black3539 Δημ. May 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2019 Γίνεται να βγάλεις δεύτερη κάρτα στο καρτοκινητο για internet 4sharing;; Σκέφτομαι να βάλω μια σε ένα Mi-Fi... Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. May 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2019 Γίνεται να βγάλεις δεύτερη κάρτα στο καρτοκινητο για internet 4sharing;; Σκέφτομαι να βάλω μια σε ένα Mi-Fi... Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μπορείς να βγάλεις 2η κάρτα σιμ στον ίδιο αριθμό και όταν θες να την χρησιμοποιήσεις να κλείνεις το κινητό ή σε λειτουργία πτήσης και να ανοίγεις το mi-fi. Πήγα να ρωτήσω για το κόστος και μου είπαν 7 ευρώ αλλά τι σύμπτωση δεν είχαν καρτες σιμ τους είχαν τελειώσει, θα είχαν από βδομάδα και κράτησαν τον αριθμό μου για να με ειδοποιήσουν. Όλα αυτά στις 3-5. Η εβδομάδα πέρασε έρχεται η επόμενη και ακόμα να με πάρουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Beef Δημ. May 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2019 (edited) ανανέωσα σε ένα ξεχασμένο νουμερο καρτοκινητό vodafone όπου είχε φραγή, και .... μου φάγανε 6ε για να μου βάλουν αυτόματα ένα πακέτο (Bonus All). ρε τι .... είναι αυτό. εγώ μπορεί να μη θέλω να αγοράσω πακέτο. τώρα στο ίδιο νούμερο θέλω να κάνω πάλι ανανέωση αλλά δε θέλω να ενεργοποιηθεί αυτόματα το πακέτο. τι κάνω; μπήκα στο account και απλά λέει ότι είναι ενεργό. δεν έχει κάπου να το απενεργοποιήσω Edited May 12, 2019 by Vasileios Προσωπικός χαρακτηρισμός, αφαιρέθηκε, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. May 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2019 Δοκίμασε με κλήση στο 1286 για απενεργοποίηση. Στάλθηκε από Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2019 (edited) Α) Δεν υπάρχει πακέτο στην Vodafone που να κάνει 6 ευρώ , άρα δεν κατάλαβες καλά . To BONUS all είναι αυτό που λέει το κείμενο BONUS. Αφορά 120 λεπτά προς Vodafone και παρέχεται δωρεάν. Μπορεις να το αλλάξεις με BONUS 1GB. Μήπως είχες κάνει επέκταση υπολοίπου πριν ξεχάσεις το καρτοκινητό σου ; Τέλος σε παρακαλώ αν θέλεις να εκφράζεσαι απρεπώς να πας σε άλλο Forum να γράφεις. Edited May 12, 2019 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. May 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2019 Κι όμως υπάρχει πακέτο που κοστίζει 6 ευρώ και ενεργοποιείται αυτόματα. Από*11 Μαρτίου 2019, τα παρακάτω πακέτα που αφορούν υφιστάμενους συνδρομητές του Καρτοκινητού Vodafone, μεταβάλλονται*ως εξής : Το πακέτο*που προσφέρει 450’ λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής και σταθερής για 30 μέρες με χρέωση 4,5€, θα προσφέρει πλέον 300’ λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής και σταθερής, 300 λεπτά προς συνδρομητές Vodafone και 30 sms προς όλα τα εθνικά δίκτυα με χρέωση 6€. Το πακέτο ενεργοποιείται αυτόματα με ανανέωση από 10€ και πάνω. Τώρα αν το ονομάζουν bonus all ή καπως αλλιώς δεν γνωρίζω. https://techmaniacs.gr/oi-allages-sti-kartokiniti-tis-vodafone-sigoyra-den-tha-soy-aresoyn/ Και προσωπικά δεν είδα να εκφράζεται απρεπως ο άνθρωπος. Έχω δει χειρότερα εδώ μέσα και χωρίς κάποια παρατήρηση. Στάλθηκε από Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2019 Δεν είδες ,διότι 2 λέξεις σε ένα κείμενο διαγράφηκαν και αντικαταστάθηκαν με .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaszoum Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 Τα λεπτά ομιλίας λήγουν 16/5. Μέχρι πότε πρέπει να κάνω ανανέωση για να μην χάσω τα υπολοιπόμενα; Μέχρι 15/5 ή μπορώ και 16/5; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 (edited) Μπορείς και στις 16/05. Τα λεπτά σου λήγουν στις 17/05, ώρα 00:00. Αν προέρχονται από πακέτο ομιλίας, πρέπει να αγοράσεις ακριβώς το ίδιο για να προστεθούν και τα προηγούμενα. Edited May 14, 2019 by seranata Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaszoum Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 Μπορείς και στις 16/05. Τα λεπτά σου λήγουν στις 17/05, ώρα 00:00. Αν προέρχονται από πακέτο ομιλίας, πρέπει να αγοράσεις ακριβώς το ίδιο για να προστεθούν και τα προηγούμενα. Ναι το combo 600. Την 1η το ανανέωσα 2 μέρες πριν, τη 2η 1 μέρα πριν. Τώρα 3η φορά θα το ανανεώσω ακριβώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 Φαινεται καπου στην εφαρμογη mycu ποτε ληγει ο αριθμος και χρειαζεται ανανεωση για να μην μπει φραγη εισερχομενων ; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 Ναι το combo 600. Την 1η το ανανέωσα 2 μέρες πριν, τη 2η 1 μέρα πριν. Τώρα 3η φορά θα το ανανεώσω ακριβώς. Αφού λήγει 16/5, μπορείς να το ανανεώσεις μέχρι 16/05, 23:59. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. May 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 Ισχυει το οτι καθε Πεμπτη δεν χρεωνονται 0,20€ για κωδικους που ζητας ; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. May 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 Ισχυει το οτι καθε Πεμπτη δεν χρεωνονται 0,20€ για κωδικους που ζητας ; Sent from my iPhone using TapatalkΕμένα άλλες φορές με χρεώνει και άλλες όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. May 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2019 Εμένα άλλες φορές με χρεώνει και άλλες όχι Μπασα ουτε και σημερα μου δινει κωδικο. Δεν υπαρχει επαρκες υπολοιπο. Αναγκαστικα θα πρεπει να βαλω 10€ που ειναι το μινιμουμ πλεον. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. May 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2019 (edited) Καλησπέρα, υπάρχει ένα καρτοπρόγραμμα Vodafone 25 κοντινού μου προσώπου που έληξε και κοιτάμε εναλλακτικές. Αρχικά κοιτάω για να μην φύγει από Vodafone και νομίζω ότι το CU καρτοκινητό ίσως συμφέρει. Η έμφαση κλασσικά είναι στα MB και τα λεπτά προς όλους. Θέλω να δω αν έχω καταλάβει καλά πως λειτουργεί η Cu. Διορθώστε με αν κάνω λάθος: Αν γίνει μετατροπή σε CU: Θα γίνεται Online ανανέωση κάθε μήνα 12ε. Με αυτά θα ενεργοποιεί το CU Combo max(κόστος 10ε) και θα παίρνει για ένα μήνα: 300' προς CU 300' προς όλους 300 SMS/MMS προς CU 300 SMS προς όλους 400MB 100' προς όλους από bonus online ενεργοποίησης + 100ΜΒ bonus online ανανέωσης 1200ΜΒ από το Shake (Υπάρχει δώρο άλλο ένα shake=1200μβ ακόμα ή διαβάζω κάτι λάθος? ) Δηλαδή σύνολο 400' προς όλους και 1700ΜΒ(ή 2900μβ αν υπάρχει και άλλο shake) με 12ε το μήνα. Τα λεπτα και ΜΒ που περισσεύουν μεταφέρονται στον επόμενο μήνα? Λέω κάτι λάθος, αν όχι, υπάρχει κάτι καλύτερο σε vodafone? Edited May 16, 2019 by GaleaNatur Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2019 Θα επιλέξει και έναν μέχρι 3 φίλους , για να πέρνουν 100 ΜΒ με την ανανέωση του και έτσι θα πέρνει και αυτός άλλα 100ΜΒ με την δική του ανανέωση και άλλα 100 από τις ανανεώσεις των φίλων του ( μέχρι 500 ΜΒ από φίλους ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stam26a Δημ. May 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2019 Καλησπέρα σας. Κάθε πότε πρέπει να ανανεώνω τον χρόνο ομιλίας ώστε να μην χάσω το χρόνο ομιλίας που μου έχει απομείνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2019 Δίμηνο είναι πλέον Στάλθηκε από το Le X526 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. May 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2019 Υπάρχει επιλογή μέσα στο app του my Cy για αλλαγή κωδικού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaszoum Δημ. May 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2019 Καλησπέρα σας. Κάθε πότε πρέπει να ανανεώνω τον χρόνο ομιλίας ώστε να μην χάσω το χρόνο ομιλίας που μου έχει απομείνει? Δίμηνο είναι πλέον Δεν κατάλαβα! Δεν πρέπει να ανανεώνουμε κάθε 30 μέρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. May 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2019 Την 30η μέρα ή και νωρίτερα Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2019 Για την ώρα για να διατηρήσεις το υπόλοιπο χρημάτων σου, πρέπει να ανανεώνεις μια φορά το δίμηνο και για να μην μπαίνει φραγή στη γραμμή, θέλει μια ανανέωση ανά 3μηνο Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. May 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2019 Στην πόλη μου, δίνει η vodafone, ΝΕΟ αριθμό με 10€ για 6 μήνες και λέει, ΧΩΡΙΣ να ανανεώνεις έχεις κάθε μήνα 600' !!! Το έχει πάρει κανείς ? Υπάρχουν ψιλά γράμματα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Υπάρχει επιλογή μέσα στο app του my Cy για αλλαγή κωδικού; Και εγώ έψαχνα να βρω τέτοια επιλογή και τελικά έκανα την αλλαγή του κωδικού από το vodafone.gr όπου για να μπω, έβαλα τον κωδικό που έβαζα στο app. Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts