yanastas Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Χάνω και από καιρό σε καιρό την miniSD μου, μάρκας Transcend στα 2GB και στα 80Χ. Σπάνια είναι η αλήθεια αλλά γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Χάνω και από καιρό σε καιρό την miniSD μου, μάρκας Transcend στα 2GB και στα 80Χ. Σπάνια είναι η αλήθεια αλλά γίνεται. φιλε μου το ιδιο προβλημα ειχα και εγω αλλα απο τοτε που εβαλα την ρομ με το gps δεν εχω κανενα προβλημα :) Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soglan Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Χάνω και από καιρό σε καιρό την miniSD μου, μάρκας Transcend στα 2GB και στα 80Χ. Σπάνια είναι η αλήθεια αλλά γίνεται. Epsakse re si kala? Pou tin afises teleftaia fora? :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
root2 Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Mε ποιό exe έκανες το Destinator 6 εγκατάσταση από το PC, που το βρήκες ? :O Ενω εχω αγοράσει το 5 κατι μπηκα στο site της εταιρίας και το κατέβασα δωρεάν βεβαια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkkostas Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ Χ500 ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΦΟΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΑΛΛΟ ΑΛΛΗ ΣΥΣΚΕΥΗ! ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ Ρ3600, ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ GPS. ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ? ΜΙΑ ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilik Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ Χ500 ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΦΟΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΑΛΛΟ ΑΛΛΗ ΣΥΣΚΕΥΗ! ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ Ρ3600, ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ GPS. ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ? ΜΙΑ ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Δεν είναι λογικό να σου λένε να αλλάξεις και τη δεύτερη συσκευή. Μάλλον κάνεις κάτι λάθος και δεν το φορτίζεις σωστά αρχικά. Όσο για το P3600 έχει GPS που ενεργοποιείται με ανεπίσημη ROM μέχρι που να βγει η επίσημη κατά τον Απρίλιο. Βάζοντας την ανεπίσημη όμως ROM χάνεις την εγγύηση της αντιπροσωπείας, γεγονός που δεν σε συμφέρει μιας και έχεις βεβαρημένο ποινικό μητρώο με τις συσκευές :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkkostas Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Δεν είναι λογικό να σου λένε να αλλάξεις και τη δεύτερη συσκευή. Μάλλον κάνεις κάτι λάθος και δεν το φορτίζεις σωστά αρχικά. Όσο για το P3600 έχει GPS που ενεργοποιείται με ανεπίσημη ROM μέχρι που να βγει η επίσημη κατά τον Απρίλιο. Βάζοντας την ανεπίσημη όμως ROM χάνεις την εγγύηση της αντιπροσωπείας, γεγονός που δεν σε συμφέρει μιας και έχεις βεβαρημένο ποινικό μητρώο με τις συσκευές :) φιλε μου εχω αλλαξει απειρα κινητα και συσκευες με μπαταρια και πιστεψε με ξερω πολυ καλα να τα χρησιμοποιω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilik Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Και για ποιο λόγο σου λένε να αλλάξεις συσκευή και όχι να την ξανα-αντικαταστήσεις? Σου είπαν ότι συμβαίνει σε όλα τα Χ500? Το ανέφερες στο αντίστοιχο thread? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 φιλε μου εχω αλλαξει απειρα κινητα και συσκευες με μπαταρια και πιστεψε με ξερω πολυ καλα να τα χρησιμοποιω Πάντως κουλό είναι αυτό και δεν έχει αναφερθεί. Το δύο στη σειρά είναι το περίεργο. Τι ακριβώς σου κάνει η μπαταρία ? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
root2 Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Σήμερα ειδα οτι το P3600 μου αρχισε να ξεφλουδίζει δίπλα στην θύρα usb. Το σκεφτομαι ομως να το πάω Ace γιατι το προηγούμενο που ειχα s200 εκαναν 17 μερες να το πάρω. Mήπως λεω μήπως ξεφλουδίζει επειδή εχω αλάξει rom? και θά πληρώσω γιαφτό? οταν τελικά το πάω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Σήμερα ειδα οτι το P3600 μου αρχισε να ξεφλουδίζει δίπλα στην θύρα usb. Το σκεφτομαι ομως να το πάω Ace γιατι το προηγούμενο που ειχα s200 εκαναν 17 μερες να το πάρω. Mήπως λεω μήπως ξεφλουδίζει επειδή εχω αλάξει rom? και θά πληρώσω γιαφτό? οταν τελικά το πάω? Το ξεφλουδισμα γυρω απο τη θυρα USB ειναι γνωστο "προβλημα" του μοντελου 3600. Δεν μπορει να σου κανει τιποτα η Ace... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Mήπως λεω μήπως ξεφλουδίζει επειδή εχω αλάξει rom? και θά πληρώσω γιαφτό? οταν τελικά το πάω? Επιβεβαιωμένο! δεν έχει ραδιενέργεια η ρομ της Dopod :lol: οχι βρε συ,το ξεφλουδισμα γίνεται κατά κύριο λόγο απο το usb cable και το τράβηγμα της γραφίδας. Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Επιβεβαιωμένο! δεν έχει ραδιενέργεια η ρομ της Dopod :lol: οχι βρε συ,το ξεφλουδισμα γίνεται κατά κύριο λόγο απο το usb cable και το τράβηγμα της γραφίδας. Αποκλείεται να έχει κανένα υιό ξεφλουδίσματος μέσα αυτός ο Dopod ? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 οφ τοπικ... ναι αμέ,στο Mission impossible 3 έχει βάση να γίνει.:p Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrix Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Αποκλείεται να έχει κανένα υιό ξεφλουδίσματος μέσα αυτός ο Dopod ? :p Υιο ξεφλουδισματος αποκλειεται να εχει, διοτι ειναι λιγο απιθανο να γενναει:lol: Αν εννοεις ιό, ναι ειναι πολυ πιθανο, διοτι μετα την εγκατασταση οπως ειπαμε του Dopod ενεργοποιειται το περιβοητο gps το οποιο εν γνωση μας τοσο καιρο δεν δουλευει σωστα οπως αυτο του Χ500 (μην ακους τι λενε ολοι εδω για στιγμιαια ευρεση δορυφορων και λοκαρισμα κλπ, απλα δεν εχουν δοκιμασει το Ετεν ακομα γι αυτο μιλανε), και ναι πασχει απο ιωση το καυμενο, η οποια με λιγη αντιβιωση θα περασει!:D Δεν θυμασαι το Χ500 που εκανε νερα? Το βαλανε λοιπον σε θαλαμο αποσυμπιεσης και φυγανε! Απλα πραγματα:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zikman Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Καλημέρα και καλό μήνα! Χθες πήρα και εγς το htc p3600! Ερώτηση: Θα ήθελα να ενεργοποίσω και γω το gps.Ποια έκδοση dopod rom vazw? την 1.23.707.6? Αφου κάνω Upgrade για να ξαναέχω τα ελληνικά εγκαθιστώ το αρχείο greek.rar που ανεβασαν χρήστες απο δω στο rapidshare? Ελπίζω να έχω τα ελληνικά πλήρως στα μενού και στις επαφές....! Πριν κάνω κάτι θα ήθελα να μάθω ώστε να μην εχω προβλήματα! Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλό μήνα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilik Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Καλημέρα και καλό μήνα! Χθες πήρα και εγς το htc p3600! Ερώτηση: Θα ήθελα να ενεργοποίσω και γω το gps.Ποια έκδοση dopod rom vazw? την 1.23.707.6? Αφου κάνω Upgrade για να ξαναέχω τα ελληνικά εγκαθιστώ το αρχείο greek.rar που ανεβασαν χρήστες απο δω στο rapidshare? Ελπίζω να έχω τα ελληνικά πλήρως στα μενού και στις επαφές....! Πριν κάνω κάτι θα ήθελα να μάθω ώστε να μην εχω προβλήματα! Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλό μήνα! Αν δεν βιάζεσαι, γιατί δεν περιμένεις την επίσημη έκδοση από το να μπλέκεις με ρυθμίσεις και προγράμματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ausdim Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Καλημέρα και καλό μήνα! Χθες πήρα και εγς το htc p3600! Ερώτηση: Θα ήθελα να ενεργοποίσω και γω το gps.Ποια έκδοση dopod rom vazw? την 1.23.707.6? Αφου κάνω Upgrade για να ξαναέχω τα ελληνικά εγκαθιστώ το αρχείο greek.rar που ανεβασαν χρήστες απο δω στο rapidshare? Ελπίζω να έχω τα ελληνικά πλήρως στα μενού και στις επαφές....! Πριν κάνω κάτι θα ήθελα να μάθω ώστε να μην εχω προβλήματα! Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλό μήνα! Καλημερα φιλε μου και καλο σου μηνα!! Αρχικα κατεβασε αυτην την rom: http://rapidshare.com/files/17870622/RUU_Trinity_HTC_WWE_1.23.800.2_6275_1.35.00.11_Ship.exe Αφου την περασεις μετα κατεβαζεις τα ελληνικα απο εδώ: http://rapidshare.com/files/16394408/Greek.rar Και θα εισαι ωπος εισαι τωρα απλα με ενεργωποιημενο το gps σου. :happy: Θα σου ελεγα να ρίξεις κ μια ματια εδώ για να καταλαβεις τι περιπου παιζει: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=294718 Να σαι καλα,και καλωσορισες στην trinitoparea. :lol: Παράθεση http://www.htc-devs.com/x-click-but21.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Αψογος. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
root2 Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Υιο ξεφλουδισματος αποκλειεται να εχει, διοτι ειναι λιγο απιθανο να γενναει:lol: Αν εννοεις ιό, ναι ειναι πολυ πιθανο, διοτι μετα την εγκατασταση οπως ειπαμε του Dopod ενεργοποιειται το περιβοητο gps το οποιο εν γνωση μας τοσο καιρο δεν δουλευει σωστα οπως αυτο του Χ500 (μην ακους τι λενε ολοι εδω για στιγμιαια ευρεση δορυφορων και λοκαρισμα κλπ, απλα δεν εχουν δοκιμασει το Ετεν ακομα γι αυτο μιλανε), και ναι πασχει απο ιωση το καυμενο, η οποια με λιγη αντιβιωση θα περασει!:D Δεν θυμασαι το Χ500 που εκανε νερα? Το βαλανε λοιπον σε θαλαμο αποσυμπιεσης και φυγανε! Απλα πραγματα:D Μα το x500 μονο gps εχει σωστο. Εγω το κρατησα μονο 3-4 μερες και μετα το εδωσα πισω 1.ΔΕΝ ΔΙΚΙΟΛΩΓΕΙΤΑΙ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΕ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ 2.ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΤΟ MSN ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΠΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΑΛΛΑ ΕΦΟΣΩΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΗ? Εγω γυριζω ολη την αθηνα καθε μερα χωρις κανενα προβλημα με το gps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zikman Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 ausdim: Σε ευχαριστώ πολύ! (Πρώην κάτοχος Μιο A701) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
root2 Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Εχει βάλει κανείς αυτην την rom? RUU_Trinity_HTC_WWE_1.24.800.2_6275_1.35.00.11_Ship Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Εχει βάλει κανείς αυτην την rom? RUU_Trinity_HTC_WWE_1.24.800.2_6275_1.35.00.11_Ship πηγα να την βαλω.. ετρεξε... με ρωτησε να γινει εγκατασταση λεω ναι. και μετα περιμενα...περιμενα.. και το εβγαλα αλλα δεν εγινε τιποτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Ερωτηση προς τους κατοχους : Εχει δοκιμασει κανεις να κανει video call ? :worry: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Ερωτηση προς τους κατοχους : Εχει δοκιμασει κανεις να κανει video call ? :worry: εχω δοκιμασει!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts