Guest lagoudakis Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 gia se olous mipos xeri kanenas gia ti den litourgi i donisi sto sigekrimeno ppc an tou ehi tihi kanenos tipota paromio kai pos to xeperaseμου ειχε τυχει στο 3300 και επανηλθε με reset,μηπως εχεις το photo contacts;καποια εκδοση που δεν θυμαμε εκανε προβληματα στην δονηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dras Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 εχω βαελει τα wm6 δεν ξερω μηπως με την αναυαθμιση τις ρομ δω ασπρη μερα και αν ναι που μπορω να παω να την κατεβασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouyias Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 @lagoudakis: evales tin gelly-1 afti tou bepe 0.79 kai tin indigo-3 -gr? Παράθεση PROUD ARSENAL FAN http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 απλα την δοκιμασα και την κρατησα για 2 μερες,εχω του bepe γιατι με βολευουν τα αγγλικα και βαριομουν να ξαναπερασω 30 προγραμματα,κατα τα αλλα μια χαρα μου φανηκε οσο την κρατησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 εχω βαελει τα wm6 δεν ξερω μηπως με την αναυαθμιση τις ρομ δω ασπρη μερα και αν ναι που μπορω να παω να την κατεβασωδεν καταλαβα τι ρωτας:Oτι αναβαθμιση ρομ θελεις να κανεις;γιατι λες οτι εχεις βαλει 6,ποια 6αρια εχεις περασει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1511154#post1511154 Φίλε μου σ'ευχαριστώ για την απάντηση, αλλα δεν ρώτησα τις ρυθμίσεις του nonstop, αλλα του opera mobile. Τις βρήκα πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dras Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 ειναι τα windows ce 5.2.1413 sys εκδ 17745.0.2.3 aku:0.2.3 net:2.0.7045.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Εχει αλλάξει κανείς Plate απο μαύρο σε λευκό? Είμαι στο τσάκ να παραγγείλω ένα απο cnn.cn. Μου αρέσει πιο πολύ το λευκό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kilo257 Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 καλησπερα σε ολους, παιδια στο comm manager πανω οταν γραφει το τι εχουμε ανοιξει μου τα γραφει ακαταλαβιστικα κατι τετραγωνακια τι συμβαινει γνωριζει καποιος? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 καλησπερα σε ολους, παιδια στο comm manager πανω οταν γραφει το τι εχουμε ανοιξει μου τα γραφει ακαταλαβιστικα κατι τετραγωνακια τι συμβαινει γνωριζει καποιος? ευχαριστωεχεις βαλει καποιο λεξικο;slovoed; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 ειναι τα windows ce 5.2.1413 sys εκδ 17745.0.2.3 aku:0.2.3 net:2.0.7045.0ποια 6 εχεις περασει;απο xda;ποιου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouyias Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 dokimase kanenas tin : Karmba_a 6.1 EN-OS 5.2.1948-TouchFlo 3D X 3D & Fastest me to touchflo? ine kali? as mas pi entyposis... xreiazete CID-unlock gia na tin valo? @ ausdim: tin Gelly-1 boris na tin vgalis se agglika? Παράθεση PROUD ARSENAL FAN http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 αυτη λες ε;http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=346507 ασε μην μπουμε στον πειρασμο παλι:pκαι μας παρει το πρωι παλι:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouyias Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 dokimase tin avrio an 8elis kai pes mas entyposis ;) mias kai perase i ora apopse :grin: Παράθεση PROUD ARSENAL FAN http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 :):):):)λες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Όχι,δε λέω! Αμέσως!!! Καλομάθαμε!!!:p:p:p Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 το θεμα ειναι οτι βαζω οποια βγει και στο τελος παλι στου bepe καταληγω και βριζω για την ωρα που εχασα:p:pειναι αυτο που λεμε εκαστος στο ειδος του και ο λουμιδης στους καφεδες:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Έτσι, έτσι!! Κι επειδή πάλι στου bepe θα καταλήξεις, να κάτσεις στα αυγά σου!!!!!:p:p Πέρα από την πλάκα είναι πολύ νωρίς γιατί ακόμα από είδα την έχουν περάσει ελάχιστοι και δεν υπάρχεει αναφορά ούτε για bugs ούτε για τίποτα! Άρα τη βάζει κάποιος που θέλει να δοκιμάσει και όχι κάποιος που θέλει να είναι )όσο γίνεται) απροβλημάτιστος!;) Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 ακριβως,για αυτο ασε να την βαλουν οι γενναιοι και τα παληκαρια και βλεπουμε:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouyias Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 to skeftome sovara :p Παράθεση PROUD ARSENAL FAN http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Μια και το έφερε η συζήτηση, για την τελευταία του bepe, με memory leak, έχετε καμιά λύση εκτός από soft reset? Είναι η πρώτη cooked που βάζω και μου αρέσει ΠΟΛΥ. Μήπως το quickclean του memaid θα βοηθούσε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Η βασική λύση είναι αυτή που περιέγραψες....:) Αυτή η διεργαρία του memmaid δεν έχει σχέση με τη RAM... Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι Reclaim καθώς και να παίξεις με κάποια settings του προγράμματος για Silent reclaim RAM & optimize for extreme memory. όχι ότι θα εκπλαγείς από τη διαφορά.. Έχει ένα θέμα με τη μνήμη... Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Ε, ναι, αυτό εννοούσα, reclaim! (καιρό έχω να το δω το πρόγραμμα). Το ερώτημα είναι, επιζείς με αυτή τη ρομ? Να αρχίσω να βάζω προγράμματα, ή θα την πετάξω σε καμιά βδομάδα που θα μου την έχει σπάσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Εξαρτάται....... Αν ξεπεράσεις το ψυχολογικό σοκ να βλέπεις ελεύθερη μνήμη 12-13 ΜΒ μετά από κάποιες ώρες, όπως επείσης και το ενδεχόμενο να δεις μονοψήφιο αριθμό ram, τότε ναι....!!! Αν και το θέμα με τη μνήμη είναι σημαντικό, δεν δημιουργεί κάποια ιδιαίτερη καθυστερήση και τελικά δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα εκτός αν του κάνεις πολύ "σκληρή" χρήση. Βάλε προγράμματα και δες πως θα πάει - αν θα σε βολέψει δηλαδή! Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. November 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 Ρε παιδιά πάω να περάσω την karmba και χάνεται η σύνδεση με τον υπολογιστή. Γιατί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts