DJ_TEO Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Απ' όπου και αν κατεβάζεις ο λογαριασμός είναι ένας.Δεν υπάρχει καμμία διαφορά.Μη φοβάσαι, οι περιορισμοί είναι αρκετά ελαστικοί. Εάν κατεβάσεις 20 γίγα τις πρώτες 3 μέρες θα σε περιορίσει αργότερα σε μάξιμουμ 5 γίγα τη μέρα.Με τις συνδέσεις στην Ελλάδα λίγο δύσκολο να ξεπεράσεις το όριο.Και τι να κατεβάζεις άλλωστε συνέχεια; Το πληρωσα γιατι αυτη την περιοδο κατεβαζω μεγαλο ογκο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 Παιδιά έχω ένα premium acc στο rapidshare και θέλω να κατεβάσω μεγάλες ποσότητες. Βρήκα ένα πρόγραμμα το flashget αλλά θέλω να ρωτήσω πως μπορώ να βάλω προτεραιότητα στα αρχεία που κατεβάζω Δλδ να κατεβαίνει το πρώτο και να συνεχίζει με το επόμενο και όχι να ξεκινάν όλα μαζί. Έψαξα αλλά δεν βρήκα πως το ρυθμίζω. Μήπως ξέρετε κάποιο άλλο πρόγραμμα που να κάνει αυτήν την δουλειά; Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
1oneway Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 Παιδιά έχω ένα premium acc στο rapidshare και θέλω να κατεβάσω μεγάλες ποσότητες. Βρήκα ένα πρόγραμμα το flashget αλλά θέλω να ρωτήσω πως μπορώ να βάλω προτεραιότητα στα αρχεία που κατεβάζω Δλδ να κατεβαίνει το πρώτο και να συνεχίζει με το επόμενο και όχι να ξεκινάν όλα μαζί. Έψαξα αλλά δεν βρήκα πως το ρυθμίζω. Μήπως ξέρετε κάποιο άλλο πρόγραμμα που να κάνει αυτήν την δουλειά; Λογικά θα έπρεπε και το flashget να ρυθμίζεται. ΤΕΣΠΑ - εγώ χρησιμοποιώ το RegetDeluxe και το οποίο μπορείς στις ρυθμίσεις να του βάλεις 1 και έτσι να κάνει αυτό που θες. http://download.reget.com/beta/regetdx_280.msi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konosbak Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 Παιδιά έχω ένα premium acc στο rapidshare και θέλω να κατεβάσω μεγάλες ποσότητες. Βρήκα ένα πρόγραμμα το flashget αλλά θέλω να ρωτήσω πως μπορώ να βάλω προτεραιότητα στα αρχεία που κατεβάζω Δλδ να κατεβαίνει το πρώτο και να συνεχίζει με το επόμενο και όχι να ξεκινάν όλα μαζί. Έψαξα αλλά δεν βρήκα πως το ρυθμίζω. Μήπως ξέρετε κάποιο άλλο πρόγραμμα που να κάνει αυτήν την δουλειά; μπορει να κανω και λαθοσ αλλα πιστευω οτι πρεπει να πασ ρυθμισεισ>συνδεση και εκει που λεει "ταυτοχρονεσ εργασιεσ" να το κατεβασεισ στο 1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faethon242 Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Παρατηρείτε και άλλοι τις τελευταίες μέρες χαμηλές ταχύτητες (30-40kbs) από rapidshare? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Παρατηρείτε και άλλοι τις τελευταίες μέρες χαμηλές ταχύτητες (30-40kbs) από rapidshare? Πάντα εξαρτάται από την ώρα φίλε μου. Ποτέ δεν είναι σταθερές οι ταχύτητες στο rapidshare. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris10 Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Παρατηρείτε και άλλοι τις τελευταίες μέρες χαμηλές ταχύτητες (30-40kbs) από rapidshare? emena ftanei 40-50kbs... alla mexri tora den eixe pesei pote kato apo 300kbs.. den pisteuo na exei na kanei me thn ora... edit: a oxi... komple einai.. apla katebaza k ena torrent mazi giauto eixe pesei...:happy: Παράθεση http://img228.imageshack.us/img228/2820/166708maxao3.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Για να μπορεσουμε με τις ελληνικες ευρυζωνικες ταχυτητες να "μπουκωσουμε" τo bandwidth του rapidshare, θα περασουν πολλα χρονια! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Λογικά θα έπρεπε και το flashget να ρυθμίζεται. ΤΕΣΠΑ - εγώ χρησιμοποιώ το RegetDeluxe και το οποίο μπορείς στις ρυθμίσεις να του βάλεις 1 και έτσι να κάνει αυτό που θες. http://download.reget.com/beta/regetdx_280.msi μολις κατεβασα το προγραμα που δινεις,μπορεις σε παρακαλω να μου εξηγησεις πως γινετε να βαζω τα λινκς κ να κατεβαζει απο rapid? thnx:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasusp Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 telika kati san eyrethrio gia ta arxeia poy anevainoun sto rapidshare.com yparxei?diavasa olo to thread kai den evgala akri...kamia dieythinsi mipos? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 telika kati san eyrethrio gia ta arxeia poy anevainoun sto rapidshare.com yparxei?diavasa olo to thread kai den evgala akri...kamia dieythinsi mipos? rapidshared . org :) Bebaia den yparxei kathe arxeio poy anevainei sto rapidshare, alla yparxei arketo yliko. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris10 Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 de douleuei to rapidshare.com se mena... se sas douleuei.. prin kana misaoro katebaza kanonika...:confused: Παράθεση http://img228.imageshack.us/img228/2820/166708maxao3.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Εδώ και κανένα μισάωρο έχει πρόβλημα ένας server τους... Από .de κατεβαίνει κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 Εμενα δε μου εμφανιζει τη σελιδα του .com ! Μολις τρεξω το λινκ αμεσως ερχεται το αρχειο.....:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris10 Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 otan pao na katebaso kati to download mou to anoigei prota me to bitcomet.. diladi to kleino se kathe download k meta sto epomeno download ksanaanoigei... kserei kaneis pos mporo na to rithmiso na anoigei kanonika..?? Παράθεση http://img228.imageshack.us/img228/2820/166708maxao3.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
1oneway Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Profanos exeis kanei associate kapoiou eidous arxeion (p.x. ta rar h isos kai ta http protokola???) me to bitcomet application. H tha pas "Windows Explorer/Tools/Folder Options/File Types" kai tha kaneis disassociate tis bitcomet efarmogis me to sygkekrimeno typo h uninstall entelos tin efarmogi kai katharises! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Ενώ έχω premium acc στο rapidshare κάθε φορά που πάω να κατεβάσω ένα αρχείο μου το εμφανίζει σαν htm και φυσικά δεν γίνεται τίποτα. Γιατί αυτό; Σας συμβαίνει και σε σας; Παρεπιπτόντος ο λογαριασμός λίγει στις 25. Feb 2007.Εντάξει το έλυσα το πρόβλημα. Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Παιδιά σήμερα κατέβασα κάτι πραγματάκια και παρατήρησα ότι ο κωδικός ήταν σε μία γραμματοσειρά πολύ ωραία που δεν την βρίσκω. Ξέρει κανείς να μου πει πως λέγεται? Thanks Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntanny Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Ναι ωραια οταν σου κατσει και καταλαβεις τα γραμματα.Εχει και κατι αλλα που σου σπανε τα νευρα και αντε να βρεις πιο ειναι. Παράθεση Μαιιιισα Σεληνη........Νικο παλι εγραψες ! Μικρα & αλλα ενδιαφεροντα στην ιστοσελιδα μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να βάζω μια λίστα με links και να τα κατεβάζει αυτό μόνο του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
1oneway Δημ. February 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 Nai to Reget Deluxe einai poli kalo. http://download.reget.com/regetdx.exe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 Nai to Reget Deluxe einai poli kalo. http://download.reget.com/regetdx.exe Thanx, αλλά μόλις έβαλα ένα link μου κατεβάζει 2-3kb και τελειώνει. Εγώ δεν κάνω κάτι καλά;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
1oneway Δημ. February 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 Thanx, αλλά μόλις έβαλα ένα link μου κατεβάζει 2-3kb και τελειώνει. Εγώ δεν κάνω κάτι καλά;:worry: Νομίζω ναι - μόλις έκανα click στο link και προσπαθεί να το κατεβάσει. Στα 1.90Mbytes ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. February 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 Παιδιά σήμερα κατέβασα κάτι πραγματάκια και παρατήρησα ότι ο κωδικός ήταν σε μία γραμματοσειρά πολύ ωραία που δεν την βρίσκω. Ξέρει κανείς να μου πει πως λέγεται? Thanks Μηπως υπαρχει κανα screenshot προχειρο; Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 Νομίζω ναι - μόλις έκανα click στο link και προσπαθεί να το κατεβάσει. Στα 1.90Mbytes ;) To πρόγραμμα το κατέβασα και φαίνεται ok, το πρόβλημα είναι όταν βάζω ένα rapidshare link. Δε μου κατεβάζει τίποτα παρά μόνο 2-3 kbs...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts