wind Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΕΑΝ ΗΘΕΛΑ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WizeMan Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 as you wish... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wind Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Δεν έχω πρόβλημα με το συγκεκριμένο θέμα και να ΜΗΝ τον σβήσετε . Το forum αυτό τον σκοπό έχει ανταλλαγή στοιχείων για το χόμπι μας μπορεί να ανταλλάσουμε όμως σε κάποια άλλη περίπτωση κάτι που δεν πρέπει να δημοσιεύεται για προσωπικούς λόγους καλό είναι τα προσωπικά μηνυματα να είναι προσωπικά όσο απλά και εάν είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leondim_77 Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Μπορεί να κάνει κάποιος έναν οδηγό εγκατάστασης του Destinator 6 ΜΟΝΟ στην κάρτα μνήμης? Γίνεται όλη η δουλεία από ένα card reader/writer στον υπολογιστή? Αν υπάρχει οδηγός ζητώ συγνώμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CURSEDDD Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Καλησπέρα παιδιά.Εχω να κάνω μια ερώτηση.Καταφέρατε να λειτουργήσετε το TMC του Destinator 6;Αν ναί πέιτε σας παρακαλω τον τρόπο.THANX Παράθεση CURSEDDD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Καλησπέρα παιδιά.Εχω να κάνω μια ερώτηση.Καταφέρατε να λειτουργήσετε το TMC του Destinator 6;Αν ναί πέιτε σας παρακαλω τον τρόπο.THANX Δε δουλεύει ακόμη για Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Μπορεί να κάνει κάποιος έναν οδηγό εγκατάστασης του Destinator 6 ΜΟΝΟ στην κάρτα μνήμης? Γίνεται όλη η δουλεία από ένα card reader/writer στον υπολογιστή? Αν υπάρχει οδηγός ζητώ συγνώμη. Σε περίπτωση που έχεις WM5 απλά τρέχεις τον installer από το Destinator Console και σε κάθε εγκατάσταση .cab που κάνει σε ρωτάει που θες να το εγκαταστήσεις. Και φυσικά, διαλέγεις παντού το "Storage Card". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MORFEAS2508 Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 Καλημέρα, Επειδη σημερα θα αγορασω ενα ETEN G500 με Destinator PN, μπορει καποιος απο σας να μου δωσει ενα hint για το που μπορω να βρω τα αρχεια του Destinator 6? Ή αν καποιος απο σας εχει τη διάθεση να μου τα στειλει με pm ή μέσω mail: morfeas2508@yahoo.gr Ευχαριστω όλους παρα πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leondim_77 Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 Όλα καλά με την εγκατάσταση του Destinator 6 Με ένα πρόβλημα. Όταν πχ πάω να βάλω μια διεύθυνση, δεν κάνει αναζήτηση ούτε στις πόλεις ούτε στους δρόμους. Μόνο στους Ταχ. Κώδικες. Φυσικά τόσο οι πόλεις όσο και οι δρόμοι εμφανίζονται κανονικά στην λίστα επάνω. Για παράδειγμα πατάω «ΑΘ» (για Αθήνα), κάνει αναζήτηση και λέει ότι «Δεν βρέθηκε». Το ίδιο και αν βάλω ολόκληρο το όνομα πόλης η δρόμου. Τι γίνεται? Στο PN που έχω παρέα στη ίδια κάρτα και δουλεύει όλα μια χαρά Το 6 δουλεύει σε WinMob2003 :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 Όλα καλά με την εγκατάσταση του Destinator 6 Με ένα πρόβλημα. Όταν πχ πάω να βάλω μια διεύθυνση, δεν κάνει αναζήτηση ούτε στις πόλεις ούτε στους δρόμους. Μόνο στους Ταχ. Κώδικες. Φυσικά τόσο οι πόλεις όσο και οι δρόμοι εμφανίζονται κανονικά στην λίστα επάνω. Για παράδειγμα πατάω «ΑΘ» (για Αθήνα), κάνει αναζήτηση και λέει ότι «Δεν βρέθηκε». Το ίδιο και αν βάλω ολόκληρο το όνομα πόλης η δρόμου. Τι γίνεται? Στο PN που έχω παρέα στη ίδια κάρτα και δουλεύει όλα μια χαρά Το 6 δουλεύει σε WinMob2003 :mad: Aντικατέστησε το keyboard.ini με αυτό που έχει κάνει upload ο katsj σε αυτό το topic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leondim_77 Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 Aντικατέστησε το keyboard.ini με αυτό που έχει κάνει upload ο katsj σε αυτό το topic. Done! Όλα δουλεύουν άψογα τώρα! Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 Δε δουλεύει ακόμη για Ελλάδα. Βρε τρελλο αγορι μου αρεσει το ακομα ... :lol: Πες το παιδι οτι δεν προκειτε να δουλεψει στην Ελλάδα μεχρι το 2010 :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 Βρε τρελλο αγορι μου αρεσει το ακομα ... :lol: Πες το παιδι οτι δεν προκειτε να δουλεψει στην Ελλάδα μεχρι το 2010 :D Νιώθω αισιόδοξος!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyr13 Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 Για τους παλιούς χρήστες του Dest6 ίσως φανεί χαζή η ερώτηση, αλλά είμαι καινούργιος στο πρόγραμμα: 1. Επιλέγω μια διαδρομή, αλλά αντί για τον Α δρόμο (που μου προτείνει το πρόγραμμα) εγώ θέλω να πάω από τον Β, τι κάνω; Π.χ αντί να πάω από περιφερειακή οδό, θέλω να πάω μέσα από την πόλη. Μπορώ να παρέμβω στην διαδρομή που μου προτείνει; Μια λύση θα ήταν να βάλω μια στάση στον δρόμο που θέλω να διασχίσω, αλλά δεν είναι ότι καλύτερο. 2.Εάν ξεκινήσω την πλοήγηση, αλλά στη διαδρομή αλλάξω επιλογή δρόμου, θα επαναϋπολογίσει τη διαδρομή με νέα δεδομένα, ή θα μου πει ότι έχω κάνει λάθος και θα πρέπει να το απενεργοποιήσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmanda Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 Για τους παλιούς χρήστες του Dest6 ίσως φανεί χαζή η ερώτηση, αλλά είμαι καινούργιος στο πρόγραμμα: 1. Επιλέγω μια διαδρομή, αλλά αντί για τον Α δρόμο (που μου προτείνει το πρόγραμμα) εγώ θέλω να πάω από τον Β, τι κάνω; Π.χ αντί να πάω από περιφερειακή οδό, θέλω να πάω μέσα από την πόλη. Μπορώ να παρέμβω στην διαδρομή που μου προτείνει; Μια λύση θα ήταν να βάλω μια στάση στον δρόμο που θέλω να διασχίσω, αλλά δεν είναι ότι καλύτερο. 2.Εάν ξεκινήσω την πλοήγηση, αλλά στη διαδρομή αλλάξω επιλογή δρόμου, θα επαναϋπολογίσει τη διαδρομή με νέα δεδομένα, ή θα μου πει ότι έχω κάνει λάθος και θα πρέπει να το απενεργοποιήσω; Εάν λειτουργεί όπως το ΡΝ δεν θα σου πεί ποτέ ότι έκανες λάθος, αναπάσα στιγμή θα ΕΠΑΝΑ - υπολογίζει την συντομάτερη ή την ταχύτερη διαδρομή από το σημείο που βρίσκεσαι, πρός το σημείο που θέλεις να πάς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danil0 Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 Φιλε στο beverly εχω βαλει βαση αυτοκινητου .Την εχω βεντουζαρει στο παρμπριζ,και εχω δεσει με πλαστικο συρμα στον καθρεπτη..Ενα χρονο δεν εχει κουνηθει καθολου.Ασε που εχω τραβηξει παροχη στο εμπρος ντουλαπακι κι εχω ρευμα συνεχεια.. εχω παρει μια βαση http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=3587 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος!!!!! ...φιλε μου... μήπως έχεις την καλοσύνη να στείλεις μια φώτο ποιό μεγάλη απο αυτήν που έχουν στο onlineshop? θέλω να πάρω βάση και τα χαρακτηριστικά μου φαίνονται καλά ... το μόνο μείον που βλέπω είναι η μικρή απόσταση απο το τζάμι (το θέλω για φορτηγό:D ) Παράθεση τρελά πακέτα !:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 Για τους παλιούς χρήστες του Dest6 ίσως φανεί χαζή η ερώτηση, αλλά είμαι καινούργιος στο πρόγραμμα: 1. Επιλέγω μια διαδρομή, αλλά αντί για τον Α δρόμο (που μου προτείνει το πρόγραμμα) εγώ θέλω να πάω από τον Β, τι κάνω; Π.χ αντί να πάω από περιφερειακή οδό, θέλω να πάω μέσα από την πόλη. Μπορώ να παρέμβω στην διαδρομή που μου προτείνει; Μια λύση θα ήταν να βάλω μια στάση στον δρόμο που θέλω να διασχίσω, αλλά δεν είναι ότι καλύτερο. 2.Εάν ξεκινήσω την πλοήγηση, αλλά στη διαδρομή αλλάξω επιλογή δρόμου, θα επαναϋπολογίσει τη διαδρομή με νέα δεδομένα, ή θα μου πει ότι έχω κάνει λάθος και θα πρέπει να το απενεργοποιήσω; Πατάς στο πάνω μέρος της οθόνης που σου λέει ποια είναι η επόμενη κίνηση και σε ποιον δρόμο, σου βγάζει όλες τις προτεινόμενες στροφές στους αντίστοιχους δρόμους, βρίσκεις ποιον θέλεις να αποφύγεις (έργα, λαϊκή αγορά κλπ) και πατάς κάτω-κάτω το κουμπί που λέει αποφυγή. Θα υπολογίσει εκ νέου τη διαδρομή χωρίς τον δρόμο που θέλεις να αποφύγεις. Αν στην πορεία πάς από αλλού, αυτό θα υπολογίσει εκ νέου μία διαδρομή με βάση τη θέση σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leondim_77 Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 Αφού όλα πήγαν καλά με την εγκατάσταση του 6 και λύθηκε και το πρόβλημα της μη αναζήτησης πόλεων/οδών με το «keyboard.ini» που βρήκα σε αυτό το thread, παρουσιάστηκε κάτι άλλο. Το 6 δεν βλέπει με τίποτα πάνω από 2 δορυφόρους και αυτούς κάνει 2-3 λεπτά να τους βρει. Το PN που συνυπάρχει στην ίδια κάρτα, στο ίδιο σημείο, βρίσκει μέσα σε 30 δευτερόλεπτα 8 δορυφόρους. Αντιμετώπισε κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα? Και τα 2 τρέχουν σε ένα Mio 168 Επίσης, θα έχω κάποια ορατή βελτίωση αν πάρω μια γρήγορη SD card σε σχέση με την MMC που έχω τώρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lourdas Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 Εγώ πάντως που έχω το Qtek 2020i, με WM2003 SE, και το Destinator 6 επάνω, μια χαρά πιάνω έως και 10 δορυφόρους και μάλιστα πολύ γρήγορα. Είναι θέμα υλικού, και όχι λογισμικού. Τι GPS έχεις ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referravag Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 Αφού όλα πήγαν καλά με την εγκατάσταση του 6 και λύθηκε και το πρόβλημα της μη αναζήτησης πόλεων/οδών με το «keyboard.ini» που βρήκα σε αυτό το thread, παρουσιάστηκε κάτι άλλο. Το 6 δεν βλέπει με τίποτα πάνω από 2 δορυφόρους και αυτούς κάνει 2-3 λεπτά να τους βρει. Το PN που συνυπάρχει στην ίδια κάρτα, στο ίδιο σημείο, βρίσκει μέσα σε 30 δευτερόλεπτα 8 δορυφόρους. Αντιμετώπισε κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα? Και τα 2 τρέχουν σε ένα Mio 168 Επίσης, θα έχω κάποια ορατή βελτίωση αν πάρω μια γρήγορη SD card σε σχέση με την MMC που έχω τώρα? Κάτι δεν κάνεις καλά. Δεν εξηγείται αλλιώς! Πως εμένα μου βρίσκει στάνταρ 5 δορυφόρους σε λιγότερο από 20'' και άμα το αφήσω λίγο ακόμα μου βρίσκει μέχρι 10; Και εγώ το Mio 168 έχω και το Destinator 6 με το κρακ του. Δεν έχω μήνα που το αγόρασα. Όσο για τη λειτουργεία TMC που κάποιος ρώτησε ποιο πριν ενεργοποιείται ως εξής. Από το χάρτη μπαίνουμε στο μενού του Destinator 6. Πατάμε Συνέχεια για να εμφανιστούν τα επόμενα 6 εικονίδια και αφού εμφανιστούν πατάμε στην κάτω γραμμή εκεί που λέει "Ρυθμίσεις". Στο μενού που εμφανίζεται κάνουμε κλικ στο εικονίδιο "Σήμα GPS", έπειτα στην οθόνη που μας δείχνει τους δορυφόρους πατάμε κλικ εκεί που λέει "Ρύθμιση". Στο καινούριο παράθυρο επιλέγουμε "Πληρ. κυκλοφορίας" σε ΟΝ και από κάτω βάζουμε ρυθμίσεις: Θύρα COM--> COM2 και Ταχ δεδ --> 4800. Όταν τελειώσει και βρει την κεραία, επιστρέφοντας στο αρχικό μενού, θα δείτε ότι η λειτουργία TMC είναι ενεργοποιημένη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palaboul156 Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 ........Και εγώ το Mio 168 έχω και το Destinator 6 με το κρακ του. Δεν έχω μήνα που το αγόρασα. Ωραιος........ χαχαχα! Εχω το Acer n35 με pn επανω. Θελω να το αλλάξω μιας και απο οτι διαβασα το Dest 6 δε παιζει καλα στο Acer. Μπορείται να μου προτείνετε λυσεις για να πάρω ενα καλό pda με η χωρις ενσωματομενο gps ? Επισης κοιταζω μπας και πάρω κανα pda που να ειναι και τηλέφωνο μαζι.. οπως του φίλου παραπάνω με το Qtek 2020i . Κατι αντίστοιχο ή καλύτερο ? κλπ κλπ.. Ας ειναι σε pm να μην γεμιζουμε εδω.. Ευχαριστώ πολύ.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6408ktinos.jpg Η ζωη αρχιζει μετα την ασφαλτο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 Μπορείται να μου προτείνετε λυσεις για να πάρω ενα καλό pda με η χωρις ενσωματομενο gps ? Mio A701 Eten G500 Benq P51 Ρίξε μια ματιά στα topics των συσκευών.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leondim_77 Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 To πρόβλημα λύθηκε αφού περίμενα την πρώτη φορά περί τα 5 λεπτά. Βρήκε 7 δορυφόρους και από τότε λειτουργεί κανονικά. Δηλαδή τουσ βρίσκει γρήγορα. Με το Mio168 10 δορυφόρους δεν έχω δει ποτέ! Το TMC ακόμη και το ενεργοποιήσουμε τι κάνει στο ελλάδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leondim_77 Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 Mio A701 Eten G500 Benq P51 Ρίξε μια ματιά στα topics των συσκευών.;) Όλα αυτά είναι και κινητά τηλέφωνα. Αν δεν θέλει κινητό ο άνθρωπος ας ρίξει μια ματιά στα FS Loox 520 και 560. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 Όλα αυτά είναι και κινητά τηλέφωνα. Αν δεν θέλει κινητό ο άνθρωπος ας ρίξει μια ματιά στα FS Loox 520 και 560. Είναι και κινητά τηλέφωνα. Δεν προτείνω το loox γιατί έχω ακούσει προβλήματα για το GPS του και φυσικά δεν είναι τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts