Jump to content

[Επίσημο - παλιό] Sony Ericsson K800i & K790i

millis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο ελληνικό site της SE, δεν υπάρχει, οπότε το πιο σίγουρο είναι ότι δεν θα έρθει...

Σε έφαγα για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου.:)

• Απαντήσεις 587
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Είναι πολύ λίγα... Το W810 έχει 440, το οποίο να φανταστείς έχει ελάχιστες διαφορές στα χαρακτηριστικά του σε σχέση με το W800...

Στο ελληνικό site της SE, δεν υπάρχει, οπότε το πιο σίγουρο είναι ότι δεν θα έρθει...

Aπλά αναρωτιόμουν μήπως είναι φθηνότερο επειδή είναι της σειράς Κ και όχι W.Τεσπα...

Aπλά αναρωτιόμουν μήπως είναι φθηνότερο επειδή είναι της σειράς Κ και όχι W.Τεσπα...

Δεν έχει σημασία αυτό. Το K750 ήταν πιο φτηνό από το W800 λόγω της μικρότερης κάρτας που είχε στο πακέτο και όχι για άλλους λόγους.

Στο Κ800i τι χωρητικότητας κάρτα μνήμης θα ήταν καλύτερα για μένα να αγοράσω που στα κινητά μου αποθηκεύω φωτογραφίες μόνο?Μία 128 δεν θά'ταν καλή?

Αν είναι μόνο για φωτογραφίες τα 128 + 64 ΜΒ εσωτερικής μνήμης είναι υπεραρκετά.

Σωστά αφού να φανταστείς πως στο Κ750i μου με την κάρτα μνήμης που είχε το κουτί μου περισσεύουν τώρα και καμιά 15αριά MB.

Ακριβώς τα ίδια. Και μένα μόνο οι φωτό με ενδιαφέρουν και όχι τα mp3 και έχω σχεδόν τα ίδια ελεύθερα mb με σένα.

Εγώ θα σου έλεγα να μην αγοράσεις καθόλου κάρτα και να αρκεστείς στα 64+64.

Ακριβώς τα ίδια. Και μένα μόνο οι φωτό με ενδιαφέρουν και όχι τα mp3 και έχω σχεδόν τα ίδια ελεύθερα mb με σένα.

Mπορεί ναι,γιατί ποιος ξέρει και πόσο θα κοστίζουν αυτές οι καινούργιες οι Μ2?

Mπορεί ναι,γιατί ποιος ξέρει και πόσο θα κοστίζουν αυτές οι καινούργιες οι Μ2?

Για να δούμε και πότε θα εμφανιστούν στην αγορά...

Η SE πάντως είπε πως με την κυκλοφορία του πρώτου κινητού που θα φοράει M2 θα κυκλοφορήσουν και αυτές...

Δε θυμάμαι που το διάβασα, αλλά δε θα υπάρχει μεγάλη διαφορά στην τιμή, όπως συμβαίνει και τώρα με τις MS και MS DUO, των οποίων πλέον η τιμή έχει εξισωθεί...

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

Για να δούμε και πότε θα εμφανιστούν στην αγορά...

Η SE πάντως είπε πως με την κυκλοφορία του πρώτου κινητού που θα φοράει M2 θα κυκλοφορήσουν και αυτές...

Δε θυμάμαι που το διάβασα, αλλά δε θα υπάρχει μεγάλη διαφορά στην τιμή, όπως συμβαίνει και τώρα με τις MS και MS DUO, των οποίων πλέον η τιμή έχει εξισωθεί...

Δηλαδή μία Memory Stick Duo 128MB ξέρεις πόσο περίπου έχει?

Δηλαδή μία Memory Stick Duo 128MB ξέρεις πόσο περίπου έχει?

Οι τιμές τόσο των MS DUO όσο και των MS έχουν πάνω κάτω ως εξής:

128MB -> 30€

256ΜΒ -> 35€ (45€ η high speed)

512ΜΒ -> 50€ (70€ η high speed)

1GB -> 80€ (120€ η high speed)

2GB -> 160€ (190€ η high speed)

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

Nαι, αλλα με τη μεγαλης αναλυσης καμερα που εχει, χρειαζεται πολυ μεγαλυτερης χωρητικοτητος καρτες. Γι αυτο, μην κανετε χαρουλες. Δεν φτανουν οι μαμα χωρητικοτητες.

Θοδωρος.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Nαι, αλλα με τη μεγαλης αναλυσης καμερα που εχει, χρειαζεται πολυ μεγαλυτερης χωρητικοτητος καρτες. Γι αυτο, μην κανετε χαρουλες. Δεν φτανουν οι μαμα χωρητικοτητες.

Θοδωρος.

Eγώ εννοώ ότι στο κινητό μου βάζω φωτογραφίες που με ενδιαφέρουν μέσω Η/Υ άρα οι "μαμά" καλές μου φαίνονται:happy:

kalitera einai na perneis eks arxis megali karta giati i megali krataei arketa dedomena pou mporeis na tin kaneis kai {memori stick} eno an sou gemisei i mikri tha xreiazese tin agora mias kainourgias kartas,

eimoun panta tis apopsis oti i megali einai kali i mikri den megalonei oso kai na tin trabikseis!!!!! :lol: :lol: :lol:

kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou

kalitera einai na perneis eks arxis megali karta giati i megali krataei arketa dedomena pou mporeis na tin kaneis kai {memori stick} eno an sou gemisei i mikri tha xreiazese tin agora mias kainourgias kartas,

eimoun panta tis apopsis oti i megali einai kali i mikri den megalonei oso kai na tin trabikseis!!!!! :lol: :lol: :lol:

Έχεις απόλυτο δίκιο, κι εγώ συμφωνό μαζί σου.

Με τις τρέχουσες τιμές αξίζει πολύ η 512...

Νίκος Καββαδίας

se kseno site eixa vri prin kamia vdomada ms micro 1gb peripou 60 euro.poli kala nomizo!!episis eixa diavasi stin episimi anakinosi oti 256 kai 512 tha kikloforisoun mesa sto maio kai 1gb pros arxes iouniou.opote me to pou tha vgi to k800 ton iounio pairno kai mia karta 1gb kai eimai etoimos!!!!!!to mono problem einai oti o iounios argi akoma!!!!!!!!!!!!!!!:( :( :(

A kai oso gia tin timi tou k800 mallon pros 450-480 tha ine.alloste einai o antikatastatis tou k750 to opoio otan ixe vgi kapou toso ixe nomizo.

http://img150.imageshack.us/img150/7718/panathinaikosfannh8.gif

Proud owner of an OMNIA 16GB !!!!!!!!!!!!!

Έχεις απόλυτο δίκιο, κι εγώ συμφωνό μαζί σου.

Με τις τρέχουσες τιμές αξίζει πολύ η 512...

Mακάρι να μην διαφοροποιηθούν(αυξηθούν)πολύ οι τιμές μεταξύ MSDuo και Μ2 γιατί θα με ενδιέφερε μία 128ΜΒ έστω για το Κ800i.

se kseno site eixa vri prin kamia vdomada ms micro 1gb peripou 60 euro.poli kala nomizo!!episis eixa diavasi stin episimi anakinosi oti 256 kai 512 tha kikloforisoun mesa sto maio kai 1gb pros arxes iouniou.opote me to pou tha vgi to k800 ton iounio pairno kai mia karta 1gb kai eimai etoimos!!!!!!to mono problem einai oti o iounios argi akoma!!!!!!!!!!!!!!!:( :( :(

A kai oso gia tin timi tou k800 mallon pros 450-480 tha ine.alloste einai o antikatastatis tou k750 to opoio otan ixe vgi kapou toso ixe nomizo.

Λίγο φθηνή δεν είναι 1GB 60e?Επίσης,Ιούνιος για Κ800i νωρίς δεν είναι?

Το Κ750i πρέπει να ήταν πιο φθηνό.

Θοδωρος.

Το Κ750 που έχω τώρα βγάζει φωτό 400-500MB. Το Κ800 με τα 3,2 mp θα βγάζει φωτό στα 700-800MB.

Εγώ δεν θα έχω σίγουρα πρόβλημα χωρητικότητας με τα 64 της κάρτας + τα 64 του τηλεφώνου.

Παρόλο που το ένστικτο της υπερβολής και της κατανάλωσης είναι πολύ δυνατό. Και δεν το λέω μόνο για σένα. Και για τον εαυτό μου μιλάω.

Βέβαια ο καθένας ξέρει τι περίπου θέλει για τον εαυτό του. Εγώ δεν θέλω να έχω όλη την συλλογή με τις φωτό στο κινητό μου. Μόνο επιλεγμένες. Το υπόλοιπο άλμπουμ το προτιμώ στο pc. Στα σίγουρα δηλαδή.

Περι ορέξεως φυσικά κανένας λόγος

Το Κ750 που έχω τώρα βγάζει φωτό 400-500MB. Το Κ800 με τα 3,2 mp θα βγάζει φωτό στα 700-800MB.

Εγώ δεν θα έχω σίγουρα πρόβλημα χωρητικότητας με τα 64 της κάρτας + τα 64 του τηλεφώνου.

Παρόλο που το ένστικτο της υπερβολής και της κατανάλωσης είναι πολύ δυνατό. Και δεν το λέω μόνο για σένα. Και για τον εαυτό μου μιλάω.

Βέβαια ο καθένας ξέρει τι περίπου θέλει για τον εαυτό του. Εγώ δεν θέλω να έχω όλη την συλλογή με τις φωτό στο κινητό μου. Μόνο επιλεγμένες. Το υπόλοιπο άλμπουμ το προτιμώ στο pc. Στα σίγουρα δηλαδή.

Περι ορέξεως φυσικά κανένας λόγος

Μάλλον θα ήθελες να πεις KB :)

Νίκος Καββαδίας

Λίγο φθηνή δεν είναι 1GB 60e?Επίσης,Ιούνιος για Κ800i νωρίς δεν είναι?

Το Κ750i πρέπει να ήταν πιο φθηνό.

80€ είπα, όχι 60€ (πριν ένα χρόνο την είχα αγοράσει 100, για το P910 μου).

Αρκετά νωρίς ο Ιούνιος, για τον Αύγουστο το βλέπω...

Νίκος Καββαδίας

exo nea apo timi gia to SE K800... panta (distixos) gia germania!

i anotati lianiki tis SE einai 499euro...

i internet price opos idi fainete tha einai 380-430euro (analogos to katastima).

ta dio xromata pou tha kikloforisoun einai ta velvet black kai allure brown.

xoris sigouria kai akrivi imerominia, anamenete kapou ston ioulio.

i timi tou sta normal katastimata tha einai ~449euro...

tosa ipologizo (den gnorizo tipota gia edo) oti tha erthei kai ellada!

prosoxi stin aisxrokerdia tis protes meres giati mporei nomima na ftasei kai ta 499euro me tin evlogia tis SE.

panta oi times einai me FPA, kai panta einai gia tis protes evdomades kikloforias... apo septemvri oktovri i timi tou tha pesei opos ginete PANTA me ta Kxxx mondela tis etairias pou vgenoun to kalokairi...

exo nea apo timi gia to SE K800... panta (distixos) gia germania!

i anotati lianiki tis SE einai 499euro...

i internet price opos idi fainete tha einai 380-430euro (analogos to katastima).

ta dio xromata pou tha kikloforisoun einai ta velvet black kai allure brown.

xoris sigouria kai akrivi imerominia, anamenete kapou ston ioulio.

i timi tou sta normal katastimata tha einai ~449euro...

tosa ipologizo (den gnorizo tipota gia edo) oti tha erthei kai ellada!

prosoxi stin aisxrokerdia tis protes meres giati mporei nomima na ftasei kai ta 499euro me tin evlogia tis SE.

panta oi times einai me FPA, kai panta einai gia tis protes evdomades kikloforias... apo septemvri oktovri i timi tou tha pesei opos ginete PANTA me ta Kxxx mondela tis etairias pou vgenoun to kalokairi...

To k790 poso ypologizeis na kostizei?

http://briefcase.pathfinder.gr/download/Privateer2004/7783/221488/0/karaiskakh2.jpg

• The title was changed to [Επίσημο - παλιό] Sony Ericsson K800i & K790i
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...