Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια φορά παίρνεις το bonus των 500ΜΒ θες να πεις....Γιατί αν θέλω και άλλα data δεν νομίζω να μην μπορώ να βάλω έστω το surf & email με τα σκέτα 500.
Ι need a six month vacation, twice a year.

Δεν ειναι κατι παρανομο, τι ειναι αυτα που λες;;;;

Δεν ρώτησα αν είναι παράνομο. Εννοούσα αν μας πάρουν χαμπάρι και δεν μας δίνουν το 1gb την επόμενη φορά.

Παιδια καλησπερα και καλες γιορτες. Περυσι τετοια εποχη υπηρχαν καποιοι κωδικοι απο το epithimies.gr που εδειναν για 12μηνες καθε μηνα 600'+600μνματα προς CU. Φετος υπαρχει κατι αντιστοιχο; ξερετε;

Θα ήθελα,και εγω να μάθω το,ιδιο αν και εχω,ακόμα 2-3 μήνες :happy:

Θα ήθελα,και εγω να μάθω το,ιδιο αν και εχω,ακόμα 2-3 μήνες :happy:
εχω ειχα αλλα το καλοκαιρι αλλαξα νουμερο και εχασα και τη προσφορα και τη χρειαζομαι γιατι ειμαι ανεργος και ζοριζομαι γενικα με καρτες κτλ

Νεα προσφορα

http://www.vodafonecu.gr/gr/about-cu/xmas-free-data/

Σύμπτωμα 8: «Σερφάρεις τσαμπέ»

Και αυτές τις γιορτές… έχεις δωρεάν MB για ελεύθερο σερφάρισμα!

Γιατί έχεις δωρεάν 1GB στο κινητό σου για 15 μέρες!

Για εγγραφή, στείλε Ν με δωρεάν SMS στο 1252 έως και 07/01/15.

Tell me more, tell me more…

Η προσφορά ισχύει για όλους τους συνδρομητές CU.

Για να ενεργοποιηθεί η προσφορά, αρκεί να έχει γίνει μια ανανέωση χρόνου ομιλίας οποιασδήποτε αξίας από 19/10 και μετά.

Αν η εγγραφή στην προσφορά πραγματοποιηθεί από τις 29/12 έως και τις 2/1, το 1GB θα αποδοθεί αυτόματα στις 3 Ιανουαρίου

και θα ισχύει για 15 μέρες.

Αν η εγγραφή στην προσφορά πραγματοποιηθεί από τις 3/1 έως και τις 7/1, το 1GB αποδίδεται άμεσα και

ισχύει για 15 μέρες.

Edited by pyxta

Υπάρχει καρτοκινητό CU το οποίο δε θα χρησιμοποιείται πλέον μιας και έπειτα από διάφορα που.....α που μας έκανε η εταιρία δεν πρόκειται να τους ξαναδώσω ευρώ.

Πώς το διαγράφουμε? Χρειάζεται ή αν δε χρησιμοποιείται για κάποιο διάστημα παύει να λειτουργεί αυτόματα?

Νεα προσφορα

http://www.vodafonecu.gr/gr/about-cu/xmas-free-data/

Σύμπτωμα 8: «Σερφάρεις τσαμπέ»

Και αυτές τις γιορτές… έχεις δωρεάν MB για ελεύθερο σερφάρισμα!

Γιατί έχεις δωρεάν 1GB στο κινητό σου για 15 μέρες!

Για εγγραφή, στείλε Ν με δωρεάν SMS στο 1252 έως και 07/01/15.

Tell me more, tell me more…

Η προσφορά ισχύει για όλους τους συνδρομητές CU.

Για να ενεργοποιηθεί η προσφορά, αρκεί να έχει γίνει μια ανανέωση χρόνου ομιλίας οποιασδήποτε αξίας από 19/10 και μετά.

Αν η εγγραφή στην προσφορά πραγματοποιηθεί από τις 29/12 έως και τις 2/1, το 1GB θα αποδοθεί αυτόματα στις 3 Ιανουαρίου

και θα ισχύει για 15 μέρες.

Αν η εγγραφή στην προσφορά πραγματοποιηθεί από τις 3/1 έως και τις 7/1, το 1GB αποδίδεται άμεσα και

ισχύει για 15 μέρες.

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!!!

καλησπερα σημερα προσπαθησα να κανω ανανεωση μεσω του vodafonecu.gr και δεν μπορεσα , εκανα 3 προσπαθιες απο εκει , και μια προσπαθεια απο το Vodafone.gr , και η απαντηση που λαμβανα ητανε αποτυχια . Παιρνω την τραπεζα για να μαθω για την χρεωστικη καρτα μου και ακριβως γινεται και μου ειπανε οτι βλεπουνε τις προσπαθιες μου και εχει γινει η δεσμευση ποσου των 10 ευρω ανανεωση , οντως το ειδα και εγω μετα μεσω ebanking .. τελος παντων πηρα το 13840 επιλογη 1 και του ειπα το προβλημα μου και μου ειπανε οτι καταχωρονουνται οι εντολες και δεν εκτελουνται! και δεν εκτελουνται αμεσα λογω τεχνικου προβληματος , τελος παντων μου ειπανε οτι βλεπουνε οτι εχει χρεωθει 3 φορες η καρτα μου ( απο που το ειδανε δεν ξερω ) και εχει καταχωρηθει με επιτυχια η εντολη αυτη 3 φορες και βλεπουνε και μια αποτυχια.. ( καλα πως ειναι δυνατον να εχει εντολη 3 φορων συνολο δηλαδη 30 ευρω και να μου εχουνε δεσμευσει μονο τα 10; ) , τι να πω δεν ξερω.. ηθελα να βαλω καρτα για να μην χασω το υπολοιπο του πακετου μου και να το ξανα ενεργοποιησω και τωρα να δω ποτε θα μου βαλουνε την καρτα ανανεωσης.. Τελικα καλου κακου εβγαλα οτι χρηματα ειχα μεσα στην καρτα και φαινεται μονο οτι εχει δεσμευση υπολοιπου ( λογιστικο υπολοιπο 10 ευρω και διαθεσιμο υπολοιπο 0 ευρω για να μην 3πλο χρεωσουνε .. ) τι να πω.. εχει τυχει σε κανεναν αλλον αυτο; και πως το ελυσε;. Αλλη φορα θα το σκεφτω πολυ για να ξανα ανανεωση μεσω του site τους! .

Υπάρχει γνωστό πρόβλημα με το myccount από το vodafone.gr, το vodafonecu.gr και την εφαρμογή;

Προσπάθησα σήμερα το βράδυ (1η προς 2 Ιανουαρίου 2015) να μπω στο myaccount ενός CU για να αγοράσω το πακέτο Combo600 και να πάρω και το online bonus. Δεν μπόρεσα να το καταφέρω, δεν μπαίνει, βασικά μπαίνει μεν αλλά δεν πάει στο tab με τα "πακέτα" ούτε στο "Αρχική". Ούτε στην android εφαρμογή μπορώ να μπω. Αποτέλεσμα: έληξε το προηγούμενο πακέτο που είχα ενεργοποιημένο και έχασα το rollover από 700+ λεπτά ομιλίας, 100+ SMS και 1000+ ΜΒ που είχαν συσσωρευτεί από τους προηγούμενους μήνες. Έστειλα σχετική αναφορά από τη φόρμα επικοινωνίας.

Τώρα; Θα επανέλθει το σύστημα έως το πρωί ή μπα; Γιατί πλέον δεν έχω καθόλου πακέτα, άρα αν χρειαστεί δεν μπορώ να επικοινωνήσω χωρίς να χρυσοπληρώσω.

Να αγοράσω το πακέτο τηλεφωνώντας (δεν γνωρίζω πώς αλλά υποθέτω μπορώ να το μάθω) και μετά να διεκδικήσω το online bonus; Το έχει κάνει κάποιος αυτό και να του το δώσουν;

φακ! :mad:

Υπάρχει γνωστό πρόβλημα με το myccount από το vodafone.gr, το vodafonecu.gr και την εφαρμογή;

Προσπάθησα σήμερα το βράδυ (1η προς 2 Ιανουαρίου 2015) να μπω στο myaccount ενός CU για να αγοράσω το πακέτο Combo600 και να πάρω και το online bonus. Δεν μπόρεσα να το καταφέρω, δεν μπαίνει, βασικά μπαίνει μεν αλλά δεν πάει στο tab με τα "πακέτα" ούτε στο "Αρχική". Ούτε στην android εφαρμογή μπορώ να μπω. Αποτέλεσμα: έληξε το προηγούμενο πακέτο που είχα ενεργοποιημένο και έχασα το rollover από 700+ λεπτά ομιλίας, 100+ SMS και 1000+ ΜΒ που είχαν συσσωρευτεί από τους προηγούμενους μήνες. Έστειλα σχετική αναφορά από τη φόρμα επικοινωνίας.

Τώρα; Θα επανέλθει το σύστημα έως το πρωί ή μπα; Γιατί πλέον δεν έχω καθόλου πακέτα, άρα αν χρειαστεί δεν μπορώ να επικοινωνήσω χωρίς να χρυσοπληρώσω.

Να αγοράσω το πακέτο τηλεφωνώντας (δεν γνωρίζω πώς αλλά υποθέτω μπορώ να το μάθω) και μετά να διεκδικήσω το online bonus; Το έχει κάνει κάποιος αυτό και να του το δώσουν;

φακ! :mad:

Η αλήθεια είναι ότι η εφαρμογή κάποιες φορές δεν μπαίνει. Γιατί όμως δεν δοκίμασες να μπεις από το site και άφησες να λήξουν τα πακέτα;

Από χθες το βράδυ η ταχύτητα στο mobile internet έχει πέσει ΠΟΛΥ. Ξέρω ότι πολλές φορές γίνεται Που την ίδια την Vodafone αλλά εγώ έχω αγορασμένο πακέτο. Δεν ξέρω αν οφείλεται στην κακοκαιρία αλλά το σκέφτομαι για cosmote. Δεν θα παρακαλαω κανέναν για τα αυτονόητα

Oχι. Τα 500 + 500 bonus με 5 ευρώ. Αλλά έχω κι ένα bonus 750 mb επειδή ανανέωσα online.

Τι παίζει με τους περιορισμούς της Vodafone αλήθεια;

Oχι. Τα 500 + 500 bonus με 5 ευρώ. Αλλά έχω κι ένα bonus 750 mb επειδή ανανέωσα online.

Τι παίζει με τους περιορισμούς της Vodafone αλήθεια;

καλησπέρα από όσο έχω μάθει έχει ημερήσιο ορίο τα 500mb internet μετά πέφτει η ταχυτητα για τα καρτοκινητα. Όσο για την ανανέωση μέσω του site εγώ δεν είχα προβλημα με τό site όλα προχώρησαν σωστά εκτός ότι ότι η απάντηση για την ανανέωση που πήρα όταν έβαλα την κάρτα δεν ήτανε επιτυχής . Τελικa επικοινωνήσ με τό τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και μου είπαν ότι θα τό καταχωρήσουν ως επείγον. Την επόμενη μέρα τους ξανά πήραν τηλέφωνο και τους είπα ότι μου λήγει τό πακέτο μου στις 12 και ότι δεν θα μπορώ να επικοινωνήσω με άλλους μετά . Τό ξανά καταχωρήσαν. Μετά μπήκα στο skype μου και μίλησα με τό τμήμα εξυπηρέτησης του cu και μου είπαν ότι έχει καταχωρηθεί ήδη. Δεν πέρασαν 5 λεπτά και μου είπαν ότι έχουν δώσει στην τράπεζα την εντολή ακύρωσης της συνναλαγης και θα μου επιστρέψουν τα χρήματά και να την ξανά κάνω από την αρχή . Τελικa την έκανα από την αρχή την ανανέωση μέσω του ίντερνετ και έγινε κανονικά δεν είχα προβλημα. Τελικa ξανά ενεργοποίησa τό πακέτο και δεν έχασα τα υπολοιπα. Μπράβο τους τελικa τό cu on skype ίσως να είναι πιο άμεση η εξυπηρέτηση από τό 13830 και άλλες φορές με έχουν εξυπηρετήσει πιο άμεσα.

Απροσδόκητο δωράκι από την Vodafone, μου ήρθε SMS:

RESTART EINAI NA BPIΣKEIΣ ΩPAIEΣ AΦOPMEΣ ΓIA NA ΓIOPTAZEIΣ!EIΣAI 3 XPONIA ΣTO CU! 'CU HAPPY BIRTHDAY' ΔΩPO:300 SMS ΠPOΣ CU AYTOMATA ΓIA 1 EBΔOMAΔA.XPONIA ΠOΛΛA!

Δεν είμαι σίγουρη αν είμαι όντως 3 χρόνια στο CU (άλλαζα συχνά πακέτα μεταξύ CU-Καρτοκινητό- International μέχρι που το "κλείδωσα" σε CU φοιτητικό prin 1,5 χρόνο), ούτε μου είναι χρήσιμα το μηνύματα προς CU αλλά κάθε δώρο ευπρόσδεκτο!

Πολύ καλό επίσης και το 1GB για 15 μέρες που έδωσε!

:D Πολύ καλή φάση το CU student!

Edited by tseapis

Τα δώρα είναι πάντα "τυφλά" . Δεν τα βλέπεις.

Βλέπεις όμως ότι δεν μειώνονται τα διαθέσιμα ΜΒ .

Επιπλέον θα λάβεις ειδοποίηση στο 80% και όταν τελειώσει.

Με το που το ενεργοποιείς στέλνεις μήνυμα SE100 OFF στο 1252 για να μην ανανεωθεί αυτόματα όταν περάσουν οι 30 ημέρες.Τα MBs παραμένουν

Στέλνω το σμσ που λες και μου έρχεται απάντηση ότι είναι λανθασμένη εντολή.

Στείλε SMS στο 19109

Eνεργoποίηση:"SE 100 "ή "ΣΕ 100"

Aπενεργοποίηση:"ΣΕ100 OFF" ή "SE100 OFF"

Υπάρχει στο CU πακέτο που αν ενεργοποιηθεί ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής my vodafone δίνει 500' σε CU και άλλα 300' προς όλους με 5ευρώ. Λέγεται cu talk a lot 600.

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked