Mark_K Δημ. August 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2019 Μόνο VoWiFi προς το παρόν, με κλήση στην εξυπηρέτηση πελατών. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=459578 Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. August 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2019 Έχει πρόβλημα το vodafonecu.gr και δεν κάνει login με Chrome; Το έπαθε κανείς άλλος; Τελικά φταίει το AdBlock, τι βλακεία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2019 Έχει πρόβλημα το vodafonecu.gr και δεν κάνει login με Chrome; Το έπαθε κανείς άλλος; Τελικά φταίει το AdBlock, τι βλακεία! Η εφαρμογή δέν σου δουλευει να κάνεις ανανέωση απο εκεί ακόμη πιο γρήγορα και εύκολα; Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. August 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2019 Μπορει κανεις να κανει αιτηση ενεργοποιησης των πακετων Under 24? Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ekotas Δημ. August 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2019 Καλημέρα, αγοράζω κάθε μήνα το cu combo 600. Μου ήρθε μήνυμα για refill στα 4 ευρώ από 8,5. Δεν έχω κάνει ξανά refill και η απορία μου είναι αν προστίθενται χρόνος ομιλίας, data κτλ και μεταφέρετε η ημερομηνία λήξης τους όπως αν αγόραζα το cu combo 600 ξανά. Ευχαριστώ. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Πίστευε και Μη, Ερέυνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. August 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2019 (edited) Καλημέρα, αγοράζω κάθε μήνα το cu combo 600. Μου ήρθε μήνυμα για refill στα 4 ευρώ από 8,5. Δεν έχω κάνει ξανά refill και η απορία μου είναι αν προστίθενται χρόνος ομιλίας, data κτλ και μεταφέρετε η ημερομηνία λήξης τους όπως αν αγόραζα το cu combo 600 ξανά. Ευχαριστώ. Sent from my iPad using TapatalkΚαλημέρα. Με το CU refill (το οποίο γίνεται διαθέσιμο μια εβδομάδα πριν την λήξη του πακέτου) ξαναπαίρνει πίσω όσα έχεις καταναλώσει μέχρι τότε στη μισή τιμή χωρίς να επεκτείνεται όμως η ημερομηνία λήξης τους. Κοινώς θα τα έχεις τα έχεις μέχρι όταν θα έληγε το πακέτο σου δηλαδή το πολύ για μια εβδομάδα. Edited August 21, 2019 by pn1fon1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ngialamm Δημ. August 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2019 Καλημέρα. Με το CU refill (το οποίο γίνεται διαθέσιμο μια εβδομάδα πριν την λήξη του πακέτου) ξαναπαίρνει πίσω όσα έχεις καταναλώσει μέχρι τότε στη μισή τιμή χωρίς να επεκτείνεται όμως η ημερομηνία λήξης τους. Κοινώς θα τα έχεις τα έχεις μέχρι όταν θα έληγε το πακέτο σου δηλαδή το πολύ για μια εβδομάδα. Το Refill είναι διαθέσιμο από 10 μέρες πριν λήξει το πακέτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2019 Ήταν 15 ημέρες το κάναν 7 , Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη από την 23η μέρα ενεργοποίησης του πακέτου έως την ημέρα λήξης του https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/refill/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. August 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2019 Κατα την ανανέωση ισχύει η παρακράτηση 0,30ε ανα καρτα στη Vodafone ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. August 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2019 Κατα την ανανέωση ισχύει η παρακράτηση 0,30ε ανα καρτα στη Vodafone ή όχι;Όχι, αυτό νομίζω είναι μόνο στην wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 Κατα την ανανέωση ισχύει η παρακράτηση 0,30ε ανα καρτα στη Vodafone ή όχι; Όχι δεν υφίσταται καμία τέτοια πρόσθετη χρέωση / κράτηση. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 Κομπλέ, παιδιά, ευχαριστώ. Και κάτι ακόμα. Ελάχιστη ανανέωση online έχει ανέβει στα 10ε ετσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 10€ ελάχιστη από το App ή το site, παίρνεις δώρο 1200ΜΒ + το Bonus ανανέωσης που έχεις διαλέξει. Από κατάστημα 12€ ελάχιστη, παίρνεις 600ΜΒ + το bonus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. August 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2019 10€ ελάχιστη από το App ή το site, παίρνεις δώρο 1200ΜΒ + το Bonus ανανέωσης που έχεις διαλέξει. Από κατάστημα 12€ ελάχιστη, παίρνεις 600ΜΒ + το bonus. Online ανανεωση = 2 Shake + Bonus ανανεωσης Περιπτερο = 1 Shake + Bonus ανανεωσης Καταστημα Vodafone = 1 Shake + Bonus ανανεωσης + 250' ομιλιας Μεσα σε ολα αυτα βαζεις και 100mb απο το παρε να'χεις Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. August 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2019 τα 250 ειναι προς..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. August 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2019 τα 250 ειναι προς..? Ειναι προς ολους, τωρα αν είναι και για εξωτερικό δεν ξέρω. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. August 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2019 Ειναι προς ολους, τωρα αν είναι και για εξωτερικό δεν ξέρω. Δηλαδή εαν εγω παω με το cu μου σε κατάστημα και βάλω 12€, θα παρω δωρο 250 λεπτα προς όλους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. August 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2019 Σ' εμένα που βάζω από κατάστημα Vodafone μου δίνει και 200 λεπτά ομιλίας σε όλους και το ίδιο σε άλλα 2 συγγενικά μου πρόσωπα. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. August 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2019 Σ' εμένα που βάζω από κατάστημα Vodafone μου δίνει και 200 λεπτά ομιλίας σε όλους και το ίδιο σε άλλα 2 συγγενικά μου πρόσωπα. Πριν έγραψες 250 λεπτά προς όλους. Τελικά τι ισχύει; Κάποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. August 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2019 Πριν έγραψες 250 λεπτά προς όλους. Τελικά τι ισχύει; Κάποιος; 200 είναι απλά η αυτόματη διόρθωση το έκανε 250. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. August 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2019 200 είναι απλά η αυτόματη διόρθωση το έκανε 250. Τελικά είναι κάποια ειδική προσφορά, ή μόνιμο μπονους καταστήματος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2019 Σ' εμένα που βάζω από κατάστημα Vodafone μου δίνει και 200 λεπτά ομιλίας σε όλους και το ίδιο σε άλλα 2 συγγενικά μου πρόσωπα. τι ωραιο ειναι αυτο με τα δωρεαν λεπτα προς ολους καινουργιο; και εγω ηθελα να βαλω καρτα και να μου δωσουνε δωρο χρονο ομιλιας προς ολους!! , για ποσο καιρο ισχύουνε τα 200 λεπτα ; ειναι προς ολους; εγω παντα online βαζω καρτα και παιρνω το cu shake 1200 mb ενω αμα βαλεις καρτα ξυστη ή απο το καταστημα μπορεις μονο 600mb μηναιο πακετο να επιλεξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2019 Για ατομική προσφορά μου μοιάζει μιας και δεν έχει επιβεβαιωθεί από κανέναν άλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. August 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2019 Μπορει να γίνει online αιτηση φορητότητας σε CU ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. August 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2019 Για ατομική προσφορά μου μοιάζει μιας και δεν έχει επιβεβαιωθεί από κανέναν άλλον. Συνεχεια εβαζα καρτα απο περιπτερο μεχρι που διαβασα καπου στο internet για το bonus αν βαλεις καρτα απο καταστημα κι ετσι ειπα κατσε να δω τι γινεται. Εβαλα "μοναδες" απο καταστημα κι ετσι πηρα αυτα τα extra. Μετα οπως ειπα εβαλαν και αλλα συγγενικα μου προσωπα και το πηραν και αυτοι κι ετσι ολοι απο τοτε βαζουμε σε καταστημα γιατι μας συμφερει περισσοτερο. Τωρα αν εχουμε πεσει στην περιπτωση οπου και οι 3 εχουμε καποια ατομικη προσφορα τι να πω. Διαβασα παντος οτι τα κοβουν τα bonus καταστηματος απο τον Ιουνιο αλλα πριν 2 εβδομαδες που εβαλε το συγγενικο μου προσωπο το ρωτησα αν τα πηρε ολα τα bonus και μου απαντησε ναι. Μπορει να τα εκοψαν κι απλα να σταθηκε τυχερος. Οριστε η ανακοινωση για την διακοπη των bonus https://www.vodafone.gr/vodafone-ellados/digital-press-office/anakoinoseis/20190503-timologiakes-allages-gia-syndromites-kartokinitis/ Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts