goodwood Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 Kati den kaneis swsta DOULEVEI leme :D:D Des plires tutorial edw re mino egw evala to dest 6.1 me ton xarth greece 2007 stou ksaderfou mou to 3300 xwris gpsgate kai epekse kanonika Παράθεση http://i248.photobucket.com/albums/gg174/nithin91/The_Joker_Signature.jpg If you’re good at something, never do it for free... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 DANGEROUS POINTS GR UPDATE ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2007 !! Utility Version Information Name.......................: -=DanGerOuS PoiNtS=- Update Version.........: September 2007 Posted by............ : HaRisG & MinOtaVrS Posted on............: 02/09/2007 General Information Type: Destinator Utility Platform : Destinator 6.x, Destinator PN, Destinator 6.1 for PNA (Για να κατεβάσετε τα παρακάτω αρχεία θα πρέπει να κάνετε δεξί κλικ επάνω τους και να επιλέξετε file save as) Common Users Download: DP_GR_U_09_07.CAB Expert Users Download: DP_GR_09_07_Experts.rar PNA Users Guide: PNA_installation_guide61.txt (thanx to: bbbb + grnikolis) KML Files (including bmp icons) : KML_DP_GR_U_09_07.rar Support : http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=2873 Email : dangerouspoints@gmail.com Webpage : Dangerous Points Team Date : 02 September 2007 Changelog: +Προστέθηκαν 4 επικίνδυνες διασταυρώσεις 1 επικίνδυνα σημεία - επικίνδυνα τμήματα δρόμου 12 επικίνδυνες στροφές 1 αφύλακτη διάβαση -------------------------------- ΣΥΝΟΛΟ: 18 νέα σημεία Enjoy MinOtaVrS - HarisG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 Kati den kaneis swsta DOULEVEI leme :D:D Des plires tutorial edw aha ok τωρα δουλεψε!σε ευχχαριστω πολυ για την βοηθεια Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Παιδία έχω το D6 και περνάω τον χάρτη 2007Q2 και στην επιλογή του χάρτη μέσα στον πρόγραμμα τον έχει ώς επιλογή, αλλά δεν μου επιτρέπει να τον επιλέξω και κρατάει ως τρέχων χάρτη τον 2006. Τι μπορεί να φταίει? Να σημειώσω, ότι την πρώτη φορά που είχα περάσει το D6 με τον 2007Q2 χάρτη, δούλευε κανινικά. Έβγαλα το D6 για να βάλω το D7 και τώρα που ξαναβάζω το D6 δεν τον δέχεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zois199 Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Χάρτεs για Γαλλία και Ιταλία για destinator 6?? Ευχαριστω εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zois199 Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Χάρτεs για Γαλλία και Ιταλία για destinator 6?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Παιδία έχω το D6 και περνάω τον χάρτη 2007Q2 και στην επιλογή του χάρτη μέσα στον πρόγραμμα τον έχει ώς επιλογή, αλλά δεν μου επιτρέπει να τον επιλέξω και κρατάει ως τρέχων χάρτη τον 2006. Τι μπορεί να φταίει? Να σημειώσω, ότι την πρώτη φορά που είχα περάσει το D6 με τον 2007Q2 χάρτη, δούλευε κανινικά. Έβγαλα το D6 για να βάλω το D7 και τώρα που ξαναβάζω το D6 δεν τον δέχεται Κανείς? :(:(:(:(:(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Κανείς? :(:(:(:(:(:(:( Ξανακατέβασε τον Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andy Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Κανείς? :(:(:(:(:(:(:( exeis apla to dest6 gia na trexei o 2007 prepei na valeis tin ekdosi 6.10;) kai gia na deis tin ekdosi pigene anixe to destinator/rithmisis/peri prepi na sou leei 6.1.1.40010 an den exeis auti tin ekdosi me paleoteri den pezi o xartis tou 2007 Παράθεση programs & games for 3650-6600-7610-6630 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 Καλημέρα παιδιά. Σε Mio pda (p350) μπορείτε να μου πείτε σε ποιο φάκελο περνάω την ελληνική γλώσσα και σε ποιον τους χάρτες των διάφορων χωρών? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goodwood Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 Καλημέρα παιδιά. Σε Mio pda (p350) μπορείτε να μου πείτε σε ποιο φάκελο περνάω την ελληνική γλώσσα και σε ποιον τους χάρτες των διάφορων χωρών? ti se pion fakelo?ola ta pernas ston destinatorapps.otan kaneis egatastash ftiaxnei mono ayto ton fakelo Παράθεση http://i248.photobucket.com/albums/gg174/nithin91/The_Joker_Signature.jpg If you’re good at something, never do it for free... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andy Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 Καλημέρα παιδιά. Σε Mio pda (p350) μπορείτε να μου πείτε σε ποιο φάκελο περνάω την ελληνική γλώσσα και σε ποιον τους χάρτες των διάφορων χωρών? olous tous xartes apla sto destinator apps sto language ti glosa kai sto voice tous ixous :happy: Παράθεση programs & games for 3650-6600-7610-6630 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosh75 Δημ. September 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2007 Παιδιά καλημέρα! Εχω ένα τηλ g-smart gigabyte με windows mobile 5. Και έχω και ένα gps fortuna bluetooth. Στο τηλέφωνο έχει μέσα στα settings gps και έχει και αλλού bluetooth που πρέπει να δηώσω το fortuna, γιατί στο gps που έχει στα settings του τηλεφώνου μου βγάζει απο none & com0 μέχρι com9 και μετά βγάζει GPD1 μέχρι GPD9 που πρέπει να το δηλώσω Εβαλα search στο θέμα αλλά δεν έβγαλα άκρη. Τώρα θα πω κάτι κουλό, δεν υπάρχουν πρόβλημα να μην δουλεύουν οι χάρτες επειδή είναι bluetooth o δέκτης, και δεν είναι ενσωματωμένο το gps στο τηλέφωνο (είναι κουλό το ξέρω) Sorry αν έγινα κουραστικός η είπα κάτι άσχετο δεν είμαι και τόσο σχετικός. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση iPhone 3GS, Xperia Arc, Nokia C5, iPad Wi-Fi + 3G ... and counting. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIBENATSI Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 Καλημέρα . Μου έφεραν εχθες ενα Garmin C320 street pilot . Ξερει κανείς εάν μπορώ να περασω το Destinator και πώς ???? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackbirdxx Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 καλησπερα! σκεφτομαι για το Compasseo 500 και το ερωτημα μου ειναι επειδη το παραπανω λεει οτι φοραει destinator με χαρτες της navteq αν γινεται να βαλω τους χαρτες της ngi! καπου διαβασα οτι γινεται κανονικα αλλα το μενου και η ομιλια δεν θαναι ελληνικα!! ξερει καποιος κατι παραπανω? ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pompodektakias Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 blackbirdxx, to mono provlima sou 8a einai oti 8a exeis aggliko menu, ola ta ipoloipa- endeikseis xarti-fwnitikes odigies-pliktrologisi 8a einai sta ellinika. Arkei na vreis ton katallilo an8rwpo pou 8a asxoli8ei gia na sto stisei.. Oti ginetai pantws ginetai me tin moni eksairesi auti pou sou eipa! Mexri kai to os gps mporei na mpei gia na vazeis sintetagmenes pou pairneis p.x apo kapoio filo sou pou exei gps alla einai se axartografiti perioxi kai na sou apeikonizei to stigma tou sto menu sta agapimena tou destinator gia na ploigi8eis pros to simeio :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackbirdxx Δημ. September 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2007 φιλε μου τελικα εβαλα τον χαρτη της ngi παιζει μια χαρα και ολα ειναι στα ελληνικα!! εξαλου το destinator στα ελληνικα ητανε.γιατι να τα χασει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. September 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 Καλημερα σας. Επειδη ειμαι totally newbie με τις αυτονομες συσκευες PNA μπορει καποιος να με ενημερωσει : 1) Ποιες συσκευες μπορουν να παρουν Destinator , ποια εκδοση (Ελληνικο χαρτη βεβαιως) ? 2) Τι φορτωνουμε το προγραμμα ή μονο το χαρτη και πως? 3) Απο που μπορω να προμηθευτω αυτες τις συσκευες ? Σας ευχαριστω πολυ :O Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 Να ρωτήσω κάτι και γώ. Υπάρχουν χάρτες για το destinator με τα ορειβατικά μονοπάτια (πχ Ολύμπου;):O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 Να ρωτήσω κάτι και γώ. Υπάρχουν χάρτες για το destinator με τα ορειβατικά μονοπάτια (πχ Ολύμπου;):O Για destinator όχι. Για χάρτες ανάβασης ίσως, δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosang Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 Να ρωτήσω κάτι και γώ. Υπάρχουν χάρτες για το destinator με τα ορειβατικά μονοπάτια (πχ Ολύμπου;):O Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις το PocketMV που λειτουργεί με χάρτες συμβατούς με Garmin GPS και μπορείς να ενσωματώσεις μονοπάτια που θα βρεις στο http://www.hellaspath.gr/ και για χάρτες με ισοϋψής καμπύλες μπορείς να βρεις στο http://mapdekode.iol.gr/index_gr.htm . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris3344 Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 ρε παιδια που θα βρω pois για ξενοδοχεια και πως τα περναμε στα αγαπημενα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreoug Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 Υπαρχει καποια σκεψη για τα καινουρια κοματια που παραδιδονται στην ΕΟ Αθηνων-Λαμιας? patch, αλλος χάρτης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 Υπαρχει καποια σκεψη για τα καινουρια κοματια που παραδιδονται στην ΕΟ Αθηνων-Λαμιας? patch, αλλος χάρτης? Λογικά θα βγαίνουν τακτικά updates. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 Παιδια το Destinator δουλευει σε widescreen PNA?Λεω να αγορασω το Μio C320 που εχει 4.3" widescreen και να αγορασω και το Dest 6.Θα δουλευει σωστα αυτος ο συνδιασμος? Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts