GeorgeChios Δημ. May 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2007 Γιατί ότι ώρα θέλει δεν περνάει την γνήσια ROM από επάνω ??? Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί να χάσεις την εγγύηση εάν αλλάξεις λειτουργικό. Εγώ πχ έχω ένα λάπτοπ το οποίο είχε μόλις το αγόρασα Win XP Home, τα αντικατέστησα λοιπόν με Win XP Pro. Όταν κάποια στιγμή το έστειλα στο service εννοείται ότι δεν είπαν τίποτα, με μου πέρασαν το ανταλλακτικό κανονικά στην εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. May 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2007 Χάνεται εγγύηση αν δεν το ξανακάνεις lock. Δεν ξέρω ποια είναι η διαδικασία για το 3600 αλλά στο 9100 μπορείς να το ξανακάνεις CID lock και απλά είναι σαν να μην το πείραξες ποτέ Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. May 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2007 Χάνεται εγγύηση αν δεν το ξανακάνεις lock. Δεν ξέρω ποια είναι η διαδικασία για το 3600 αλλά στο 9100 μπορείς να το ξανακάνεις CID lock και απλά είναι σαν να μην το πείραξες ποτέ Εάν περάσεις πίσω την γνήσια ROM δεν γίνεται lock ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexus Δημ. May 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2007 Γιατί ότι ώρα θέλει δεν περνάει την γνήσια ROM από επάνω ??? Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί να χάσεις την εγγύηση εάν αλλάξεις λειτουργικό. Εγώ πχ έχω ένα λάπτοπ το οποίο είχε μόλις το αγόρασα Win XP Home, τα αντικατέστησα λοιπόν με Win XP Pro. Όταν κάποια στιγμή το έστειλα στο service εννοείται ότι δεν είπαν τίποτα, με μου πέρασαν το ανταλλακτικό κανονικά στην εγγύηση. Ναι, μπορεί να γυρίσει εάν δεν πειράξει το Radio. Το παράδειγμα με το laptop που αναφέρεις είναι λίγο άκυρο, γιατί WM6 δεν υπάρχουν επίσημα για το 3600. Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. May 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2007 Το παράδειγμα με το laptop που αναφέρεις είναι λίγο άκυρο, γιατί WM6 δεν υπάρχουν επίσημα για το 3600. Γιατί είναι άκυρο ? Ούτε το λάπτοπ μου επίσημα δεν διατείθεται με XP Pro παρά μόνο με Home. Επίσης τα ελληνικά WM6 δεν διαθέτουν ούτε Radio ούτε SPL. Οπότε παραμένουν τα γνήσια μέσα. Άρα εάν επαναφέρεις τα γνήσια WM5 ούτε γάτα ούτε ζημιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsop Δημ. May 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2007 Ρίξτε μια ματιά εδώ όσοι ενδιαφέρεστε για την ζωή και την απόδοση των μπαταριών http://www.batteryuniversity.com/parttwo-34.htm Παράθεση HTC TOUCH HD, HTC P3600, E-TEN Glofiish X500 Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. May 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2007 Εάν περάσεις πίσω την γνήσια ROM δεν γίνεται lock ? όχι... πρέπει να γίνει με συγκεκριμένη διαδικασία Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jgkvafes Δημ. May 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2007 Γεια σας και εγώ έβαλα τα WM6 με το σκεπτικό ότι ίσως το ξαναγυρίσω στα δικά του και δεν θα φαίνετε τίποτα ότι πειράχτηκε το τηλέφωνο. Μάλλον δεν είχα διαβάσει καλά το Forum. Ένα πρόβλημμα που εντόπισα στα WM6 είναι ότι υπάρχουν ελάχιστοι ήχοι κλήσης σε σχέση με αυτούς που είχε αρχικά. Μήπως είναι εύκολο μα μου πει κάποιος που θα βρούμε περισσότερους ήχους ή αν κάποιος έχει ακόμα τα WM5 με τα οποία έρχετε το τηλέφωνο να τους βρεί μεσα στα αρχεία του τηλεφώνου του να τους αντιγράψει στον υπολογιστή και να τους ανεβάσει κάπου ή να τους στείλει με ε-μαιλ. Επίσης τώρα δεν βρίσκω τη ρύθμιση του τηλεφώνου που έλεγε πόσες μέρες θα διατηρείτε το ιστορικό κλίσεων κάτι πολύ χρήσιμο όταν ψαχνεις κάποιο τηλ που δεν αποθήκευσες ή για τον έλεχγο του λογαριασμού. Επίσης δεν έχω καταλάβει τι κάνουν αν το τηλ τωρα με τα WM6 έχει μετρητή GPRS ή πρέπει να βρούμε κάποιον? Επίσης δεν έχω καταλάβει τι κάνουν τα Spb Pocket plus Greek και Spb phone suite Greek? Παράθεση jgkvafes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. May 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2007 Τι προβλήματα είχατε με τα wm5 ? H AKU 3.3 είναι πολύ σταθερή και θεωρώ πως αρκετά γρήγορη . Μάλιστα θεωρώ πως ήταν εξίσου γρήγορη με τις wm6 roms που κυκλοφορούν. Το μοναδικό πλεονέκτημα που εγώ βρήκα στα wm6 σε σχέση με τηυν AKU 3.3 ήταν τα εικονίδια και η εφαρμογή τηλεφώνου και του smartdial που πλέον παρουσιάζει με ποιο όμορφο τρόπο τις κλήσεις. εσείς? Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. May 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2007 HTML e-mail client και πιστεψε με πολυ καλυτερη αποκριση! Παντως η ελληνικη έκδοση του ausdim δουλεύει ονειρεμένα και έχει και τους εξτρα ηχους κλήσεων. ausdim ανεβασε τους καπου ξεχωριστα για οσους βαλαμε ηδη την ΤΕ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. May 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2007 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΑΝ ΛΕΙΠΟΥΝ ΗΧΟΙ Η ΟΤΟΙΔΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΣΤΑ 'WM6'. ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΡΟΜ ΕΧΟΥΝΕ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΣΑΒΟΥΡΑ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΣΤΙΣ ΡΟΜ(WM3--WM5)ME ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΜΝΗΜΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΑΠΟ ΗΧΟΥΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΤΛ.:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. May 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2007 Ρίξτε μια ματιά εδώ όσοι ενδιαφέρεστε για την ζωή και την απόδοση των μπαταριών http://www.batteryuniversity.com/parttwo-34.htm Πολύ ωραίο, ευχαριστώ πολύ Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jgkvafes Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΑΝ ΛΕΙΠΟΥΝ ΗΧΟΙ Η ΟΤΟΙΔΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΣΤΑ 'WM6'. ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΡΟΜ ΕΧΟΥΝΕ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΣΑΒΟΥΡΑ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΣΤΙΣ ΡΟΜ(WM3--WM5)ME ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΜΝΗΜΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΑΠΟ ΗΧΟΥΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΤΛ.:up: Συμφωνώ αν λογική αφαίρεσης ήταν η ελευθερωση χωρου. Ωστόσω όμως ενας απο τους ηχους μου αρεσε και θα τον ήθελα πάλι. Αν μπορεί ο Ausdim κάνει κάτι. Επίσης δοκιμάζοντας να ανοίξω αρχεία exel που με τα WM5 άνοιγαν τώρα λέει "Παρουσιάστηκε ένα σφάλμα κατά το άνοιγμα του στοιχείου ......" Στο word και στο powerpoint αντιθετα δεν υπάρχει πρόβλημμα. Παράθεση jgkvafes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jgkvafes Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 Παίδες χρησιμοποιώ το PAPAGO 7 και όταν πάω να το τρέξω μου κάνει αρκετή ώρα να βρει σήμα το gps.Όταν βρει και το κλείσω και το ανοίξω αμέσως μου βρίσκει σχεδόν αμέσως σήμα.Είναι φυσιολογικό ή τίποτα άλλο παίζει?? Γεια σας, Έχω και εγω το PAPAGO το οποίο το απόκτησα με ενα ROYALTEK με προσφορά της ελευθεροτυπίας. Τώρα ΄το μετέφερα στο HTC P3600 και όταν το ξεκινάω ζητάει Registration code το οποίο το έχω αλλα το system code που γράφει από πάνω στην οθόνη ενεργοποίησης είναι κάποιο που έχει να κάνει με το HTC και όχι με το ROYALTEK για τον κωδικό του οποίου έχει προκύψει ο Registration code. Καμιά λύση γιατι δεν νομίζω να μου δώσουν άλλο Registration code. Παράθεση jgkvafes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 καλημέρα παιδιά θα ήθελα να σας πω κ δυο λογία για το θέμα της εγγύησης! που τόσο πολύ συζητείται τον τελευταίο καιρό. 1.σχεδόν το 85 με 90% που έχουμε τη συσκευή πιστεύω ότι δεν θα προλάβει να πάθει τίποτα γιατί δεν τα κρατάμε κ πάνω από χρόνο.:lol: 2.το γεγονός ότι είμαστε μελή του φόρουμ πάει να πει ότι κάτι ψάχνουμε,αν δεν ψάχναμε θα περνάμε ένα κιν. με 50 60€ κ θα το κρατούσαμε χρόνια!!!! 3.τώρα αν θέλει κάποιος να έχει την εγγύηση κ να μην έχει συσκευή με για του με χαρά του.εγώ πάντως θα το ξεσκίσω το δικό μου κ αν είναι να πάθει κάτι έχει καλώς.:lol: :lol: :lol: Ausdim θεε παρε την παε!!!!!:lol: :lol: :lol: Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
root2 Δημ. May 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 καλημέρα παιδιά θα ήθελα να σας πω κ δυο λογία για το θέμα της εγγύησης! που τόσο πολύ συζητείται τον τελευταίο καιρό. 1.σχεδόν το 85 με 90% που έχουμε τη συσκευή πιστεύω ότι δεν θα προλάβει να πάθει τίποτα γιατί δεν τα κρατάμε κ πάνω από χρόνο.:lol: 2.το γεγονός ότι είμαστε μελή του φόρουμ πάει να πει ότι κάτι ψάχνουμε,αν δεν ψάχναμε θα περνάμε ένα κιν. με 50 60€ κ θα το κρατούσαμε χρόνια!!!! 3.τώρα αν θέλει κάποιος να έχει την εγγύηση κ να μην έχει συσκευή με για του με χαρά του.εγώ πάντως θα το ξεσκίσω το δικό μου κ αν είναι να πάθει κάτι έχει καλώς.:lol: :lol: :lol: Ausdim θεε παρε την παε!!!!!:lol: :lol: :lol: Tοσα λεφτα δωσαμε και θα το εχουμε να καθεται? Η εμπειρια που εχω ειναι οτι αν δεν σου πεση κατω η στο νερο πολλη δυσκολα παθαινει κατι μια συσκευη ιδιος αυτες αλλιως δεν θα εδιναν 2 χρονια εγγυηση και στο εξωτερικο δεν ψαχνουν γρατζουνιες για να εχουν δικαιολογια να μην περασουν εγγυηση μια συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. May 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 Μην το λές ... Υπάρχει πιθανότητα η συσκευή σου να κολήσει πάνω στην εγκατάσταση και να μην ξανανοίξει ΠΟΤΕ ... Αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε αλλαγή πλακέτας. Η δική μου άποψη είναι πως αν δεν προτίθεστε να αλλάξετε συσκευή ΜΗΝ προχωρήσετε σε κάτι τέτοιο. Άλλωστε ένα από τα πλεονεκτήματα της συσκευής είναι η διετής εγγύηση και κάποιοι την αγοράζουν ως επαγγελματική συσκευή. Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmysr6 Δημ. May 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 Καλημέρα, καινούργιος κι εγώ με το 3600 και έχω μερικές απορίες. Για να μπορεσεις να δεις χρονο ομιλίας για εισερχόμενες-εξερχόμενες κλήσεις, πρέπει να βάλεις κάποιο extra πρόγραμμα? Από όσο είδα όταν πάω στις κλήσεις > μενου > μετρητές κλήσεων , μου εμφανίζει μόνο όλες και πρόσφατες. Το πρόσφατες τι σημαίνει, είναι οι εξερχόμενες μόνο ή και κάτι άλλο. Επίσης το πεδίο καθαρισμός ιστορικού τελευταίας τι είναι; το πόσο καιρό πίσω θα έχει αποθηκευμένες τις κλήσεις; Για το gprs έχει ενσωματωμένο κάποιο μετρητή ή θα πρέπει να βάλουμε κάποιο πρόγραμμα. Εαν ναι ποιο προτείνετε; Τέλος ψάχνω ένα πρόγραμμα σαν πορτοφόλι που να ανοίγει με κωδικό και να μπορείς να αποθηκεύεις διάφορα απόρρητα στοιχεία. Γνωρίζετε κάποιο να μου προτείνετε? Σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ausdim Δημ. May 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 Νεα ROM βασισμένη στην TE του mun_rus. ;) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=307925 Ευχαριστώ.. Παράθεση http://www.htc-devs.com/x-click-but21.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. May 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 Δημήτρη μια βοήθεια σχετικά με το Keyboard... ! προσπαθώ να το κάνω POrt για το 9100 Ευχαριστώ Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 Μην το λές ... Υπάρχει πιθανότητα η συσκευή σου να κολήσει πάνω στην εγκατάσταση και να μην ξανανοίξει ΠΟΤΕ ... Αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε αλλαγή πλακέτας. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1864162#post1864162 δεν ειναι απαραιτητο φιλε μου αυτο :) υπαρχουν τροποι που αν το ψαξεις δεν ειναι απαραιτητη η αντικατασταση motherboard..εκει που παιρνετε τις ρομ υπαρχουν και οι λυσεις για τετοιου ειδους προβληματα :) αυτο το απαιτουν οι αντιπροσωπειες (την μονοδρομη λυση της αντικαταστασης motherboard) επειδη δεν καθονται να ασχοληθουν με τετοια πραγματα και απλα σου αναφερουν το κοστος της επισκευης:mad: απλα θελει υπομονη,επιμονη και πολυ διαβασμα ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Akis Metal Δημ. May 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 Νεα ROM βασισμένη στην TE του mun_rus. ;) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=307925 Ευχαριστώ.. Εισαι φοβερος ευχαριστουμε.Να σε ρωτισω επαναφεροντας την συσκευη στην κανονικη της ρομ wm5 εχουμε κανονικα εγγυηση? Παράθεση iPhone 6 - iPad mini Retina - Apple Watch - MacBook pro Retina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. May 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 Διαβάζοντας τα νέα ρε παιδιά έπεσα πάνω στο παρακάτω προιόν http://www.expansys.com/p.aspx?i=145154 και διαβάζοντας τα χαρακτηριστικά του λέει για κεραία fm για καλύτερο ραδιόφωνο. Τι θέλει να πει ο ποιητής ? Τελικά έχει ή δεν έχει ραδιόφωνο το πιπισι ? Επίσης http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=147250 κάνει για το 3600 ? Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ausdim Δημ. May 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 Συμφωνώ αν λογική αφαίρεσης ήταν η ελευθερωση χωρου. Ωστόσω όμως ενας απο τους ηχους μου αρεσε και θα τον ήθελα πάλι. Αν μπορεί ο Ausdim κάνει κάτι. Επίσης δοκιμάζοντας να ανοίξω αρχεία exel που με τα WM5 άνοιγαν τώρα λέει "Παρουσιάστηκε ένα σφάλμα κατά το άνοιγμα του στοιχείου ......" Στο word και στο powerpoint αντιθετα δεν υπάρχει πρόβλημμα. Πειτε μου ονομαστικα ποιους ηχους θελετε κ θα τους φτιαξω σε ενα cabaki κ θα τους κανω upload εδω... Αλλα θελω να ξερω ποιους??? :ninja: Παράθεση http://www.htc-devs.com/x-click-but21.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. May 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 Νεα ROM βασισμένη στην TE του mun_rus. ;) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=307925 Ευχαριστώ.. thanks ausdim....!:D πολύ σπαστικό να περιμένεις να πάει στο 50% η μπαταρία!:( Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts