Allare Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Πού είναι οι εποχές που μπαιναμε σε κατάστημα βονταφον και βάζοντας 5 ευρώ παιρναμε μπονους 1500'+1500σμσ προς ολη τη βονταφον! Νομιζω 2010 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 (edited) υπάρχει μέσα από την εφαρμογή του myvodafone,να σκαναρω προϊόν με κουπόνι γιατί έχω μεγάλο πρόβλημα από το pockee με μια αλυσίδα supermarket?όλα δεν βρέθηκαν τα προϊόντα μου βγάζει. Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 9, 2017 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 (edited) Πάντως η εφαρμογή myCU είναι φορ δη οβερ δεαρ αμπέλια.. ενώ εχω καταναλώσει ήδη 27gb και το ξέρω απο τον μετρητη...στην εφαρμογή δείχνει ακόμα οτι εχω 23γκιγκα! Να πω επίσης πως και το Υ στο 1252 τα ίδια λέει!:lol::lol: Τώρα δε μπορώ να σερφάρω στο ιντερνετ (και είναι λογικό). Ενημέρωση: Πλέον συνδέομαι μια χαρά στο ίντερνετ, ρε μου τα απειρισαν τα γκιγκα και δε το ξέρω; Με τιμαει αυτό χαχα Edited December 10, 2017 by Inevar Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Δεν ξερω εγω παντως προτιμω την myvodafone απο την CU μου φαινεται και πιο γρηγορη και πιο ευχρηστη γενικοτερα. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 πιο χρηστική μου φαίνεται και μένα γενικά,τώρα και με το cash back μονόδρομος Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Εγώ πάλι βρίσκω τη νέα εφαρμογή CU πολύ όμορφη αισθητικά, αλλά ταυτόχρονα και πολύ εύχρηστη. Καμιά σχέση με την προηγούμενη. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 πιο χρηστική μου φαίνεται και μένα γενικά,τώρα και με το cash back μονόδρομος Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Συμφωνώ. Μεγάλο 'συν' το cash back, καμμία άλλη εταιρία δεν το έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Εγώ πάλι βρίσκω τη νέα εφαρμογή CU πολύ όμορφη αισθητικά, αλλά ταυτόχρονα και πολύ εύχρηστη. Καμιά σχέση με την προηγούμενη. Και εγώ πασακα μου έτσι την βρίσκω.. Αλλά τι να το κάνω αν δεν μου αφαιρουν τα γκιγκα που έχω χρησιμοποιήσει ήδη; Έχω χρησιμοποιήσει 28GB και η εφαρμογή δείχνει ότι έχω ακόμα 23GB, ομοίως και το Υ στο 1252. Αφού το θέλουν κανένα πρόβλημα χαχα. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Και εγώ πασακα μου έτσι την βρίσκω.. Αλλά τι να το κάνω αν δεν μου αφαιρουν τα γκιγκα που έχω χρησιμοποιήσει ήδη; Έχω χρησιμοποιήσει 28GB και η εφαρμογή δείχνει ότι έχω ακόμα 23GB, ομοίως και το Υ στο 1252. Αφού το θέλουν κανένα πρόβλημα χαχα. Ναι το διάβασα που το έγραψες :p Βάρα αλύπητα. Εγώ πήρα 1+1 Μικέλ και δεν με χρέωσε. Φαίνεται κάποιους μας έχει αδυναμία! Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Ναι το διάβασα που το έγραψες :p Βάρα αλύπητα. Εγώ πήρα 1+1 Μικέλ και δεν με χρέωσε. Φαίνεται κάποιους μας έχει αδυναμία! Φαίνεται έχω χρισθει ως Βασιλεύς στις συνειδησεις τους διότι από το cu back είχα πάρει 17013mb χαχα Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Φαίνεται έχω χρισθει ως Βασιλεύς στις συνειδησεις τους διότι από το cu back είχα πάρει 17013mb χαχα 17013mb; Εσένα έπρεπε να σε μπλοκάρουν από το δίκτυο! :p Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 17013mb; Εσένα έπρεπε να σε μπλοκάρουν από το δίκτυο! :p Τους χρεοκοπησα χαχα Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Τους χρεοκοπησα χαχα Έτσι και αλλιώς έχουν την σπαστική φραγη για την ημερησία χρήση οπότε δεν χάνουν τίποτα :) Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Στα 3GB φραγή (υπερβολικότατη πτώση ταχύτητας) στη Vodafone. 3 μέρες μου ήταν αρκετές για τα 8200ΜΒ από το Back. Έτσι κι αλλιώς αύριο με περιμένει η φραγή 4μήνου!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Έτσι και αλλιώς έχουν την σπαστική φραγη για την ημερησία χρήση οπότε δεν χάνουν τίποτα :) Ναι αυτά να μην είχαν θα ήταν "τέλειοι"... Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 (edited) Ναι αυτά να μην είχαν θα ήταν "τέλειοι"... ΜΟΝΟ αυτό; ΟΚ. Όταν (Και Αννν ...) σου κόψουν το φοιτητικό CU, Να δούμε ΑΝ θα λες τα ίδια. "Χόρτασε" το τώρα ΚΑΙ τα ξαναλέμε (πχ με το νέο έτος): Αν θα έχεις την ίδια "άποψη". Edited December 11, 2017 by XP130TD Εκτός Ο.Π.Χ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simosthe Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Σήμερα πέτυχα πωλητή Vodafone καρτοκινητού με 10€ το μήνα 600 λεπτά προς όλους και 1,5 g για πάντα σε νέο αριθμό με τους τρεις πρώτους μήνες να διπλασιάζεται η κάρτα των 10€ που βάζεις. Κατά δήλωση της κοπέλας βέβαια δεν το έγραφε πουθενά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Αυτό ισχύει για πολλά καινούρια καρτοκινητά της Vodafone. Απλά να ξέρεις : Ο διπλασιασμός δεν ισχύει για πενταψήφια μηνύματα και αριθμούς υψηλής χρέωσης. αγοράζει κανονικά όλα τα πακέτα , έχει πρώτη προτεραιότητα κατανάλωσης και δεν μεταφέρεται σε άλλο καρτοκινητό, χρεώνονται όμως τα 0,50 από τον διπλασιασμένο χρόνο αν τυχόν μεταφέρεις τον κανονικό χρόνο ομιλίας. Με κανονική χρήση θα τρώς τα χρήματα του διπλασιασμού για τους 3 πρώτους μήνες και θα κρατήσεις το μαζσεμένο υπόλοιπο για μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Πού στη Θεσσαλονίκη έχει τέτοια νούμερα; Και δηλαδή βάζεις 10€ και σου τα τρωει κ σου δίνει 600+1,5; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simosthe Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Πού στη Θεσσαλονίκη έχει τέτοια νούμερα; Και δηλαδή βάζεις 10€ και σου τα τρωει κ σου δίνει 600+1,5;Έτσι μου είπε ακόμα δεν ενεργοποίησα για να δω τι τρώει. Εξω από το κατάστημα Τούμπας ----- προσθήκη μηνύματος 72 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό ισχύει για πολλά καινούρια καρτοκινητά της Vodafone. Απλά να ξέρεις : Ο διπλασιασμός δεν ισχύει για πενταψήφια μηνύματα και αριθμούς υψηλής χρέωσης. αγοράζει κανονικά όλα τα πακέτα , έχει πρώτη προτεραιότητα κατανάλωσης και δεν μεταφέρεται σε άλλο καρτοκινητό, χρεώνονται όμως τα 0,50 από τον διπλασιασμένο χρόνο αν τυχόν μεταφέρεις τον κανονικό χρόνο ομιλίας. Με κανονική χρήση θα τρώς τα χρήματα του διπλασιασμού για τους 3 πρώτους μήνες και θα κρατήσεις το μαζσεμένο υπόλοιπο για μετά.Ευχαριστώ για την ενημέρωση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Ευχαριστώ Σιμος, μήπως είναι τίποτα καρτοσυμβολαιο με εκπτωση; Το λεω γιατι πιο παλια ειχα ακούσει οτι το εκαναν αυτο τηλεφωνικά. Ξέρουμε ποτε ξεκιναει το Χριστουγεννιατικο ωραριο, μηπως περασω το απόγευμα απο εκει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simosthe Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Καρτοκινητό Vodafone είναι . Η κοπέλα ήταν έξω από το κατάστημα, δεν ρώτησα να πω την αλήθεια μέχρι πότε θα είναι και τι ώρες. Πάντως έπαιρνε μόνο μετρητά και έκοβε χειρόγραφη αποδείξη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Σε ευχαριστώ Σιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simosthe Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Λοιπόν σχετικά με τα παραπάνω που έγραψα , μετά από την ενεργοποίηση του αριθμού κάνει το εξής δίνει 300λ+500mb και 500mb από την ανανέωση πάνω από 10ευρω . Διπλασιάζει την κάρτα και ξαναδίνει 300λ+500mb . Άρα τα 600λ και 1,5 GB τα δίνει μόνο για τρεις μήνες που είναι ο διπλασιασμός. Και χρεώνει 8,5 ευρώ το πακέτο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 Άρα το 'για πάντα' που σου είπαν = 3 μήνες. Εγώ στη θέση σου θα έκανα παράπονα στη βονταφον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts