lewton Δημ. April 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2006 Αν ήμουν η vodafone ουδεμία προσφορά θα έκανα, πήγα χθές σε ένα περιφερειακό vodafone shop και γινόταν ΠΑΝΙΚΟΣ. Δεν μπόρεσα να εξυπηρετηθώ και έφυγα. Αφού όλοι αγοράζουν σαν να μην υπάρχει αύριο γιατί να κάνουν προσφορές? Aπόλυτα σωστός... Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. April 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2006 molis esteila kai mou eirthe sms apo 1000 kai leei to minima den einai swsto. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madcorny Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 Πάντως εγώ μόλις τα έβαλα. Σκεφτήτε ότι το 1 κοστίζει μόλις 0,02€ . Με το που τελειώσουν.... όπως είπε και ο φίλος kostas_pav, δεν ξαναστέλνω. next time! Εδω σκέφτομαι να στείλω sms, για mms θα είμαστε? Ενω τώρα, εντάξει, συμφέρει! Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 Ama den mas endieferan den 8a afksane tin timi ton diethnwn MMS h kali mas i vodafone GR Episis na po oti i vodafone GERMANY prosferi gia tin imera tou pasxa aperiorista SMS kai MMS xwris epiplewn pagio!! Και η δικια μας voda προσφέρει 100mms για δύο ευρω. Απο το τίποτα δεν είναι και άσχημα. Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 Εδώ φαίνεται η καταναλωτική συνείδηση (ή μάλλον η απουσία της) του μέσου Έλληνα συνδρομητή: έχει ανάγκη πραγματικά από 100 mms; Γιατί να βοηθήσει την κάθε βόντα να μαζέψει 2ευρα; Αν ΔΕΝ έχει μεγάλη αποδοχή η "προσφορά", θα του τα προσφέρουν αργότερα σε χαμηλότερη τιμή. Αλλά είπαμε, εδώ είναι Ελλάδα και δεν θέλουμε να ζορίζουμε το μυαλό μας με τέτοια θέματα ! Περαστικά μας !!! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 Εδώ φαίνεται η καταναλωτική συνείδηση (ή μάλλον η απουσία της) του μέσου Έλληνα συνδρομητή: έχει ανάγκη πραγματικά από 100 mms; Γιατί να βοηθήσει την κάθε βόντα να μαζέψει 2ευρα; Αν ΔΕΝ έχει μεγάλη αποδοχή η "προσφορά", θα του τα προσφέρουν αργότερα σε χαμηλότερη τιμή. Αλλά είπαμε, εδώ είναι Ελλάδα και δεν θέλουμε να ζορίζουμε το μυαλό μας με τέτοια θέματα ! Περαστικά μας !!! Μήπως να μην στέλνουμε SMS; Να μην πέρνουμε και τηλέφωνα; Να μην μπαίνουμε στο live! για πράγματα που μας ενδιαφέρουν; ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ;;;; :mad: Εγώ προσοπικά θα χρησιμοποιήσω την προσφορά γιατί είναι πολύ συμφέρουσα. Όταν τελειώσω τα 100MMS θα σταματήσω να στέλνω. Έτσι κι αλλιώς δεν στέλνω λόγω κόστους. Οπότε η προσφορά θα με οφελήσει πολύ! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 Άλλο θέμα οι πραγματικές ανάγκες σου και άλλο η υπερβολή. Θεωρώ ότι πραγματικά ΔΕΝ χρειάζεται κανείς 100 mms σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Όσοι θέλουν μπορούν φυσικά να γεμίσουν την τσέπη της βόντα... Αν όμως δεν πέφταμε σαν %^&** πάνω σε κάθε "προσφορά" που οδηγεί σε υπερκατανάλωση υπηρεσιών, οι τιμές θα ήταν γενικά σε πιο χαμηλά επίπεδα... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 Άλλο θέμα οι πραγματικές ανάγκες σου και άλλο η υπερβολή. Θεωρώ ότι πραγματικά ΔΕΝ χρειάζεται κανείς 100 mms σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Όσοι θέλουν μπορούν φυσικά να γεμίσουν την τσέπη της βόντα... Αν όμως δεν πέφταμε σαν %^&** πάνω σε κάθε "προσφορά" που οδηγεί σε υπερκατανάλωση υπηρεσιών, οι τιμές θα ήταν γενικά σε πιο χαμηλά επίπεδα... Ας το πω άλλη μία φορά: Η κοινή λογική λέει πως οι εταιρίες κάνουν πάντα προσφορές. Είτε συμφέρουσες, είτε όχι. Αυτή εδώ είναι συμφέρουσα. Δηλαδή αν έδινε 1000MMS για αυτή τη περίοδο θα το έλεγες πάλι υπερβολή; Εσύ αν ήσουν εταιρία και ακολουθούσες πολιτικές Vodafone, έκανες αυτή τη προσφορά και έβλεπες ότι ελάχιστοι την χρισημοποίησαν θα έκανες μετά μείωση; Αφού θα έβλεπες ότι δεν ενδιαφέρουν του συνδρομητές σου τα MMS... Θα εκμεταλευτώ την προσφορά με το Nokia N80, και θα την αναφέρω και όσους γνωστούς μου έχουν Vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 Εσύ αν ήσουν εταιρία και ακολουθούσες πολιτικές Vodafone, έκανες αυτή τη προσφορά και έβλεπες ότι ελάχιστοι την χρισημοποίησαν θα έκανες μετά μείωση; Αφού θα έβλεπες ότι δεν ενδιαφέρουν του συνδρομητές σου τα MMS... Θα εκμεταλευτώ την προσφορά με το Nokia N80, και θα την αναφέρω και όσους γνωστούς μου έχουν Vodafone. Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του. Πάντως η απάντηση στην ερώτησή σου είναι ΝΑΙ, αν ακόμα και με αυτή την προσφορά ο συνδρομητής "έφτυνε" τα mms, θα πέρναγε σοβαρά από το μυαλό τους να ρίξουν την τιμή. Ενώ αν πάμε όλοι και σκάσουμε τα 2ευρα, πρώτα απ'όλα θα μαζέψουν ΠΟΛΛΑ μόνο και μόνο από αυτά. Μετά, όπως και να το κάνεις, θα "συνηθίσει" το χέρι σου και μπορεί να θες να στέλνεις mms και μετά. Μετά την λήξη της προσφοράς η τιμή θα επανέλθει στα κανονικά, υψηλά επίπεδα. Άντε να δώσουν κανένα "πακέτο". Πάντως η τιμή ανά mms χωρίς χρήση πακέτου ΔΕΝ θα πέσει άμεσα. Τουλάχιστον όχι όταν "τσιμπάμε" σε τέτοιες "προσφορές"... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 Εγώ πάντως παρόλο που μου ήρθε και μήνυμα απο την vodafone για την συγκεκριμένη προσφορά δεν την ενεργοποιώ.σιγά μη δώσω 2 ευρω για τα mms και αμφιβάλλω αν θα προλάβαινα να τα στελνα,αλλη δουλεια δεν είχα από το να στέλνω mms .Ετσι και αλλιώς σπανια στέλνω mms(επειδη το 903 εχει και Bt kai irda)και αν στείλω κανα 2 το πολύ mms το πασχα θα τα στείλω κανονικα χωρίς ενεργοποίηση πακέτου.ας έβγαζε προσφορα με 2 ευρω 100 sms να την χρησιμοποιούσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 Ας το πω άλλη μία φορά: Η κοινή λογική λέει πως οι εταιρίες κάνουν πάντα προσφορές. Είτε συμφέρουσες, είτε όχι. Αυτή εδώ είναι συμφέρουσα. Δηλαδή αν έδινε 1000MMS για αυτή τη περίοδο θα το έλεγες πάλι υπερβολή; Εσύ αν ήσουν εταιρία και ακολουθούσες πολιτικές Vodafone, έκανες αυτή τη προσφορά και έβλεπες ότι ελάχιστοι την χρισημοποίησαν θα έκανες μετά μείωση; Αφού θα έβλεπες ότι δεν ενδιαφέρουν του συνδρομητές σου τα MMS... Θα εκμεταλευτώ την προσφορά με το Nokia N80, και θα την αναφέρω και όσους γνωστούς μου έχουν Vodafone. nokia n80 προσφορα...για πες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 nokia n80 προσφορα...για πες... Όχι δεν κατάλαβες... Είπα ότι θα χρησιμοποιήσω τη προσφορά μόλις πάρω το N80 γιατί με το 3650 που έχω τώρα δεν θα είναι και πολύ ευχάριστο... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 kai pos mporo na matho posa MMS mou exoun meinei akoma? Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madcorny Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 Δες από τον μετρητή μηνυμάτων! Πάντως και να μη τα στείλουμε και τα 100, πάλι μας συμφέρει. Συμφέρει εμάς, για την πλάκα μας, συμφέρει και την voda, για τα 2ευρα! Οπότε είμαστε και οι 2 σε συμφέρουσα μεριά! (Συμφεροντολογίες!!!:lol: ) Λέτε μετά να μας έρθει καμιά συμφορά; :p Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 Και άμα ρίξει η βόντα τις τιμές στο άμεσο μέλλον φτύστε με... Περαστικά μας !!! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 Με εκείνες τις αναθεματισμένες τις επιδοτήσεις τι θα γίνει; Επειδή έχω καιρό να ρωτήσω μήπως άλλαξε κάτι; Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billpeppas Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 Και άμα ρίξει η βόντα τις τιμές στο άμεσο μέλλον φτύστε με... Περαστικά μας !!! Και να μην στείλεις ένα MMS όλο τον χρόνο ( αλήθεια...έχω χρησιμοποιήσει ποτέ MMS ? χμ...δεν νομίζω ) πάλι δεν θα ρίξουν την τιμή. Ξέρεις γιατί ? 1) Είμαστε στο Ελλάντισταν 2) Δεν ξέρουν το "μεγάλη τιμή, λίγη ζήτηση, μεγάλα κέρδη....μικρότερη τιμή, αυξημένη ζήτηση, περισσότερα κέρδη" 3) Το "τρίο" έχει καθορίσει τις τιμές εκεί. Αν δεν συμφωνήσουν στο να ρίξουμε κάτι, δεν παίρνει κανείς έτσι πρωτοκαθεδρία. Παράθεση Texnokosmos GOGnet GamerSpot GameCheats Hellenic Astute Clan Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 dEN INE XAZI I VODA. Mexri kai apo tis siskeves prospa8i na bgali lefta. Gia afto alloste 8a feri ta: NOKIA N71, NOKIA N80 & BenQ-SIEMENS EF81, meta to pasxa!! Giati poli apla to pasxa pou oi poliseis einai parapanw 8eli na poulisi Vf live! siskeves pou perni megalitera pososta. Afti einai i dinamiki eisodos?????????!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 Ρε elias_ps ηρεμησε λιγακι... Καθε post σου που βλεπω στο forum εχει αυτα τα τεραστια, αχαρα, κοκκινα γραμματα... :( Plz μη τα χρησιμοποιεις. Σεβασου ολους εμας τους υπολοιπους.... Αν εχεις κατι σημαντικο να πεις χρησιμοποιησε το πολυ bold χαρακτηρες. Εξαλλου αν καποιος ενδιαφερεται για αυτο που γραφεις, θα το διαβασει. Sorry πρωτα απ'ολα απο σενα και υστερα απο τους moderators για το off-topic... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 DEn yparxei tropos na mathoume posa dwrean mms mas menoun etsi??? Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 ... ...Λέτε μετά να μας έρθει καμιά συμφορά; :p Να κρατήσεις το απαντητικό MMS ότι έγινε εγγραφή στο πρόγραμμα με τα δωρεάν MMS. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 Μα καλά, ποιον δεν το συμφέρουν τα 100MMS με 2€; Όπως και όλες τι άλλες περιόδους παλαιότερα με τα δωρεάν MMS, απλά τον επόμενο μήνα θα καταργήσω τα SMS! Εκεί που θα πλήρωνα 5€ για 100SMS τώρα δίνω 2€ για 100MMS! Κερδίζω σε τιμή και όγκο, χάνω σε ακρίβεια αποστολής. It's OK, στέλνω μηνυμα! :lol: ΥΓ. Το ποιο θεικό είναι οι αντιδράσεις των άλλων όταν τους απαντάς με ένα σχέτο "ΟΚ" με MMS! Πάει λένε, αυτός τρελλάθηκε! ΥΓ2. Έστειλα και μου ήρθ ένα MMS σε κωδικοποίηση που δεν φαίνεται στο SX1 μου. Οι αγγλικές λέξεις που πειλαμβάνονται είναι οι εξής: VODAFONE: ....MMS! ..... 15....100...HX...VIDEO (ME....),....E-MAIL.... Ξέρει κανείς τι λέει το μηνυμα; Έχω τα 100 κανονικά; Καναν counter δεν έχουν να ξερουμε πόσα μας μένουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phone Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 VODAFONE: ....MMS! ..... 15....100...HX...VIDEO (ME....),....E-MAIL.... Ξέρει κανείς τι λέει το μηνυμα; Έχω τα 100 κανονικά; Καναν counter δεν έχουν να ξερουμε πόσα μας μένουν; Ναι, αυτό το μήνυμα είναι η θετική απάντηση. Counter απ' ότι ξέρω δεν υπάρχει για αυτή την υπηρεσία. Παράθεση :elephant: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 Τελικά όντως ενεργοποιήθηκε. Μια ερώτηση ακόμα. Μόνο εγω έχω το πρόβλημα που δεν λαμβάνω ελληνικούς χαρακτήρες; Παλιότερα λάμβανα μια χαρα. Έπαθε τίποτα το τηλέφωνο μου ή μήπως φταίει κάτι στη voda; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 Τελικά όντως ενεργοποιήθηκε. Μια ερώτηση ακόμα. Μόνο εγω έχω το πρόβλημα που δεν λαμβάνω ελληνικούς χαρακτήρες; Παλιότερα λάμβανα μια χαρα. Έπαθε τίποτα το τηλέφωνο μου ή μήπως φταίει κάτι στη voda; Εγώ λαμβάνω κανονικότατα τους ελληνικούς χαρακτήρες... μάλλον κάτι παίζει με τη συσκευή σου! Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts