Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πληρώνω ένα πακέτο για να μπορώ να το χρησιμοποιήσω όποτε μπορώ ανάλογα τις δουλειές/ανάγκες μου! Την πολιτική ορθής χρήσης τι την βάζει αν δεν μπορώ να κάνω την δουλειά μου;;;;; Αν κάποιο δίκτυο είναι ανίκανο να εξυπηρετήσει τους πελάτες του και βάζει όρια τέτοιου είδους τότε να το κλείσει το μαγαζί!!!

Αλλιώς μην μου διαφημίζει το σύγχρονο δίκτυο της κ.α. ή τουλάχιστον να το τιμολογεί ανάλογα......!

Εφόσον δεν καλύπτει τις ανάγκες/δουλειές σου,γιατί δεν επιλέγεις κάτι διαφορετικό;
Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

Παιδιά συγνωμη επειδή δεν έχω καταλάβει. Μπορώ να έχω δυο σιμ με τον αριθμό μου; Γίνεται να δουλεύουν ταυτόχρονα; Μπορώ πχ να έχω το ένα τηλ για τηλέφωνα μόνο και το άλλο για Ίντερνετ;

Μπορείς να έχεις, αλλά όχι για ταυτόχρονη λειτουργία. Κλείνεις την μια συσκευή και ανοίγεις την άλλη.

Sent from my SM-G930F

Μπορείς να έχεις, αλλά όχι για ταυτόχρονη λειτουργία. Κλείνεις την μια συσκευή και ανοίγεις την άλλη.

Sent from my SM-G930F

Κατάλαβα. Σε ευχαριστώ πολύ. Άρα μπορώ να έχω δυο συσκευές και να τις δουλεύω εναλλάξ

Εκανα λαθος. 200 ηθελα να πω.

Να ρωτησω κατι σχετικα με την λογικη των ανανεωσεων για να γινει η μεταφορα των υπηρεσιων στον επομενο μηνα; Εστω οτι ξεκιναει ο πρωτος μηνας οπου και βαζουμε 10€ και ενεργοποιηουμε ενα πακετο. Αυτο το πακετο ληγει σε 30 ημερες. Για να γινει μεταφορα θα πρεπει να γινει ξανα ενεργοποιηση του ιδιου πακετου εστω μια ημερα πριν την ληξη;;

Δηλαδη αν καθε 28-29 ημερες βαζουμε και κανουμε ανανεωση, τοτε θα εχουμε μεταφορα στο επομενο μηνα; (εαν βεβαια δεν εχουμε εξαντλησει τις υπηρεσιες).

Ποια 200 ; Που είδες ότι όσοι έχουν cu έχουν μόνο 200mb τον μήνα ;

----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το γνωρίζω ότι είναι ορθή χρήση αλλά τα mb είναι αγορασμένα δεν έπρεπε να υπάρχει τέτοιο Cap.

Δεν ξανά δούλεψα Vodafone ήξερα ότι έχει Cap αλλά μόλις μπήκε μου έριξε την ταχύτητα στο 0 κοντά δεν μπορούσε να κατεβάσει τίποτα.

Όχι πολύ παλιά το όριο ήταν 1,5gb... :mad:

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Φορητότητα από what's up se cu γίνεται;

Σε vodafone καρτοκινητό. Μετά το αλλάζεις με μια κλήση δωρεάν σε CU.

Edited by Ilovemetal
Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

ρωταω στο chat του cu αν γινεται φορητοτητα σε cu και μου απαντουν ναι γινεται με κοστος 10 ευρω σε καταστημα vodafone.

την επομενη παω σε καταστημα vodafone και μου λενε πως δεν γινεται εδω και μηνες λογω συστηματος ταχα μου!

παλι στο τσατ και μου απαντουν πως γινεται κανονικα και να παω στο καταστημα και να παρω αν μου πουν παλι οχι στο 13830 και να μιλησω με υπαλληλο να τους το πει.

πηγα σημερα παλι σε καταστημα μου λενε παλι πως δεν γινεται τους λεω παρτε να μιλησω με το 1830,μιλαω γινεται μου λενε κανονικα και ο υπαλληλος απορημενος λεει πως οσα εχουν κανει παλια δεν εχει γινει κανενα και κολλανε καπου και περνανε μηνες χωρις να γινει τιποτα!

εκανα την αιτηση μετα απ ολα αυτα, μου εδωσε καρτα σιμ,δεν πληρωσα τιποτα και περιμενω να δω τι θα βγει μετα απ ολα αυτα.

ρωταω στο chat του cu αν γινεται φορητοτητα σε cu και μου απαντουν ναι γινεται με κοστος 10 ευρω σε καταστημα vodafone.

την επομενη παω σε καταστημα vodafone και μου λενε πως δεν γινεται εδω και μηνες λογω συστηματος ταχα μου!

παλι στο τσατ και μου απαντουν πως γινεται κανονικα και να παω στο καταστημα και να παρω αν μου πουν παλι οχι στο 13830 και να μιλησω με υπαλληλο να τους το πει.

πηγα σημερα παλι σε καταστημα μου λενε παλι πως δεν γινεται τους λεω παρτε να μιλησω με το 1830,μιλαω γινεται μου λενε κανονικα και ο υπαλληλος απορημενος λεει πως οσα εχουν κανει παλια δεν εχει γινει κανενα και κολλανε καπου και περνανε μηνες χωρις να γινει τιποτα!

εκανα την αιτηση μετα απ ολα αυτα, μου εδωσε καρτα σιμ,δεν πληρωσα τιποτα και περιμενω να δω τι θα βγει μετα απ ολα αυτα.

Δυστυχώς αυτή η αστεία δικαιολογία, τραβάει πολύ καιρό τώρα. Δεν φταίνε αυτοί, φταίει η γνωστή γλάστρα που ονομάζεται ΕΕΤΤ.

Θα γίνει η φορητότητα ;

Βάση όσων αναφέρεις, θεωρώ πως ναι.

Απλά οι υπάλληλοι δεν θέλουν να ασχοληθούν γιατί δεν έχει κανένα κέρδος για αυτους.
Oneplus 6 8/128

Σήμερα το πρωί έκανα 2-3 speedtest μέσω της εφαρμογής My vodafone που όπως αναφέρει είναι δωρεάν και μου ήρθε μήνυμα ότι έφαγε όλα τα ΜΒ του just surf bonus που είχα πάρει μόλις χθες με την ανανέωση. Κατόπιν επικοινωνίας μέσω τσατ μου είπαν ότι όντως φαίνεται χρέωση και θα πρέπει να το ελέγξουν από Δευτέρα από το τεχνικό τμήμα και μετά τον έλεγχο να μου επιστραφούν τα ΜΒ. Έχει τύχει σε κανέναν άλλο αυτό τώρα τελευταία; Πρώτη φορά που με χρεώνει εδώ και ένα χρόνο που χρησιμοποιώ το τεστ της εφαρμογής.

Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB

Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova

Θα ταξιδέψω στο εξωτερικό και έψαχνα στις σελίδες της Vodafone αν θα ισχύσουν ο χρόνος ομιλίας και τα δεδομένα του πακέτου που αγοράζω. Σύμφωνα με τις σελίδες τους ισχύουν μόνο για συνδρομητές συμβολαίου και καμιά απολύτως αναφορά για τις καρτοκινητες. Οπότε επειδή έχω CU θεώρησα ότι δεν ισχύουν. Είδα επίσης και κάτι πανάκριβα πακέτα για εξωτερικό και θεώρησα πως πρέπει να πληρώσω τα πάντα έξτρα. Μιλάω στο chat και μου λένε πως ισχύουν, και χωρίς επιπλέον χρεώσεις ούτε για εισερχόμενες ούτε για εξερχόμενες. Εγώ τώρα ποιον να πιστέψω;

Επίσης στο chat μου είπαν πως για να χρησιμοποιήσω τα δεδομένα στο εξωτερικό θα πρέπει να επιλέξω τις ρυθμίσεις ίντερνετ για περιαγωγή. Σε καμία από τις δύο συσκευές μας δεν υπάρχουν τέτοιες ρυθμίσεις. Που μπορώ να βρω αυτές τις ρυθμίσεις;

Edited by gms

Θα ταξιδέψω στο εξωτερικό και έψαχνα στις σελίδες της Vodafone αν θα ισχύσουν ο χρόνος ομιλίας και τα δεδομένα του πακέτου που αγοράζω. Σύμφωνα με τις σελίδες τους ισχύουν μόνο για συνδρομητές συμβολαίου και καμιά απολύτως αναφορά για τις καρτοκινητες. Οπότε επειδή έχω CU θεώρησα ότι δεν ισχύουν. Είδα επίσης και κάτι πανάκριβα πακέτα για εξωτερικό και θεώρησα πως πρέπει να πληρώσω τα πάντα έξτρα. Μιλάω στο chat και μου λένε πως ισχύουν, και χωρίς επιπλέον χρεώσεις ούτε για εισερχόμενες ούτε για εξερχόμενες. Εγώ τώρα ποιον να πιστέψω;

Επίσης στο chat μου είπαν πως για να χρησιμοποιήσω τα δεδομένα στο εξωτερικό θα πρέπει να επιλέξω τις ρυθμίσεις ίντερνετ για περιαγωγή. Σε καμία από τις δύο συσκευές μας δεν υπάρχουν τέτοιες ρυθμίσεις. Που μπορώ να βρω αυτές τις ρυθμίσεις;

Mα που έψαξες κι εσύ και δε το είδες; Και στην εφαρμογή αν δεις τα πακέτα αλλά και στην επίσημη σελίδα https://www.vodafonecu.gr/paketa/ μπαίνοντας στα πακέτα βλέπεις αναλυτικά τους όρους, όλα πλέον λένε μέσα

Τα λεπτά προς όλους ισχύουν για χρήση εντός Ε.Ε. Το πακέτο δεν ισχύει για χρήση εκτός Ε.Ε

Ανάλογα με τη συσκευή κάποιες έχουν επιλογή να κλείνουν τα δεδομένα σε περιαγωγή για ασφάλεια ή σε ρωτάνε εκεί όταν τις ανοίξεις αν επίθυμείς περιαγωγή δεδομένων και πατάς ναι. Κάπου στο μενού θα είναι η επιλογή αν υπάρχει

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Mα που έψαξες κι εσύ και δε το είδες;

Κάνω facepalm για εμένα. Καμιά φορά χρειαζόμαστε λίγο σπρώξιμο για να πάρουμε μπρος. Ευχαριστώ για την βοήθεια. Την επιλογή που λες την βρήκα. Από αυτό που μου είπαν στο chat άλλο κατάλαβα αλλά σίγουρα αυτό θα εννοούσε.

στις 9 Σεπτεμβρίου έλαβα το παρακάτω μυνημα "" OPEN EINAI NA BPIΣKEIΣ AΦOPMEΣ ΓIA NA ΓIOPTAZEIΣ!ΣHMEPA ΣBHNEIΣ KEPAKIA ME TO CU!CU HAPPY BIRTHDAY ΔΩPO:1000 ΛEΠTA ΠPOΣ CU AYTOMATA ΓIA 1 EBΔOMAΔA.XPONIA ΠOΛΛA!" . παλιά έδινε μόνο μυνηματα προς cu . τώρα μόνο λεπτά ομιλίας . για να καταλάβω ως ημερομηνία γενεθλίων είναι η ημερομηνία που έκανα το νούμερο cu ή που ενεργήθηκε το νούμερο μου? και ποτέ το βλέπουμε αυτό? .

Όταν ενεργοποιησες το cu Σου.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

έλα τότε το έκανα cu ? μπράβο δεν το περίμενα μέσα στο Σεπτέμβριο! thanks!

Με την ανανέωση ποιανού πακέτου δεδομένων μεταφέρονται τα υπόλοιπα δεδομένα της καλοκαιρινής προσφοράς των 7GB στο νέο μήνα?

μόνο με το Surf & Email των 700MB/7€ ή μήπως και με κάποιο άλλο πακέτο?

:innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil:

Με την ανανέωση ποιανού πακέτου δεδομένων μεταφέρονται τα υπόλοιπα δεδομένα της καλοκαιρινής προσφοράς των 7GB στο νέο μήνα?

μόνο με το Surf & Email των 700MB/7€ ή μήπως και με κάποιο άλλο πακέτο?

Μόνο με το Surf & Email.

Ρωτάω για έναν φίλο που έχει Vodafone. Πρέπει να έχεις ενεργό πακέτο δεδομένων για να μπεις στην εφαρμογη myvodafone; σου τρώει mb η εφαρμογή;

αυτα εγιναν πριν μια βδομαδα περιπου

σημερα αφου επικοινωνησα στο τσατ του cu,μου ειπαν πως δεν γνωριζουν ποτε θα γινει η φορητοτητα και να ρωτησω για περισσοτερα στο καταστημα που εκανα την αιτηση.εκνευρισμενος ειπα στην κοπελα στο τσατ πως αυτο ειναι απαραδεκτο και θα κανω καταγγελια στην εετ.

τελικα στις 6 το απογευμα χαθηκε το σημα στην καρτα,εβαλα την νεα και η φορητοτητα ολοκληρωθηκε κανονικα και μεσα σε ολα αυτα ΔΩΡΕΑΝ!

αυτα εγιναν πριν μια βδομαδα περιπου

σημερα αφου επικοινωνησα στο τσατ του cu,μου ειπαν πως δεν γνωριζουν ποτε θα γινει η φορητοτητα και να ρωτησω για περισσοτερα στο καταστημα που εκανα την αιτηση.εκνευρισμενος ειπα στην κοπελα στο τσατ πως αυτο ειναι απαραδεκτο και θα κανω καταγγελια στην εετ.

τελικα στις 6 το απογευμα χαθηκε το σημα στην καρτα,εβαλα την νεα και η φορητοτητα ολοκληρωθηκε κανονικα και μεσα σε ολα αυτα ΔΩΡΕΑΝ!

τί εννοείς? δωρεάν? δεν πλήρωσες τα δέκα ευρώ ? εγώ είχα ακούσει ότι κοστίζει 30 ευρώ! η φορητότητα! .

κάτι άλλο έχω την εφαρμογή my CU app και οι οποία δεν μπορεί να ξανά κατέβει στο κινητό μου διότι είναι Android 4.4 και δεν υπάρχει πια στο Android market παρά μόνο για όσους έχουν την έκδοση 5.1. αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής, προσπαθώ να κάνω είσοδο με τα στοιχεία μου και με συνδέση wifi και μου βγάζει μυνημα server error , try again later! αντιμετωπίζει κανένας το ίδιο πρόβλημα? , ή δεν υποστηρίζεται πια η συγκεκριμένη εφαρμογή? , αντίστοιχα με την εφαρμογή Vodafone app μπαίνω κανονικά. επίσης στο my cu app όταν μπαίνω με ενεργά δεδομένα με την σημ με συνδέει χωρίς στοιχεία και όταν κάνω έξοδο και να συνδεθώ με τα στοιχεία μου πάλι το ίδιο μυνημα βγάζει.

Κάνανε συντήρηση του συστήματος το βράδυ αλλά το πρωί κατά τις 7 είχε επανέλθει κανονικά.

Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB

Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked