Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θυμάμαι είχα κάνει κάτι τέτοιο σε μια άλλη έκτακτη προσφορά (ίσως στις γιορτές αρχές του χρόνου) , λογικά γίνεται.

ΥΓ

Εχω ενα μικρό θεματάκι με το shake , (κάποιο μικρό bug) μου το είχε εμφανίσει 3 φορές όταν κοίταγα στο my account , βέβαια και τα 3 μειώνονταν ταυτόχρονα, με την νεα ανανέωση ανανεώθηκε σωστά το ένα από τα 3 , αλλά όταν έληξαν οι 2 άλλοι "κλώνοι" μου έσβησε και και το κανονικό.

Τεσπα, μου λέει ότι σε λίγο τελειώνει η εβδομάδα που έχω δικαιωμα ανανέωσης αλλά δεν το βλέπω στο mycu πλέον ... υπάρχει τρόπος εύκολος να το βάλω αλλιώς , χωρίς να παίρνω τηλέφωνα κλπ ? δεν είναι και τόσο σημαντικό για εμενα .

Καλημέρα,

Επικοινώνησε με την εξυπηρέτηση πελατών στο chat του Vodafonecu.gr

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Σε Android 4.4.2 το cu app λέει η εφαρμογή δεν είναι συμβατή. Έχει κάποιος link με το το apk που παίζει.

Ευχαριστώ.

Pocophone F1

Σε Android 4.4.2 το cu app λέει η εφαρμογή δεν είναι συμβατή. Έχει κάποιος link με το το apk που παίζει.

Ευχαριστώ.

Pocophone F1

https://my-cu.gr.aptoide.com/versions

Καλημέρα σας

Εχω πακετο ομιλίας και data cu και θελω να παρω τηλ 5-ψήφιο, πχ της ΔΕΗ 11770 . Περιλαμβάνεται στις παρεχομενες δωρεαν κλησεις ή όχι;

Ευχαριστώ

Καλημέρα σας

Εχω πακετο ομιλίας και data cu και θελω να παρω τηλ 5-ψήφιο, πχ της ΔΕΗ 11770 . Περιλαμβάνεται στις παρεχομενες δωρεαν κλησεις ή όχι;

Ευχαριστώ

Για ΔΕΗ πάρε 2112110770. Να μην τους πληρώνουμε κοροιδίστικα

Ποιο προηγείται στην κατανάλωση των mb όταν λήγουν την ίδια μέρα; Το πάρε να 'χεις ή το cu shake;

εμένα μου τράβαγε όσες φορες και να έχω κοιτάξει πρώτα απο το παρε να έχεις.

και δεν μου άρεσε καθόλου

Edited by drdedus

2 φορές που το πρόσεξα το shake ήταν τελευταίο ...

Αλλά έχω δει και το πάρε ναχεις , λογικά θα μου έδωσαν data γιαυτό , αλλά θέλω να δοκιμάσω αν πατήσω το sjake πριν ερθει το σμσ του πάρε νάχεις τι θα γίνει.

εμένα μου τράβαγε όσες φορες και να έχω κοιτάξει πρώτα απο το παρε να έχεις.

και δεν μου άρεσε καθόλου

Δυστυχώς κι εμένα τραβάει από το πάρε να 'χεις, παρόλο που μπήκε πρώτο το shake. Για αυτό ρώτησα μήπως έγινε κάποιο λάθος. Και όντως δεν είναι καθόλου ωραίο έτσι. Για να χρησιμοποιήσεις το shake πρέπει να ξοδέψεις πρώτα όλα τα πάρε να 'χεις.

ή να πάρεις ένα ακόμα από έναν φίλο σου.

Αυτό ακριβώς.

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Mόνο υπόλοιπο ευρω ... ίσως μπορείς να έχεις 2 sim με το ίδιο νούμερο, ώστε να χαλάσει και κάποιος άλλος το ιντερνετ αλλά δεν είμαι σίγουρος

Ευχαριστώ!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Η χρηση στην Αγγλια γινεται μεσω περιαγωγης οπως και στα συμβολαια ;

Καλεις η δεχεσαι κληση και αφαιρειται απο τα διαθεσιμα λεπτα ;

Sent from my iPad using Tapatalk

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Οι εισερχόμενες κλήσεις στην Αγγλία είναι δωρεάν.

Οι εξερχόμενες κλήσεις προς όλη την Ε.Ε. όσο είσαι στην Αγγλία χρεώνονται στα λεπτά ομιλίας προς όλους.

Οι εισερχόμενες κλήσεις στην Αγγλία είναι δωρεάν.

Οι εξερχόμενες κλήσεις προς όλη την Ε.Ε. όσο είσαι στην Αγγλία χρεώνονται στα λεπτά ομιλίας προς όλους.

Οι εισερχομενες σε περιαγωγη δωρεαν ;;;

Εισαι σιγουρος ;

στο συμβολαιο αφαιρουνται απο τα διαθεσιμα λεπτα ομιλιας προς ολους.

Sent from my iPad using Tapatalk

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Φυσικα και είμαι σίγουρος . Το Roaming like home ισχύει ap;o 15/6/2017 ,και στα συμβόλαια και στα καρτοκινητά,.

https://www.vodafone.gr/help-and-support/roaming-and-other-services/roaming-horis-epipleon-kostos/

Προγράμματα συμβολαίου με ενσωματωμένα λεπτά ομιλίας, SMS, MB

Οι ενσωματωμένες παροχές προς εθνικά τρίτα δίκτυα του προγράμματος μπορούν να χρησιμοποιηθούν στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης χωρίς επιπλέον χρέωση. Μετά την κατανάλωση τους θα ισχύουν οι χρεώσεις επικοινωνίας προς εθνικά τρίτα δίκτυα του προγράμματος, σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο που ισχύει για χρήση στην Ελλάδα.

Οι εισερχόμενες κλήσεις εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης δε χρεώνονται (μηδενική χρέωση) και δεν καταναλώνουν από τα ενσωματωμένα λεπτά ομιλίας.

Edited by Vasileios

Καμια ενημέρωση δεν υπάρχει όπως και καμία εξτρα χρέωση.

Φυσικα και είμαι σίγουρος . Το Roaming like home ισχύει ap;o 15/6/2017 ,και στα συμβόλαια και στα καρτοκινητά,.

https://www.vodafone.gr/help-and-support/roaming-and-other-services/roaming-horis-epipleon-kostos/

Προγράμματα συμβολαίου με ενσωματωμένα λεπτά ομιλίας, SMS, MB

Οι ενσωματωμένες παροχές προς εθνικά τρίτα δίκτυα του προγράμματος μπορούν να χρησιμοποιηθούν στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης χωρίς επιπλέον χρέωση. Μετά την κατανάλωση τους θα ισχύουν οι χρεώσεις επικοινωνίας προς εθνικά τρίτα δίκτυα του προγράμματος, σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο που ισχύει για χρήση στην Ελλάδα.

Οι εισερχόμενες κλήσεις εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης δε χρεώνονται (μηδενική χρέωση) και δεν καταναλώνουν από τα ενσωματωμένα λεπτά ομιλίας.

Εχεις δικιο.

Μου το επιβεβαιωσαν και απο το chat.

Φαινεται πως αλλαζουν πολλα πραγματα και γρηγορα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Όταν λέει refill με τα μισά λεφτά κάνει ανανέωση το ήδη υπάρχον πρόγραμμα μέχρι να τελειώσει ο μήνας? Η κάνει ανανέωση για ένα μήνα στα μισά λεφτά?

Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όταν λέει refill με τα μισά λεφτά κάνει ανανέωση το ήδη υπάρχον πρόγραμμα μέχρι να τελειώσει ο μήνας? Η κάνει ανανέωση για ένα μήνα στα μισά λεφτά?

Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και εγώ είχα αυτήν την απορία και την πάτησα. Σου βάζει τις ίδιες παροχές με τα μισά λεφτά αλλά η ημερομηνία λήξης του πακέτου δεν αλλάζει.

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked