root2 Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Αλλη του lvsw κ αλλη η official. Ναι επιτελους βγηκε official WWE απο την htc με GPS enable.. ROM: 1.23.405.2 Radio: 1.38.00.11 ExtROM: 1.23.405.103 http://rapidshare.com/files/22963000/RUU_Trinity_HTC_WWE_1_1_.23.405.2_103_6275_1.38.00.11_108_GPS.exe Δεν χρειαζεται τιποτα απλα συνδεεται το p3600 σας κ μετα τρεχεται την rom κ ολα ok.. :) Κ οποιος θελει καθησα κ ευτιαξα ελληνικους χαρακτηρες στο dial-pad του τηλεφωνου. ;) (!!!Δεν ειναι σε κανενα απο τα παραπανο download αυτο!!!) http://img216.imageshack.us/img216/8816/screen001xv1.jpg Πηγα να κανω upgrade και ειδα οτι εγω εχω την ROM: 1.23.800.2 και δεν προχωρισα συγκεκριμενα το αρχειο ειναι RUU_Trinity_HTC_WWE_1.23.800.2_6275_1.35.00.11_Ship.exe εξαλου η ACE Δευτερα αναφερει θα ανεβασει την καινουργια rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newlynx Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 To παρείγγειλα και εγώ σήμερα και από αύριο ή Δευτέρα θα το έχω. Εντυπώσεις μη περιμένετε γιατί οι δικές σας (θετικές επι το πλείστον) με οδήγησαν σε αυτή την επιλογή!!! Μπράβο στα παιδιά που βοηθούν άλλους χρήστες με τις εμπειρίες τους και μπράβο και σε αυτούς που λειτουργούν και ολίγο ως beta testers για να χαιρόμαστε τις συσκευές μας καλύτερα και με περισσότερα χαρακτηριστικά. Θα χρειαστώ όμως τη βοήθειά σας. Επειδή σε πολλά PDA έχουν αναφερθεί ψιλοπροβλήματα με τις μνήμες έχει αγοράσει καποιος από εσάς μία από τις παρακάτω μνήμες και τις λειτουργεί χωρίς πρόβλημα? ATP mini Secure Digital miniSD 1GB 80x D-Tec Pro High Speed mini Secure Digital miniSD 1GB 80x Kingston mini Secure Digital miniSD 2GB 53x Η τελευταία είναι διπλάσιας χωρητικότητας αλλά με πιο αργούς χρόνους εγγραφής-ανάγνωσης. Να επιλέξω μέγεθος ή ταχύτητα ? Ιδού η απορία..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Πήρα κι εγώ ενα 3600 και με τη βοήθεια της ACE HELLAS κατάφερα να το κάνω να δουλεύει, αφού έβγαζε το κλασσικό (μέχρι να το μάθω με πέθανε) πρόβλημα με το not illegal rom. Έβαλα και το 800 custom rom και όλα δουλεύουν μια χαρά εκτός από τα ελληνικά. Κατέβασα το greek.rar αλλά στην εγκατάσταση του κολλάει μετά το restart σε άσπρη οθόνη, επίσης παρατήρησα με το καινούργιο rom αυτό το τρομερό voice recognition που έχει. Έχει βγεί αυτό σε ελληνικά ? Δηλαδή να καταλαβαίνει καλύτερα τη προφορά μας ? Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Ριξτε βρε παιδια σε κανενα rapidshare να κανουμε προωρο Πασχα και εμεις. ερχεται Σ/Κ και ειναι η καλυτερη ωρα για σκαλισμα!!! Τα ελληνικα τα παιρνουμε τη Δευτερα δεν πειραζει. Δεν ξερω αν μας μου επιτρεπουν να τα ανεβασω να τα παρετε ολοι ρε παιδια! Τα αρχεια ειναι τα original τις ace hellas! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 για πες μας τις εντυπωσεις σου!!!!εκτος απο το gps εχεις δει και αλλες διαφορες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 Και για το gps αν μπορεις να μας πεις εντυπωσεις. Διαβασα οτι το τσιπακι της qualcomm που εχει δεν παει και πολυ καλα. Εκανες καμμια δοκιμη με destinator6? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 Official HTC p3600 release WWE_1.23.405.2_103_6275_1.38.00.11_108_GPS Link Info : http://ppcwarez.org/phpBB2/viewtopic.php?t=19640 Και Download http://rapidshare.com/files/22908060/RUU_Trinity_HTC_WWE_1.23.405.2_103_6275_1.38.00.11_108_GPS.exe.html H ROM WWE_1.23.405.2_103_6275_1.38.00.11_108_GPS ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η OFFICIAL EUROPEAN Το εχω γραψει και 5 ποστς παρα πανω. Περιμεντε την Official...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 H ROM WWE_1.23.405.2_103_6275_1.38.00.11_108_GPS ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η OFFICIAL EUROPEAN Το εχω γραψει και 5 ποστς παρα πανω. Περιμεντε την Official...;) Ego tin perasa kai einai akrivos idia ta stoixeia me aytin pou edose o Murdof sto qtek forum. Ti paizei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 Και εγω την εχω βαλει (αυτη του lvsw δηλαδη) και παει σφαιρα. Εχει ομως αναφερθει οτι δεν ειναι αυτη η FINAL OFFICIAL - και ας εχει το ιδιο built number... βεβαια αυριο μπορει να πουν ΟΚ, μιας και θα την εχουν και οι ιδιοι OFFICIAL κανει released. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 Και εγω την εχω βαλει (αυτη του lvsw δηλαδη) και παει σφαιρα. Εχει ομως αναφερθει οτι δεν ειναι αυτη η FINAL OFFICIAL - και ας εχει το ιδιο built number... βεβαια αυριο μπορει να πουν ΟΚ, μιας και θα την εχουν και οι ιδιοι OFFICIAL κανει released. Ας ελπισουμε να ειναι αυτη και να μην εχουμε φλασαρισματα ξανα. Και εμενα σφαιρα παει, δουλευει και με D6 μια χαρα, δεν εκανα διαδρομη αλλα φιξαρε αρκετα γρηγορα. Ελεγαν οχι καλα πραγματα για το qualcomm που εχει μεσα, αλλα αν ειναι ανω του μετριου μια χαρα θα μας κατσει το GPS απο το πουθενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 Ας ελπισουμε να ειναι αυτη και να μην εχουμε φλασαρισματα ξανα. Και εμενα σφαιρα παει, δουλευει και με D6 μια χαρα, δεν εκανα διαδρομη αλλα φιξαρε αρκετα γρηγορα. Ελεγαν οχι καλα πραγματα για το qualcomm που εχει μεσα, αλλα αν ειναι ανω του μετριου μια χαρα θα μας κατσει το GPS απο το πουθενα. Το GPS του 3600 ειναι μια χαρα. Παιζει αριστα και συγκρίνεται ΑΝΕΤΑ με GPS Sirf III τσιπακια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
privenet Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 Με το πέρασμα νέας ROM που θα έχουμε από Δευτέρα της Ace, όταν περαστεί, υπάρχει περίπτωση να μας σβήσει τα contacts κτλ. ή απλά αναβαθμίζει το software? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deos24 Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 Τα πάντα σβήνουν! Θα είναι όπως όταν το άνοιξες πρώτη φορά! Οπότε BACKUP!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
root2 Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 Και για το gps αν μπορεις να μας πεις εντυπωσεις. Διαβασα οτι το τσιπακι της qualcomm που εχει δεν παει και πολυ καλα. Εκανες καμμια δοκιμη με destinator6? Με destinator6 το εχω παει μια χαρα οταν κλειδωσει δεν ξεκλειδωνει το δουλευω Αθηνα κεντρο αλλα κε σε επαρχια που πηγαινω νομιζω με την νεα rom ειναι πιο γρηγωρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 Με το πέρασμα νέας ROM που θα έχουμε από Δευτέρα της Ace, όταν περαστεί, υπάρχει περίπτωση να μας σβήσει τα contacts κτλ. ή απλά αναβαθμίζει το software?κανε συνχρονισμο τις επαφες σου με το outlook σε ΚΑΜΜΙΑ περιπτωση μην κανεις γενικο backup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fast600 Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 για ποιο λογο να μην κανουμε γενικο backup,εχει πολυ δουλεια μετα για να το ξαναστησω Παράθεση no fear[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fast600 Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 για ποιο λογο να μην κανουνε backup.βγαζει καποιο προβλημα μετα; ποιος καθεται να το ξαναστηση παλι απο την αρχη; Παράθεση no fear[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 για ποιο λογο να μην κανουνε backup.βγαζει καποιο προβλημα μετα; ποιος καθεται να το ξαναστηση παλι απο την αρχη; γιατί αν κάνεις full restore θα σου επαναφέρει και τα αρχεία της προηγούμενης rom. θα είναι λοιπόν σαν να μην έκανες update και γενικά θα στα κάνει μπάχαλο. κράτησε λοιπόν τα απαραίτητα, επανέφερε τα pim με outlook και activesync και ξαναστήσε τα προγράμματα σου από την αρχή!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebu Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 Τελικα ραδιοφωνο δεν εχει ετσι??? Εσεις που το εχετε και ειδικα οσοι μεταπηδησατε απο το Artemis στο P3600 ποιο θεωρειται πιο πληρες ppc??? Με δεδομενο οτι θα ειναι το 1ο μου ppc οποτε σκοπευω να το κρατησω καιρο και να του "βγαλω" τα ματια.Επισης η υπαρξη ραδιοφωνου ειναι ενα συν λογω του οτι μετακινουμαι συχνα με αστικες συγκοινωνιες και βαριεμαι να ακουω συνεχεια mp3. Απο εμφανιση το θεωρω κουκλα το P3300 αλλα κολλαω με αυτα που διαβαζω στο αντιστοιχο thread για τον επεξεργαστη. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agis_Pro Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 μπορείς να λύσεις το θέμα του ραδιοφόνου με ένα bluetooth handsfree radio... δεν έχει το p3600 ραδιο απο όσο ξέρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 μπορείς να λύσεις το θέμα του ραδιοφόνου με ένα bluetooth handsfree radio... δεν έχει το p3600 ραδιο απο όσο ξέρω... Δεν εχει ουτε με τη νεα ΡΟΜ, αρα ειναι οριστικο. Απο οτι ξερω βγαζει η εβγαλε η itech BT με ραδιοφωνο, οποτε μικρο το κακο. Ασε που και να ειχε μεσα θελει ακουστικα συνδεδεμενα για κεραια, οποτε με ενα ΒΤ-ραδιο γλυτωνεις και τα καλωδια και δεν τρεχει ραδιοφωνο στο 3600 (αρα λιγοτερη χρηση σε cpu-memory). Βεβαια δεν εχει οθονη να βλεπεις τους σταθμος απο οσο καταλαβα. http://www.itechdynamic.com/en/products_spec.asp?cid=2&pid=02050 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebu Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 Ναι αλλα με αυτες τις λυσεις θα θες αλλα καλωδια για το ραδιο και αλλα καλωδια-ακουστικα για τα Mp3. Πχ σε περιπτωσεις που εισαι στο τρενο και μπαινει σε τουνελ (Μοναστηρακι,Ομονοια) κανεις κατευθειαν σκατζα απο ραδιο σε mp3 και οταν ξαναβγει στην επιφανεια (Αττικη) ξαναγυριζεις σε ραδιο. Αλλιως θες να κουβαλας 800 πραγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifsta Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 Γνωριζει κανεις που μπορω να βρω ''επωνυμα'' παιχνιδια δωρεαν (cr****d) για το p3600???:rotfl: ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa_ma_si Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων από Δευτέρα,θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:Μήπως γνωρίζετε κάποιο καλό πρόγραμμα εσόδων-εξόδωνΆν είχε και Ελληνικά...;Έχω αγοράσει το τηλέφωνο πριν μία εβδομάδα.Βρήκα ένα καλό πρόγραμμα,αλλά είναι μόνο γιά έξοδα.Και κάνει το Hellenic Calendar να μην ανοίγει.Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 Ρε παιδιά έχω ένα μεγάλο πρόβλημα με τα ελληνικα. Τώρα είμαι με ROM 1.23.405.2 και όταν πάω να βάλω είτε το greek.rar που βρήκα εδώ είτε το paragon Software interkey, μετά το restart με βγάζει σε άσπρη οθόνη (βλέπε μπλε οθόνη των windows) και θέλει hard reset για να ξαναστρώσει. Γιατί ? Το πολύαναμενόμενο firmware θα έχει ελληνικά από τη μάνα του ? Αυτό μου διμιουργεί τεράστιο πρόβλημα κυρίως στο destinator όπου ακόμα και με το γνωστό keyboard.ini δεν μπορώ να κάνω αναζητήσεις plz help Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts