babis_sougias Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 (edited) Είχα ενεργοποιήσει ένα πακέτο ίντερνετ surf and email 100 με αυτόματη ανανέωση. Στο σάιτ και στην εφαρμογή του cu αναγραφόταν ρητά μέχρι χθες ότι το πακέτο λήγει στις 5/10/2016. Ωστόσο σήμερα το πρωί (3/10/2016) μου αφαιρέθηκαν τα 1.000 mb που είχα διαθέσιμα από το πακέτο και έγινε η αυτόματη ανανέωση, με αποτέλεσμα να χρεωθώ 5,04 ευρώ. Το ίδιο ακριβώς έχει γίνει και τις άλλες δύο φορές που είχα βάλει το ίδιο πακέτο με αυτόματη ανανέωση, πέρσι, σε άλλο νούμερο που έχω. Κατόπιν διαμαρτυρίας μου στο chat, και τις δύο φορές μου επέστρεψαν τα 5 ευρώ. Συνεπώς είναι πάγια τακτική της εταιρείας. Τώρα με έχουν στο περίμενε στο chat... Edit: Μου επέστρεψαν τα 5,04 ευρώ, αλλά αρνήθηκαν να μου επιστρέψουν τα mb που έληγαν αύριο και μεθαύριο. Η απορια μου αν και δεν αναφερει κατι καπου εμενα τον Νοεμβριο μου ληγει η Ευρωπαικη καρτα νεων που στο cu δινει μπονους 10 ευρω και θελω να παρω καινουργια αραγε θα ισχυει κανονικα ή θα γινει καμια αλλαγη τις τελευταιας στιγμης και τζαμπα θα την αγορασω; Εγώ, αφού μου έληξε η κάρτα νέων, την ανανέωσα. Η καινούρια που μου ήρθε είχε διαφορετικό νούμερο. Πάντως την καταχώρησα σε διαφορετικό αριθμό cu οπότε δεν ξέρω αν μπορείς δεύτερη σερί χρονιά να ενεργοποιήσεις την προσφορά στον ίδιο αριθμό cu. Edited October 3, 2016 by babis_sougias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 Εγώ, αφού μου έληξε η κάρτα νέων, την ανανέωσα. Η καινούρια που μου ήρθε είχε διαφορετικό νούμερο. Πάντως την καταχώρησα σε διαφορετικό αριθμό cu οπότε δεν ξέρω αν μπορείς δεύτερη σερί χρονιά να ενεργοποιήσεις την προσφορά στον ίδιο αριθμό cu. σε παλιότερη ανάρτηση μου είχα ρωτήσει κάτι παρόμοιο και κάποιος είπε ότι του την ανανέωσε κανονικα Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 Αντιμετωπίζω πρόβλημα με τη vodafone cu χθες κατά τις 12 η ώρα μηδενισαν τα υπόλοιπα μου και έχασα μβ λεπτά και sms. Πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν ότι έχουν τεχνικο πρόβλημα και ότι συμβαίνει σε κάποιους αριθμούς. Μου έδωσαν 60 λεπτά για 24 ώρες και μου είπαν ότι θα αποκατασταθουν όλα σε 24ωρες. Ξαναμηλησα πάλι σήμερα στο τσατ και μου είπαν ότι τους έχουν δώσει χρονοδιάγραμμα μέχρι την Παρασκευη ότι θα τα φτιάξουν και μου έδωσαν ακόμα 100 λεπτά προς όλους για 1 μηνα καθώς τα 60 είχαν λήξει. Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chtrig Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Διευκρίνιση αναφορικά με την από 4/8/2016 ανακοίνωση «Μεταβολές σε πακέτα και τιμολογιακές αλλαγές για τους συνδρομητές Καρτοκινητής» - Κατάργηση πακέτων στο Καρτοκινητό Vodafone http://www.vodafone.gr/portal/client/news/announcementClient!pressReleaseDetails.action?pressReleaseId=40441&dateFrom=&dateUntil= Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Διευκρίνιση αναφορικά με την από 4/8/2016 ανακοίνωση «Μεταβολές σε πακέτα και τιμολογιακές αλλαγές για τους συνδρομητές Καρτοκινητής» - Κατάργηση πακέτων στο Καρτοκινητό Vodafone http://www.vodafone.gr/portal/client/news/announcementClient!pressReleaseDetails.action?pressReleaseId=40441&dateFrom=&dateUntil= Οι 28 ημερες εγιναν γαργαρα τελικα, παραμενουν 30. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 (edited) Nά ναι καλά η cosmote που κράτησε τις 30 μέρες και ευνοήθηκαν και όσοι έχουν vodafone.:whistle: Edited October 5, 2016 by panoszavra Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Και προφανώς η Wind είναι η γελοία της υπόθεσης με τις 25... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Και προφανώς η Wind είναι η γελοία της υπόθεσης με τις 25... Γτ ποτε δεν ηταν αυτο που λες; Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overmaster Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Μου ήρθε αυτό το μήνυμα: ENHMEPΩΘEITE ΣTIΣ ANAKOINΩΣEIΣ ΣTO VODAFONE.GR K ΣTA KATAΣTHMATA VODAFONE ΓIA TIMOΛOΓIAKEΣ AΛΛAΓEΣ K ΠPOΣΦOPEΣ ΣTHN KAPTOKINHTH ΠOY ΘA IΣXYΣOYN AΠO 07/11. Σε κατάστημα που ρώτησα, δεν είχαν καμμία ενημέρωση. Στο σάιτ δε μπορώ να βρω που είναι οι ανακοινώσεις με τίποτα! Ξέρει κανείς τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Μου ήρθε αυτό το μήνυμα: ENHMEPΩΘEITE ΣTIΣ ANAKOINΩΣEIΣ ΣTO VODAFONE.GR K ΣTA KATAΣTHMATA VODAFONE ΓIA TIMOΛOΓIAKEΣ AΛΛAΓEΣ K ΠPOΣΦOPEΣ ΣTHN KAPTOKINHTH ΠOY ΘA IΣXYΣOYN AΠO 07/11. Σε κατάστημα που ρώτησα, δεν είχαν καμμία ενημέρωση. Στο σάιτ δε μπορώ να βρω που είναι οι ανακοινώσεις με τίποτα! Ξέρει κανείς τίποτα; 3-4 ποστ πιο πάνω απο το δικό σου έχει λινκ μην κάνουμε άσκοπα ποσταρισματα Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Οι αλλαγές δεν θα ίσχυαν από 30-9 ή εγώ θυμάμαι λάθος? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overmaster Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 πάντως αυξήσεις χωρίς λογική... θα ξενερώσει πολύς κόσμος και θα ξεκινήσουν φορητοτητες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Γτ ποτε δεν ηταν αυτο που λες;Εννοώ ότι αν ακολουθούσαν και οι άλλες δύο, θα ήταν όλες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overmaster Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Εννοώ ότι αν ακολουθούσαν και οι άλλες δύο, θα ήταν όλες. Από 7/11 οι άλλες δύο εταιρίες θα ειναι επίσημα πιο φτηνές, με τη βονταφον να εχει επίσημα τα ακριβότερα πακέτα καρτοκινητής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Από 7/11 οι άλλες δύο εταιρίες θα ειναι επίσημα πιο φτηνές, με τη βονταφον να εχει επίσημα τα ακριβότερα πακέτα καρτοκινητής. μην λέμε αναληθειες τιμολογιακή πολιτική παρόμοια με των υπολοίπων έχει ακόμα και με τις αυξήσεις Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overmaster Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 (edited) μην λέμε αναληθειες τιμολογιακή πολιτική παρόμοια με των υπολοίπων έχει ακόμα και με τις αυξήσεις μα οι αλλοι 2 δεν εκαναν αυξηση 1 ευρω σε ολα τα πακετα καρτοκινητής... Μόνο η βονταφον... edit: επίσης, τί είναι αυτό το 'ελάχιστη ανανέωση από κατάστημα 6 ευρώ'; Δηλαδή, κάποιος που βάζει 5ε/3μηνο για να το εχει για ωρα αναγκης, να αναγκάζεται να βαλει 6; Μάλλον δε θέλει τέτοιους πελάτες η βονταφον, αλλά για να κάνει ολόκληρη τιμολογιακή αλλαγή, σημαίνει οτι ειναι πολλοι, με αποτέλεσμα να της έρθει μπουμερανγκ, αφου απο 5ε/3μηνο Χ κάποιες χιλιαδες συνδρομητές, ξαφνικά θα παρει ΜΗΔΕΝ ευρω. Edited October 5, 2016 by overmaster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Το talk 2 Vodafone 300 είναι το πακέτο που καταργείται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Το talk 2 Vodafone 300 είναι το πακέτο που καταργείται; Αυτο που το ειδες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Αυτο που το ειδες? Άκυρο. Μπερδεύτηκα με την κατάργηση του πακέτου προς όλη τη Vodafone 300, αλλά πρόσεξα ότι αυτό αφορά την καρτοκινητή Vodafone και όχι το CU Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 (edited) Αυτο που το ειδες? ναι αυτό καταργείταιhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20161005/a452f845444121826f04bb17aedba7c0.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161005/1bb3d17c69b9eeab0a6a96a3df793764.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161005/8ca74005494b1a04b977ad1d4effb0dc.jpg Edited October 5, 2016 by Mark_K Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 (edited) μα οι αλλοι 2 δεν εκαναν αυξηση 1 ευρω σε ολα τα πακετα καρτοκινητής... Μόνο η βονταφον... edit: επίσης, τί είναι αυτό το 'ελάχιστη ανανέωση από κατάστημα 6 ευρώ'; Δηλαδή, κάποιος που βάζει 5ε/3μηνο για να το εχει για ωρα αναγκης, να αναγκάζεται να βαλει 6; Μάλλον δε θέλει τέτοιους πελάτες η βονταφον, αλλά για να κάνει ολόκληρη τιμολογιακή αλλαγή, σημαίνει οτι ειναι πολλοι, με αποτέλεσμα να της έρθει μπουμερανγκ, αφου απο 5ε/3μηνο Χ κάποιες χιλιαδες συνδρομητές, ξαφνικά θα παρει ΜΗΔΕΝ ευρω. το να βαζεις ελαχιστη ανανεωση 6 ευρω δεν εχει λογικη επρεπε να ειναι 7 ευρω! διοτι αφαιρειται και ο φορος κινητης και μπαινουνε καθαρα 6,25 ευρω , και το πακετο 6,10 ευρω με την νεα ανατιμηση του πακετου θα μπορει κανονικα να ενεργοποιηθει , αλλιως η αλλαγη απο 5 σε 6 ευρω δεν εχει λογικη . λοιπον πηρα την vodafone σχετικα με το sms που λεει για τις 7/11 , και αφορα καταργηση των πακετων απο το vodafone καρτοκινητο δεν εχει να κανει με το vodafone cu , περα απο αυτο ρωτησα για τις ειδικες προσφορες στο πακετο combo 600 που στην δικη μου γραμμη δινει Super Προσφορά! 300' προς όλους + 300' προς CU και 100 SMS προς όλους + 500 SMS προς CU και 60ΜΒ! Online Bonus: έξτρα 100' προς όλους! και μου ειπε οτι δεν αλλαξει κατι στο πακετο στις παροχες αλλα θα αφαιρεθουνε τα mb internet, ρωτησα σε ποσο χρονικο διαστημα μπορει μια γραμμη να παρει αυτη την ειδικη προσφορα στην γραμμη μου ειπε πρεπει να εχετε κλεισει με την ιδια γραμμη απο 3 χρονια και πανω για να παρετε αυτην την ειδικη προσφορα , επισης η προσφορα στην ευρωπαικη καρτα νεων για τους vodafone cu με το επιπλεον μπονους 10 ευρω για καθε ανανεωση 10 ευρω καθε μηνα για 12 μηνες εφοσον ληξει η προηγουμενη προσφορα θα ισχυει κανονικα και για τον Νοεμβριο ( που εμενα μου ληγει η καρτα τον επομενο μηνα! ) . Edited October 5, 2016 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 καλα μπορεί να το πάρουν πάλι πίσω όπως το 28ημερο θα μάθουμε σε κάνα μηνα Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 ναι αυτό καταργείται Δεν καταργείται το talk 2 vodafone 300 του cu αλλά πακέτο της καρτοκινητής vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Ναι ειναι καλα η κοσμοτε που δεν μπηκε στο χορο των ,κατω του μηνα πακετων....και αναγκασε τη βονταφον να το παρει πισω! Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 (edited) Υπαρχει καποια υπηρεσια σαν την 'twin sim' του Γερμανου/cosmote, να παω την sim μου σε καταστημα vodafone, και να παρω πισω 2 καινουριες sim, μια κανονικου μεγεθους και μια microsim? - Πως λεγεται η υπηρεσια; - Γινεται επιτοπου χωρις καθυστερηση; - Ποσο κοστιζει; To oνομαζω 'υπηρεσια' αλλα ουσιαστικα εννοω κατι σαν αυτο του γερμανου, πληρωνω ενα 10ευρω, και δινοντας την υπαρχουσα sim μου δινει πισω δυο καινουριες, μια κανονικη, μια micro. Βρηκα κατι εδω, αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι αυτο που σας λεω, καθως δεν θελω κατι με μηνιαιο παγιο. Θελω αντικατασταση και να παρω πισω 2 καρτες. http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1160&menuId=10772 Edited October 6, 2016 by karib Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts