα στίγματα κτλ. Από όσο ξέρω στα ταχύπλοα τα λεγόμενα plotter κάνουν την δουλειά αυτή τα οποία συνδέονται με gps. Σε όσα έχω δει δεν ήθελε συνδρομή. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Ας μου πει καποιος που χρησιμοποιει screenprotector, δεν ειναι μια μ@μ@κι@ και μιση? Το εβαλα οσο πιο προσεκτικα μπορουσα, σιγα σιγα, το πιεζα με το χαρτονακι που ειχε, για να φυγουν οι φουσκαλες, αλλα στο τελος οι μικρες δεν εφυγαν και το screenprotector εγινε... οπως θα γινει (χωρις screeprotector) η οθονη του ppc μετα απο 20χρονια. Το εκοψα και το εβαλα στο nintendo ds εκει ειναι πιο χρησιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 τι να σου πω;εγω προσωπικα εχω ενα brando και ειναι σαν να μην υπαρχει στην οθονη μου,δεν εχει μετα απο 6 μηνες το παραμικρο σημαδακι!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 τι να σου πω;εγω προσωπικα εχω ενα brando και ειναι σαν να μην υπαρχει στην οθονη μου,δεν εχει μετα απο 6 μηνες το παραμικρο σημαδακι!!!!! Mία από τα ίδια...το κόλπο είναι να έχεις και μία τηλεκάρτα-πιστωτική για να ισιώνεις. Με αυτό τον τρόπο έβαλα το Brando [το καλύτερο screen protector] σε 30 δεύτερα χωρίς ίχνος φουσκάλας. :rolleyes: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 τι να σου πω;εγω προσωπικα εχω ενα brando και ειναι σαν να μην υπαρχει στην οθονη μου,δεν εχει μετα απο 6 μηνες το παραμικρο σημαδακι!!!!! Αρα εκανα εγω μ@μ@κια, που δεν πηρα brando αλλα adapt... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fab3d Δημ. February 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2006 Na rwtisw me tin seira mou... Endiaferomai na agwrasw i to ASUS MyPal A636 i to Fujitsu-Siemens LooX N 520 kai ta 2 katw apo 400e kai ta 2 gia xrisi se autokinito/diakopes-internet/kathimerini xrisi (simeiwseis) Kai ta 2 me gps. Omws, to Loox den exei BT, enw to ASUS den exei usb-host. Episeis sto ASUS me ekseplikse i autonomia tou kai i taxutita tou, alla me ksenise oti mallon den einai dimofiles, pragma pou simainei oti tha exei mikroteri upostiriksi. Epi tou thematos twra. Na parw to Loox kai mesw tou usb host, opote xreiastw BT na exw mazi mou ena BT Stick? H na parw to ASUS kai na adiaforisw gia to usb stick, opou tha mporousa na sindesw ena eksoteriko pliktrologio H tin psifiaki mou. (alitheia mporw na tin sindesw?) Uparxei kapoio Hardware pou na sindeetai me BT, kai na bgazei USB HOSTs? Mipws i USB thira tou ASUS mporei na metatrapei se Host, me kapoio programma? Παράθεση Psion Revo Plus, Samsung i520 Athens 2004 , F/S Loox N560, 3g , htc HD, 3gs, 4, 4s .. Evolution Goes On :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts