motorolaV980 Δημοσιεύτηκε March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 4, 2006 se ligo kairo tha kikloforisoun i protes blu-ray tainies kai blu-ray players as grapsoume edo ta nea aytis tis texnologias:) :) :) ta blu-ray tha exoun 25-50 gb to kostos kataskevis tous ine ipsilo kai to kostos apoktisis tous apagoreytiko:X idi tainia opos harry potter 4 underworld evulution lord of war ice age exou anakinothi oti tha kikloforisoun teli maiou me arxes iouniou tah mporoun na bgaloun analisi me xri kai 1080i-p:D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 E aμα ειναι απαγορευτικο να τα βαλουν εκει που ξερουν (στα δικα τους dvd :p ) Νομιζω ακομα πρεπει να περιμενουμε πριν απο οποιαδηποτε κινηση, για να δουμε ποιο απο τα δυο θα επικρατησει HD-DVD και Blu-Ray Eπισης, υπαρχουν ηδη αρκετα θεματα πανω στα δυο προτυπα οποτε... :shifty: Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Δηλαδή εμένα που μου χάλασε το dvd recorder αξίζει να πάρω καινούργιο ή να περιμένω να πάρω blue-ray ; Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motorolaV980 Δημ. March 27, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 mmmmm........ den xero an to exis megaly anagy pare kainourgiou omos axizi ton kopo na perimenis na paris ena blu-ray recorder grafoun se pol kalitery poiotita Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Υπαρχει ηδη τοπικ στο οποιο συζητιουνται τα παντα περι Blue-Ray δεν υπαρχει λογος να ανοιγετε συνεχεια νεα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=96078&highlight=BLUE-RAY Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 Υπαρχει ηδη τοπικ στο οποιο συζητιουνται τα παντα περι Blue-Ray δεν υπαρχει λογος να ανοιγετε συνεχεια νεα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=96078&highlight=BLUE-RAY To thread που παραθέτεις είναι από το Chat+Fun :!: To Βlue-Ray θα φιλοξενηθεί ή στο παρόν φόρουμ ή στο Computing. Kαι με την ευκαιρία να σου θυμίσω ότι δεν συντονίζεις το φόρουμ, συμμετέχεις. Μην προκαλείς με το ύφος των ποστ σου σου ανεπιθύμητες συμπεριφορές. Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 Το ενα θεμα μιλαει για ταινιες σε Blue-Ray και το αλλο θεμα μιλαει παλι για ταινιες σε Blue-Ray οποτε γιατι να μην αναφερω πως υπαρχει ηδη ιδιο θεμα ?? Επειδη δλδ το ενα ειναι σε αλλο υπο-καταλογο ??? Οσο για το αν μπορω να εκφερω γνωμη παλι καλα που υπαρχουν κανονικοι νομοι για αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 Δηλαδή εμένα που μου χάλασε το dvd recorder αξίζει να πάρω καινούργιο ή να περιμένω να πάρω blue-ray ; Σε τι σου χάλασε το DVD recorder και τι μάρκα και μοντέλο ήταν ,που δεν αξίζει να το φτιάξεις ? Η γνώμη μου είναι να μην περιμένεις τα Blue-ray ,γιατί ακόμα κανείς δεν ξέρει ποιό πρότυπο θα κυριαρχήσει,οι ταχύτητες θ'αρχίσουν πάλι από χαμηλά και θα εξελίσονται,και τα δισκάκια θα είναι ακριβά-Αν δεν δείς στα Video club να κυκλοφορούν τίτλοι για αναπαραγωγή ξέχνα το καλύτερα. Εξάλλου ακόμα πόσοι έχουν στα σπίτια τους DVD-Recorder διεθνώς,αντί VHS video ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 Τωρα πια με κατι μουφομαρκες του πρακτικερ, carefour πολλα σπιτια εχουν DVD-Recorder. Για αρχη καλο θα ηταν καποιος να διαλεξει το HD-DVD σαν φτηνοτερο σε συσκευες και ταινιες και ισαξιο του Blue-Ray και αργοτερα που θα πεσουν οι τιμες στο BR εξεταζουμε και αυτο.. ΥΓ : To BR player κοστιζει περιπου 1000+ε , το Recorder....You do the math :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motorolaV980 Δημ. March 28, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 paidia min lete oti ta blu-ray TAINIEA tha ine akribES:wacko: :wacko: THA KOSTIZOUN OPOS ENA DVD SIMERA:O ANTE KAI LIGO PIO AKRIBA!!!!!!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 Τα αδεια θα κοστιζουν οσο μια ταινια DVD σημερα δικιο εχεις...( Εν μερει. ) Συγκεκριμενα projected price εχουν τα 20ε τα ΑΔΕΙΑ Blu-Ray DVDs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 Οι τιμές των πρώτων ταινιών σε blu-ray πάντως είναι σε αρκετά λογικά επίπεδα, κοστίζουν περίπου 5$ παραπάνω από ένα DVD με την ίδια ταινία. Οι players θα είναι απλησίαστοι τον πρώτο καιρό αλλά πάντα έτσι γίνεται στην αρχή ενώ το PS3 όταν βγει κάπως θα σώσει την κατάσταση, έστω σαν προσωρινή λύση. Σε κάθε περίπτωση πάντως νωρίς είναι ακόμα. Μου φαίνεται λογικό να περιμένουμε να δουμε αν κάποιο από τα δύο φορμά θα επικρατήσει. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 ... Οσο για το αν μπορω να εκφερω γνωμη παλι καλα που υπαρχουν κανονικοι νομοι για αυτο. Δεν σου είπε κανείς ότι δεν μπορείς να εκφέρεις γνώμη. Μην προσπαθείς να το διαστρεβλώσεις και να δημιουργήσεις εντυπώσεις. Ξαναδιάβασε το ποστ μου και φρόντισε να το καταλάβεις (αν και είμαι σίγουρος ότι το έχεις καταλάβει) Nομίζω ότι είναι αρκετά σαφές: Μην προκαλείς με το ύφος των ποστ σου σου ανεπιθύμητες συμπεριφορές. Το offtopic τελειώνει εδώ, παρακαλώ όπως συνεχίσουμε στο θέμα μας. Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Τωρα πια με κατι μουφομαρκες του πρακτικερ, carefour πολλα σπιτια εχουν DVD-Recorder. Σε στατιστικά πώλήσων για το 2005 ,τα DVD recorders είχαν χαμηλό ποσοστό συνολικών πωλήσεων. Για να αντικαταστήσουν τα VHS Video για εγγραφές,θέλει τουλάχιστον 5-7ετη,με 5 φορές το τζίρο του 2005. Τα αδεια θα κοστιζουν οσο μια ταινια DVD σημερα δικιο εχεις...( Εν μερει. ) Συγκεκριμενα projected price εχουν τα 20ε τα ΑΔΕΙΑ Blu-Ray DVDs. Tα διπλά δηλαδή από τα απλά DVD-Kαι αν δεν γενικευτούν σε πωλήσεις,και αν πιάσει το πρότυπο στην αγορά ,οι τιμές δεν θα πέσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 CDR : 0.14 - 0.30e DVDR 4.7 : 0.20 - 0.60e DVDR 8.5 : 2.80 - 6.50e DVD BluRay : 20e Παντως το οτι το απλο DVD εχει πεσει στην τιμη του CD ειναι οντως τρομερο.. Με την ελευση του Blue-Ray τα Dual Layer DVD προβλεπεται να φτασουν το 1ε πραγμα που θα μας κανει παλι καλο... Οσο για τις ταινιες δεν θα τις βρισκουμε για αρχη στα Video Clubs εφοσον η τιμη τους θα ειναι καπου 40ε για αγορα απο τα 10-15ε που κοστιζουν τωρα. ( Εκτος αν καποιο κανει ειδικη χρεωση ενοικιασης 5ε :) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Οσο για τις ταινιες δεν θα τις βρισκουμε για αρχη στα Video Clubs εφοσον η τιμη τους θα ειναι καπου 40ε για αγορα απο τα 10-15ε που κοστιζουν τωρα. ( Εκτος αν καποιο κανει ειδικη χρεωση ενοικιασης 5ε :) ) Και αυτά τα νούμερα τα βρήκες πού;;; Κοίτα και εδώ: http://www.engadget.com/2006/02/08/sony-first-to-set-prices-on-blu-ray-disc-titles/ Αν δεν είναι και ανταγωνιστικές οι τιμές των νέων δισκακίων με τα DVD δεν πρόκειται να πιάσουν anytime soon. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Σε τι σου χάλασε το DVD recorder και τι μάρκα και μοντέλο ήταν ,που δεν αξίζει να το φτιάξεις ? Η γνώμη μου είναι να μην περιμένεις τα Blue-ray ,γιατί ακόμα κανείς δεν ξέρει ποιό πρότυπο θα κυριαρχήσει,οι ταχύτητες θ'αρχίσουν πάλι από χαμηλά και θα εξελίσονται,και τα δισκάκια θα είναι ακριβά-Αν δεν δείς στα Video club να κυκλοφορούν τίτλοι για αναπαραγωγή ξέχνα το καλύτερα. Εξάλλου ακόμα πόσοι έχουν στα σπίτια τους DVD-Recorder διεθνώς,αντί VHS video ? Δεν αξίζει να το φτιάξω είναι το firstline του carrfour .Πάντως Garry ακολούθησα την συμβουλή σου αγόρασα καινούργιο. Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motorolaV980 Δημ. April 10, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 paidia id asto site tou blu-ray ena blu-reay-recorder sony mamato kai se arketi kali timi peripou 890$ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 paidia id asto site tou blu-ray ena blu-reay-recorder sony mamato kai se arketi kali timi peripou 890$ Αγαπητό προηγούμενό μου κινητό (γραμμένο δεν έχει τόση πλάκα :lol: ), δώσε κάποιο λινκ αν μπορείς γιατί τόσο αναμένεται να έχουν τα απλά players τον πρώτο καιρό. Εκτός αν αναφέρεσαι σε drive υπολογιστή. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 ας εξεφρασω(:p) την γνωμη μου. Οσο ξερουμε οτι στα blu ray & hd-disk δεν θα γινεται κανενα capture,rip δεν θα κυριαρχησει.Προσωπικα οσες ταινιες παιρνω απο video club τις αντιγραφω. Λοιπον 100% θα υπαρξει τροπος να δει καποιος high definition ταινιες. Ειτε θα ειναι μεσω internet(η σκεψη μου ειναι καποιοι θα hackaroyn και θα τις κανουν κανονικα avi)ειτε κανα προγραμμα για rip αυτες τις ταινιες. Λοιπον w8 για τους φιλους μας τους h*kers.Θα μας σωσουν την τσεπη μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motorolaV980 Δημ. April 11, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 Αγαπητό προηγούμενό μου κινητό (γραμμένο δεν έχει τόση πλάκα :lol: ), δώσε κάποιο λινκ αν μπορείς γιατί τόσο αναμένεται να έχουν τα απλά players τον πρώτο καιρό. Εκτός αν αναφέρεσαι σε drive υπολογιστή. ok!den enoo oti 890$:wacko: :wacko: ine ftina ala ego ta perimena pio akriba dedomenou oti ta simerina dvd-recorder kanoun kai 900 eyro;) ;) to sigekrimeno pou sou leo oti kani 890$ den thimame se pio site to brika :cry: ala ena site pou exi players ine to blu-ray.com:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 ok!den enoo oti 890$:wacko: :wacko: ine ftina ala ego ta perimena pio akriba dedomenou oti ta simerina dvd-recorder kanoun kai 900 eyro;) ;) to sigekrimeno pou sou leo oti kani 890$ den thimame se pio site to brika :cry: ala ena site pou exi players ine to blu-ray.com:) Communication breakdown! Δεν είπα ότι είπες :wacko: ότι είναι φθηνά, είπα ότι δυστυχώς αναμένεται να είναι πολύ ακριβότερα από 900$ τον πρώτο καιρό. Σκέψου ότι τόσο θα κάνουν τα απλά Blu-ray players, σύμφωνα με τις πρώτες ανακοινώσεις των Sony, Samsung etc. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennisthemenace Δημ. April 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2006 Δουλειά δεν έχει ο διάολος και ξύνει... Μας έχουν ζαλίσει με αυτά τα φορμά, αλλάζουν κάθε 3 και λίγο και τα παλαιότερα είναι για σκουπίδια καθώς τα μηχανήματα χαλάνε και δεν υπάρχει τρόπος να γίνει αναπαραγωγή των μέσων. Μεγάλωσα με VHS και δεν γνώρισα τα προηγούμενα μέσα, μου άρεσε που μπήκαν τα DVD και αποφάσισα να αλλάξω τις ταινίες μου σιγά-σιγά σε DVD και να αποσύρω τις παλιές κασέτες και εκεί που άρχισα να τις αλλάζω και να μεγαλώνω την συλλογή μας έρχοντε και μας λένε να ξεχάσουμε τα παλιά και άντε πάλι απο την αρχή :mad: Μήπως το κάνουν κατά κύριο λόγο για να καταπολεμήσουν την πειρατεία??? :confused: Τους έχουν πεί οτι δεν υπάρχει ουσιαστικά κανένας τρόπος προστασίας? Η θεία μου δούλευε παλιά στην CBS όταν ήταν οι δίσκοι βινιλίου και μου έλεγε οτι μέχρι και πειρατικά εγοστάσια είχαν φτιάξει (Δεν είναι απλό να φτιάξει κάποιος δίσκο βινυλίου). Μάλον για να πουλήσουν νεα τεχνολογία το κάνουν... Τα φορμά που μου έχουν ξεμείνει και δεν μπορώ να τα αναπαράγω είναι τα εξής: 1) Δίσκοι βινυλίου Columbia his masters voice γραμμοφώνου. 2) Κασέτες non-stop αυτοκινήτου 4 προγραμμάτων. 3) Super 8 films 4) Μπομπίνες ήχου μικρές 5) Δίσκοι βινυλίου πικάπ -------- 6) Ετοιμάζεται το VHS και οι κασέτες και όπου ναναι και το DVD με αυτά που βλέπω :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 Καταλαβαίνω τί λες και σε κάποια συμφωνώ αλλά έχε υπόψη σου ότι τα νέα players (τόσο τα HD-DVD όσο και τα BD) είναι απολύτως συμβατά με τα DVD και μάλιστα διαθέτουν scalers για τη βελτίωση της ποιότητας της εικόνας σε επίπεδα high definition. Οπότε όχι μόνο δε θα είναι για πέταμα τα DVD μας αλλά θα δείχνουν και πολύ εντυπωσιακότερα. Cheer up! To VHS έχει πεθάνει εδώ και καιρό. Έτσι κι αλλιώς η ποιότητα ήταν τόσο κακή που λίγος κόσμος ενδιαφερόταν να αγοράζει ταινίες, πέρα από κάτι παιδικά. Η χρυσή εποχή του home entertainment ξεκίνησε με το DVD. Τέλος πάντων, δεν σε εμποδίζει κανείς να κρατήσεις το VCR σου, όπως το κράτησες όπως καταλαβαίνω μέχρι σήμερα. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennisthemenace Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 Πρέπει να βγάζουν κάτι το οποίο να υποστηρίζει και τα παλαιότερα φορμά όπως το dvd που διαβάζει και τα cd. Δεν είμαι κατά της τεχνολογίας αλλά όταν με αυτό τον τρόπο καταστρέφεται μια συλλογή/περιουσία διότι εγω μπορεί να έχω 20 δισκάκια και 100 κασσέτες και να είναι σχετικά έυκολο αλλά ενα βίντεο κλαμπ και ειδικά αμα είναι αλυσίδα που θα έχει χιλιάδες μέσα αποθήκευσης και πρέπει να τα αντικαταστήσει με νέα και αυτό=οικονομικό κόστος.:( Το super8 ούτε καν φαντάζομαι να το χρησιμοποιώ για προβολή και το έχω σαν μουσιακό κομμάτι, dvd και πάλι dvd, όταν ήρθε η VHS και το έδιωξε ένα παρόμοιο πρόβλημα δημιουργήθηκε.:) Τα νέα φορμά που μπαίνουν στην ζωή μας δημιουργούν το παράδοξο να είναι ευπρόσδεκτα για την σαφώς καλύτερη ποιότητα που παρέχουν, και να τα βλέπουμε με στραβό μάτι διότι προκαλούν την κατάργηση των παλαιότερων :rolleyes: Το vcr όντως το έχω κρατήσει, στην πραγματικότητα επειδή το παλιό χάλασε, πήρα πριν απο μισό χρόνο αυτά τα combo που έχουν και VHS και DVD. Ο λόγος ήταν για να μπορώ να δω τις κασέττες που είναι γύρο στις 100 που έχω και να μπορώ να κάνω πρόχειρες εγγραφές απο την τηλεόραση, οστώσο την κασέτα την έχω καταργήσει και νοικιάζω μόνο DVD οχι γιατί είμαι αναγκασμένος να το κάνω΄το βίντο κλαμπ φέρνει ακόμα κάποιες ταινίες σε κασέττες αλλά φυσικά για την ποιότητα της εικόνας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts