manos_23 Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 allazei sinexos tin ora apo mono tou se +2 windhoeck.... opou fisika pigenoun ola ta rantevou 1ora prin... oso kai na to allazo, girizei mono tou meta apo 10 lepta... aparadekto bug! Καταρχήν καλημέρα! Όχι βρε eNeRGy,δεν αλλάζει η ώρα των ραντεβού,αφού και η Ελλάδα +2 είναι! Πάντως και εμένα το κάνει αυτό! Παράθεση s1.bit3fight.gr/c.php?uid=23557 starfinal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 kai omos kata ena periergo tropo emena ola ta rantevou ginontai mia ora pio prin sto imerologio... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dras Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 κατεβασα και αλη ρομ και μου λεει το ιδιο ξερετε τι μπωρω να κανω για τι ειναι κλιστο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 22, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 Μπορείς να γίνεις λίγο πιο αναλυτικός; Τι είναι κλειστό; Ποια ROM κατέβασες και σου λέει τι ακριβώς; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dras Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 sorry Δυστιχος κατα την αναυαθμιση ενο ειναι κολημενο μου βγαζει the image file is currupted please chek your udate utility ενω βαζω το gelly_1 και Trinity_WM_6.1_OS_19588__Build_19588.1.1.4__Diamond_edition_by_Akeo η ταιβανεζικη δεν αλλαζει με τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 22, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 Τώρα ποια ROM φοράει η συσκευή σου; Δουλεύει κανονικά; Όταν πας να τη flashάρεις κολλάει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dras Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 τωρα φοραω την taiwaneziki στο 1% κολαει δυστιχως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 Αφού βλέπεις ότι με την συγκεκριμένη κολλάει συνέχεια, μην επιμένεις. Δοκίμασες να περάσεις την εργοστασιακή;; Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 23, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 τωρα φοραω την taiwaneziki στο 1% κολαει δυστιχως Otan les "foras" ennoeis oti ontws foras i prospatheis na foreseis ti sygkekrimeni ROM? :wacko: Poia ROM exei afti ti stigmi i syskevi sou kai doulevei? Giati den kaneis afto pou sou proteinei i Eleni (eltsele) na deis ean mporeis na flashareis alli ROM? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dras Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 ρε παιδια εχω δοκιμασει 3 rom αλλα η taiwaneziki δεν φευγει με τιποτα κολαει στο 1 % την εργοστασιακη δεν την εχω επειδη το κινιτο το πηρα με αλλη rom μεταχειρισμενο αν ειναι στιλτε μου ενα λινκ με την εργοστασιακη πας και την παρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 23, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 http://rapidshare.com/files/22963000/RUU_Trinity_HTC_WWE_1_1_.23.405.2_103_6275_1.38.00.11_108_GPS.exe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 φιλε dras θες να πεις οτι ενω η συσκευη μπαινει σε κατασταση bootloader,και αρχιζει κανονικα η διαδικασια αντικαταστασης rom αυτη κολαει και κοβετε στο 1%. απλα εχω και εγω βαλει 3 διαφορετικες ταιβανεζικες απο τους pda mobiz και δεν μου παρουσιαστηκε κανενα προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 23, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 Και εγώ δε νομίζω να φταίει η ROM. Θα δούμε τι θα κάνει με την official. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dras Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 φιλε dras θες να πεις οτι ενω η συσκευη μπαινει σε κατασταση bootloader,και αρχιζει κανονικα η διαδικασια αντικαταστασης rom αυτη κολαει και κοβετε στο 1%. απλα εχω και εγω βαλει 3 διαφορετικες ταιβανεζικες απο τους pda mobiz και δεν μου παρουσιαστηκε κανενα προβλημα. δυστιχω ετσι ειναι και δεν ξερω τι να κανω να δω τορα που μου εδωσε ο athanaso77 την rom πας και δουμε τιποτα ευχαριστω παντος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 να σου κανω μια ερωτηση?? εχεις εσυ βαλει στην συσκευη ρομ?? εσυ να την εχεις περασει?? απαντησε μου σε αυτο να πιασουμε ενα ενα το τι μπορει να φταιει. η το πηρες με την rom που λες οτι φοραει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 Και εγώ δε νομίζω να φταίει η ROM. Θα δούμε τι θα κάνει με την official. :rolleyes: το περιεργο ειναι οτι ενω μπαινει κανονικα σε κατασταση bootloader δεν μπορει να μην περναει την rom. κατι αλλο παιζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 δοκιμασε ο φιλος να περασει την ρομ με xp αν εχει vista;επισης ας κλεισει και firewall-antivirous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 Γιαννη το προβλημα ειναι αλλο. ενω μπαινει σε bootloader η συσκευη,και ξεκιναει η διαδικασια της rom σταματαει στο 1%. αυτο ειναι για μενα περιεργο Γιαννη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 τι στο διαβολο;ουτε η "μαμα"περναει;ας δει και σε αλλο pc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 για την "μαμα" ακομα δεν εχει πει αν περναει η οχι. πρεπει να την καταβασε και θα μας πει αν περναει η οχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dras Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 να σου κανω μια ερωτηση?? εχεις εσυ βαλει στην συσκευη ρομ?? εσυ να την εχεις περασει?? απαντησε μου σε αυτο να πιασουμε ενα ενα το τι μπορει να φταιει. η το πηρες με την rom που λες οτι φοραει. την αγορασα με αλλη ρομ και μετα εβαλα αυτη και κολισε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 σε εχουν ρωτησει ολοι αν την "μαμα"ρομ δοκιμασες να την βαλεις,το εκανες η οχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dras Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 σε εχουν ρωτησει ολοι αν την "μαμα"ρομ δοκιμασες να την βαλεις,το εκανες η οχι; το εκανα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 τι να πω ρε φιλε!!!προσωπικα δεν παει το μυαλο μου καπου αλλου:(σε αλλο pc δοκιμασες;με xp και κλειστα firewall-antivirous το δοκιμασες ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 23, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 Ναι και εγώ αυτό θα πρότεινα... δοκιμή σε άλλο PC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts