Guest lagoudakis Δημ. November 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 μονο σε αυτη στο κανει;δηλ. τι σου βγαζει;error;η σταματαει το active;μηπως μπαινει σε bootloader που ειναι και το φυσιολογικο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. November 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 μονο σε αυτη στο κανει;δηλ. τι σου βγαζει;error;η σταματαει το active;μηπως μπαινει σε bootloader που ειναι και το φυσιολογικο;Μπαίνει σε bootloader, και χάνει τη σύνδεση με το sync center Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 ωραια και αν πατησεις ετσι οπως εισαι το αρχειο για να ξεκινησει τι κανει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. November 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 ωραια και αν πατησεις ετσι οπως εισαι το αρχειο για να ξεκινησει τι κανει; Μα ξεκινάει και μετά κάνει αποσύνδεση, με αποτέλεσμα να σταματάει στο 0% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 μηπως στο κοβει το antivirus-firewall;για δοκιμασε να τα απενεργοποιησεις,σε αλλη σου κανει τα ιδια;πχ στου bepe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. November 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 μηπως στο κοβει το antivirus-firewall;για δοκιμασε να τα απενεργοποιησεις,σε αλλη σου κανει τα ιδια;πχ στου bepe Εβαλα του bepe και δούλεψε μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 οποτε εχει καποιο προβλημα το αρχειο του,δεν φταις εσυ,αλλα το θεμα ειναι πως την εβαλαν οι αλλοι οπως λενε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. November 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 οποτε εχει καποιο προβλημα το αρχειο του,δεν φταις εσυ,αλλα το θεμα ειναι πως την εβαλαν οι αλλοι οπως λενε Τι να πώ? Θα τη ξανακατεβάσω και θα προσπαθήσω πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dras Δημ. November 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 ποια 6 εχεις περασει;απο xda;ποιου; τα window mobile 6 profesional εκδ 17745.0.2.3 τα ελληνικα τωρα δεν ξερω πως αλιος να τα δω βοηθαει καθολου αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 τα window mobile 6 profesional εκδ 17745.0.2.3 τα ελληνικα τωρα δεν ξερω πως αλιος να τα δω βοηθαει καθολου αυτοεπειδη δεν μπορω να καταλαβω μου δινεις το link;αν και για να λες ελληνικα 6 λογικα εχεις την ρομ του ausdim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kilo257 Δημ. November 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 εχω βαλει keyboard, keyboard gr, resco keyboard, με επιλογη το δευτερο αλλα τα τετραγωνακια παραμενουν οταν ανοιγω το comm manager 8 kai 4 τετραγωνακια και μετα το wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dras Δημ. November 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 επειδη δεν μπορω να καταλαβω μου δινεις το link;αν και για να λες ελληνικα 6 λογικα εχεις την ρομ του ausdim το link απο που ενας φιλος μου μου τα ειχε βαλει τα windows τον ιουνιο του 2007 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. November 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 Ρε παιδιά μπορεί κάποιος να μοθ πεί τη διαδικασία για να βάλω την Karmba? Μήπως κάνω κάτι λάθος εγώ? Απλά πατάω να ξεκινήσει η διαδικασία και γίνεται αποσύνδεση. Θέλω να τη βάλω γιατί έχει αυτό το touchflo 3d και μου αρέσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik_sgr Δημ. November 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 γιωργο καλησπερα και καλοριζικο το τηλ :) ελπιζω αυτο να το ευχαριστηθεις περισοτερο απο τον τιτανα ;) λοιπον πηγαινε εναρξη/ρυθμισεις/συστημα και κοιτα αν εχει κανενα εικονιδιο που να λεει οτιδηποτε για gps ;) αν υπαρχει κατι τετοιο τοτε μην ψαχνεσαι ειναι ηδη περασμενη η ρομ με το gps;) αν οχι μιλα.:) Αυτο ακριβως φιλε μου δεν υπαρχει το εικονιδιο στις ρυθμισεις... Ζηταω τα φωτα σου γιατι το destinator μου δεν δουλευει... Παράθεση Samsung Galaxy s2 και ξερό ψωμί! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 το link απο που ενας φιλος μου μου τα ειχε βαλει τα windows τον ιουνιο του 2007ok,το προβλημα σου ειναι μονο η δονηση;κανε ενα hard reset και δες αν δουλευει μετα,αν οχι πρεπει να περασεις τα original 5 και να το πας στο σερβις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 me pies rithmiseis mporw na dw live tv apo wind plus i vodafone live? kai sta dio mou leeei i siskevi den ipostirizete, ala ta idia elege kai gia ta mms kai gia to internet omos se auta vrika tis rithmiseis kai ta energopiisa o idios. Gia Live tv iparxei tipota? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsant7 Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 Αφού αποφάσισα να πάω στα WM6, ρωτάω αν ξέρει κανείς ή το έχει δοκιμάσει: Δουλεύουν σε κάποια ROM οι υλοποιήσεις του touchFLO; (στα WM5 η καλύτερη, κατά τη γνώμη μου, αυτή του Kona δούλευε, αλλά δεν μπορούσες να επέμβεις καθόλου στην πλευρά των contacts-ήταν "νεκρή οθόνη" εκεί) Επίσης, έχει γράψει κανείς ελληνικά σε WM6 με εξωτερικό πληκτρολόγιο στο Trinity; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dras Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 ok,το προβλημα σου ειναι μονο η δονηση;κανε ενα hard reset και δες αν δουλευει μετα,αν οχι πρεπει να περασεις τα original 5 και να το πας στο σερβις Δυστιχως δεν θα δω ακρη με την αντιπροσοπεια για τι το κινιτο ειναι απο εξωτερικο hard reset εγινε αλλα δυστιχως εισως φταιει το back up που τα επανεφερα αλλα προτιμο να εχω τα δεδωμενα μου παρα την δωνιση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosgk Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 Καλημέρα παιδιά, χθές το βράδυ έκανα διαφορους πειραματισμούς με τις ROM. έβαλα επιτυχως τη Gelly, αλλά ήθελα μετα να βάλω τη bebe (0.79)που ειναι και στα αγγλικά. το flashάρισμα στη bebe κολλησε πείπου στην αρχή. Το αποτέλεσμα ήταν να υπάρχει μέσα η Gelly, αλλά στην αρχή έβγαζε splash screen του bebe. Λέω κάποια μαλακίς έγινε και προσπάθησα να ξαναπεράσω τη bebe από την αρχή. με το που έμπαινε στο flasharisma έκανε 1% η μπάρα, και το κινητό έκανε restart από μόνο του. τώρα είναι σε ένα σημείο όπου κολλάει στο splash screen αρχή. Τι hard reset του έχω κάνει, του έχω αλλάξει τα φώτα, αλλά τίποτα.. έχω δοκιμάσει να περάσω από την αρχή κάποια ROM (bootloader δουλεύει και το αναγνωρίζει το PC), αλλά πάλι κολλάει στο 1% και κάνει restart. υπάρχει άλλος τρόπος να περάσω απο την αρχή κάποια ROM? Μήπως καμία original? Μήπως το αχρηστευσα τελείως? Ευχαριστώ πολύ παιδιά!!! Να είστε κάλα, καλό Σαββατοκύριακο. Στέλιος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 κατεβασε απο εδω http://member.htc.com/member/login.aspx?fm=eu&ln=en original και δες αν την παιρνει,μπορεις να την βρεις και στο xda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 Δυστιχως δεν θα δω ακρη με την αντιπροσοπεια για τι το κινιτο ειναι απο εξωτερικο hard reset εγινε αλλα δυστιχως εισως φταιει το back up που τα επανεφερα αλλα προτιμο να εχω τα δεδωμενα μου παρα την δωνιση :)μα το θεμα ειναι να δεις αν δουλευει η δονηση αμεσως μετα απο hard reset,εαν επαναφερεις το backup δεν εχεις κανει τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dras Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 μα το θεμα ειναι να δεις αν δουλευει η δονηση αμεσως μετα απο hard reset,εαν επαναφερεις το backup δεν εχεις κανει τιποτα Μαλον θα το αφισω ετσι οπως ειναι για τι δεν θελω να ξαναπερναω τοσα δεδομενα για τιν δονιση Ξερεις που μπορω να κατεβασω την ρομ για ppc ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 για 6 δες εδω http://forum.xda-developers.com/index.php,καλο ομως ειναι διαβασεις τι κανει η καθε μια,για την original 5 δες 3 απαντησεις πιο πανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 Παιδιά, έβαλα wm6, του Bepe, και μου λείπουν οι φωνητικές κλήσεις που είχα με την original rom της HTC. (Όχι ΕΛΛΑΣ) Υπάρχει cabακι? Είναι το πρόγραμμα photocontacts? http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=185385&highlight=photo+contacts Δε φαίνεται να μπορώ να κάνω τη δουλειά μου με το voice command που έχει βάλει ο bepe.. Θέλω απλά να ηχογραφίσω τη φωνή μου να λέει τα ονόματα 10 ατόμων, και όταν πατάω το κουμπί του handsfree ναι του το ξαναλέω και να καλεί. BTW, το touch-commander το ξέρετε? Φαίνεται πιο εύκολο στην εγκατάσταση από το touchFLO: http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=204556&highlight=touch-commander Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosgk Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 κατεβασε απο εδω http://member.htc.com/member/login.aspx?fm=eu&ln=en original και δες αν την παιρνει,μπορεις να την βρεις και στο xda Χρησιμοποίησα το splxploit μόνο με΅WinXP (Vista δεν γίνεται) και το 3εμπλόκαρα. όλα ΟΚ τώρα. έβαλα τη bebe και όλα καλά. Ευχαριστώ πολύ πάντως... Παρεπιτόντως, έχει κανένας λινκ για το destinator 6 με τελευταίους χάρτες? Ευχαρισ΄τω πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts