sakislife Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Και μια τελευταία ερώτηση....πόση μέγιστη μνήμη (MiniSD) μπορεί να δεχτεί? Βλέπω πολλούς που έχουν 2GB αλλά... 4GB τα δέχεται? ΥΓ Σε κανένα κατάστημα που πήγα δεν ήξεραν να μου απαντήσουν στα παραπάνω. Δες εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=299787 Παράθεση Free your Mind, Live 2 the MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Την διέγραψα οκ.Πάω βάζω το usb καλώδιο Activesync λέει <<Σύνδεση>> περιμένω περιμένω και μετά βγάζει ένα μήνυμα που λέει<<Το Activesync δεν μπορεί να συνδεθεί στην συσκευή που χρησιμοποιείτε...>>Αν το βγάλω το καλώδιο πάλι και το βάλω βγάζει ένα μήνυμα κάτω δεξιά <<Άγνωστη συσκευή usb>>...Δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω.Χρειάζομαι βοήθειαδοκιμασε και απεγκατασταση-εγκατασταση του active απο τον υπολογιστη σου,μετα δοκιμασε παλι και την χρηση προχωρημενης λειτουργιας και τσεκαρισμενη και ξετσεκαρισμενη,επισης δοκιμασε να εχεις κλειστο το antivarius-firewall,στο pc σου,επισης ζημια κανει και το zone alarm αν το εχεις ανοιχτο,βασικα ειναι κατι στον υπολογιστη σου που σου την κανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 AAAA νομιζα μιλάμε για ραδιώφωνο.....μάλιστα....screen protector εννοείς ζελατίνα ή πλαστικό (όπως έχει το HP) THX για τις απαντήσεις.ναι την ζελατινα εννοω,θα την βρεις ευκολα σε πολλα online μαγαζια;)οπως σου απαντησε και ο φιλος προτιμησε brando-proporta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 δοκιμασε και απεγκατασταση-εγκατασταση του active απο τον υπολογιστη σου,μετα δοκιμασε παλι και την χρηση προχωρημενης λειτουργιας και τσεκαρισμενη και ξετσεκαρισμενη,επισης δοκιμασε να εχεις κλειστο το antivarius-firewall,στο pc σου,επισης ζημια κανει και το zone alarm αν το εχεις ανοιχτο,βασικα ειναι κατι στον υπολογιστη σου που σου την κανει Τα έκανα και αυτά αλλά τίποτα...Δεν βγαίνει άκρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speedystel Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Εχει ωαλει καποιος αλλος την AX3L_OS_v3.0.6??? μπορει να μου πει εντυπωσης?:!::!: Ναι την έβαλα εγώ την τελευταία για 1 ώρα και την πέταξα αμέσως, ειδικά για το icontact γιατί δεν μπορούσα να βρω καμμία επαφή, μετά έβαλα την τελευταία του Δημήτρη από εδώ στα ελληνικά αλλά επειδή όλες οι επαφές μους είναι στα Αγγλικά δεν έβρισκα πάλι της επαφές....τέλος κατέληξα στην full Indigo του MUN αλλά και σε αυτή τελικά το HTC Home με εκνευρίζει και μου τρώει πολύ μνήμη, είναι σχετικά αργή σαν έκδοση και εμφανισιακά δείχνει λίγο πρόχειρη. Η καλύτερη που είχα μέχρι στιγμής ήταν αυτή του LVSW αλλά αυτός το πούλησε το δικό οπότε δεν υπήρχε περαιτέρω εξέλιξη.....Αναμένω να δω αν στο μέλλον κάποιος μας δώσει το λογισμικό του Ρ3600i που έχει και ρυθμίσεις για διεθνή περιαγωγή και χρήση GPRS παγκοσμίως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speedystel Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Παιδιά μιλώντας για ρομ, από χθες στα καλά καθόμενα η συσκευή δεν μου αναγνωρίζει την κάρτα σιμ. έκανα αρκετά soft reset και έβαλα και την 1.40.11ΑΝΖ την τελευταί πριν από αυτή που έδωσε ο Δημήτρης αλλά τίποτα μου λέει ότι δεν υπάρχει κάρτα σιμ μέσα στο τηλέφωνο....ξέρει κανείς τίποτα για αυτό ή πάω για σέρβις??? Και μία γρήγορη απάντηση σε αυτό το θέμα.....όταν σας βγάζει sim card invalid or missing πριν το στείλετε για σέρβις......κάντε ένα HARD RESET σε εμένα δούλεψε, ίσως δουλέψει και σε εσάς.... (Υ.Γ. για αυτόν το λόγο τεστάρισα και τις παραπάνω ΡΟΜ, καθώς κατέληξα αναγκαστικά σε αυτήν την λύση και είπα ας δω τι υπάρχει εκεί έξω.....) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Τα έκανα και αυτά αλλά τίποτα...Δεν βγαίνει άκρη99% κατι φταιει στον υπολογιστη σου αλλα δεν παει καπου το μυαλο μου,σε αλλο pc δοκιμασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 99% κατι φταιει στον υπολογιστη σου αλλα δεν παει καπου το μυαλο μου,σε αλλο pc δοκιμασες; Όχι δεν δοκίμασα...Θα δω τι θα κάνω.Ευχαριστώ για την προσπάθια και το ενδιαφέρον σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 το θεμα ειναι οτι δεν βγηκε ακρη:(,παντως καποια στιγμη μου εκανε και μενα διαφορα κουφα το pc με το active και μου την εδωσε και τραβηξα ενα φορματ στο pc και πηρε τα ισια του:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Βλέπω lagoudakis είσαι και των δραστίκών λύσεων!!!!!:D Δηλαδή, άμα στο σπίτι σου έχει υγρασία κανένας τοίχος θα τον γκρεμίσεις?!?!?!?!:p:lol: Τρόμαξα και μόνο που το διάβασα!!!:lol: Απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση στο Active έχει κάνει?? Αν έχεις το 4.5, κάνε και μια δοκιμή με το 4.2 που δίνει το cd-rom, δοκίμασε και σε άλλο pc που σου είπε ο lagoudakis.... .... και αν αποτύχουν όλές οι δοκιμές...:X:cry::X Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 οχι θα μεινω στην υγρασια να παθω και τιποτα σε αυτη την ηλικια:p:Dασε μου την σπαει τρομερα να παλευω με κατι 3 μερες και να μην βγαζω ακρη!!!!οποτε φορμααααααααατ προκειμενου να σπασουν τα νευρα μου,σιγα σε 5 ωριτσες ειναι jet ολα:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 Υπάρχει Κάποιος οδηγός η κάποιο αρθρο για τις ΡΟΜς του 3600; με εντυπώσεις σχόλια + και -? εγώ έβαλα μια που αναγράφω λιγο πιο πάνω (και ραδιο ρομ 1,50), αλλά συμπεριφέρετε λίγο χαζά. απο εκεί που έχει 22ΜΒ ρομ ελευθερα, μετα απο 2 ώρες χωρία πολύ χρηση και με όλα κλειστά πέφτει στα 16 και αυτο συνεχίζει.... η INDIGO GR λέει κάτι? σε σχέση με της 2,15 του φίλου ausdim πια να βάλω? ας δώσει κάποιος μια βοήθεια, δεν την παλέυω άλλο...( καλά έκανα και δεν το έχω στειλει ακόμα το κ750ι... μάλλον θα ειναι ο αντικαταστάτης του 3600):X Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 οχι θα μεινω στην υγρασια να παθω και τιποτα σε αυτη την ηλικια:p:Dασε μου την σπαει τρομερα να παλευω με κατι 3 μερες και να μην βγαζω ακρη!!!!οποτε φορμααααααααατ προκειμενου να σπασουν τα νευρα μου,σιγα σε 5 ωριτσες ειναι jet ολα:D και εγώ είχα πάθει το ίδιο, αλλά είχα πρόσφατο ghost του λειτουργικού και το έβαλα χωρίς να το ψάξω. Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 το καλυτερο απο ολα ειναι αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. August 29, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 HTC P3600i officially launched in Hong Kong http://msmobiles.com/news.php/6638.html Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 σκεφτομαι και γω να βαλω wm6 και πριν το κανω λεω να ρωτησω αν η indigo lite του ausdim ειναι σταθερη και αξιοπιστη. επισης επειδη σκεφτομαι να βαλω και την νεα radio 1.50 και κατι ψιλα η οποια επισης διαβασα οτι ειναι πολυ καλη. το ερωτημα ειναι οτι στην ρομ αν κατι δεν μου κανει μπορω να επαναφερω την εργοστασιακη στην radio rom ισχυει το ιδιο? κυκλοφορει καπου η τελευταια radio της htc?(γιατι δεν εχω δει καπου κατι σχετικο) αυτα και καλο χειμωνα να εχουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derizio Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 Ρε παιδια εκανα τωρα εγγραφη στο HTC.com και μου εβγαλε οτι εχει μια rom update με ημερομηνια 30/07/2007, αλλα δεν λεει αριθμο της rom. Ξερει κανεις κατι? Εμενα εχει πανω την 1.23.405.2. Ειναι οντως πιο καινουργια να την κατεβασω και να την περασω? θα μου πειραξει την γλωσσα? Sorry τωρα που πηγα να την κατεβασω ειδα οτι ειναι η ιδια με αυτη που εχω! Παράθεση http://teoderizio.blogspot.gr/ http://deriziomobile.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 Ρε παιδια εκανα τωρα εγγραφη στο HTC.com και μου εβγαλε οτι εχει μια rom update με ημερομηνια 30/07/2007, αλλα δεν λεει αριθμο της rom. Ξερει κανεις κατι? Εμενα εχει πανω την 1.23.405.2. Ειναι οντως πιο καινουργια να την κατεβασω και να την περασω? θα μου πειραξει την γλωσσα? Sorry τωρα που πηγα να την κατεβασω ειδα οτι ειναι η ιδια με αυτη που εχω! η παλαιά είναι Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 τελικα εβαλα την indigo gr αλλα δεν βρισκω πουθενα την φωνητικη κληση. γνωριζει κανεις αν υπαρχει καπου; επισης για το radio rom γνωριζει κανεις αν αφου βαλω την 1.50 μπορω να επανελθω στην προηγουμενη;(1.38.00.11) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 Την φωνητική κλήση κατέβασέ την από εδώ Ναι μπορείς αφού βάλεις την 1.50 μετά να επανέλθεις στην 1.38. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 Την φωνητική κλήση κατέβασέ την από εδώ Ναι μπορείς αφού βάλεις την 1.50 μετά να επανέλθεις στην 1.38. εισαι θεος! αν μπορεις πες μου και που θα την βρω την 1.38 για να την κατεβασω πριν προχωρησω στην εγκατασταση της 1.50 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 Η 1.38 περιέχεται στην γνήσια ROM της HTC. Οπότε εάν πας να βάλει τα γνήσια WM5 μπαίνει αυτόματα και η 1.38 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 Η 1.38 περιέχεται στην γνήσια ROM της HTC. Οπότε εάν πας να βάλει τα γνήσια WM5 μπαίνει αυτόματα και η 1.38 σε ευχαριστω πολυ george. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 Το γνήσιο Radio στο ανέβασα εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 εχετε δει διαφορα μεταξυ 1.38-1.50 παιδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts