cb600f Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 (edited) Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί πιο πριν. Πριν λίγο έκανα ενημέρωση της εφαρμογής myCU από το play και όντως έχει αλλάξει τελείως. Τελείως όμως. Μαζί με την αλλαγή και την πρώτη είσοδο στην νέα εφαρμογή, έδωσε 2g data για μια εβδομάδα. Το widget όμως, που είναι; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Edited November 22, 2017 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί πιο πριν. Πριν λίγο έκανα ενημέρωση της εφαρμογής myCU από το play και όντως έχει αλλάξει τελείως. Τελείως όμως. Μαζί με την αλλαγή και την πρώτη είσοδο στην νέα εφαρμογή, έδωσε 2g data για μια εβδομάδα. Το widget όμως, που είναι; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Πράγματι η εφαρμογή υπέστη ολικό ανασχεδιασμό. Προσωπικά μου άρεσε. Ωστόσο δεν έχει widget, πράγμα που την αδικεί. Ευελπιστώ να προσθέσουν κάποιο σύντομα. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Πράγματι η εφαρμογή υπέστη ολικό ανασχεδιασμό. Προσωπικά μου άρεσε. Ωστόσο δεν έχει widget, πράγμα που την αδικεί. Ευελπιστώ να προσθέσουν κάποιο σύντομα. Κανει συχνες ενημερωσεις στα app της η Vodafone.Εγω στο iPhone δεν πηρα ακομα αναβαθμιση. Εχω iPhone 5s,ios 10.3.3 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 θα βάλουν σύντομα νέο ανανεωμένο widget το γράφει στην εξυπηρέτηση πελατών πάντως πολύ καλύτερο απ' το προηγούμενο και επιτέλους ανοίγουν οι καρτέλες πιο γρήγορα Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Εξαιρετικη η νέα εφαρμογή! Don't mess with Max 2 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTSPre Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Εδωσε και 2GB δωρο για 7 μερες με τη νεα εφαρμογη! Στάλθηκε από το LG-H870DS μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 η τσιγγούνα.... Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volleyball Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Για το θέμα με το cashback και με το ότι δε φαίνονται στην εφαρμογή τα προϊόντα και οι αποδείξεις, σήμερα που το τσέκαρα, πλέον φαίνονται κανονικά προϊόντα & αποδείξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simos_s Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Έχει προστεθεί το cashback στην νέα εφαρμογή του my cu ? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 όχι βέβαια Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 μπορω να βαλω καρτα σε αλλο κινητο μεσω ιντερνετ?προκειται για τον πατερα μου που δεν εχει την εφαρμογη Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Αν του φτιάξεις λογαριασμό φυσικά και μπορείς. Είτε από υπολογιστή είτε από άλλο τηλέφωνο που έχει την εφαρμογή. Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 μπορω να βαλω καρτα σε αλλο κινητο μεσω ιντερνετ?προκειται για τον πατερα μου που δεν εχει την εφαρμογημπορείς οπως αναφέρθηκε,αλλά δεν όπως το f2g app,.... εδώ δυστυχώς είναι θέμα Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 μπορω να βαλω καρτα σε αλλο κινητο μεσω ιντερνετ?προκειται για τον πατερα μου που δεν εχει την εφαρμογη θέλει λογαριασμό να έχει ο πατέρας σου στο my Vodafone αλλιώς πολύ απλά η βάζεις κάρτα στο δικό σου νούμερο και μεταφέρεις μέσω του Vodafone sharing το πόσο που θέλεις είτε αγοράζεις μια κάρτα από το περίπτερο και καλείς από το δικό σου κινητό το 1254 και κάνεις ανανέωση στο πατέρα σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 θέλει λογαριασμό να έχει ο πατέρας σου στο my Vodafone αλλιώς πολύ απλά η βάζεις κάρτα στο δικό σου νούμερο και μεταφέρεις μέσω του Vodafone sharing το πόσο που θέλεις είτε αγοράζεις μια κάρτα από το περίπτερο και καλείς από το δικό σου κινητό το 1254 και κάνεις ανανέωση στο πατέρα σου καλη περιπτωση αυτο..τσιμπαω και τα μβ δωρο..ευχαριστω! Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Για το θέμα με το cashback και με το ότι δε φαίνονται στην εφαρμογή τα προϊόντα και οι αποδείξεις, σήμερα που το τσέκαρα, πλέον φαίνονται κανονικά προϊόντα & αποδείξεις. Επιβεβαιώνω: α) Φαίνονται πια τα προϊόντα που έχουν κουπόνι (€πιστροφή) στο CashBack: Είναι ίδια με το pockee. β) Φαίνονται πια οι αποδείξεις που έχεις προσθέσει (επιβεβαιωμένες κλπ). γ) Η εμφάνιση των € που €πιστρέφονται γίνεται σε λιγότερο από 24 ώρες μετά την καταχώριση της απόδειξης. Μένει να δούμε αν εξαργύρωση >=5€ (που έχουν ήδη μπει) ανανεώνουν το 3μηνο ή και τι γίνεται στην εξαργύρωση <5€ όταν έχει ήδη λήξει το 3μηνο (0€ υπόλοιπο): Όποιος το κάνει, ΑΣ μας πει.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrMusicman Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Διάλεξε εσύ το δώρο που θέλεις για το CU Black Friday: Δωρεάν 1GB ή 500’ προς όλους για 3 ημέρες Πώς Λειτουργεί; Για να ενεργοποιήσεις ένα από τα δώρα πρέπει να στείλεις δωρεάν SMS από 24/11 έως 26/11: GB στο 1252 στην περίπτωση που θέλεις το 1GB ή ΜIN στο 1252 στην περίπτωση που θέλεις τα 500‘ προς όλους Διευκρινίσεις Μπορεί να διαλέξεις μόνο μια από τις δυο επιλογές. Είτε τα λεπτά, είτε τα MB Ισχύει για όλους τους CU συνδρομητές που έχουν πραγματοποιήσει τουλάχιστον μια ανανέωση (οποιασδήποτε αξίας) από τις 22/9/2017 H κατανάλωση της προσφοράς προορίζεται για 3 ημέρες από την ενεργοποίηση της Μπορεί να ενεργοποιηθεί μια μόνο φορά Θα ενημερωθείς για το υπόλοιπο του πακέτου με αποστολή SMS στο 80% και στο 100% της χρήσης του. Επίσης θα ενημερωθείς και για την ημερομηνία λήξης Σε περίπτωση υπολειπόμενων δεδομένων /λεπτών από άλλα πακέτα, προτεραιότητα στην κατανάλωση έχουν τα δεδομένα/λεπτά που λήγουν πρώτα Ελάχιστη διάρκεια κλήσης είναι τα 3 λεπτά και μετά υπάρχει χρέωση ανά δευτερόλεπτο Το πακέτο μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε από τα υπόλοιπα πακέτα ή bonuses Το πακέτο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια περιαγωγής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 η τσιγγούνα,χάθηκε ένας μήνας.... Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 η τσιγγούνα,χάθηκε ένας μήνας.... Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 6 ευρώ 1.1 GB για ένα μήνα με αυτόματη ανανέωση. Δεν πιστεύω να εισαι τσιγκούνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 Διάλεξε εσύ το δώρο που θέλεις για το CU Black Friday: Δωρεάν 1GB ή 500’ προς όλους για 3 ημέρες Πώς Λειτουργεί; Για να ενεργοποιήσεις ένα από τα δώρα πρέπει να στείλεις δωρεάν SMS από 24/11 έως 26/11: GB στο 1252 στην περίπτωση που θέλεις το 1GB ή ΜIN στο 1252 στην περίπτωση που θέλεις τα 500‘ προς όλους Διευκρινίσεις Μπορεί να διαλέξεις μόνο μια από τις δυο επιλογές. Είτε τα λεπτά, είτε τα MB Ισχύει για όλους τους CU συνδρομητές που έχουν πραγματοποιήσει τουλάχιστον μια ανανέωση (οποιασδήποτε αξίας) από τις 22/9/2017 H κατανάλωση της προσφοράς προορίζεται για 3 ημέρες από την ενεργοποίηση της Μπορεί να ενεργοποιηθεί μια μόνο φορά Θα ενημερωθείς για το υπόλοιπο του πακέτου με αποστολή SMS στο 80% και στο 100% της χρήσης του. Επίσης θα ενημερωθείς και για την ημερομηνία λήξης Σε περίπτωση υπολειπόμενων δεδομένων /λεπτών από άλλα πακέτα, προτεραιότητα στην κατανάλωση έχουν τα δεδομένα/λεπτά που λήγουν πρώτα Ελάχιστη διάρκεια κλήσης είναι τα 3 λεπτά και μετά υπάρχει χρέωση ανά δευτερόλεπτο Το πακέτο μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε από τα υπόλοιπα πακέτα ή bonuses Το πακέτο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια περιαγωγής Πολύ καλή προσφορά, ευχαριστούμε. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 6 ευρώ 1.1 GB για ένα μήνα με αυτόματη ανανέωση. Δεν πιστεύω να εισαι τσιγκούνης. με εξι ευρω 600 δινει τα αλλα 500 σε υποχρεωνει να το ανανεωνεις καθε μηνα αντιθετως το f2g με εξι ευρω δινει 1 giga (+600mb απο log n win) 1.6 giga αρα ο τσιγκουνης ειναι αλλος τελικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 σουπερ ευχαριστουμε ;) Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 με εξι ευρω 600 δινει τα αλλα 500 σε υποχρεωνει να το ανανεωνεις καθε μηνα αντιθετως το f2g με εξι ευρω δινει 1 giga (+600mb απο log n win) 1.6 giga αρα ο τσιγκουνης ειναι αλλος τελικα...βρε αστον να λεει... δικαίωμα του είναι https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7403038 Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 Στο whatsup μόλις πήρα 3g για τρεις μέρες Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 με εξι ευρω 600 δινει τα αλλα 500 σε υποχρεωνει να το ανανεωνεις καθε μηνα αντιθετως το f2g με εξι ευρω δινει 1 giga (+600mb απο log n win) 1.6 giga αρα ο τσιγκουνης ειναι αλλος τελικα... Γιατι διαστρέφεις αυτο που λέμε; Διαμαρτύρεται ένας και λέει τσιγκουνα τη Vodafone που του κανει δώρο 1Gb. Αλλά ο ίδιος ειναι τσιγκούνης που δεν κανει δώρο στη Vodafone 6 ευρω. Στο άλλο θέμα που λες, οτι πληρώνεις παίρνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts