porcupine Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 Και μιας και το πράγμα πάει καλά, τι καλούδια συμβατά με WM6 έχετε βάλει αγαπητοί? Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 υπαρχει και η δυνατοτητα προσθηκης βιντεοκλησης, απλα εφτιαξα το standard dialer μιας και οι περισσοτεροι δεν δουλευουν 3g. θα προσθεσω και dialer με κουμπι βιντεοκλήσης. Δεχομαι και παραγγελιές:lol: :lol: :lol: @cretaman : δεν υπαρχει προγραμματακι, φτιαχνεις καποια αρχεια εικονων, εγγραφες στη registry και τα συνθετεις σαν cabaki. Αν εχετε καμια ιδεα η ωραια photo, πεστε μου να τη φτιαξω:happy:απλα να υπαρχει για ωρα αναγκης πανο:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 υπαρχει και η δυνατοτητα προσθηκης βιντεοκλησης, απλα εφτιαξα το standard dialer μιας και οι περισσοτεροι δεν δουλευουν 3g. θα προσθεσω και dialer με κουμπι βιντεοκλήσης. Δεχομαι και παραγγελιές:lol: :lol: :lol: @cretaman : δεν υπαρχει προγραμματακι, φτιαχνεις καποια αρχεια εικονων, εγγραφες στη registry και τα συνθετεις σαν cabaki. Αν εχετε καμια ιδεα η ωραια photo, πεστε μου να τη φτιαξω:happy: Απλά για να μην σε κουράσουμε στις παραγγελίες το λέω βρε και έπειτα αν θέλει να βάλει κάτι κάποιος πολύ privet?:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FOTANAG Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 τωρα το ειδα φιλε :( φωτη μηπως εχεις ρυθμισει μονο τον φωτισμο με ρευμα? εχει αναλογη επιλογη και για την λειτουργια με μπαταρια αλλα και επιλογη ρυθμισης ποτε θα σβησει η συσκευη .... και οταν ειναι με ρευμα αλλα και στην μπαταρια;) δεν ειναι λογικο ..... Τσεκαρισμενο εχω κανει τις σωστες ρυθμίσεις κατι αλλο δεν παει καλα,ισως καποια εφαρμογη το μπλοκαρει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 ρε μαγκεs ελληνικο πληκρολογιο για win6 που θα βρω:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 Δεν ξερω τι γινεται ρε παιδια αλλα 2 μερες τωρα που εχω βαλει τα 6 το destinator δεν μου βρισκει το gps! Τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FOTANAG Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 Δεν ξερω τι γινεται ρε παιδια αλλα 2 μερες τωρα που εχω βαλει τα 6 το destinator δεν μου βρισκει το gps! Τι να κανω? Βαλτο χειροκινητα απο ρυθμισεις στην com9 και θα το βρει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 Βαλτο χειροκινητα απο ρυθμισεις στην com9 και θα το βρει μεσα απο το destinator η απο το menu του 3600? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FOTANAG Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 μεσα απο το destinator η απο το menu του 3600? απο το dest Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 απο το dest Το εχω κανει! Τιποτα! δεν βρεθηκε gps φωναζει η κοπελα και εγω δεν την ακουω!!:lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 Το εχω κανει! Τιποτα! δεν βρεθηκε gps φωναζει η κοπελα και εγω δεν την ακουω!!:lol: :lol: Στο GPS info στο βρίσκει ? Δοκίμασε να κλείσεις το TMC και μετά παίξε λίγο με την ταχύτητα της com9 μέσα από το dest, κατεβασέ τη στα 9600 να δεις τι θα κάνει. επιτέλους βρήκα και ένα ωραίο site με themes και παραθέτω http://www.freewarepocketpc.net/ppc-tag-theme.html Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 Καταφέρατε να βάλετε το WM6 ? Αξιζει να δώσω 700€για να το πάρω το 3600, ειναι οκ ο samsung CPU? Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelos_cy Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 Παιδιά υπέρυθρες έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 Φυσικά και έχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 ρε παιδια ποιον video player εχετε;ο tcpmp οτι ρυθμιση και να του κανω μου κοβει τον ηχο στα 3 sec ενω στον τιτανα μου δουλευει jet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 Εγώ έχω βάλει τον core player και δουλεύει μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimantonak Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 Γελοία ερώτηση αλλά πείτε μου με ποιο τρόπο θα βγάλω το κάλυμα για να βάλω sim και μπαταρία. Δεν μπορώ... χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 Γελία ερώτηση αλλά πείτε μου με ποιο τρόπο θα βγάλω το κάλυμα για να βάλω sim και μπαταρία. Δεν μπορώ... χαχα Σπρωχνεις απο κατω προς τα επανω το πισω καπακι. Συρταρωτο ας πουμε ειναι και το επανω μερος ειναι μεγαλυτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimantonak Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 Ok! Γελοίο ήταν το είχα πει. Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 ακριβως!!!!και εγω το παλευα 2 ωρες για να το βρω,και εριξα και εγω τα μουτρα μου και εκανα την ιδια ερωτηση:p :p :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 Εγώ έχω βάλει τον core player και δουλεύει μια χαρά.ευχαριστω φιλε Γιωργο,για την βοηθεια!!επιτελους παιζει:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 Εγω εχω 2 ερωτησεις: -Στα sms εχει ελληνικο Τ9? Εχω κανονικο ελληνικο απο ace αλλα μου βγαζει κατι αγγλικες λεξεις? κανω κατι λαθος? -Εχω κατι βιντεο avi και δεν τα παιζει ο wmp που εχει. να τα μετατρεψω σε κατι αλλο η να βαλω κανενα αλλο player? ευχαριστω προκαταβολικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 τον coreplayer μολις τον εβαλα και τα παιζει ολα καλα,ο tcmpm μου εκανε κολπα στον ηχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimantonak Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 Μόλις έχω βάλει την μπαταρία και είναι στο 90%. Θα πρέπει να την αποφορτίσω εντελώς κ έπειτα να τη φορτίσω (πρώτη φόρτιση) για κανένα 5ωρο? ή να την βάλω απο τώρα για φόρτιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 δουλεψε το μεχρι να τελειωσει και μετα βαλτο για κανενα 5ωρο και εισαι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts