Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άρα το 'για πάντα' που σου είπαν = 3 μήνες. Εγώ στη θέση σου θα έκανα παράπονα στη βονταφον.
Έκανα ήδη . Βλέπω πλέον μόνο εξάντληση των δώρων και ακύρωση των αριθμών.

Παιδιά που είχε έρθει SMS για προσφορά μόνο για σένα και επειδή άλλαξα κινητό δεν θυμάμαι όλα ποιον αριθμό στέλνεις SMS και τι.

Γνωρίζει κάποιος?

Don't mess with mi note 3

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Παιδιά που είχε έρθει SMS για προσφορά μόνο για σένα και επειδή άλλαξα κινητό δεν θυμάμαι όλα ποιον αριθμό στέλνεις SMS και τι.

Γνωρίζει κάποιος?

στο 1355 αλλά το τι αλλάζει ανάλογα την προσφορά

Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by akalos

στο 1355 αλλά το τι αλλάζει ανάλογα την προσφορά

Είχα προσφορά εάν θυμάμαι καλά 300 λεπτά προς όλους και 1gb ίντερνετ με 3 ευρώ..

πάρε 1252 και θα την ακούσεις στο τέλος αν έχεις κάποια για σένα πατώντας το πέντε

Edited by akalos

πάρε 1252 και θα την ακούσεις στο τέλος αν έχεις κάποια για σένα

Μπράβο ρε man το έκανα. Χίλια ευχαριστώ. Να σαι καλά φίλε μου. :)

Από χτες σε φραγή (όλων κ ΜΒ):

CU1.jpg

Με CashBack φόρτωμα 7€ (από τα 7,50€) μόλις πάτησα το Εξαργύρωση στο MyVodafone app,

μπήκαν τα 6,25€ και ανανεώθηκε το 3μηνο {4μηνο} και αυτόματα βγήκε η φραγή παντών όλων: Κανονικά:

Άρα αφαιρεί φόρο κινητής το CashBack (12%) {7€/1,12 = 6,25€} που φυλάω για το φοιτητικό πακέτο Γενάρη-Φλεβάρη 2018

CU2.jpg

CU3.jpg

Υ.Γ.> : Όσα CU μετατράπηκαν σε φοιτητικά μετά το Δεκέμβρη πέρσι έχουν 3μηνο λήξης υπολοίπου: Το λέω για να μη ρωτάτε.

Όσα πριν το Νοέμβρη 2016: Αυτόματα κάθε βδομάδα (με 8 μέρες) παίρνουν παράταση λήξης υπολοίπου € για 6 ακόμα μήνες , ακόμα και 0€ πχ ποτέ τους να μην έχουν βάλει κάρτα.

Edited by jimmiss

Είχα προσφορά εάν θυμάμαι καλά 300 λεπτά προς όλους και 1gb ίντερνετ με 3 ευρώ..

Εξαιρετική προσφορά πάντως!

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Εξαιρετική προσφορά πάντως!

200 Λεπτα ηταν τελικα αλλα και παλι καλα ειναι!!Για 30 ημερες!! :)

Από χτες σε φραγή (όλων κ ΜΒ):

CU1.jpg

Με CashBack φόρτωμα 7€ (από τα 7,50€) μόλις πάτησα το Εξαργύρωση στο MyVodafone app,

μπήκαν τα 6,25€ και ανανεώθηκε το 3μηνο {4μηνο} και αυτόματα βγήκε η φραγή παντών όλων: Κανονικά:

Άρα αφαιρεί φόρο κινητής το CashBack (12%) {7€/1,12 = 6,25€} που φυλάω για το φοιτητικό πακέτο Γενάρη-Φλεβάρη 2018

CU2.jpg

CU3.jpg

Υ.Γ.> : Όσα CU μετατράπηκαν σε φοιτητικά μετά το Δεκέμβρη πέρσι έχουν 3μηνο λήξης υπολοίπου: Το λέω για να μη ρωτάτε.

Όσα πριν το Νοέμβρη 2016: Αυτόματα κάθε βδομάδα (με 8 μέρες) παίρνουν παράταση λήξης υπολοίπου € για 6 ακόμα μήνες , ακόμα και 0€ πχ ποτέ τους να μην έχουν βάλει κάρτα.

Μπορούμε να έχουμε MyVodafone App με CU αριθμό;

Μπορούμε να έχουμε MyVodafone App με CU αριθμό;

Ναι, φυσικά.

Ναι, φυσικά.

Μόλις το επανενεργοποίησα (είχα φτιάξει παλιά και έκανα τώρα ανάκτηση κωδικού).

Το cashback που συζητήθηκε παραπάνω το κάνετε (συμπλήρωση στοιχείων απόδειξης) μέσα από το myVodafone Account ή στο pockee ή δεν έχει σημασία;

Edited by barca10

Μόλις το επανενεργοποίησα (είχα φτιάξει παλιά και έκανα τώρα ανάκτηση κωδικού).

Το cashback που συζητήθηκε παραπάνω το κάνετε (συμπλήρωση στοιχείων απόδειξης) μέσα από το myVodafone Account ή στο pockee ή δεν έχει σημασία;

Καλό είναι να χρησιμοποιήσεις την επίσημη εφαρμογή της Vodafone. Δεν έχω άποψη για το Pockee.

Καλό είναι να χρησιμοποιήσεις την επίσημη εφαρμογή της Vodafone. Δεν έχω άποψη για το Pockee.

Ok.

Σε αριθμό CU παίρνω αυτό το error όταν πάω να δημιουργήσω My vodafone account.

vodaaccount.png

Ok.

Σε αριθμό CU παίρνω αυτό το error όταν πάω να δημιουργήσω My vodafone account.

vodaaccount.png

Δημιούργησε λογαριασμό στο Vodafonecu.gr και έπειτα πρόσθεσέ τον, στην εφαρμογή My Vodafone.

Έχω ένα Vodafone CU Student πακέτο από το 2012 αν θυμάμαι καλά. Τελευταία ανανέωση του έκανα κάπου το 2014. Έχουν μαζευτεί περίπου 10GB. Στο 1252 μου λέει ότι το φοιτητικό λήγει 1 Ιανουαρίου.

Λόγω της μη ανανέωσης μου έβαλαν φραγή εισερχομένων κλπ.

Αν κάνω ανανέωση 5 ευρώ θα μπορέσω να χρησιμοποιήσω τα GB που ήδη έχω; Θα λήξουν στην 1 Ιανουαρίου ή από 1 Ιανουαρίου δεν θα μου βάζουν καινούρια GB προφανώς;

Να δω αν με συμφέρει να κρατήσω τον αριθμό για data στο tablet.

Έχω ένα Vodafone CU Student πακέτο από το 2012 αν θυμάμαι καλά. Τελευταία ανανέωση του έκανα κάπου το 2014. Έχουν μαζευτεί περίπου 10GB. Στο 1252 μου λέει ότι το φοιτητικό λήγει 1 Ιανουαρίου.

Λόγω της μη ανανέωσης μου έβαλαν φραγή εισερχομένων κλπ.

Αν κάνω ανανέωση 5 ευρώ θα μπορέσω να χρησιμοποιήσω τα GB που ήδη έχω; Θα λήξουν στην 1 Ιανουαρίου ή από 1 Ιανουαρίου δεν θα μου βάζουν καινούρια GB προφανώς;

Να δω αν με συμφέρει να κρατήσω τον αριθμό για data στο tablet.

Σε ποιά βάζουν φραγή παντών όλων και ποιά όχι είναι άγνωστο ακόμα (και το σε ποιά χρονική στιγμή: πχ εμένα "αποφάσισαν" να τη βάλουν τη φραγή παντών όλων 11/12 ενώ έχει ανακοινωθεί το 4μηνο εδώ και καιρό και είχα να βάλω κάρτα {στο φοιτητικό μου από μετατροπή από απλό CU το Φλεβάρη φέτος} από το Γενάρη φέτος):

Με το νέο έτος θα "ομαλοποιηθεί" η κατάσταση των πότε "φράσονται" τα πάντα όλα (και στα φοιτητικά και Ααααανννν).

Σε φοιτητικό που ξέρω και που δεν έχει βάλει ποτέ του ούτε 0€ κάρτα δεν έχει μπει (ΑΚΟΟΟΟΜΜΜΑΑΑΑ) φραγή παντών όλων (και data και εισερχομένων). 12/12/2017.

Προφανώς και σου λέει 1/1/2018 αφού το ίδιο λέει σε όλα τα φοιτητικά CU αυτό το μήνα για τα δωράκια 600+600 που μεταφέρονται στην επόμενη πρωτομηνιά και θα συνεχίσουν να σου μπαίνουν και την Πρωτοχρονιά 2018 (και μεταφέρονται), άσχετα αν θα βάλεις κάρτα.

ΑΠΛΑ: Αν έχεις από το 2012 το φοιτητικό, να ξέρεις ότι κάποια στιγμή θα σε "πιάσουν" (Αν όχι την Παρασκευή 15/12/2017 που από ό,τι λέγεται θα γίνει σε πολλά μετατροπή σε CU Special 2 ετών ακόμα διάρκειας. Αφού, φαντάζομαι, ότι ΔΕΝ είσαι πια φοιτητής, έτσι;

Για να κάνεις χρήση (εις και εξ ερχόμενων και data) , βάζεις κάρτα και αυτόματα "ανοίγει".

Σε ποιά βάζουν φραγή παντών όλων και ποιά όχι είναι άγνωστο ακόμα (και το σε ποιά χρονική στιγμή: πχ εμένα "αποφάσισαν" να τη βάλουν τη φραγή παντών όλων 11/12 ενώ έχει ανακοινωθεί το 4μηνο εδώ και καιρό και είχα να βάλω κάρτα {στο φοιτητικό μου από μετατροπή από απλό CU το Φλεβάρη φέτος} από το Γενάρη φέτος):

Με το νέο έτος θα "ομαλοποιηθεί" η κατάσταση των πότε "φράσονται" τα πάντα όλα (και στα φοιτητικά και Ααααανννν).

Σε φοιτητικό που ξέρω και που δεν έχει βάλει ποτέ του ούτε 0€ κάρτα δεν έχει μπει (ΑΚΟΟΟΟΜΜΜΑΑΑΑ) φραγή παντών όλων (και data και εισερχομένων). 12/12/2017.

Προφανώς και σου λέει 1/1/2018 αφού το ίδιο λέει σε όλα τα φοιτητικά CU αυτό το μήνα για τα δωράκια 600+600 που μεταφέρονται στην επόμενη πρωτομηνιά και θα συνεχίσουν να σου μπαίνουν και την Πρωτοχρονιά 2018 (και μεταφέρονται), άσχετα αν θα βάλεις κάρτα.

ΑΠΛΑ: Αν έχεις από το 2012 το φοιτητικό, να ξέρεις ότι κάποια στιγμή θα σε "πιάσουν" (Αν όχι την Παρασκευή 15/12/2017 που από ό,τι λέγεται θα γίνει σε πολλά μετατροπή σε CU Special 2 ετών ακόμα διάρκειας. Αφού, φαντάζομαι, ότι ΔΕΝ είσαι πια φοιτητής, έτσι;

Για να κάνεις χρήση (εις και εξ ερχόμενων και data) , βάζεις κάρτα και αυτόματα "ανοίγει".

Σε ευχαριστώ για την λεπτομερέστατη απάντηση.

Άρα βάζω κάρτα και βλέπουμε.

Καλησπερα,

Εβαλα επεκταση υπολοιπου 4€.

Θα χρεωθω τα 0,70€ γιατι πηρα την υπηρεσια ή θα χρεωθω και 4€ μαζι με τα 0,70€;

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Καλησπερα,

μόλις βάλεις κάρτα θα σου τα αφαιρέσει όλα μαζί

Καλησπερα,

https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/epektasi-upoloipou/

Όροι και προϋποθέσεις

Η χρέωση της υπηρεσίας είναι 0,75€ για επέκταση αξίας 4€ και 1€ για επέκταση αξίας 6€

Για να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία, θα πρέπει να έχεις βάλει κάρτα τουλάχιστον μία φορά πριν από την τελευταία φορά που έκανες επέκταση υπολοίπου, να μην έχεις αρνητικό υπόλοιπο στον λογαριασμό σου, το υπόλοιπο σου να μην είναι πάνω από 5€ και να έχεις βάλει συνολικά 20€ στον λογαριασμό σου, τους τελευταίους τρεις μήνες

Η χρήση της υπηρεσίας κοστίζει 0,75€ (για επέκταση 4€ στο υπόλοιπο) και 1€ (για επέκταση 6€ στο υπόλοιπο).

Προφανώς και για όσα πήρες (4 ή 6€) θα χρεωθούν μαζί με το κόστος χρήσης αυτής της υπηρεσίας με την επόμενη κάρτα.

Να ρωτήσω:

Επέκταση 6€ ΔΕΝ ανανεώνει το 3μηνο λήξης υπολοίπου € , έτσι;

Ανακοίνωσε η Vodafone ΔΩΡΑ Χριστουγέννων. Ξέρει κανείς;

Το ίδιο με το περσινό 2016:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7420449#post7420449

Ενεργοποιήθηκε και σε φοιτητικό CU.

---

Non-smartphone users (1000 λεπτα χρονο ομιλιας)

X στο 1339 για συμβολαια

Λ στο 1252 για καρτοκινητη/καρτοπρογραμμα (με ανανεωση απο 11/10 και μετα)

Smartphone users (1000 λεπτα ή 1gb ή chat/social pass)

απο 14/12 μεσω sms που θα σταλει ή μεσω vodafone app ή Ν στο 1339 για 1gb ή PASS στο 1339 για τα πακετα ή Χ/Λ αντιστοιχα για λεπτα

Ολα αυτα ισχύουν απο 25/12 εως και 31/12

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked