Jump to content

[Επίσημο] HTC Ρ3600 (Trinity)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση-αντίδραση!

Χρησιμοποιώ τα default PIM's, όντως. Δεν έχω φοβερές απαιτήσει, οπότε δε θέλω να το φορτώσω με βαριά προγράμματα..

Όπως τα λες είναι... τις τελευταίες τις κρατάει. Τις Custom όμως όχι!

Για το μεγάφωνο μη σκοτίζεσαι! Μου έδωσες το στοιχείο, θα το ψάξω μόνος... Ούτως ή άλλως το άλλο με καίει..

Τίποτα! Μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω ουσιαστικά!

Τελικά το πέτυχα! Ορθώς το θυμόμουν!! Είναι το PhotoContactsPro v5.06 retail που πατώντας πάνω δεξιά ανοίγει κατευθείαν το μεγάφωνο! Άπλώς είναι λίγο βαρύ!!

Για τις εργασίες μάλλον που δεν μπορείς να κάνεις κάτι, εκτός αν βάλεις κάποιο ποιο εξειδικευμένο πρόγραμμα:wacko:

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για το πρώτο έψαχνα κάτι πολύ απλό/ελαφρύ.. κάτι σαν ρύθμιση στη registry!

Δεν πειράζει..

Για το δεύτερο, τελικά φαίνεται δεν το γλιτώνω το pim manager!

thanks!

Μια απορια...

ειχα μεχρι σημερα την 2.15 του ausdim (beloved for 2 moths:D), εκανα update την radio και εβαλα κ την νεα Indigo, υπαρχει αισθητη διαφορα στα γκάζια!!! αλλο τηλεφωνο μου φαινεται προσωπικα!!!

Στην 2.15 πατωντας πρασινο (dial pad) πατουσα τα νουμερακια πχ το 2 και το 5 και εβαζε ολους τους συνδιασμους στις επαφες μου που ειχαν την συλαβη απο τα γραμματα που αντιστοιχουν στους αριθμους αυτους ελληνικα + αγγλικα!

Στην indigo ομως οχι... φτιαχνει καπως??

Παρεπιπτωντος δεν μου αρεσει καθολου το dialpad της indigo :( (το μονο for now...)

Μπορει καποιος που εχει την 2.15 να μας ανεβάσει το αρχειο: /Windows/smartdial.dll μπας κ κανουμε δουλεια? (φτανει αυτο το αρχειο???)

ps. Opoios kanei update thn Radio se 1.50 prosoxi giati ginetai diagrafh mnimhs k svinontai ola...

Na pernate kala...

Μια απορια...

ειχα μεχρι σημερα την 2.15 του ausdim (beloved for 2 moths:D), εκανα update την radio και εβαλα κ την νεα Indigo, υπαρχει αισθητη διαφορα στα γκάζια!!! αλλο τηλεφωνο μου φαινεται προσωπικα!!!

1 απορια, στην 2.15 πατωντας πρασινο (dial pad) πατουσα τα νουμερακια πχ το 2 και το 5 και εβαζε ολους τους συνδιασμους στις επαφες μου που ειχαν την συλαβη απο τα γραμματα που αντιστοιχουν στους αριθμους αυτους ελληνικα + αγγλικα!

Στην indigo ομως οχι... φτιαχνει καπως??

Παρεπιπτωντος δεν μου αρεσει καθολου το dialpad της indigo :( (το μονο for now...)

ps. Opoios kanei update thn Radio se 1.50 prosoxi giati ginetai diagrafh mnimhs k svinontai ola...

Ώντος παιδιά και εγώ 24 ώρες μετά την αναβάθμηση στην καινούρια ΡΟΜ του ausdim (INDIGO-2 Greek), το 3600 ειναι πραγματικά άλλη συσκευη, ο φίλος Δημήτρης έχει κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά (Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο που ξοδεύεις για όλους εμάς), είναι η καλύτερη ΡΟΜ που έχω δει σε PPC γενικά.

Προς την φίλη nycos

να πώ πως δεν ισχύει αυτο που λέει για την ΝΕΑ RADIO-ROM 1.50.08.11, εγώ που την έβαλα απο αναβάθμηση της 1,30(και κάτι) δεν έσβυσε τιποτα.

Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ausdim

http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif

Προς την φίλη nycos

να πώ πως δεν ισχύει αυτο που λέει για την ΝΕΑ RADIO-ROM 1.50.08.11, εγώ που την έβαλα απο αναβάθμηση της 1,30(και κάτι) δεν έσβυσε τιποτα.

Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ausdim

Ειμαι Ο Νικος (nycos...:P) ποοο κ εχω βαλει λαθος φυλο στο προφιλ μου (ρομπα εγινα παλι...) sorry for the trouble mate..

Εμενα εκανε μονο του διαγραφη μνημης κ μετα μπηκε στην 2.15 που ειχα πριν.. ισως ετυχε...

Na pernate kala...

καλήμερα σε ολους, εβαλα το DRYAR για να δεχομαι μεσω bluetooth στην καρτα μνημης τα αρχεια αλλα βλεπω μια μεγαλη αργοπορια στην μεταφορα ειναι φυσιολογικο η ειναι θεμα ρυθμισεων?ευχαριστω

και μια αλλη ερωτηση το εορτολογιο αφου το παω στην καρτα μνημης που πρει να παει για να ενσωματωθει με το ημερολογιο? ευχαριστω και παλι

Έβαλα και εγώ την νέα RADIO-ROM 1.50.08.11 ώστε να δω αν αξίζει. Είναι η πρώτη "μη επίσιμη" αναβάθμιση που κάνω και θα ακολοθήσει η INDIGO του ausdim.

Μπράβο σε όλα τα παιδιά που "φροντίζουν" το pda μας!!!!

Έβαλα την indigo-2 Greek και το RADIO-ROM 1.50.08.11 και όλα φαίνονται άψογα! Έχω ένα πρόβλημα όμως που υπήρχε και με την προηγούμεη ROM του ausdim και θα ήθελα την βοήθεια σας.

Όταν κάνω εγκατάσταση το HTC Home δυστυχώς βλέπω ένα μεγάλο κενό. Έχω προσπαθήσει όλες τις version και με συνεχείς εγκαταστάσεις και δυστυχώς με το ίδιο αποτέλεσμα. Είδα ότι κάποιος παραπάνω είχε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και θα μ΄ενδιέφερε να μάθω αν υπάρχει κάποια λύση. Η επανεγκατάσταση δεν λειτουργεί :(

Ευχαριστώ!

εβαλα και γω την indigo-gr και την τελευταια radio rom και επιβεβαιωνω τα περι σταθεροτητας και μεγαλυτερης διαρκειας μπαταριας που εχουν αναφερθει.

εχω ενα προβλημα που μαλλον δεν εχει να κανει με τις rom.

εχω φορτωσει τις ρυθμισεις cosmote απο το zip.

το προβλημα ειναι οτι οταν το ppc ειναι συνδεδεμενο με το pc,

o internet explorer στο ppc δεν μοιαζει να μοιραζεται την συνδεση ιντερνετ του pc.

μου βγαζει ενα μηνυμα δεν ειναι δυνατη η συνδεση με τις τρεχουσες ρυθμισεις.

η πλακα ειναι οτι αλλο προγραμα (spb traveler) κανει ανανεωση δεδομενων μεσω της συνδεσης του pc.

εχω παλεψει τα παντα.το προχωρημενη συνδεση στο usb to pc ειναι ξετσεκαρισμενο αλλα και αν το τσεκαρω παλι τα ιδια.

καμμια ιδεα?καποιος να ειχε το ιδιο προβλημα?

Έβαλα την indigo-2 Greek και το RADIO-ROM 1.50.08.11 και όλα φαίνονται άψογα! Έχω ένα πρόβλημα όμως που υπήρχε και με την προηγούμεη ROM του ausdim και θα ήθελα την βοήθεια σας.

Όταν κάνω εγκατάσταση το HTC Home δυστυχώς βλέπω ένα μεγάλο κενό. Έχω προσπαθήσει όλες τις version και με συνεχείς εγκαταστάσεις και δυστυχώς με το ίδιο αποτέλεσμα. Είδα ότι κάποιος παραπάνω είχε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και θα μ΄ενδιέφερε να μάθω αν υπάρχει κάποια λύση. Η επανεγκατάσταση δεν λειτουργεί :(

Ευχαριστώ!

Καλησπέρα....

Λοιπον πηγαινε εδω:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=307925

Κ κατω κατω εχει κατι κοκκινα γραμματα απο εκει κατεβασε το HTC home κ εγγατεστησε το.

Πιθανων να σου βγαζει παλι το κενο στην οθονη.

Απλα θα πας ρυθμίσεις/Σημερα/Στοιχεια κ θα τσετσεκαρεις το htc home πατα οκ μετα κ μετα ξαναπηγεναι κ τσεκαρετο παλι.

Μετα θα ειναι οκ. ;)

εβαλα και γω την indigo-gr και την τελευταια radio rom και επιβεβαιωνω τα περι σταθεροτητας και μεγαλυτερης διαρκειας μπαταριας που εχουν αναφερθει.

εχω ενα προβλημα που μαλλον δεν εχει να κανει με τις rom.

εχω φορτωσει τις ρυθμισεις cosmote απο το zip.

το προβλημα ειναι οτι οταν το ppc ειναι συνδεδεμενο με το pc,

o internet explorer στο ppc δεν μοιαζει να μοιραζεται την συνδεση ιντερνετ του pc.

μου βγαζει ενα μηνυμα δεν ειναι δυνατη η συνδεση με τις τρεχουσες ρυθμισεις.

η πλακα ειναι οτι αλλο προγραμα (spb traveler) κανει ανανεωση δεδομενων μεσω της συνδεσης του pc.

εχω παλεψει τα παντα.το προχωρημενη συνδεση στο usb to pc ειναι ξετσεκαρισμενο αλλα και αν το τσεκαρω παλι τα ιδια.

καμμια ιδεα?καποιος να ειχε το ιδιο προβλημα?

Τις ρυθμίσεις του provider δεν τις κανεις πια απο το zip μιας κ δεν υπαρχει στην rom.

Πηγενε κ καντες απο τις ρυθμίσεις/Διαχείρ. δικτύου κ επελεξε των provider σου.

Οι ρυθμίσεις των provider ειναι για να κανεις συνδεση μεσω GPRS (χωρις το pc σου) κ φισικα με την αναλογη χρεωση ;)

Τωρα για να εχεις internet απο το pc σου μεσω usb πηγενε στις ρυθμίσεις του active sync σου κ δες εκει που λεει:

Ο υπολογιστής ειναι συνδεδεμένος με:

Κ επελεξε "Το Internet"

Πιστευω μετα να εισαι οκ

Η Εγκατασταση δεν εγινε με επιτυχια.Δεν ειναι δυνατη η εγκατασταση του προγραμματος η της ρυθμισης,γιατι δεν ειναι ψηφιακα με αγιοπιστο πιστοποιητικο

παιδες παω να εγκαταστησω το destiantor 6.1 και παιρνω αυτο το μυνημα,μιλαμε για γνησιοτατο destinator και πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο σε εγκατασταση του.

Τις ρυθμίσεις του provider δεν τις κανεις πια απο το zip μιας κ δεν υπαρχει στην rom.

Πηγενε κ καντες απο τις ρυθμίσεις/Διαχείρ. δικτύου κ επελεξε των provider σου.

Οι ρυθμίσεις των provider ειναι για να κανεις συνδεση μεσω GPRS (χωρις το pc σου) κ φισικα με την αναλογη χρεωση ;)

Τωρα για να εχεις internet απο το pc σου μεσω usb πηγενε στις ρυθμίσεις του active sync σου κ δες εκει που λεει:

Ο υπολογιστής ειναι συνδεδεμένος με:

Κ επελεξε "Το Internet"

Πιστευω μετα να εισαι οκ

εγκατεστησα την indigo-gr. την 1.

και πραγματικα βρηκα το ζιπ στα documents.

δεν ειναι της φαντασιας μου...

στις ρυθμισεις εχω βαλει την επιλογη να συνδεεται στο internet...

θα το προσπαθησω και αλλο και που θα παει θα βρω τι φταιει

ευχαριστω παντως ausdim

Εχω την indigo gr απο τοτε που βγηκε αλλα εχω ενα προβλημα δεν μπορω να στειλω ουε να δεχτω αρχεια απο bluetooth.Υπαρχει καποια λυση?
iPhone 6 - iPad mini Retina - Apple Watch - MacBook pro Retina

τροπος να μην φορτωνει το τηλεφωνο οταν ειναι συνδεδεμενο στο pc υπαρχει;

Ναι υπάρχει και ειναι καποιο Registry Hack, αλλά δεν το θυμάμε...

http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif

Guest lagoudakis
τροπος να μην φορτωνει το τηλεφωνο οταν ειναι συνδεδεμενο στο pc υπαρχει;
να μην φορτιζει θελεις να πεις;εαν ναι τοτε το πιο ευκολο ειναι κανεις την συνδεση σου με το active μεσω bt

να μην φορτιζει θελεις να πεις;εαν ναι τοτε το πιο ευκολο ειναι κανεις την συνδεση σου με το active μεσω bt

ναι εχεις δικιο,λαθος λεξη!!!!!

Καλησπέρα....

Λοιπον πηγαινε εδω:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=307925

Κ κατω κατω εχει κατι κοκκινα γραμματα απο εκει κατεβασε το HTC home κ εγγατεστησε το.

Πιθανων να σου βγαζει παλι το κενο στην οθονη.

Απλα θα πας ρυθμίσεις/Σημερα/Στοιχεια κ θα τσετσεκαρεις το htc home πατα οκ μετα κ μετα ξαναπηγεναι κ τσεκαρετο παλι.

Μετα θα ειναι οκ. ;)

Ευχαριστώ!!! Λειτούργησε! :D

Καμία πιθανότητα να βγάλεις το 5-button HTC Home?

Ναι υπάρχει και ειναι καποιο Registry Hack, αλλά δεν το θυμάμε...

Το οποίο στο 3600 δεν δουλεύει :( Δεν κατάφερα να βρω τρόπο για να μη φορτίζει.

Γιάννης

καλησπερα.υπαρχει κανενα προγραμμα που να παιζει τα βιντεακια απο τον υπολογηστη?του περναω βιντεο απο το c αλλα ο windows media player δεν τα ανοιγει.

Παιδιά απολογούμαι που ρωτώ για θέματα που αναφέρθηκαν ξανά αλλά έκανα 3-4 φορές αναζήτηση και μου βγάζει μήνυμα ότι οι λέξεις που χρησιμοποίησα είναι πολύ κοινές.

Λοιπόν, θέλω βοήθεια σε δύο θέματα:

1. Πως μπορώ να βάλω στο τηλέφωνο το deafult "σκιν" της HTC (γαλάζιο), αντί του πράσινου που εγκαθίσταται αυτόματα με την πρώτη εκκίνηση της ρομ της ACE Hellas; Μιλώ για το τηλέφωνο μόνο. Το theme που χρησιμοποιώ είναι γαλάζιο και δεν ταιριάζει με το πράσινο σκιν του τηλεφώνου.

2. Τι πρέπει να αλλάξω στη Registry για να μη φορτίζει η μπαταρία όταν το συνδέω με το PC;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

για πληκτρολογια δες εδω http://www.zombienexus.net/portal/default.asp για την συνδεση με active sync μπορεις να την κανεις μεσω bt με το pc σου οποτε δεν θα φορτιζει η συσκευη σου και θα κανεις την δουλεια σου

Ευχαριστώ πολύ φίλε lagoudakis.

1. Όσον αφορά τα σκιν του τηλεφώνου, δυστυχώς δεν βλέπω το συγκεκριμένο γαλάζιο default σκιν της HTC (αυτό που υπάρχει στην original rom, πριν εγκατασταθεί η extended_rom της ACE HELLAS). Αν ξέρει κάποιος άλλο τρόπο να το βρούμε, ας βοηθήσει.

2. Για το ActiveSync, καλή λύση αλλά δυστυχώς αν χρειάζεται να το έχεις συνδεδεμένο για αρκετή ώρα (π.χ. για να κάνεις install 2-3 προγράμματα στη σειρά), θα τρώει τσάμπα μπαταρία επειδή θα είναι συνεχώς αναμμένο το Bluetooth. Αν ξέρει κάποιος τη συγκεκριμένη ρύθμιση στη registry, ας την πει να δοκιμάσω. Αλλά μάλλον ούτε κι αυτή θα τη "θυμάται" μετά από soft-reset.

Και κάτι σχετικό που είχα ρωτήσει 5-6 φορές πριν μερικές μέρες χωρίς να πάρω απάντηση. Σ' εσάς θυμάται κανονικά όλες τις αλλαγές στη registry μετά από soft-reset; Τη ρύθμιση για να έχουμε cleartype στο landscape δεν τη θυμάται με τίποτα. Δοκίμασα άπειρα προγράμματα. Η μόνη λύση ήταν ένα μικρό προγραμματάκι που έφτιαξε κάποιος στο xda, το οποίο πρέπει να βάλω στο φάκελο Windows/Startup για να το ενεργοποιεί σε κάθε επανεκκίνηση, αφού τη συγκεκριμένη value στο registry δεν την κρατά με τίποτα.

Έχει τύχει σε κάποιον άλλο αυτό; Αυτό που με ανησυχεί είναι πως, αν είναι πρόβλημα μόνο της δικιάς μου ή μόνο ορισμένων συσκευών το να μην κράτά τις αλλάγες στη registry, τότε σίγουρα θα υπάρξουν προβλήματα στο μέλλον, για παράδειγμα σε περιπτώσεις που θα πρέπει να κάνω αλλαγές στη registry για κάποιο πιο σημαντικό λόγο. Φυσικά αν είναι πιο γενικό πρόβλημα, όλο και κάποιος θα κάτσει να σκεφτεί ένα τρόπο να το λύσει.

γεια και χαρα σε ολους, εβαλα το coreplayer αλλα δεν κσερω που να βαλω το serial number kamia idea?

ευχαριστω

Δε σου το ζητάει στο Menu -> Tools -> About ?? :blink:

Αν και από όσο θυμάμαι σου ζητάει τον κωδικό το πρόγραμμα με το που πας να το ανοιξεις.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.