Psylos_ Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Σε μερικούς δίνει το "καλό" πακέτο, ενώ σε άλλους όχι. Δεν νομίζω να έχει βρεθεί το κριτήριο με το οποίο γίνεται η διάκριση. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Οι νεοι αριθμοι CU και μεταφορες δεν εχουν τα προνομιακα πακετα. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nexus82 Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Θέλω να βλέπω τον χρόνο, πακέτα και τα χρήματα που έχω στα 2 καρτοκινητά μου vodafone. Στο my account έχει πεδίο μόνο για έναν αριθμό, πρέπει να κάνω δύο εγγραφές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Ναι. Θα σου πρότεινα μια πατέντα που έχω κάνει για τα 2 δικά μου και των γονιών μου μαζί. Έχω δώσει σε όλα το ίδιο username με ένα νούμερο. Πχ user, user2, user3 κοκ. Έχοντας δώσει τον ίδιο κωδικό σε όλα, είναι πανεύκολο μετά στο app της Vodafone να αλλάζεις τους λογαριασμούς μεταβάλλοντας το νούμερο, αφού έχεις επιλέξει να σώζει όνομα και κωδικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Θέλω να βλέπω τον χρόνο, πακέτα και τα χρήματα που έχω στα 2 καρτοκινητά μου vodafone. Στο my account έχει πεδίο μόνο για έναν αριθμό, πρέπει να κάνω δύο εγγραφές? ναι 2 εγγραφες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nexus82 Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Ευχαριστώ παιδιά, όλα οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Someone Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Καλημέρα παιδιά. Ξέρει κανείς γιατί το widget του MyVodafone δε μου δείχνει τα λεπτά κτλπ.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdoe21 Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Καλημέρα παιδιά. Ξέρει κανείς γιατί το widget του MyVodafone δε μου δείχνει τα λεπτά κτλπ.? Και εμένα δεν λειτουργεί σε Nexus 6 και δεν ξέρω γιατί. (Υποθέτω οτι δοκίμασες να κάνεις refresh με ανοιχτά data και κλειστό WiFi...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Someone Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Σωστός ο φίλος. Όντως με δεδομένα κινητού μόνο λειτουργεί. Θενξ! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Μια ερώτηση όταν έχω ενεργοποιήσει πακέτο που έχει δωρεάν προς Vodafone και προς όλους, όταν μου τελειώσουν τα δωρεάν που έχω προς Vodafone και καλέσω νούμερο Vodafone θα τραβήξει από τα δωρεάν λεπτά που έχω προς όλους; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Ναι, θα πάρει από τα δωρεάν προς όλα τα δίκτυα. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 καλησπερα σημερα μπηκα στο vodafone.gr στο my account και ειδα οτι το πακετο CU Combo 600 + Online Bonus Διάρκεια πακέτου: 30 ημέρες Super Προσφορά! 300' προς Όλους + 300' προς CU και 100 SMS προς Όλους + 500 SMS προς CU και 60ΜΒ! Online Bonus: έξτρα 100' προς Όλους! με 7 ευρω , αλλαξε; εγω ηξερα οτι δινει 500 λεπτα προς cu και sms και 100 λεπτα προς ολους και 60mb και online bonus 100' . Aπο ποτε εχει αλλαξει αυτο;. Επισης στο πακετο Talk 2 Vodafone 600 + Online Bonus Διάρκεια πακέτου: 30 ημέρες Super Προσφορά: 300' προς Όλους + 300' προς Vodafone! Online Bonus: έξτρα 100' προς Όλους! με 7 ευρω αλλαξε; εγω ηξερα οτι δινει 500προς vodafone και 100 προς ολους και αλλα 100 λεπτα προς ολους! Απο ποτε εχει αλλαξει και αυτο; . Tα πακετα αυτα ειναι προσφορα στην γραμμη μου; οπως εχει προαναφερθει; πολακις στο φορουμ; ή δινει αλλα στο vodafone.gr και αλλα στο 1252 ; ανεβαζω και print screen για του λογου το αληθες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Σωστός ο φίλος. Όντως με δεδομένα κινητού μόνο λειτουργεί. Θενξ! ;) Σε iOS η εφαρμογη συνδεεται και με το WiFi παντως. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Η εφαρμογή συνδέεται μια χαρά στο Android και με wi-fi. Το widget είναι που θέλει mobile data. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Ξέρει κανείς τι ισχ΄θει με τις χρεώσεις του CU ενώ βρίσκομαι στο εξωτερικό?Συγκεκριμενα για Tσεχία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Ξέρει κανείς τι ισχ΄θει με τις χρεώσεις του CU ενώ βρίσκομαι στο εξωτερικό?Συγκεκριμενα για Tσεχία... Φυσικα εξαρταται τι πακετο περιαγωγης εχεις. (Ενεργοποιημενο στα καρτοκινητα ειναι το passport) Αν εχεις το Passport δες αναλυτικα εδω Οι χρεωσεις για το Daily Travel Pack ειναι εδω Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Ξέρει κανείς τι ισχ΄θει με τις χρεώσεις του CU ενώ βρίσκομαι στο εξωτερικό?Συγκεκριμενα για Tσεχία... Φυσικα εξαρταται τι πακετο περιαγωγης εχεις. (Ενεργοποιημενο στα καρτοκινητα ειναι το passport) Αν εχεις το Passport δες αναλυτικα εδω Οι χρεωσεις για το Daily Travel Pack ειναι εδω Και εδώ είναι οι βασικές χρεώσεις του roaming που έχει αρκετά χαμηλές τιμές λόγω κανονισμού ΕΕ. Η Τσεχία είναι στη ζώνη 1 αν είδα σωστά. http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=10541&menuId=11734 Πριν αποφασίσεις για κάποιο πακέτο σκέψου τη χρήση θα κάνεις και ποια επιλογή θα σου βγει ποιο φθηνή. πχ αν έχεις μόνο εισερχόμενες κλήσεις στην Τσεχία κάτω των 13 περίπου λεπτών συμφέρει η βασική χρέωση και όχι το passport. Για μεγαλύτερης διάρκειας κλήσεις συμφέρει το passport. (επίσης η χρέωση των sms είναι φθηνότερη σε περιαγωγή από ότι στην Ελλάδα :p ) Στην Τσεχία οι εισερχόμενες στη βασική χρέωση δεν έχουν ελάχιστη χρέωση, ενώ οι εξερχόμενες έχουν ελάχιστη χρέωση τα 30 δευτερόλεπτα. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Θέλω να βλέπω τον χρόνο, πακέτα και τα χρήματα που έχω στα 2 καρτοκινητά μου vodafone. Στο my account έχει πεδίο μόνο για έναν αριθμό, πρέπει να κάνω δύο εγγραφές? εγώ θα σου πρότεινα να μπαίνεις εδώ http://pos.vodafone.gr/MCareFeed/pages/index.jsp και να μην χρησιμοποιείς το vodafone my account αλλά πρέπει να μπαίνεις από τον ίδιο τον αριθμό , επίσης και mb να μην έχεις σε βάζει κανονικά το έχω δοκιμάσει . Είναι πιο άμεσο αλλά δεν λέει πότε ληγουν. Και θυμήσου ότι όταν ενεργοποιείς το ίδιο πακέτο πριν την λήξη του μεταφέρονται στον επόμενο μήνα !. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imaginos Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Ρε παιδιά έχω μία ξεχασμένη κάρτα vodafone καρτοκινητό και μόλις άνοιξα το κινητο μου ήλθε αυτό το μήνυμα. "Και αυτή την παρασκευή 27/2 θα μιλάτε ξέγνοιαστα με όλους γιατί η vodafone σας προσφέρει δωρεάν και χωρίς καμία προυπόθεση 1000 ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα!" Από ποια ώρα μέχρι ποια ώρα την παρασκευή ιχύουν τα 1000 λεπτά προς όλους και πως βλέπω το υπόλοιπο; Έψαξα να βρω κάτι σχετικά με αυτή την προσφορά αλλά δεν βρήκα τίποτα απολύτως ούτε στο google ούτε στο site της VODA ούτε εδώ μέσα. Τι ακριβώς παίζει; Ξέρετε; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Ρε παιδιά έχω μία ξεχασμένη κάρτα vodafone καρτοκινητό και μόλις άνοιξα το κινητο μου ήλθε αυτό το μήνυμα. "Και αυτή την παρασκευή 27/2 θα μιλάτε ξέγνοιαστα με όλους γιατί η vodafone σας προσφέρει δωρεάν και χωρίς καμία προυπόθεση 1000 ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα!" Από ποια ώρα μέχρι ποια ώρα την παρασκευή ιχύουν τα 1000 λεπτά προς όλους και πως βλέπω το υπόλοιπο; Έψαξα να βρω κάτι σχετικά με αυτή την προσφορά αλλά δεν βρήκα τίποτα απολύτως ούτε στο google ούτε στο site της VODA ούτε εδώ μέσα. Τι ακριβώς παίζει; Ξέρετε; Ευχαριστώ. Λογικα ειναι καποια επιλεκτικη προσφορα για καποια νουμερα.Και γω εχω καρτοκινητο αλλα η μονη προσφορα που τρεχει για μενα ειναι τα 1500' προς ολους με 15 ευρω.Σε αλλους εχει το 1GB + 100 μυνηματα με 5 ευρω. Ισως σου δινει επεξηγηση της προσφορας οταν καλεσεις 1252 και μετα την επιλογη 5 που ειναι οι προσφορες μονο για σενα. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imaginos Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Λογικα ειναι καποια επιλεκτικη προσφορα για καποια νουμερα.Και γω εχω καρτοκινητο αλλα η μονη προσφορα που τρεχει για μενα ειναι τα 1500' προς ολους με 15 ευρω.Σε αλλους εχει το 1GB + 100 μυνηματα με 5 ευρω. Ισως σου δινει επεξηγηση της προσφορας οταν καλεσεις 1252 και μετα την επιλογη 5 που ειναι οι προσφορες μονο για σενα. Στο 1252 και 5 λέει για άλλη προσφορά πως έχω , 500 λεπτά με μία ανανέωση των 10 ευρώ για 5 μέρες. Δεν λέει τίποτα για τα 1000 λεπτά της Παρασκευής. Όμως το δοκίμασα και όντως παίρνω τηλέφωνα σήμερα Παρασκευή χωρίς να χρεώνει το υπόλοιπο της κάρτας άρα σήμερα Παρασκευή όντως μου δίνει 1000 λεπτά ομιλίας τσαμπα. Δεν μπορω να δω πόσο υπόλοιπο έχω μεν αλλά και 1000 λεπτά δεν τρώγονται σε μία μέρα. Πάντως καλό δωράκι αφού είναι τσάμπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Και γω εχω καρτοκινητο αλλα η μονη προσφορα που τρεχει για μενα ειναι τα 1500' προς ολους με 15 ευρω. Και σε μένα στέλνουν συνεχώς την ίδια προσφορά (έχω καρτοκινητό Ολυμπιακός). Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Παίδες ισχύει ότι μετά από 6μηνο μη χρήσης της κάρτας, αυτή κόβεται; Γιατί έχω να κάνω ανανέωση από 17/07/2014, έχω υπόλοιπο 0€ και βλέπω ότι ακόμα δουλεύει κανονικά το account. Δεν θέλω να το χάσω το νούμερο, απλά να το διατηρώ όποτε χρειάζεται με το να βάζω μονάδες. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Στο 6μηνο μετά την ανανέωση χάνεις τα χρήματα που έχεις υπόλοιπο αν δεν τα έχεις χρησιμοποιήσει, και στο 12μηνο χάνεις το νούμερο( +1 μήνα που έχεις περιθώριο να ανανεώσεις). Οπότε αν θες να το κρατήσεις κάνε μια ανανέωση 5€ αρχές Αυγούστου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Όπως ξέρετε, στα καρτοκινητά της Vodafone τα πακέτα είναι "κυλιόμενα"(μεταφέρονται τα υπόλοιπα στον επόμενο μήνα) αν ενεργοποιείς το ίδιο πακέτο πριν λήξει το προηγούμενο. Πάρα πολύ καλό αυτό, αλλά τελικά και πολύ δεσμευτικό καθώς γίνεται κανονικό "πάγιο" αφού είσαι πλέον "εθισμένος" στο συγκεκριμένο πακέτο και... δεν μπορείς να το κόψεις :p , ούτε καν να αγοράσεις άλλο πακέτο στη θέση του από φόβο ότι θα χάσεις ό,τι μάζεψες. Για παράδειγμα θέλω να χρησιμοποιήσω το F2G μου αυτόν το καιρό γιατί έχω μαζεμένο αρκετό υπόλοιπο σε ευρώ και θέλω να το ξοδέψω αλλά δεν τολμάω να παρατήσω το CU student 5 πακέτο γιατί δεν θέλω να χάσω τα 6000' που έχω μαζέψει τον τελευταίο χρόνο... Ουφ, προβλήματα... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts