Jump to content

[Επίσημο] HTC Ρ3600 (Trinity)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να ρωτήσω κάτι ψιλοασχετο?

Το htcp3600 είναι ακριβώς το ίδιο με το dopod d810?

Γιατί θέλω να ξέρω αν γίνεται να του περάσω τα ελληνικά wm5 και αν εχει gps?

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Να ρωτήσω κάτι ψιλοασχετο?

Το htcp3600 είναι ακριβώς το ίδιο με το dopod d810?

Γιατί θέλω να ξέρω αν γίνεται να του περάσω τα ελληνικά wm5 και αν εχει gps?

Ναι, ειναι ακριβως το ιδιο μηχανημα.

να ρωτησω κατι που ισως να ειναι χαζο? υπαρχει τροπος καποια στιγμη με καποιο προγραμμα να βλεπουμε ελληνικα καναλια (τηλεοπτικα) χωρις βεβαια μεσω των διαφορων εταιριων (κοσμοτε κ.α)?

να ρωτησω κατι που ισως να ειναι χαζο? υπαρχει τροπος καποια στιγμη με καποιο προγραμμα να βλεπουμε ελληνικα καναλια (τηλεοπτικα) χωρις βεβαια μεσω των διαφορων εταιριων (κοσμοτε κ.α)?
Εννοείς μέσω wifi ή 3G;

Καλησπέρα σε όλους, πόσο μεγάλο ρίσκο είναι εάν περαστεί η rom για να ενεργοποιηθεί το gps? Οταν λέμε Ελληνικά διαβάζεις και το μενού Ελληνικά;Και όταν βγεί επίσημα ποιά θα είναι η διαφορά σε αυτούς που ήδη το έχουν ενεργοποιήσει;Με την εγγύηση τι γίνεται;

Συγχωρέστε με εάν ίσως έχουν απαντηθεί αλλά δεν κατάφερα να τα βρώ.

Ευχαριστώ! :)

Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω κάτι τέτοιο στην Ελλάδα από κατάστημα;

http://i.expansys.com/i/l/l123774.jpg

Έχω φορτιστή αυτοκινήτου για GPS και θέλω να μετατρέψω την έξοδό του σε USB.

Guest lagoudakis
ρε παιδια δεν το πιστευω!!!προσπαθω εδω και 1 ωρα να ανοιξω το πισω καπακι για να βαλω την καρτα και την μπαταρια και δεν μπορω να καταλαβω πως και απο που ανοιγει:blink: :blink: !!!!καλα ειμαι τοσο ηλιθιος;:confused: :confused:

ρε παιδια δεν το πιστευω!!!προσπαθω εδω και 1 ωρα να ανοιξω το πισω καπακι για να βαλω την καρτα και την μπαταρια και δεν μπορω να καταλαβω πως και απο που ανοιγει:blink: :blink: !!!!καλα ειμαι τοσο ηλιθιος;:confused: :confused:

συρτο ελαφρια(με δυναμη...) απο κατω προς τα πανω:)

bug της συσκευης ειναι αλλα θα βγαλει update h HTC σε λιγες μερες:lol: :lol:

Samsung Note II

Guest lagoudakis
συρτο ελαφρια(με δυναμη...) απο κατω προς τα πανω:)
δεν βγαινει!!!να σου δωσω 50 ευρω πανο να το κανεις εσυ;:D η προσπαθεια συνεχιζεται!!!:pΥΓ. Ο αγωνας δικαιωθηκε!!!!ευχαριστω,για να δουμε τι λεει το μηχανηματακι!!!!!

Guest lagoudakis
παιδια τι ειναι αυτο!!!αφου τελειωσω την διαδικασια με τον σταυρο και γινει το customization μου βγαζει μηνυμα που λεει κατι για illegally acquired rom και κατι αλλο που δεν προλαβαινω να δω και ξεκιναει παλι με τον σταυρο!!!!τι @@@@@@ ειναι αυτες ρε γαμωτο;

παιδια τι ειναι αυτο!!!αφου τελειωσω την διαδικασια με τον σταυρο και γινει το customization μου βγαζει μηνυμα που λεει κατι για illegally acquired rom και κατι αλλο που δεν προλαβαινω να δω και ξεκιναει παλι με τον σταυρο!!!!τι @@@@@@ ειναι αυτες ρε γαμωτο;

Μηπως χρησιμοποιής τα ελληνικα της ace σε συσκευη που δεν ειναι προωρισμενα γιαυτην??

Μαλλον ναι:wacko:

Απλα κανει chek το imei της συσκευης κ αμα ειναι διαφορετικο απο το database που εχει προσδιορισθει απο την ace τοτε πεταει αυτο το μυνημα κ παει αυτοματα σε hard-reset.. ;)

Guest lagoudakis
Μηπως χρησιμοποιής τα ελληνικα της ace σε συσκευη που δεν ειναι προωρισμενα γιαυτην??

Μαλλον ναι:wacko:

Απλα κανει chek το imei της συσκευης κ αμα ειναι διαφορετικο απο το database που εχει προσδιορισθει απο την ace τοτε πεταει αυτο το μυνημα κ παει αυτοματα σε hard-reset.. ;)

οχι βρε!!!πριν 3 ωρες το πηρα καινουργιο απο πλαισιο!!!τιποτα δεν του εκανα!!!!ιδιο ειναι το ιμει στο κουτι και στην συσκευη!!!!

Γεια... μήπως κανένας έχει χρησιμοποιήσει και δουλεύει άψογα το πρόγραμμα card-export ΙΙ???Γιατί στο δικό μου Ρ3600 δεν κατάφερα να το δουλέψω.Και αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο εκτός του WM5torage.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

[sIGPIC][/sIGPIC]

207 Sport

Παιδια ξερει κανεις γιατι στο forum της Qtec δεν μπορω να μπω? Δεν μου αναγνωρiζει το password και οταν παω να το κανω reset μου γραφει οτι δεν υπαρχει τετοιο email πρεπει να βλεπουμαι και εκει για τυχον upgrade

Ευχαριστω

Guest lagoudakis
Παιδια ξερει κανεις γιατι στο forum της Qtec δεν μπορω να μπω? Δεν μου αναγνωρiζει το password και οταν παω να το κανω reset μου γραφει οτι δεν υπαρχει τετοιο email πρεπει να βλεπουμαι και εκει για τυχον upgrade

Ευχαριστω

ειναι πεσμενο το φορουμ φιλε μου

Guest lagoudakis
οσο αφορα το προβλημα που εγραφα παραπανω με το καινουργιο μου 3600 που δεν ανοιγε λογω προβληματος τελικα του ιμει μου με την ρομ της ace θελω να ευχαριστησω δημοσια μια κοπελα την joannexx που γραφει στο φορουμ της ace και εφαγε το σ/κ της για να μου δωσει λυση με την ρομ και εχω αυτη την στιγμη το 3600 σε λειτουργια,καθως και τον Μιχαλη,παιδια σας ευχαριστω πολυ:rolleyes: :rolleyes:

Πότε θα είναι up πάλι σου είπαν;;

Γιατί είχα ρωτήσει για το πως μπορώ να αφαιρέσω ένα screen protector απο το Trinity αλλα δεν πρόλαβα να δω αν απάντησε κανείς... :(