JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Ποίο είναι το UL 15; πρόγραμμα συμβολαίου;έχει πληροφορίες στο site; συμφέρει πολύ ποιο πρόγραμμα είναι αυτό που το δίνει με 8€ ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 συμφέρει πολύ ποιο πρόγραμμα είναι αυτό που το δίνει με 8€ ; μαλλον ειναι «unofficial» Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 μαλλον ειναι «unofficial» τι εννοείς είναι κάτι σαν προωθητική ενέργεια; για να μαζέψουν συνδρομητές;. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Όχι βρε παιδιά, το UnLimited 15 είναι :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Νομίζω οτι τα πακέτα non stop της wind είναι πολύ καλύτερα αν δεν τα αλλάξουν και αυτά μιας και η wind το συνηθίζει τελευταία http://www.wind.com.gr/LeftMenu/kinhth/for_individual/kartokinhth/wind-f2g/non-stop.aspx Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samouko Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Επειδή μάλλον χάθηκα στην μετάφραση, να σας ρωτήσω... Αν βάλω κάρτα σήμερα (10€) θα μου δώσει για όλο τον μήνα (μέχρι 28/07) 1500 λεπτά και SMS προς VOdafone...??? Ή θα μου τα δώσει μέχρι τις 6/07??? Σας Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη που σας αναγκάζω να επαναλαμβάνεστε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Για όλο το μήνα. Βάζεις κάρτα 30/06 και έχεις το unlimited και τον Ιούλιο. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samouko Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Για όλο το μήνα. Βάζεις κάρτα 30/06 και έχεις το unlimited και τον Ιούλιο. ok.. θα βάλω λοιπόν 30/06!! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ seranata... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
contime Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Εκει που στο νεο καρτοκινητο εβαζες μια καρτα των 10 κι επαιρνες 120 λεπτα, τωρα θα παιρνεις 60... Μπραβο βονταφον... Καλα σε αλλο πλανητη ζουν?? Αντι να κατεβασουν τις τιμες σε τετοιες συνθηκες τις ανεβαζουν? Αυτη η εεττ, τι κανει επιτελους? Μονο με τον οτε ασχολειται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Έχω ενεργοποιήσει Friends & Family 0,01 €/ λεπτό προς 2 αριθμούς Vodafone. Μπορώ να προσθέσω κάποιο απ τα πακέτα Bonus ή θα πρέπει να χάσω το friends & Family? Παράθεση Xiaomi Redmi note 13 Pro 5G / Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 (edited) αυτήν την στιγμή δεν το χάνεις . Μετά τις 5/7 δεν θα ισχύει αν πέρνεις τα 120 προς Vodafone ενώ θα ισχύει αν πάιρνεις τα 60 λεπτά προς όλους. όπως και τώρα δεν ισχύει αν έχεις τα 1500 προς Vodafone ή τα 600 αλλά ισχύει αν πέρνεις τα 120 προς όλους Edited June 28, 2011 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 και οταν λέει οτι τα vf bonus ισχύουν για 3 αριθμούς ανά συνδρομητή τι εννοεί; Έχω ήδη εγγεγραμμένα 6 νουμεράκια στα unlimited, θα μου διαγραψει δηλαδή 3 της επιλογής της; :-0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Παλιό παρμύθι αυτό με τα 3 νούμερα. Δεν έχει αναφερθει ακόμα περίπτωση να του το έχουν κόψει . Και εγώ έχω βέβεα πολλές κάρτες αλλά να πώ την αλήθεια μόνο σε δύο έχω ταυτόχρονα ενεργοποιήμένα το unlimited ( στις άλλες κάρτες είναι ενεργό , αλλά χωρίς ανανέωση ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Όχι βρε παιδιά, το UnLimited 15 είναι :p kotsianis με πηρε τηλεφωνο ο τυπος το μεσημερι του ειπα οκ, επιβαιβεωσα οτι ειναι απο τα κεντρικα της vfn, και τον εκλεισα, βιαζομουν κιολας! Πως θα το καταλαβω οταν γινει?? Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Παλιό παρμύθι αυτό με τα 3 νούμερα. Δεν έχει αναφερθει ακόμα περίπτωση να του το έχουν κόψει . Και εγώ έχω βέβεα πολλές κάρτες αλλά να πώ την αλήθεια μόνο σε δύο έχω ταυτόχρονα ενεργοποιήμένα το unlimited ( στις άλλες κάρτες είναι ενεργό , αλλά χωρίς ανανέωση ) Ναι, κι εγώ μονο σε 1 το έχω και το "δουλεύω" κάθε φορά. άλλο θέμα: Θέλω να λάβω ένα mms σε ένα vf αριθμο δοκιμαστικά -δεν έχω λαβει ποτέ κανένα. Μπορω να το στείλω εγώ με κάποιο τροπο δωρεάν για να μην χρεωθώ; Απο το ιντερνετ ή απο καμιά προσφορά; Μήπως το unlimited δίνει δωρεάν mms προς βοντα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 kotsianis με πηρε τηλεφωνο ο τυπος το μεσημερι του ειπα οκ, επιβαιβεωσα οτι ειναι απο τα κεντρικα της vfn, και τον εκλεισα, βιαζομουν κιολας! Πως θα το καταλαβω οταν γινει?? Με 8 ευρώ δηλαδή σου δίνουν το unlimited 15 , έτσι? http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/tariffDetails.action?tariffPlanId=14240 Πάρα πολύ καλή προσφορά θα έλεγα.. έκπτωση 50% στο πάγιο σε ένα πρόγραμμα που έτσι κι αλλιώς δεν επιδοτείται. Δεν σου είπε να περάσει courier για συμβόλαιο? Επίσης δεν σου διευκρίνισε.. τα 8 ευρώ είναι μαζί με φόρους κινητής τηλεφωνίας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 θα μπορέσεις να έχεις 1200Λεπτά και μυνήματα μόνο εάν κανείς ανανέωση 20€ και έχεις ήδη ενεργοποιήσει την προσφορά του 1286 πριν βάλεις την κάρτα. Από ότι είχα επικοινωνήσει με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών η προσφορές με μπόνους ανανέωσης ισχύουν μέχρι 30/6 άρα άμα ανανεώσεις μέχρι 30/6 θα πάρεις το μπόνους που θα ισχύει για ένα μήνα. Επίσης μου είπανε ότι από 6/7 θα βγει καινούργια προσφορά αλλά θα δίνει λιγότερα λεπτά. Επίσης θα υπάρξει προσφορά για δύο μήνες στο πακέτο 500λεπτών προς cu με 5€ που θα δίνει επιπλέον και 300Sms. Δεν γνωρίζω από πότε θα ισχύσει ακριβώς. Τέλος το πακέτο των 1200 λεπτών και Sms θα καταργηθεί με χρέωση 7€. Επίσης μου είπανε ότι όλα αυτα έχουνε ανακοινωθεί σε μια εφημερίδα δεν μου είπε πια. Τεσπα ανανέωσε πριν λήξει ο μήνας διότι μετά δεν ξέρουμε με σιγουριά σίγουρα θα δίνουνε λιγότερα. Μέχρι τότε αναμονή.... Η Vodafone παραδοσιακά κάνει τις ανακοινώσεις της στην εφημερίδα ΗΜΕΡΗΣΙΑ Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Όχι βρε παιδιά, το UnLimited 15 είναι :p Τελικα οσα χρονια και να περασουν θα παραμεινουν αδιορθωτοι εκει στη voda στα θεματα συμβολαιων! Εκει που με πηρε ο τυπος χτες και του ειπα οκ να μου κανει το U15 με 8,50€ ξαφνικα με ξαναπειρε σημερα και μου λεει οτι δε γινεται και γινεται μονο το U25 με 11,50ευρω! Του ειπα οτι το αλλο μαρεσε και αντε γεια! Παντα αδιορθωτοι στα θεματα συμβολαιου! Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 τι σημαινει τελικα δεν γινεται;δηλαδη οταν σε ενημερωνε ισχυε και ξαφνικα αλλαξε; ουστ πεταμενοι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Τελικα οσα χρονια και να περασουν θα παραμεινουν αδιορθωτοι εκει στη voda στα θεματα συμβολαιων! Εκει που με πηρε ο τυπος χτες και του ειπα οκ να μου κανει το U15 με 8,50€ ξαφνικα με ξαναπειρε σημερα και μου λεει οτι δε γινεται και γινεται μονο το U25 με 11,50ευρω! Του ειπα οτι το αλλο μαρεσε και αντε γεια! Παντα αδιορθωτοι στα θεματα συμβολαιου! Συγνώμη, πήραν και σου είπαν για προσφορά η οποία δεν ισχύει;; Έλεος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 παιδιά μέχρι και αύριο στις 00,00 μπορούμε να κάνουμε ανανέωση για τον τελευταίο μήνα unlimited ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 30/06, 23:59. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Συγνώμη, πήραν και σου είπαν για προσφορά η οποία δεν ισχύει;; Έλεος... Ετσι ακριβως, και βασικα μαρεσε το προγραμματακι γιατι ειχε τα 100sms προς ολους. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Ετσι ακριβως, και βασικα μαρεσε το προγραμματακι γιατι ειχε τα 100sms προς ολους. Συμφωνώ με τους άλλους.. Έλεος που σου έδωσαν μια προσφορά που τελικά δεν ισχύει.. Αλλά όχι πως η καινούρια είναι ασχημη... Βασικά είνια ακόμα καλύτερη.. Η έκπτωση είναι πάρα πολύ μεγάλη αν η τιμή που σου παν 11,5 ευρώ είναι με φόρους και ΦΠΑ ... Το unlimited 25 με φόρο κινητής έχει πάγιο 28 ευρώ!! http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/tariffDetails.action?tariffPlanId=14241 Τώρα βέβαια αν δεν σε συμφέρει γιατί στέλνεις πχ πολλά sms κτλ είναι άλλο θέμα.. Εγώ πάντως στη θέση σου θα την έπαιρνα την προσφορά (αν είναι με τον φόρο κι όλας η τελική τιμή που σου παν) θα έβαζα και το πακέτο sms 70 με 5 ευρώ και έτσι με τελική τιμή στο πάγιο 16,5 ευρώ θα είχες πάρα πολλά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Παιδιά σε έναν αριθμό που μου γύρισε σήμερα από συμβόλαιο σε cu, έβαλα κάρτα και πρόλαβα τα 600 λεπτά προς όλη τη Vodafone. Το πρόβλημα είναι όμως πως κάτι δεν πάει καλά με το Surf & Mail 60. Έστειλα "ΣΕ60" στο 19109 και μου ήρθε τγο sms οτι ενεργοποιήθηκε αλλά πρώτον: δεν αναφέρονται καθόλου τα mb όταν καλώ 1252 (επιλογή 4) και δεύτερον : δοκίμασα να μπω αλλά με χρέωσε. Άρα δεν έχει ενεργοποιηθεί τρίτον : στη συσκευή nokia 5800 εξαρχής έχω πολλά σημεία πρόσβασης, (web vodafone, Live, Live prepay κλπ) είναι κάποιο συγκεκριμένο που είναι για το εν λόγω προγραμμα; Παράθεση Xiaomi Redmi note 13 Pro 5G / Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts