Tsakal_83 Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Γεια... μήπως κανένας έχει χρησιμοποιήσει και δουλεύει άψογα το πρόγραμμα card-export ΙΙ???Γιατί στο δικό μου Ρ3600 δεν κατάφερα να το δουλέψω.Και αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο εκτός του WM5torage. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 207 Sport Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
root2 Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Παιδια ξερει κανεις γιατι στο forum της Qtec δεν μπορω να μπω? Δεν μου αναγνωρiζει το password και οταν παω να το κανω reset μου γραφει οτι δεν υπαρχει τετοιο email πρεπει να βλεπουμαι και εκει για τυχον upgrade Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Παιδια ξερει κανεις γιατι στο forum της Qtec δεν μπορω να μπω? Δεν μου αναγνωρiζει το password και οταν παω να το κανω reset μου γραφει οτι δεν υπαρχει τετοιο email πρεπει να βλεπουμαι και εκει για τυχον upgrade Ευχαριστωειναι πεσμενο το φορουμ φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 οσο αφορα το προβλημα που εγραφα παραπανω με το καινουργιο μου 3600 που δεν ανοιγε λογω προβληματος τελικα του ιμει μου με την ρομ της ace θελω να ευχαριστησω δημοσια μια κοπελα την joannexx που γραφει στο φορουμ της ace και εφαγε το σ/κ της για να μου δωσει λυση με την ρομ και εχω αυτη την στιγμη το 3600 σε λειτουργια,καθως και τον Μιχαλη,παιδια σας ευχαριστω πολυ:rolleyes: :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
root2 Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 ειναι πεσμενο το φορουμ φιλε μου Σε ευχαριστω πολλη φιλε μου νομιζα οτι κατι δεν εκανα σωστα και δεν μπορουσα να μπω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 και εγω ετσι νομιζα αλλα με ενημερωσαν πριν λιγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deos24 Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Πότε θα είναι up πάλι σου είπαν;; Γιατί είχα ρωτήσει για το πως μπορώ να αφαιρέσω ένα screen protector απο το Trinity αλλα δεν πρόλαβα να δω αν απάντησε κανείς... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Πότε θα είναι up πάλι σου είπαν;; Γιατί είχα ρωτήσει για το πως μπορώ να αφαιρέσω ένα screen protector απο το Trinity αλλα δεν πρόλαβα να δω αν απάντησε κανείς... :(λογικα αυριο πιστευω,για το screen protector δοκιμασε με μια ταινια της 3m την οποια την κολας σε καποια γωνια και το τραβας μερικες φορες μεχρι να ανασηκωθει λιγο οποτε μετα το βγαζεις ευκολα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deos24 Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 λογικα αυριο πιστευω,για το screen protector δοκιμασε με μια ταινια της 3m την οποια την κολας σε καποια γωνια και το τραβας μερικες φορες μεχρι να ανασηκωθει λιγο οποτε μετα το βγαζεις ευκολα;) Οκ thanks! Θα το δοκιμάσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 οχι βρε!!!πριν 3 ωρες το πηρα καινουργιο απο πλαισιο!!!τιποτα δεν του εκανα!!!!ιδιο ειναι το ιμει στο κουτι και στην συσκευη!!!! με γειες! με ποσες συσκευες θα κατεβεις στο meeting? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifsta Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 καλησπερα παιδια,γνωριζει κανεις κατα το ποσο ''γρηγορη'' ειναι η htc στο service της?? Εστειλα την δευτερα στην αθηνα το p3600 επειδη δν διαβαζε την καρτα μνημης της και αναρωτιομουν σε ποσο περιπου κιρο θα το παρω πισω.:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deos24 Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 καλησπερα παιδια,γνωριζει κανεις κατα το ποσο ''γρηγορη'' ειναι η htc στο service της?? Εστειλα την δευτερα στην αθηνα το p3600 επειδη δν διαβαζε την καρτα μνημης της και αναρωτιομουν σε ποσο περιπου κιρο θα το παρω πισω.:O ΔΕΝ έχω προσοπική εμπειρία, αλλα διαβάζω πως δεν είναι ιδιαίτερα γρήγορο το service! Είναι και σε ποιον θα τύχεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 με γειες! με ποσες συσκευες θα κατεβεις στο meeting?ευχαριστω!!!με τις βασικες!!!το 3600 και τον τιτανα,το 3300 το εδωσα στον φιλο stred;) το s100 το εκανα δωρο στην γυναικα μου να παιζει πασιεντζες:p και το 2020i στο κουτι του ξεκουραζεται:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ausdim Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 οσο αφορα το προβλημα που εγραφα παραπανω με το καινουργιο μου 3600 που δεν ανοιγε λογω προβληματος τελικα του ιμει μου με την ρομ της ace θελω να ευχαριστησω δημοσια μια κοπελα την joannexx που γραφει στο φορουμ της ace και εφαγε το σ/κ της για να μου δωσει λυση με την ρομ και εχω αυτη την στιγμη το 3600 σε λειτουργια,καθως και τον Μιχαλη,παιδια σας ευχαριστω πολυ:rolleyes: :rolleyes: Τελικα ποιο ηταν το προβλημα??? Κ πως δωθηκε λυση σε αυτο?? Ευχαριστω.. :D Παράθεση http://www.htc-devs.com/x-click-but21.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Τελικα ποιο ηταν το προβλημα??? Κ πως δωθηκε λυση σε αυτο?? Ευχαριστω.. :Dηταν αυτο που περιπου μου ειπες εσυ,σου εστειλα pm;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifsta Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 γνωριζει κανεις γιατι σε αλλους το p3600 γραφει κατω απο την καμερα 2,1 megapixels και σε αλλους 2,0???:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 εμενα προσωπικα γραφει 2.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deos24 Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 γνωριζει κανεις γιατι σε αλλους το p3600 γραφει κατω απο την καμερα 2,1 megapixels και σε αλλους 2,0???:wacko: Πρώτη φορά το ακούω... Σε εμένα 2,0 λέει πάντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifsta Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 αν δειτε στη συσκευασια και σε διευθυνσεις στο εικονες στο ιντερνετ δειχνει 2,1 οπως επισεις κ στρογγυλο που περιβαλλει τν καμερα ειναι ασπρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deos24 Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Αυτές όλες δεν πρέπει να είναι Live photos... Οπότε μπορούν να γράφουν ότι θέλουν... By the way στο Trinity δεν έχει και την επιλογή απο πίσω για το κοντά-μακρυά όπως έχει στον τιτάνα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifsta Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 το εχει στις ρυθμισεις ομως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 παιδια μια απορια για να κανεις και να δεχτεις βιντεοκληση στις ρυθμισεις την επιλογη καμερας πρεπει να μην την εχεις τσεκαρισμενη εκει που λεει ''απενεργοποιηση καμερας με απαντηση βιντεοκλησης''; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifsta Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 εγω δν γνωριζω γιατι δν εχω βαλει ακομα 3g sim... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DCH Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 ειναι πεσμενο το φορουμ φιλε μου Να είσαι καλά, είχαν σπάσει τα νεύρα μου να προσπαθώ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DCH Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 ευχαριστω!!!με τις βασικες!!!το 3600 και τον τιτανα,το 3300 το εδωσα στον φιλο stred;) το s100 το εκανα δωρο στην γυναικα μου να παιζει πασιεντζες:p και το 2020i στο κουτι του ξεκουραζεται:D Θα μας τρελλάνεις! Ποιά είναι η αγαπημένη σου;:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts