Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γίνεται να βγάλεις δεύτερη κάρτα στο καρτοκινητο για internet 4sharing;;

Σκέφτομαι να βάλω μια σε ένα Mi-Fi...

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Windows 10 Mobile 4 Life

Αν και δεν υπάρχουν Apps

Γίνεται να βγάλεις δεύτερη κάρτα στο καρτοκινητο για internet 4sharing;;

Σκέφτομαι να βάλω μια σε ένα Mi-Fi...

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπορείς να βγάλεις 2η κάρτα σιμ στον ίδιο αριθμό και όταν θες να την χρησιμοποιήσεις να κλείνεις το κινητό ή σε λειτουργία πτήσης και να ανοίγεις το mi-fi. Πήγα να ρωτήσω για το κόστος και μου είπαν 7 ευρώ αλλά τι σύμπτωση δεν είχαν καρτες σιμ τους είχαν τελειώσει, θα είχαν από βδομάδα και κράτησαν τον αριθμό μου για να με ειδοποιήσουν. Όλα αυτά στις 3-5. Η εβδομάδα πέρασε έρχεται η επόμενη και ακόμα να με πάρουν.

ανανέωσα σε ένα ξεχασμένο νουμερο καρτοκινητό vodafone όπου είχε φραγή, και .... μου φάγανε 6ε για να μου βάλουν αυτόματα ένα πακέτο (Bonus All). ρε τι .... είναι αυτό. εγώ μπορεί να μη θέλω να αγοράσω πακέτο.

τώρα στο ίδιο νούμερο θέλω να κάνω πάλι ανανέωση αλλά δε θέλω να ενεργοποιηθεί αυτόματα το πακέτο. τι κάνω;

μπήκα στο account και απλά λέει ότι είναι ενεργό. δεν έχει κάπου να το απενεργοποιήσω

Edited by Vasileios
Προσωπικός χαρακτηρισμός, αφαιρέθηκε,

Α) Δεν υπάρχει πακέτο στην Vodafone που να κάνει 6 ευρώ , άρα δεν κατάλαβες καλά .

To BONUS all είναι αυτό που λέει το κείμενο BONUS. Αφορά 120 λεπτά προς Vodafone και παρέχεται δωρεάν.

Μπορεις να το αλλάξεις με BONUS 1GB.

Μήπως είχες κάνει επέκταση υπολοίπου πριν ξεχάσεις το καρτοκινητό σου ;

Τέλος σε παρακαλώ αν θέλεις να εκφράζεσαι απρεπώς να πας σε άλλο Forum να γράφεις.

Edited by Vasileios

Κι όμως υπάρχει πακέτο που κοστίζει 6 ευρώ και ενεργοποιείται αυτόματα.

Από*11 Μαρτίου 2019, τα παρακάτω πακέτα που αφορούν υφιστάμενους συνδρομητές του Καρτοκινητού Vodafone, μεταβάλλονται*ως εξής :

Το πακέτο*που προσφέρει 450’ λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής και σταθερής για 30 μέρες με χρέωση 4,5€, θα προσφέρει πλέον 300’ λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής και σταθερής, 300 λεπτά προς συνδρομητές Vodafone και 30 sms προς όλα τα εθνικά δίκτυα με χρέωση 6€. Το πακέτο ενεργοποιείται αυτόματα με ανανέωση από 10€ και πάνω.

Τώρα αν το ονομάζουν bonus all ή καπως αλλιώς δεν γνωρίζω.

https://techmaniacs.gr/oi-allages-sti-kartokiniti-tis-vodafone-sigoyra-den-tha-soy-aresoyn/

Και προσωπικά δεν είδα να εκφράζεται απρεπως ο άνθρωπος. Έχω δει χειρότερα εδώ μέσα και χωρίς κάποια παρατήρηση.

Στάλθηκε από Tapatalk

Δεν είδες ,διότι 2 λέξεις σε ένα κείμενο διαγράφηκαν και αντικαταστάθηκαν με ....

Τα λεπτά ομιλίας λήγουν 16/5. Μέχρι πότε πρέπει να κάνω ανανέωση για να μην χάσω τα υπολοιπόμενα; Μέχρι 15/5 ή μπορώ και 16/5;

Μπορείς και στις 16/05. Τα λεπτά σου λήγουν στις 17/05, ώρα 00:00. Αν προέρχονται από πακέτο ομιλίας, πρέπει να αγοράσεις ακριβώς το ίδιο για να προστεθούν και τα προηγούμενα. Edited by seranata

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Μπορείς και στις 16/05. Τα λεπτά σου λήγουν στις 17/05, ώρα 00:00. Αν προέρχονται από πακέτο ομιλίας, πρέπει να αγοράσεις ακριβώς το ίδιο για να προστεθούν και τα προηγούμενα.

Ναι το combo 600. Την 1η το ανανέωσα 2 μέρες πριν, τη 2η 1 μέρα πριν. Τώρα 3η φορά θα το ανανεώσω ακριβώς.

Φαινεται καπου στην εφαρμογη mycu ποτε ληγει ο αριθμος και χρειαζεται ανανεωση για να μην μπει φραγη εισερχομενων ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Ναι το combo 600. Την 1η το ανανέωσα 2 μέρες πριν, τη 2η 1 μέρα πριν. Τώρα 3η φορά θα το ανανεώσω ακριβώς.

Αφού λήγει 16/5, μπορείς να το ανανεώσεις μέχρι 16/05, 23:59.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Ισχυει το οτι καθε Πεμπτη δεν χρεωνονται 0,20€ για κωδικους που ζητας ;

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Ισχυει το οτι καθε Πεμπτη δεν χρεωνονται 0,20€ για κωδικους που ζητας ;

Εμένα άλλες φορές με χρεώνει και άλλες όχι

Εμένα άλλες φορές με χρεώνει και άλλες όχι

Μπασα ουτε και σημερα μου δινει κωδικο.

Δεν υπαρχει επαρκες υπολοιπο.

Αναγκαστικα θα πρεπει να βαλω 10€ που ειναι το μινιμουμ πλεον.

Sent from my iPad using Tapatalk

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Καλησπέρα, υπάρχει ένα καρτοπρόγραμμα Vodafone 25 κοντινού μου προσώπου που έληξε και κοιτάμε εναλλακτικές. Αρχικά κοιτάω για να μην φύγει από Vodafone και νομίζω ότι το CU καρτοκινητό ίσως συμφέρει.

Η έμφαση κλασσικά είναι στα MB και τα λεπτά προς όλους.

Θέλω να δω αν έχω καταλάβει καλά πως λειτουργεί η Cu. Διορθώστε με αν κάνω λάθος:

Αν γίνει μετατροπή σε CU:

Θα γίνεται Online ανανέωση κάθε μήνα 12ε.

Με αυτά θα ενεργοποιεί το CU Combo max(κόστος 10ε) και θα παίρνει για ένα μήνα:

300' προς CU

300' προς όλους

300 SMS/MMS προς CU

300 SMS προς όλους

400MB

100' προς όλους από bonus online ενεργοποίησης

Screenshot-10.png

+

100ΜΒ bonus online ανανέωσης

1200ΜΒ από το Shake

(Υπάρχει δώρο άλλο ένα shake=1200μβ ακόμα ή διαβάζω κάτι λάθος? )

Screenshot-12.png

Screenshot-11.png

Δηλαδή σύνολο 400' προς όλους και 1700ΜΒ(ή 2900μβ αν υπάρχει και άλλο shake) με 12ε το μήνα.

Τα λεπτα και ΜΒ που περισσεύουν μεταφέρονται στον επόμενο μήνα?

Λέω κάτι λάθος, αν όχι, υπάρχει κάτι καλύτερο σε vodafone?

Edited by GaleaNatur

Θα επιλέξει και έναν μέχρι 3 φίλους , για να πέρνουν 100 ΜΒ με την ανανέωση του και έτσι θα πέρνει και αυτός άλλα 100ΜΒ με την δική του ανανέωση και άλλα 100 από τις ανανεώσεις των φίλων του ( μέχρι 500 ΜΒ από φίλους )

Καλησπέρα σας. Κάθε πότε πρέπει να ανανεώνω τον χρόνο ομιλίας ώστε να μην χάσω το χρόνο ομιλίας που μου έχει απομείνει?

Καλησπέρα σας. Κάθε πότε πρέπει να ανανεώνω τον χρόνο ομιλίας ώστε να μην χάσω το χρόνο ομιλίας που μου έχει απομείνει?

Δίμηνο είναι πλέον

Δεν κατάλαβα! Δεν πρέπει να ανανεώνουμε κάθε 30 μέρες;

Την 30η μέρα ή και νωρίτερα

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Για την ώρα για να διατηρήσεις το υπόλοιπο χρημάτων σου, πρέπει να ανανεώνεις μια φορά το δίμηνο και για να μην μπαίνει φραγή στη γραμμή, θέλει μια ανανέωση ανά 3μηνο

Στην πόλη μου, δίνει η vodafone, ΝΕΟ αριθμό με 10€ για 6 μήνες και λέει, ΧΩΡΙΣ να ανανεώνεις έχεις κάθε μήνα 600' !!!

Το έχει πάρει κανείς ?

Υπάρχουν ψιλά γράμματα ?

Υπάρχει επιλογή μέσα στο app του my Cy για αλλαγή κωδικού;

Και εγώ έψαχνα να βρω τέτοια επιλογή και τελικά έκανα την αλλαγή του κωδικού από το vodafone.gr όπου για να μπω, έβαλα τον κωδικό που έβαζα στο app.

.

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked