mouyias Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 afti tou bepe apla den exi to touchflo...kai exei ipsiles apaitisis memory...kata ta alla fysaei...pistevo oti ine i kalyteri pou iparxi afti tin stigmi...kai anameno tin 0,80 mpas kai vali to touchlfo kai miosi tin katanalosi RAM to provlima me tin RAM to lynis me ena soft reset 1 fora tin imera :p Παράθεση PROUD ARSENAL FAN http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dras Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 pigenne START->SETTINGS->PHONE->RING TYPE kai ekei exi mia epilogi RING AND VIBRATE ;) το κανω ειναι απο τα προτες ενεργειες που εχω κανει αλλαδ δυστιχως ton boulo :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouyias Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 soft reset ekanes meta? Παράθεση PROUD ARSENAL FAN http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 3. Όταν γίνεται η αναβάθμιση έχω μέσα τη sim και την κάρτα ή δεν πρέπει ή είναι αδιάφορο; (αυτή την ερώτηση μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε και σαν ανέκδοτο, αλλά τι να κάνω; :p ) Better safe than sorry! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 καλησπερα. εβαλα και εγω την rom του bepe 079 no tom. ολα καλα αλλα εχω μια ενσταση,η οποια δεν εχει να κανει με τις λειτουργιες αφου ευτυχως δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα. η μονη ενσταση μου εχει να κανει με την μνημη. μιλαω για την μνημη προγραμματων ξεκιναω με 25 και μετα απο λιγο και χωρις ιδιαιτερη χρηση φτανω στο 15-12. καλη rom αλλα φονιας της μνημης. Ναι, το memory leak είναι γνωστό πρόβλημα και με ταλαιπωρεί κι εμένα.. To memaid δεν καταφέρνει να το νικήσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 opote...i'll stick with bepe :p Με το memory leak τι κάνεις? Πως το παλεύεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 afti tou bepe apla den exi to touchflo...kai exei ipsiles apaitisis memory...kata ta alla fysaei...pistevo oti ine i kalyteri pou iparxi afti tin stigmi...kai anameno tin 0,80 mpas kai vali to touchlfo kai miosi tin katanalosi RAM to provlima me tin RAM to lynis me ena soft reset 1 fora tin imera :p Κι εγώ noob από official wm5 ερχόμουν, έβαλα του bepe και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Προς το παρόν το παίζω φιλήσυχος πολίτης (έχω άλλες δουλειές) και δεν την αλλάζω/πειράζω, θέλω απλά να κάνω τη δουλειά μου. Μου φαίνεται θα βάλω το sprite backup 4a.m. να κάνει backup και μετά reboot αυτόματα. Το πρωί θα είναι φρέσκο... (μόνο πρόβλημα όταν ξενυχτάμε στα μπαρ... :lol:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouyias Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 to memory leak lynete me ena soft reset tin imera ;) elpizo na vgi syntoma i 0.8 an kai ma8eno oti to brickare to mixanaki o bepe :( Παράθεση PROUD ARSENAL FAN http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Τελικα αλαξα wm6 και ακομα δονιση δεν ειδα τι μπωρει να ειναι ρε γαμοτο εχει παθει κανενας κατι παρομοιο ?φιλε μου εχει προβλημα ο μηχανισμος της δονησης,ειναι πολυ ευαισθητος ακομα και σε μικρα χτυπηματα,γνωμη μου να το πας στο σερβις,δεν ειναι τιποτα σοβαρο,αλλα μην το πας με τα 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 to memory leak lynete me ena soft reset tin imera ;) elpizo na vgi syntoma i 0.8 an kai ma8eno oti to brickare to mixanaki o bepe :(ακριβως!!!!φαντασου τι του εκανε και το τιναξε στον αερα:p:lol:δεν εχει 3600 εδω και 1 μηνα:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 WM6???Μια είναι η Rom...Gelly by Ausdim...!!!!!Χωρίς δεύτερη σκέψη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 η καλυτερη δυαδα ειναι του ausdim-bepe με διαφορα απο τις υπολοιπες αυτη την στιγμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouyias Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 tou ausdim den tin dokimasa mono kai mono epidi einai sta ellinika... an tin evgaze kai se aggliki version efxaristos na tin dokimaza kai pali BRAVO tou paidiou pou asxolite ;) Παράθεση PROUD ARSENAL FAN http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos75 Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 Ρε παιδια θελω την βοηθεια σας!Επιθυμω να αγορασω το P3600 αλλα ομως με χαλαει πολυ ο δεκτης gps που διαθετει εχοντας διαβασει αρνητικα σχολια.Τελικα ειναι τοσο κακος?Δηλαδη στην πλοηγηση περνα μεσα απο τα σπιτια?Στην πεζη πλοηγηση στη φυση-βουνο τι αποκλιση δειχνει 20 50 μετρα?Απαντηστε μου σας παρακαλω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 28, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 Ρε παιδια θελω την βοηθεια σας!Επιθυμω να αγορασω το P3600 αλλα ομως με χαλαει πολυ ο δεκτης gps που διαθετει εχοντας διαβασει αρνητικα σχολια.Τελικα ειναι τοσο κακος?Δηλαδη στην πλοηγηση περνα μεσα απο τα σπιτια?Στην πεζη πλοηγηση στη φυση-βουνο τι αποκλιση δειχνει 20 50 μετρα?Απαντηστε μου σας παρακαλω!!! Min agxwnesai... ti douleia tou tin kanei mia xara. Ean se endiaferei toso poly to GPS tha sou proteina to X600 pou exei Sirf Star III kai einai pleon omorfo gia ETEN. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 Έχει δοκιμάσει κανείς το Schedule Reset - v1.0? freeware: http://www.pocketpcfreewares.com/en/index.php?soft=1526 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derizio Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 Λοιπον παιδες βοηθεια! Ειχα την Indigo 3 και αποφασισα να περασω την Gelly. Πριν κανω την αναβαθμιση πηρα backup τις επαφες με το PPCBckp Contact αλλα τωρα τωρα που θελω να κανω restore δεν βλεπει τα αρχεια του backup. Τι γινεται τωρα, πως θα επαναφερω τις επαφες και ολα τα αλλα που ειχα πριν? Παράθεση http://teoderizio.blogspot.gr/ http://deriziomobile.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derizio Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 Βρηκα το προβλημα μαλλον γιατι το ιδιο μου εκανε και σε word αρχεια και υποψιαζομαι και στα θεματα που τωρα δεν τα αναγνωριζει. μου εχει αλλαξει την καταληξη των αρχειων και μου βγαζει τυπο αρχειου MENC FILE. Δοκιμασα να σβησω τα περιτα στοιχεια στην καταληξη των word και να αφησω μονο το .doc αλλα και παλι δεν παιζουν τα αρχεια. Καμια βοηθεια ρε παιδια? Και τελικα το αποτελειωσα! Πηγα να την ξαναριξω απο πανω μηπως διορθωθει τιποτα και δεν ξανανοιξε ποτε! Ανοιγει στην πρωτη οθονη και μενει εκει!!! Τι κανω τωρα????????? Παράθεση http://teoderizio.blogspot.gr/ http://deriziomobile.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 σε bootloader μπορεις να το βαλεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derizio Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 το εβαλα και του περασα της HTC την rom και ειναι ενταξει και τωρα μαλλον θα ξαναπερασω την gelly αλλα τα αρχεια μου τα εχει καταστεψει αν δεν μπορεσω να τα αλλαξω. Ετοιμη ξανα η gelly! Να δω τι θα γινει με τα αρχεια τωρα! Παράθεση http://teoderizio.blogspot.gr/ http://deriziomobile.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos75 Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 Min agxwnesai... ti douleia tou tin kanei mia xara. Ean se endiaferei toso poly to GPS tha sou proteina to X600 pou exei Sirf Star III kai einai pleon omorfo gia ETEN. Σε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση!Ομως γιατι δεν μου προτεινεις το Χ800 που εχει μικρη διαφορα τιμης και καλυτερα χαρακτηριστικα?Ενατι αυτων των δυο το HTC P3600 δεν ειναι πιο σταθερο ποιοτικο κτλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dras Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 φιλε μου εχει προβλημα ο μηχανισμος της δονησης,ειναι πολυ ευαισθητος ακομα και σε μικρα χτυπηματα,γνωμη μου να το πας στο σερβις,δεν ειναι τιποτα σοβαρο,αλλα μην το πας με τα 6 Φιλε μου δυστιχος το εχω παρει απο το εξωτερικο και δεν νομιζω να μου το δεχτουνε μηπως ξερει κανενας κανενα μαγαζι που να μπωρει να φτιαξει συγκεκριμενα κινιτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 Φιλε μου δυστιχος το εχω παρει απο το εξωτερικο και δεν νομιζω να μου το δεχτουνε μηπως ξερει κανενας κανενα μαγαζι που να μπωρει να φτιαξει συγκεκριμενα κινιτα;σε καλυπτουν απο οτι ξερω,δεν παιζει ρολο;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 28, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 Σε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση!Ομως γιατι δεν μου προτεινεις το Χ800 που εχει μικρη διαφορα τιμης και καλυτερα χαρακτηριστικα?Ενατι αυτων των δυο το HTC P3600 δεν ειναι πιο σταθερο ποιοτικο κτλ? Giati to X800 apo alles synthikes tha mporouse na einai oti kalytero kykloforei afti ti stigmi alla dyxtyxws exei parousiasei para polla problimata. Exei VGA othoni (640x480 pou ypo alles synthikes tha itan megalo pleonektima) alla den exei oute tin apaitoumeni epeksergastiki dynami, oute kai tin analogi mnimi (64MB RAM mono!!!) gia na antapekselthei stis apaitiseis oute twn pio aplwn efarmogwn. Ean mpeis sto katallilo forum tha katalabeis ti ennow afou ta parapona exoun ksekinisei apo ta apodytiria (dystyxws). Oson afora to P3600 einai ontws para poly kalo alla... ta exei ta xronakia tou pia! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos75 Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 Giati to X800 apo alles synthikes tha mporouse na einai oti kalytero kykloforei afti ti stigmi alla dyxtyxws exei parousiasei para polla problimata. Exei VGA othoni (640x480 pou ypo alles synthikes tha itan megalo pleonektima) alla den exei oute tin apaitoumeni epeksergastiki dynami, oute kai tin analogi mnimi (64MB RAM mono!!!) gia na antapekselthei stis apaitiseis oute twn pio aplwn efarmogwn. Ean mpeis sto katallilo forum tha katalabeis ti ennow afou ta parapona exoun ksekinisei apo ta apodytiria (dystyxws). Oson afora to P3600 einai ontws para poly kalo alla... ta exei ta xronakia tou pia! Ευχαριστω για την πολυ κατατοπειστικη σου απαντηση!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts