Jump to content

[Επίσημο] HTC Ρ3600 (Trinity)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το πάτησα!

Πήγε μία χαρά, έκανε update μόνο το ραδιο, δεν ζήτησε

hard reset.

Έχω την αίσθηση ότι το κλείδωμα του GPS είναι πιο γρήγορο

αλλά επιφυλάσσομαι να κάνω μερικές δοκιμές από αύριο.

Να είστε καλά!

Φιλε/η μου οταν το δοκιμασεις καλυτερα πες μας τις εντυπωσεις σου γιατι ενδιαφερομαι και γω για την radio rom....σε ευχαριστω....:innocent:

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Να τονίσουμε όμως, πως ο καθένας είναι υπεύθυνος για το μηχανάκι του και τα όποια σκαλίσματα του κάνει, οπότε μην περιμένετε να κατηγορήσετε κανέναν εαν δεν σας παίξει η αναβάθμιση ή προκληθεί βλάβη.Μη εγκεκριμένες ρομ ενδέχεται να σας δημιουργήσουν πρόβλημα.

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φιλε/η μου οταν το δοκιμασεις καλυτερα πες μας τις εντυπωσεις σου γιατι ενδιαφερομαι και γω για την radio rom....σε ευχαριστω....:innocent:

το radio-gsm ειναι η επισημη εκδοση τηs htc για αλλεs χωρεs αυστραλια κτλ.υπαρχει βελτιωση στην ληψη.κανενα προβλημα.:)

Καλημέρα σε όλους

έχω πάρει το 3600 απο την expansys πριν απο λιγες μερες και είχε ήδη μέσα την τελευταία ROM η οποία ξεκλειδώνει το GPS. Βέβαια δε φαινότανε το εικονίδιο για τις ρυθμίσεις στο control panel , αλλλα έκανα την αλλαγή στο registry και το έδειξε. Όμως ότι ρυθμίσεις και να βάλω εκεί, το TOM TOM λέει "no GPS signal" . Μια αλλη freeware gps εφαρμογή, δε κλειδώνει αλλα βλέπει μερικούς δορυφόρους.

Καμια ιδέα παιδιά? Στις ρυθμίσεις

Program Port, Hardware Port,Baud rate,Manage GPS Automatically

τι πρέπει να βάλουμε;

thanks

com 9,baud rate 9600

Ευχαριστώ φίλε τα δοκίμασα αυτά αλλα το tom tom επιμένει "No Valid GPS Signal"

Αλήθεια το tom tom Ξέρει σε ποιο program port Να συνδεθεί? Στην ρύθμιση "Manage GPS Automatically" τι μπαίνει??

Ρε παιδια θελω την βοηθεια σας. νομιζω οτι ειχε αναφερθει το κολπο αλλα δεν το βρισκω. εχω βαλει το destinator 7 αλλα θελω να βαλω παλι το 6 χωρις να βγαλω το 7. Καποιος ειχε πει για ενα κολπο με καποιο rename σε καποιο φακελο και μπορουσες να κρατησεις και τις 2 εκδοσεις. και περαν απο αυτο αν γινεται, μπορουν και τα 2 προγραμματα να χρησημοποιουν τον ιδιο χαρτη ή πρεπει το καθενα να εχει δικο του folder με χαρτες κ.τ.λ.?

Καλημέρα σε όλους

έχω πάρει το 3600 απο την expansys πριν απο λιγες μερες και είχε ήδη μέσα την τελευταία ROM η οποία ξεκλειδώνει το GPS. Βέβαια δε φαινότανε το εικονίδιο για τις ρυθμίσεις στο control panel , αλλλα έκανα την αλλαγή στο registry και το έδειξε. Όμως ότι ρυθμίσεις και να βάλω εκεί, το TOM TOM λέει "no GPS signal" . Μια αλλη freeware gps εφαρμογή, δε κλειδώνει αλλα βλέπει μερικούς δορυφόρους.

Καμια ιδέα παιδιά? Στις ρυθμίσεις

Program Port, Hardware Port,Baud rate,Manage GPS Automatically

τι πρέπει να βάλουμε;

thanks

απο expansys το πηρα και γω και δουλευει μια χαρα το τομτομ χωρισ να πιραξω τιποτα στην registry.

δεν εχω εικονιδιο gps στα settings.

απλα διαλεγεις internal gps receiver στις επιλογες του τομτομ και θα το βρει.

αν πειραξες τιποτα στις επιλογες του gps στα settings τοτε ενα hard reset σαν τελευταια επιλογη θα σε σωσει νομιζω.

τι το θες το εικονιδιο να φενεται?

καποιος φιλος που να δοκιμασε το destinator 7 να μας πει αν εμφανιζει bugs (και ποια)με την συσκευη μας?

καποιος φιλος που να δοκιμασε το destinator 7 να μας πει αν εμφανιζει bugs (και ποια)με την συσκευη μας?

Εγω το εχω κανα μηνα και δουλευει σχετικα καλα. Μια φορα μονο με "πουλησε" την ωρα που περναγα τις διασταυρωσεις στην ποσειδωνως εξω απο το Σ.Ε.Φ. και αργησε να μου δωσει την διαδρομη και φυσικα πηρα λαθος κατευθυνση, κατα τα αλλα δεν ειχα προβλημα, μεχρι που πριν απο καποιες μερες μου εμφανιζει ενα μυνημα οτι το σημειο εναρξης τησ διαδρομης ή το σημειο προορισμου δεν ειναι προσβασιμο με αυτοκινητο, και με εχει προβληματισει λιγο. σκεφτομαι να βαλω παλι το 6

απο expansys το πηρα και γω και δουλευει μια χαρα το τομτομ χωρισ να πιραξω τιποτα στην registry.

δεν εχω εικονιδιο gps στα settings.

απλα διαλεγεις internal gps receiver στις επιλογες του τομτομ και θα το βρει.

αν πειραξες τιποτα στις επιλογες του gps στα settings τοτε ενα hard reset σαν τελευταια επιλογη θα σε σωσει νομιζω.

τι το θες το εικονιδιο να φενεται?

Το ειχα δοκιμάσει στην αρχή αυτό, πριν εμφανίσω το εικονίδιο. Επιλέγοντας Built in GPS receiver βλέπει τους δορυφόρους αλλα δεν έχει signal.

Θυμάται κανείς ποιές είναι οι εργοστασιακές ρυθμίσεις για το GPS στο control panel?

Το ειχα δοκιμάσει στην αρχή αυτό, πριν εμφανίσω το εικονίδιο. Επιλέγοντας Built in GPS receiver βλέπει τους δορυφόρους αλλα δεν έχει signal.

Θυμάται κανείς ποιές είναι οι εργοστασιακές ρυθμίσεις για το GPS στο control panel?

Me tin teleutaia episimi rom ths htc kai tis ace:

Thira GPS : GPD1

----------------

Thira GPS: COM9

Taxitita 115200

----------------

Automatos elegxos GPS tsekarismeno

Ευχαριστω παιδια, τελικα το μονο που χρειαζοτανε ηταν να βγω λιγο εξω μεχρι να συνδεθει με τους δορυφόρους για πρώτη φορά. Τώρα πιάνει και μέσα αν και οχι πολυ καλα

Re paidia, stin teleutaia rom tis htc me ellinika ace exei diaforetiko mapping apo tin rom 2.15 tou ausdim.Eno stin rom tou ausdim ta grammata pane alfabitika stin rom tis ace exei as poume to thita sto noumero 8.O deyteros tropos me bolevei perissotero. Mipos kserete an balo tin rom tou ausdim 2.15 pos tha exo to palio mapping tis official ace rom?

To idio mapping iparxei kai stin 2.10?

Doste ta fota sas paidia...

Λοιπόν, φίλοι μου, χωρίς να είμαι ο πλέον ειδικός, μετά από μερικές

δοκιμές αυτές τις μέρες διαπιστώνω τα εξής:

1) Μετά την αναβάθμιση του radio στην 1.46.30.11 όντως το κλείδωμα του

GPS είναι *λίγο* πιο γρήγορο. Για να είμαι ειλικρινής, η διαφορά

δεν είναι τεράστια.

2) Παρατηρώ (και πριν την αναβάθμιση) ότι το Destinator 7 γενικά ζορίζεται

να κλειδώσει, περισσότερο από άλλα προγράμματα. Π.χ. το GPS Tuner

και ένα άλλο μικρότερο (Navigator ή κάπως έτσι) κλειδώνουν *πολύ*

γρήγορα. Κάποιες άλλες φορές δε, το Destinator ανοίγει το GPS

εμφανίζοντας αυτό το STK service (και με πρήζει με το How are you της

Vodafone...) συνεχώς : Σαν να προσπαθεί να το ανοίξει και να μην

μπορεί. Για να έρθει στα ίσια του θέλει ένα soft reset. Την ίδια στιγμή

τα υπόλοιπα GPS προγράμματα λειτουργούν κανονικά. Ίσως λοιπόν

να έχει κάποιο bug. Το κακό είναι ότι το 6 δεν το έχω δει καθόλου...

Άσχετο: έχει βρει κανείς καμιά βάση αυτοκινήτου *καλή* χωρίς όμως

αυτή τη κουμούτσα τη βεντουζα/βραχίονα ;;

Αυτά τα ολίγα.

Εως τι χωριτηκότητας κάρτα μπορώ να βάλω στο 3600?

Προσωπικά έχω 3 μήνες τώρα μια Transcent 4GB HC που πήρα από το πλαίσιο με 47ευρώ και δεν έχει χάσει ποτέ ούτε τα δεδομένα ούτε την κάρτα!

μπορει καποιος φίλος να δώσει λινκ για την καλυτερη ΡΟΜ που υπάρχει? αν δεν γίνετε να δώσει λινκ, ας μου δώσει καποια στοιχεια και θα το βρω μόνος μου...

Αυτα τα CID lock και τέτοια που βλεπω συχνα να αναφέρονται τι είναι? σε λίγη ώρα παω να παραλάβω το νεο μου 3600, θα έχει κατι τέτοιο κλείδωμα?

Ειδα στο xda-developers κατι για super-Cid και κατι τέτοια, Please, μπορει κάποιος φίλος να μου πει τι γίνετε;

Σας ευχαριστώ

http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif

μπορει καποιος φίλος να δώσει λινκ για την καλυτερη ΡΟΜ που υπάρχει? αν δεν γίνετε να δώσει λινκ, ας μου δώσει καποια στοιχεια και θα το βρω μόνος μου...

Αυτα τα CID lock και τέτοια που βλεπω συχνα να αναφέρονται τι είναι? σε λίγη ώρα παω να παραλάβω το νεο μου 3600, θα έχει κατι τέτοιο κλείδωμα?

Ειδα στο xda-developers κατι για super-Cid και κατι τέτοια, Please, μπορει κάποιος φίλος να μου πει τι γίνετε;

Σας ευχαριστώ

διαβασε σελ.146 να μην τα ξαναγραφουμε παλι φιλε tron13:)

Προσωπικά έχω 3 μήνες τώρα μια Transcent 4GB HC που πήρα από το πλαίσιο με 47ευρώ και δεν έχει χάσει ποτέ ούτε τα δεδομένα ούτε την κάρτα!

ρε παιδια και εγώ την ίδια έχω και χθες έχασα τα πάντα και ξαφνικά στασμάτησε να δουλευει. φταιει η κάρτα ή το τηλ? δεν ξέρω. πάντως εκνευρήστηκα γιατί ήταν τέλεια στημμένα όλα και την ψώνησα. σκέφτομαι να το πουλήσω μόνο και μόνο για αυτό τον λόγω......

κατα τα άλλα είμαι πολύ ευχαριστημένος... και wm6 του πέρασα...και destinator 7 kαι τα πάντα....

έχει κανεις καμμια ιδέα τι φταιει???

πόσο να το δώσω αν το δώσω? ενός μηνός αν είναι με απόδειξη αγοράς κλπ.... χωρίς γρατζιουνια!

hharis@otenet.gr

ρε παιδια και εγώ την ίδια έχω και χθες έχασα τα πάντα και ξαφνικά στασμάτησε να δουλευει. φταιει η κάρτα ή το τηλ? δεν ξέρω. πάντως εκνευρήστηκα γιατί ήταν τέλεια στημμένα όλα και την ψώνησα. σκέφτομαι να το πουλήσω μόνο και μόνο για αυτό τον λόγω......

κατα τα άλλα είμαι πολύ ευχαριστημένος... και wm6 του πέρασα...και destinator 7 kαι τα πάντα....

έχει κανεις καμμια ιδέα τι φταιει???

πόσο να το δώσω αν το δώσω? ενός μηνός αν είναι με απόδειξη αγοράς κλπ.... χωρίς γρατζιουνια!

hharis@otenet.gr

Αυτό που ξέρω είναι ότι πρέπει να μην είναι μέσα όταν κάνεις reset το τηλέφωνο και επίσης όταν θέλω να το κλείσω πατάω παρατεταμένα το Power! Είχα κατεβάσει και ένα SD Card Fix από το xda-developers και δεν είχα πρόβλημα ποτέ!

διαβασε σελ.146 να μην τα ξαναγραφουμε παλι φιλε tron13:)

Είμαι σίγουρος ότι ο Δημήτρης έχει κάνει τρομερη δουλεία και σε αυτή τη ver του, αλλά επείδη δεν θέλω ελληνικά μενού δεν την έχω δοκιμάσει και για αυτό ρωτάω, μπορώ με αυτή να έχω αγγλικά μενού και ελληνικά contacts και keyboard ?

Kill with Power !!!

Ο Δημητρης εχει και Αγγλικη Version της ROM που εφτιαξε ....:)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=314972

Thanks, έχει ελληνικά καθόλου μέσα ? Άστο το διάβασα.

Thanks again

Kill with Power !!!