billakosss Δημοσιεύτηκε October 14, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 14, 2005 ειπα να σας θυμισω για μια παλια υπηρεσια της τοτε τελεστετ... Για το F&F το οποιο μας δινει την δυνατοτητα να επιλεξουμε 2 νουμερα ΤΙΜ ή !κινητο ΤΙΜ και 1 σταθερο εκ των οποιοων εχουμε 50% εκπτωση στα κινητα που προεπιλεξαμε. και στα sms!! Η χρεωση παραμενη ιδια 1,4ευρω /μηνα και 6ευρω εφαπαξ ενεργοποιωντας την υπηρεσια! Τι αλλαζει? οτι ακομα να εχουμε δωρεαν χρονο ομιλιας..και καλεσουμε το νουμερο που εχουμε επιλεξει στο F&F η καταναλωση του χρονου ειναι παλι 50% δηλαδη αν μιλησαμε 1 λεπτο θα μας χρεωσει 30δευτ. !! :D εξοικονομοντας δωρεαν χρονο ομιλιας! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. October 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2005 Τι αλλαζει? οτι ακομα να εχουμε δωρεαν χρονο ομιλιας..και καλεσουμε το νουμερο που εχουμε επιλεξει στο F&F η καταναλωση του χρονου ειναι παλι 50% δηλαδη αν μιλησαμε 1 λεπτο θα μας χρεωσει 30δευτ. !! :D εξοικονομοντας δωρεαν χρονο ομιλιας! Τώρα αυτό εσύ από που το άκουσες; :blink: :wacko: Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Αν έχεις κάποια επίσημη ενημέρωση που μπορεί να αποδείξει κάτι τέτοιο μπορείς να την αναφέρεις... EDIT: Η επίσημη θέση της ΤΙΜ είναι ότι αυτό που ανέφερε ο Billakosss δεν ισχύει, με ενημέρωσαν όμως συνδρομητές της εταιρίας ότι χρησιμοποιούν τι F&F και όταν καλούν έναν από τους δύο αριθμούς που έχουν δηλώσει υπάρχει "έκπτωση" 50% στην αφαίρεση του δωρεάν χρόνου ομιλίας!!! Οπότε το θέμα ανοίγει πάλι για να βγάλουμε κάποια άκρη και να μάθουμε όλοι τι πραγματικά συμβαίνει! Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giamar Δημ. October 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2005 Αυτό που λέει ο billakosss ισχύει και παραϊσχύει εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο. Έστω π.χ. ότι είσαι στο ΤΙΜ 70. Μπορείς, αν μιλάς μόνο με τους αριθμούς που έχεις δηλώσει ως Friends & Family, να μιλήσεις έως και 140 ολόκληρα λεπτά χωρίς να πληρώσεις τίποτα παραπάνω από το πάγιο του ΤΙΜ 70 και τη μηνιαία χρέωση του F&F (1.40 Ευρώ)! Αυτός είναι κι ο λόγος που δίνει στην υπηρεσία αυτή μεγάλη αξία, αλλιώς δεν θα ήταν και τίποτα ιδιαίτερο. Σκεφτείτε π.χ. σ'ένα 1000άρι πακέτο τί αξία δίνει! Αυτό που αναφέρω είναι απολύτως επιβεβαιωμένο από τους λογαριασμούς μου εδώ και 12 μήνες και μπορώ αν θέλετε να το αποδείξω scanάροντας κάποιον από αυτούς. Μερικούς λογαριασμούς τους έχω περάσει και στο Excel, όπου πράγματι και πάλι αποδεικνύεται το ίδιο (π.χ. τα δωρεάν λεπτά μου προκύπτουν γύρω στα 90 αντί 70 κλπ.). Η πλάκα είναι ότι όταν έκανα τη σύνδεση πριν 12 μήνες και τους ρώτησα αυτό ακριβώς στο κατάστημα ΤΙΜ μου είπαν ότι δεν ίσχυε. Αφού όμως ήρθαν οι πρώτοι λογαριασμοί και είδα ότι πράγματι ίσχυε αυτό που ρώταγα, πήγα και τους το είπα και η απάντησή τους ήταν: "Μα ναι, το ξέρουμε αυτό!" :lol: :lol: :lol: Εντάξει, όλοι ξέρουμε ότι είναι λίγο μπάχαλο σε κάτι τέτοια η ΤΙΜ. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giamar Δημ. October 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2005 Την είχα αναφέρει και σε άλλο θέμα αυτή την υπηρεσία γιατί πιστεύω ότι πραγματικά είναι αρκετή για να κάνει τη διαφορά σε σχέση με τις άλλες (ουσιαστικά αυτή με κρατάει στην ΤΙΜ, αλλιώς θα ήμουν στη Vodafone επειδή πιάνει καλύτερα εκεί που κινούμαι). Το αποτέλεσμα ήταν να φάω και βρίσιμο από κάποιον επειδή τόλμησα να βρω κάτι θετικό και πρωτοποριακό στην "άΤΙΜη εταιρεία". :rolleyes: Τεσπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. October 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2005 Μιας και λεμε για 50% εκπτωση, η Q στο συμβολαιο Q1 προσφερει 50% εκπτωση σε 2 αριθμους (1οτε + 1 κιου ή 2 κιου) χωρις παγιο χωρις εφαπαξ χρεωση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giamar Δημ. October 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2005 Αν προσφέρει την έκπτωση 50% και στα SMS, τότε πράγματι μιλάμε για καλύτερη προσφορά απ'αυτή της ΤΙΜ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 14, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2005 Αν προσφέρει την έκπτωση 50% και στα SMS, τότε πράγματι μιλάμε για καλύτερη προσφορά απ'αυτή της ΤΙΜ. εννοειτε!!! οτι ειναι και στα μηνυματα!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. October 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2005 εννοειτε!!! οτι ειναι και στα μηνυματα!!!!!!!!!!!!! Για τη Q λεει ο φιλος. Οχι μονο στις κλησεις ισχυει η εκπτωση, τα μηνυματα χρεωνονται 7 σεντ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. October 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2005 Η ελάχιστη χρέωση δηλαδή είναι 15 δευτερόλεπτα προς τους 2 αυτούς αριθμούς; Αν μιλήσεις ένα λεπτό θα σε χρεώσει 30 δευτερόλεπτα. Αν μιλήσεις 30 δευτερόλεπτα, θα σε χρεώσει 30 (που είναι το ελάχιστο) ή 15 που είναι το μισό του ελάχιστου; Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 14, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2005 καλη η ερωτηση..αυτο δεν το ξερω...αλλα τα 30'' θα χρεωνει λογικα.. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. October 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2005 το f&f ισχύει μόνο για συνδέσεις με συμβόλαιο ή και για καρτοκινητούς? Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. October 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2005 Για συνδεσεις με συμβολαιο Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giamar Δημ. October 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2005 Ο τρόπος χρέωσης είναι η κανονική χρέωση διά 2. Επομένως, αν μιλήσεις από 1-30 δευτερόλεπτα χρεώνεσαι 30 δευτερόλεπτα διά 2 = 15 δευτερόλεπτα. Καρατσεκαρισμένο ότι ισχύει από τους λογαριασμούς μου εδώ και 12 μήνες. π.χ. σε ΤΙΜ70, για κλήση 20" μετά τον έξτρα χρόνο σε αριθμό Friends & Family βλέπω στο λογαριασμό χρέωση 0.051 Ευρώ. (Δηλαδή είναι η ελάχιστη χρέωση των 30 δευτερολέπτων [0.102] διαιρεμένη διά 2. Μπορείτε δηλαδή να πείτε ότι χρεώνομαι απλά για 15 δευτερόλεπτα) Το ίδιο ισχύει ΚΑΙ για κλήσεις εντός του δωρεάν χρόνου ομιλίας (ελεγμένο από λογαριασμούς μου που πέρασα στο Excel). Κι εγώ θα είχα την εντύπωση ότι θα χρέωνε full 30" με βάση τις σημερινές αρπακτικές πολιτικές της εταιρείας, αλλά μην ξεχνάτε ότι η υπηρεσία αυτή δημιουργήθηκε από την παλιά Telestet, την καλή! :D Γι'αυτό και τρόμαξα λίγο όταν είδα το post του billakou ότι ανανεώθηκε το F&F!!! :w00t: Έχω υπολογίσει τι περίπου θα πλήρωνα στις άλλες εταιρείες για την ίδια χρήση, αφού οι άλλες δεν έχουν αντίστοιχο F&F, και ο λογαριασμός μου θα προέκυπτε 15%-30% υψηλότερος! Ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός ισχύει βέβαια αυτό, εγώ κάνω ένα μεγάλο μέρος των κλήσεών μου προς τα νούμερα F&F και βγαίνω πολύ κερδισμένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. October 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2005 Επι εποχης τελεστετ που υπηρχε η υπηρεσια f&f πρωτα καταναλωνες τον προπληρωμενο χρονο ομιλιας με την ονομαστικη του τιμη (π.χ. τιμ 70, 70 λεπτα) και μετα ισχυε η εκπτωση του 50% σε κλησεις. Στα μηνυματα ισχυε ανεξαρτητως χρονου ομιλιας, απο την 1η μερα. Σιγουρα βρε παιδια παιζει σε εσας ετσι οπως λετε; Γιατι χαζη ειναι η τιμ να το αλλαξει προς οφελος του καταναλωτη και να μην το διαφημισει, εστω να βγαλει ενα δελτιο τυπου; Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. October 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2005 Μέχρι πρόσφατα ήξερα ότι το F&F ίσχυε για τη χρέωση ΜΕΤΑ την κατανάλωση του προπληρωμένου χρόνου ομιλίας σου... Κάτι που πρακτικά το καθιστούσε άχρηστο μια και σήμερα όλοι έχουν πακέτα χρόνου. Παραπάνω διαβάζω ότι αφαιρεί το 50% του χρόνου που μίλησες από το πακέτο χρόνου σου... Αυτό είναι σαφώς καλύτερο... Τελικά τί από τα δύο ισχύει και τί λέει η επίσημη ΤΙΜ; Γιατί αν δεν ισχύει "επίσημα" μπορεί κάλλιστα να αλλάξει... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giamar Δημ. October 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2005 Γίνεται να κάνω upload αρχείο στο forum για να δείτε μια ανάλυση λογαριασμού μου στο Excel; Η συγκεκριμένη δείχνει καθαρότατα ότι αντί για 70 δωρεάν λεπτά, έχω μιλήσει δωρεάν 83 και μισό. Έχει τις διάρκειες των κλήσεων και τη χρέωση (θεωρεί μονή τη χρέωση F&F και διπλή τη χρέωση προς άλλους προορισμούς). Θεωρεί ελάχιστη χρέωση 15 δευτερόλεπτα στο F&F και 30 δευτερόλεπτα στους άλλους και τα αποτελέσματα συμφωνούν ΑΠΟΛΥΤΑ με την ανάλυση λογαριασμού της ΤΙΜ. 3 λογαριασμούς έχω κάνει έτσι και πάντα τα αποτελέσματα είναι απολύτως σύμφωνα. Είναι λίγο πολύπλοκος (ίσως χωρίς λόγο) ο τρόπος που το έχω κάνει να υπολογίζει αλλά το θέμα είναι ότι τα αποτελέσματά του συμφωνούν με αυτά της ΤΙΜ. Και εμφανισιακά είναι χάλια. Δεν περίμενα άλλωστε ότι υπήρχε περίπτωση να το δει κι άλλος! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giamar Δημ. October 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2005 12 μήνες που το χρησιμοποιώ λειτουργεί με αυτόν ακριβώς τον τρόπο. Αφαιρείται δηλαδή ο μισός από τον δωρεάν χρόνο. Εννοείται ότι αν αλλάξει ΕΦΥΓΑ!!! Τώρα για το τι ισχύει επίσημα, ο καθένας λέει τα δικά του. Όπως έγραψα και παραπάνω, στο κατάστημα ΤΙΜ που έκανα τη σύνδεση μου είπαν ότι δεν ίσχυε. Όταν πήγα να τους ενημερώσω όμως ότι από τους λογαριασμούς μου προκύπτει ότι τελικά ισχύει μου είπαν ότι το γνωρίζουν ήδη αυτό. Ό,τι του έρθει του καθένα δηλαδή. Όπως συζητούσαμε πριν λίγο καιρό για το αν χρεώνεται το 1260 και μια υπάλληλος επέμενε σε επικοινωνία μέσω e-mail με χρήστη του forum ότι οι κλήσεις στο 1260 αφαιρούνται από τον δωρεάν χρόνο, ενώ στην πραγματικότητα ΔΕΝ ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ. Δεν βγάζεις άκρη μ'αυτούς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. October 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 Αυτό μάλιστα. ;) Η πρώτη σωστή κίνηση της ΤΙΜ από τότε που άλλαξε ηγεσία. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giamar Δημ. October 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 Βασικά νομίζω ότι η ΤΙΜ έχει λιγότερο από 12 μήνες που έχει APAXιωθεί, οπότε αυτή την κίνηση μάλλον την εκανέ ήδη υπό την παλιά διεύθυνσή της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ST_EL Δημ. October 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2005 Παιδιά αυτό ισχύει εδώ και πολύ καιρό και δεν έχει αλλάξει τίποτα. Απλά είναι θέμα παρατηρητικότητας. Πάντα υπήρχε η έκπτωση αυτή. Τώρα αν κάποιοι απαντούσαν άλλα μάλλον μιλάμε για ασχετοσύνη. Παράθεση [SIGPIC][/SIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. October 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2005 Βασικά νομίζω ότι η ΤΙΜ έχει λιγότερο από 12 μήνες που έχει APAXιωθεί, οπότε αυτή την κίνηση μάλλον την εκανέ ήδη υπό την παλιά διεύθυνσή της. Είπα κι εγώ... Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. October 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2005 Όπως και να έχει, αν ισχύουν όσα λένε οι φίλοι πιο πάνω, άμα χρησιμοποιείς το κινητό σου για να καλείς 1 νούμερο συμφέρει μια και πρακτικά είναι σαν να έχεις πακέτο χρόνου ομιλίας διπλάσιο από αυτό που πληρώνεις! Αυτό που φοβάμαι είναι το "ανεπίσημο" της υπόθεσης... Θυμάστε και με το gprs και το wap τί έγινε... Και δεν μπορείς να τους πεις και τίποτα αν δεν σου έχουν πει επίσημα και γραπτά ότι ισχύει αυτό (και πάντα να αμφιβάλλεις -βλέπε υπόθεση νονστοπ)... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 19, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 αυτο ισχυει απο τοτε που ηταν τελεστετ...δεν ειναι τιποτα ανεπισημο.. εγω το δουλευω 2 χρονια τωρα..και μια χαρα ειναι.ας μη το γκαντεμιαζουμε.. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giamar Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 Καλά, το δουλεύεις δύο χρόνια και τώρα κατάλαβες ότι λειτουργεί έτσι;;; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 19, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 Καλά, το δουλεύεις δύο χρόνια και τώρα κατάλαβες ότι λειτουργεί έτσι;;; :rolleyes: ηθελα να σας το υπενθιμισω! :) αλλα περα απο αυτο...εχω και εμπιστοσυνη στην ΤΙΜ :P Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts